|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
25.1.2009 0:06:23   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image si prilezla gor...glih sem ti mislila na zs pisat pa te bom kr tuki vprašala....če ma Nik Hb 158 to glih ni tko maluser posted image ...saj če bi bil slabokrven bi mi že gdo povedal....ma user posted image me masira da je večkrat bled jaz sem pa P že vprašala in je rekel da je pač bol belokožen.....

HB 158 je čisto v redu....

jaz sem imela v nosečnosti 132 pa sem bila pohvaljena...tak da kolikor je meni znano to ni  slabo...... Mislim, da je nekje 110 meja...nisem pa ziheruser posted image

...hvala...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 776
25.1.2009 0:07:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...jaz se pa tam sploh ne znam registriratuser posted image ...

http://www.moj-album.com/

...tu se registriraš....kaj recimo želiš imet...npr....gloria.moj-album.com..... pa vneseš geslo, pa .....

pol si pa že not.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 777
25.1.2009 0:11:46   
gloria
...aha....hvala....sploh nisem poštudirala da bi tu kaj vneslauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 778
25.1.2009 0:17:48   
gloria
user posted image

...NOČKA...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 779
25.1.2009 10:04:36   
gold fish
...dobro jutro zaspankeuser posted image

...vas bo mogoče user posted image  privabilauser posted image .....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 780
25.1.2009 10:13:32   
Lara Croft
Dobro jutro!!

Mi smo pa danes zgodaj vstali.... Sej je naša madam že ob 6.45 pokakala in zbudila... Tko da zdej že spi.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 781
25.1.2009 10:33:51   
pf
Jutro. Naša že tudi spančka. Se je nekaj čez sedem vstala, pa sma do osmih še počivali, zdaj pa je ob desetih zaspala spet.
Gold fish a ponoči se ne sme imeti gor jantarjeva ogrlica? Na navodilih, ki so bila zraven ni nič pisalo, ampak itak me je bilo malo strah, da je ne bi ribalo preveč. Nisem vedela, a tam na avstrijski je pisalo gor?
Lara valjda je bolj enostavno brez moških. Malo je takih, ki znajo z malimi otročki, sam še strečt je treba dedce, tak da ni neke opasne koristi, vsaj v tej smeri ne. Moj danes sanja kopanje, da bi šla popoldne. On bi kar še nekam šel in ne pomisli na Lano. Saj včasih greš kam, ampak skozi je pa ne morem nositi revice k mami. Če bi bil sonček bi še rekel, da greš za dve uri na kopanje in bi moji šli ta čas z vozičkom ven, če pa ne, pa postane otročku že tečno potem, pa flaške ne mara, s sokom je pa tudi ne moreš zamutiti v nedolgled. Zdaj bo šel sam in jaz bom še v nedeljo popoldne kot že dneve in tedne , mesce poprej sama rihtala otročka. Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam. Malo sem zatežila, ampak sem tudi utrujena in brez energije. Samo gospodinjim še zadnje čase.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 782
25.1.2009 10:36:07   
Lara Croft
http://www.moj-album.com/

Jaz sem pa tle že pred leti naredila album..... zdej se pa ne spomnem na katero up ime.... sem vse sorti, kar vedno uporabljam probala, ma ni nič pravo... sem ga zdej kar na novo...

Neposredna povezava do sporočila: 783
25.1.2009 10:40:38   
pf
No in moram priznati, da si nisem tako predstavljala družinskega življenja. Tak, da punce, ki imate pomoč od svojih, takoj letite do njih in jim dajte lubija in ko vas vprašajo  s čim so si ga zaslužili, jim odgovorite že s čim.  Jaz se včasih počutim kot mama samohranilka. Se ne zezam, res. 24/7 na razpolago. Sicer je moja babika tega vredna in bom potrpela.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 784
25.1.2009 10:43:47   
Lara Croft
Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam.

hehe.. meni tudi čisto nič ne spremeni, če kam gre.. se čisto dobro zorganiziram, če sem sama...

..... termosko pozabi zapret, da se voda ohladi... Če se loti delat njej hrano, voda pa slučajno ni napravljena, je niti ne zavre (vodo s pipe) ampaki samo segreje.... jo da spat, jo pokrije, kot ponoči, ko ni zakurjeno... pa na kavč se spravita in on lepo prižge TV, da potem Lara buli v tisto škatlo (ja, je pa zlo mirna ta cajt in se ni treba ukvarjat z njo) ...
Lahko tudi jaz fino zatežim....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 785
25.1.2009 10:48:45   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: pf

No in moram priznati, da si nisem tako predstavljala družinskega življenja. Tak, da punce, ki imate pomoč od svojih, takoj letite do njih in jim dajte lubija in ko vas vprašajo  s čim so si ga zaslužili, jim odgovorite že s čim.  Jaz se včasih počutim kot mama samohranilka. Se ne zezam, res. 24/7 na razpolago. Sicer je moja babika tega vredna in bom potrpela.

Jst sem pa kr vedela, kako bo....
Sicer pa jaz z Laro čisto nič ne trpim.... mi je z njo, v njeni družbi prekrasno.... si nisem predstavljala, da je z otrokom lahko tko lepo... Nobena reč mi ne predstavlja žrtev in se vsemu brez problema odrečem, če je treba.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 786
25.1.2009 11:52:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kjeeeeeeeeeeeeeeee??????

na popu so bili,sem do pol treh zjala včeraj.......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 787
25.1.2009 11:58:46   
arabela*

Gold fish a ponoči se ne sme imeti gor jantarjeva ogrlica? Na navodilih, ki so bila zraven ni nič pisalo, ampak itak me je bilo malo strah, da je ne bi ribalo preveč. Nisem vedela, a tam na avstrijski je pisalo gor?

pf,pa saj po moje ne piše,da ne sme bit ponoči gor,po mojem je to samo opozorilo.Ker saj veš,ni najbolj pametno,da imajo sploh kaj okol vratu,sploh pa ponoči.Saj po mojem nima kaj bit,ampak nikoli ne veš....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 788
25.1.2009 12:04:00   
arabela*

No in moram priznati, da si nisem tako predstavljala družinskega življenja.

jaz  pa sem zadovoljna,moj pomaga pri vsem ,ko je doma,glede gospodinjskih opravil ni zahteven,skratka.....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 789
25.1.2009 12:06:35   
arabela*
čist sem nenaspana danes.....do pol treh sem gledla filme,pol sem zaspala,ob pol štirih pa ga je user posted image začela že svirat.Tak,da sem vsega skupaj spala pičle tri ure in pol...

user posted image sem zdaj spet položla v kinderpet spat...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 790
25.1.2009 12:08:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image sem zdaj spet položla v kinderpet spat...

eh,je že auf,pol ure ji je uspelo spatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 791
25.1.2009 12:59:24   
petra1978
Ojla babike!

Naj se vam še jaz malo potožim, še vedno me zob boli za p.... Sem bila zjutraj nspet pri dežurnem zobozdravniku, pa mi je samo dal trakec proti bolečinam. Samo to nič ne pomaga. Ponoči nisem skoraj nič spala, pa še moj me je tak razočaral. Me je res ful bolelo in nisem mogla spat pa sem se malo premetavala po postelji in se gospod zbudi ob 2h in reče, da on ne more tako spat, ker se ne bo nič naspal pa je vzel pojšter in odejo in šel v dnevno spat. Mislim... Sem kar malo user posted image . Saj potem je prišel nazaj in me stisnil k sebi, samo s tem ko je odšel je naredil več slabega, kot potem dobrega ko je prišel nazaj. Joj, kako sem bila jezna. Pol sem ga samo vprašala, da če bo Gala kdaj kaj bolelo, če bo tudi odšel v drugo sobo in ga pustil samega. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak, da moram današnji dan še preživet z malo tabletami, preveč pa ne upam, zaradi mleka. Jutri zjutraj grem pa k moji zobozdravnici in bom tako dolgo sedela na stolu, da me bo nehalo bolet. Prej ne grem dol.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 792
25.1.2009 13:34:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Tak, da moram današnji dan še preživet z malo tabletami, preveč pa ne upam, zaradi mleka. Jutri zjutraj grem pa k moji zobozdravnici in bom tako dolgo sedela na stolu, da me bo nehalo bolet. Prej ne grem dol.

user posted image ,kaj si vzela proti bolečinamuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 793
25.1.2009 15:45:36   
tatly
ojla,se opravicujem da kar vdiram v vaso temo.
namrec doma imam princesko rojeno tudi v septembru,nisem se pa nic pri vas javla ker sem imela rok avgusta pa je nasa misolina cakala do septembrauser posted image
upam da se vam lahko pridruzim

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 794
25.1.2009 16:18:52   
arabela*
pozdravljena tatlyuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 795
25.1.2009 16:36:12   
gold fish

Dobro jutro!!

Mi smo pa danes zgodaj vstali.... Sej je naša madam že ob 6.45 pokakala in zbudila... Tko da zdej že spi.... user posted image

naše dete je pa danes spalo do 5.15, potem se je najedel in dalje do 8.50user posted image ..user posted image ....njegov rekord.....smo imeli v planu, da se gremo z župnikom zmenit za krst...maša ob 8.30 do ??...in slo raje izkoristili rekord..in pančali vsi po vrstiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 796
25.1.2009 16:44:36   
gloria

user posted image user posted image user posted image ...kaj pa ko bi šli vsi trije na kopanjeuser posted image ....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 797
25.1.2009 16:45:54   
gloria

Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam.

hehe.. meni tudi čisto nič ne spremeni, če kam gre.. se čisto dobro zorganiziram, če sem sama...

..... termosko pozabi zapret, da se voda ohladi... Če se loti delat njej hrano, voda pa slučajno ni napravljena, je niti ne zavre (vodo s pipe) ampaki samo segreje.... jo da spat, jo pokrije, kot ponoči, ko ni zakurjeno... pa na kavč se spravita in on lepo prižge TV, da potem Lara buli v tisto škatlo (ja, je pa zlo mirna ta cajt in se ni treba ukvarjat z njo) ...
Lahko tudi jaz fino zatežim....

...to si pa tko lepo povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 798
25.1.2009 16:48:28   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ojla,se opravicujem da kar vdiram v vaso temo.
namrec doma imam princesko rojeno tudi v septembru,nisem se pa nic pri vas javla ker sem imela rok avgusta pa je nasa misolina cakala do septembrauser posted image
upam da se vam lahko pridruzim

...ja seveda...več nas je čvekic boljš jeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.1.2009 16:48:52   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image ,kaj si vzela proti bolečinamuser posted image

....še te boliuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?