|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
25.1.2009 16:49:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Dobro jutro!!

Mi smo pa danes zgodaj vstali.... Sej je naša madam že ob 6.45 pokakala in zbudila... Tko da zdej že spi.... user posted image

naše dete je pa danes spalo do 5.15, potem se je najedel in dalje do 8.50user posted image ..user posted image ....njegov rekord.....smo imeli v planu, da se gremo z župnikom zmenit za krst...maša ob 8.30 do ??...in slo raje izkoristili rekord..in pančali vsi po vrstiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 801
25.1.2009 16:50:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Na navodilih, ki so bila zraven ni nič pisalo, ampak itak me je bilo malo strah, da je ne bi ribalo preveč. Nisem vedela, a tam na avstrijski je pisalo gor?

...ja na avstrijskih navodilih je pisalo, da je ponoči ne sme met gor....poglej cca 10 strani nazaj ...sem gor nalimala slikice, pa tud opis, kjer to piše.....

.....

Zdaj bo šel sam in jaz bom še v nedeljo popoldne kot že dneve in tedne , mesce poprej sama rihtala otročka. Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam. Malo sem zatežila, ampak sem tudi utrujena in brez energije. Samo gospodinjim še zadnje čase.

user posted image  ....meni to ne bi bilo všeč...in bi hitro red naredila....user posted image

.....ko pride domov, mu fajn spraši rituser posted image .....   (v smislu....obiskovanja reša,....) - upam, da veš kaj sem hotela povedati...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 802
25.1.2009 16:51:59   
gloria
...lep dan še naprejuser posted image ...jaz grem likatuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 803
25.1.2009 16:52:11   
gold fish

http://www.moj-album.com/

Jaz sem pa tle že pred leti naredila album..... zdej se pa ne spomnem na katero up ime.... sem vse sorti, kar vedno uporabljam probala, ma ni nič pravo... sem ga zdej kar na novo...

...jaz sem tud prvič pozabla...zato sem si zdaj skopiralauser posted image ..in lahko grem gledatuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 804
25.1.2009 16:54:14   
gold fish

Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam.

hehe.. meni tudi čisto nič ne spremeni, če kam gre.. se čisto dobro zorganiziram, če sem sama...

..... termosko pozabi zapret, da se voda ohladi... Če se loti delat njej hrano, voda pa slučajno ni napravljena, je niti ne zavre (vodo s pipe) ampaki samo segreje.... jo da spat, jo pokrije, kot ponoči, ko ni zakurjeno... pa na kavč se spravita in on lepo prižge TV, da potem Lara buli v tisto škatlo (ja, je pa zlo mirna ta cajt in se ni treba ukvarjat z njo) ...
Lahko tudi jaz fino zatežim....

.....ma pol mi še pa tak ni tak hudouser posted image ....se vidi, da sem ga že pri prvem zverzirala...takrat se sicer edino ni rabil s hrano ukvarjat, ker je bila mamina ziza na razpolago ....zdaj je pa ni...pa se mora...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
25.1.2009 16:55:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Gold fish a ponoči se ne sme imeti gor jantarjeva ogrlica? Na navodilih, ki so bila zraven ni nič pisalo, ampak itak me je bilo malo strah, da je ne bi ribalo preveč. Nisem vedela, a tam na avstrijski je pisalo gor?

pf,pa saj po moje ne piše,da ne sme bit ponoči gor,po mojem je to samo opozorilo.Ker saj veš,ni najbolj pametno,da imajo sploh kaj okol vratu,sploh pa ponoči.Saj po mojem nima kaj bit,ampak nikoli ne veš....

saraya - če še imaš papirje piše....poglej...sem vse prebrala, preden sem ti poslalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
25.1.2009 16:56:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ojla,se opravicujem da kar vdiram v vaso temo.
namrec doma imam princesko rojeno tudi v septembru,nisem se pa nic pri vas javla ker sem imela rok avgusta pa je nasa misolina cakala do septembrauser posted image
upam da se vam lahko pridruzim

seveda...dobrodošla...user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 807
25.1.2009 16:58:43   
gold fish
gloria - kako kaže sončekuuser posted image ... Je še vedno 2 v 1.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 808
25.1.2009 17:00:30   
gloria

gloria - kako kaže sončekuuser posted image ... Je še vedno 2 v 1.....user posted image

...ja še nič se ne dogaja...skoz mam telefon zraven gdaj bo sporočilauser posted image user posted image user posted image ...pa se na vsak sms trgnemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
25.1.2009 17:00:55   
gloria
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....grem

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 810
25.1.2009 17:21:44   
petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Tak, da moram današnji dan še preživet z malo tabletami, preveč pa ne upam, zaradi mleka. Jutri zjutraj grem pa k moji zobozdravnici in bom tako dolgo sedela na stolu, da me bo nehalo bolet. Prej ne grem dol.

user posted image ,kaj si vzela proti bolečinamuser posted image

Vzela sem lekadol, pa ni nič pomagal, prej sem pa vzela, na dovoljenje ene pediatrinje, Nalgesin S. No, pa sem že tudi eno uro prespala, je bilo malo bolje. Zdaj pa spet boli kot hudič. Kje je še jutri 12.30, ko začne moja zobozdravnica delat?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 811
25.1.2009 17:38:05   
gloria
...eno vprašanje...VLOGA ZA OLAJŠAVO ZA VZDRŽEVANE DRUŽINSKE ČLANE....ta obrazec ko si ga sprintaš je veljaven ali neuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 812
25.1.2009 17:40:21   
gold fish

Tak, da moram današnji dan še preživet z malo tabletami, preveč pa ne upam, zaradi mleka. Jutri zjutraj grem pa k moji zobozdravnici in bom tako dolgo sedela na stolu, da me bo nehalo bolet. Prej ne grem dol.

user posted image ,kaj si vzela proti bolečinamuser posted image

Vzela sem lekadol, pa ni nič pomagal, prej sem pa vzela, na dovoljenje ene pediatrinje, Nalgesin S. No, pa sem že tudi eno uro prespala, je bilo malo bolje. Zdaj pa spet boli kot hudič. Kje je še jutri 12.30, ko začne moja zobozdravnica delat?

petra - predvidevam, da imaš problem z modrostnim zobom...ker govoriš o trakcu.....   če je to...poznam zadevo...meni je moja zobozdr. napisala zaradi tega atibiotik - Hiconcil..... med nosečnostjo.......  Vprašaj, ker to zna še en čas bolet kot svinuser posted image ....

user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 813
25.1.2009 17:41:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...eno vprašanje...VLOGA ZA OLAJŠAVO ZA VZDRŽEVANE DRUŽINSKE ČLANE....ta obrazec ko si ga sprintaš je veljaven ali neuser posted image

jaz sem ga sprintala, kar tam ven.....  ti pošljem po mailu, da vidiš, če imaš istegauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 814
25.1.2009 17:42:05   
Lara Croft

Dobrodošli obe.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 815
25.1.2009 17:44:18   
gold fish
gloria - imaš mailuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 816
25.1.2009 17:45:09   
gold fish

Dobrodošli obe.. user posted image

sem že mislila vprašat kateri obe, da sem samo eno zasledilauser posted image ...pol mi je pa kliknilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 817
25.1.2009 17:46:37   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam.

hehe.. meni tudi čisto nič ne spremeni, če kam gre.. se čisto dobro zorganiziram, če sem sama...

..... termosko pozabi zapret, da se voda ohladi... Če se loti delat njej hrano, voda pa slučajno ni napravljena, je niti ne zavre (vodo s pipe) ampaki samo segreje.... jo da spat, jo pokrije, kot ponoči, ko ni zakurjeno... pa na kavč se spravita in on lepo prižge TV, da potem Lara buli v tisto škatlo (ja, je pa zlo mirna ta cajt in se ni treba ukvarjat z njo) ...
Lahko tudi jaz fino zatežim....

...to si pa tko lepo povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

No, pa da ga ne bom samo kritizirala... se je naučil delat tko dobre soke, katerih sem seveda tudi jaz deležna...... njamsi, njsasi... pa tudi kuhinjo pospravi za sabo.... user posted image

Sva Lari danes sestavla stajico... je taka da se dvigne na tri višine in ima ogromno placa... meter krat meter je velika,... jao pol dnevne je njene... user posted image user posted image
Ma je tako rada notri... toliko časa skupaj se še nikjer ni sama igrala....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 818
25.1.2009 17:47:49   
puhica13
Punce,

a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše user posted image   in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru.
Midva sva imela ravno danes debato o tem, no bolj rečeno sva se počla, ker sem rekla, da če želi lahko malega napravim pa gresta malo z vozičkom okol ali pa do tašče, da jaz lahko kaj v miru naredim. Mi pa pribije , da je ful zmatran ( valda so ga včeri malo pil) pa da naj grem sama.
No pa sem šla, ampak ko sem dam prišla, se tud pomivalc ni mogu zalaufat. Mislim kriza!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
25.1.2009 18:39:28   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

Punce,

a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše user posted image   in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru.
Midva sva imela ravno danes debato o tem, no bolj rečeno sva se počla, ker sem rekla, da če želi lahko malega napravim pa gresta malo z vozičkom okol ali pa do tašče, da jaz lahko kaj v miru naredim. Mi pa pribije , da je ful zmatran ( valda so ga včeri malo pil) pa da naj grem sama.
No pa sem šla, ampak ko sem dam prišla, se tud pomivalc ni mogu zalaufat. Mislim kriza!!user posted image

...moj pa ful rad vozička...sta včasih po dve, tri ure veni,mali spi v vozičku,jaz pa lahko kaj v miru nardim....ta čas mi pa tko pride pravuser posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 820
25.1.2009 18:40:00   
gloria

gloria - imaš mailuser posted image

...hvala sem ti poslala nazajuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 821
25.1.2009 18:45:39   
meta21

aja, sem pozabila včeraj napisat...sem v A kupila Aptamil1 in mu ga danes naredila.....je dosti bolj gost kot ta kupljen pri nas v lekarniuser posted image ..... stane pa tista 800g pakunga 12,45€  A ve mogoče katera koliko je pri nas v Mullerju?

Meta, ti si nekaj o Aptamil AR pisala, da nisi vedela user posted image ..se ne spomnim točno kaj...al da jih je več....no sem v A včeraj pogledala imajo 2, stane pa okrog 10€ 800g...

800g pakunga aptamila 1 je v mulerju 11eur (mogoče kakšen cent več) in ni gostejši ampak rabi malo bolj vročo vodo kot tisti iz lekarne oz. BC. Če daš v 40-50 stopinj se lahko duda zabaše, ker ostanejo nestopljeni koščki notri. Je najprej pisalo v navodilih, da moraš dat v 60 stopinj in potem shladit na 37 potem so pa poenotili navodila s "slovenskim" aptamilom.

Za AR sem pa samo napisala, da delajo eno različico za slovenski trg, eno za nemški in eno za avstrijski. Avstrijci imajo 1 in 2, Nemci pa vse skupaj združeno v enega (piše samo Aptamil AR brez številke). Obe varianti dobiš pri nas v mullerju in stane 500g škatla 10 eur. Gold fish si sigurna, da si vidla 800g škatlo (ker velike so enako samo malo tanše so pri nas)?

Saraya, tudi pri nas v mullerju (lj-rudnik) imajo AR 2.

Neposredna povezava do sporočila: 822
25.1.2009 19:05:25   
meta21
Pozdravljena tatly!user posted image user posted image user posted image Sem ti že na "našem" forumu hotlla postavit vprašanje, kako vama gre z GH pa se mi je zdelo, da si že povedala. Jaz vas namreč več ne dohajam-ste prevelke čveke rataleuser posted image

petra1978, mene je nekrat tak bolela petica in šestica pa mi zobozdravnik ni nič našel. Je rekel, da zobe mama take, da so za na razstavo... No na koncu je ugotovil, da sem malo prehlajena in rekel, da bo s prehladom izginil tudi zobobol...in je res... Ne trdim, da je to pri tebi ampak, ker praviš da te cela stran boli sem pomislila...

Tejle naši fantje, možje in še kakšen manj lep sinonim bi lahko našlauser posted image  so res slike. Jaz bi včasih mojega kar pojedla, tolk ga mam rada in drugič mi je seveda žal, da ga nisemuser posted image user posted image user posted image . Moj mi sicer dosti pomaga, vozička, previja, hrani... tudi pri gospodinjstvu (npr. sesanje, pospravljanje kuhne po kosilu... je skoraj izključno njegovo)-res pa da še nima redne službe, ker je absolvent in je veliko doma... AMPAK samo ko mu je oz. ko se mu da. Če bo kakšen večer npr. malo feštal bo naslednji dan spal tudi do 3h popoldne pa če se svet ruši oz. tudi če sva šla skupaj spat. Skratka on dela takrat in tisto kar mu paše, jaz pa takrat in tisto, kar se mora.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 823
25.1.2009 19:11:51   
meta21
Včeraj sva šla z mojim prvič sama zvečer ven. Lovro je šel malo pred 8. spat, dedi je dobil angel care  (varuško) v dnevno, midva sva šla pa na večerjo k bratrancu in njegovi punci. Uh kolk je pasalo.. Sicer sem ob tem času vsak dan fraj ampak je sprememba okolja dobro dela. Sva prišla domov ob 3h zjutrajuser posted image . Lovro je seveda ves čas spal in kot da bi vedel, da je mami imela bolj kratko noč, potegnil do 10h dop!!!user posted image user posted image user posted image  Spal je 14 ur v kosu!!! Ko sem se ob 9.30 zbudila nisem mogla verjet. Sem ga šla pogledat pa je še spal, tak da sem si šla še zobe umit in flaško pripravit in ga dobesedno zbudit. Me je že mikalo, da bi počakala, da vidim, kdaj bi se sam zbudiluser posted image . Sicer sem ga ob 6.30 slišala, da je spustil en tihi glasek ali dva ampak sem nazaj zaspala on pa očitno tudi.user posted image

Tako zdaj se pa za danes poslavljam. Grem malega zrihtat za spanje pol pa pred TV in spat.

Nočko!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 824
25.1.2009 19:53:37   
petra1978
Meta, jaz nisem čisto nič prehlajena, zdrava kot riba, tako da je nekaj z zobom narobe. Je pa res modrostni zob, kot pravi user posted image . Pa saj bo jutri bolje. Upam.

No, pa če sem prej mojega malo zašimfala, naj ga pa še pohvalim in povem, da pa on pelje Gala sam na sprehod kadar le lahko. Pa ju ni tudi po 2 uri nazaj. In potem mi eno uro razlagata kje vse sta bila in kaj sta videla.

Zdaj grem pa še ne tablet pojest pol pa spat, da probam nadoknadit za včeraj.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?