Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 0:06:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria si prilezla gor...glih sem ti mislila na zs pisat pa te bom kr tuki vprašala....če ma Nik Hb 158 to glih ni tko mal ...saj če bi bil slabokrven bi mi že gdo povedal....ma me masira da je večkrat bled jaz sem pa P že vprašala in je rekel da je pač bol belokožen..... HB 158 je čisto v redu.... jaz sem imela v nosečnosti 132 pa sem bila pohvaljena...tak da kolikor je meni znano to ni slabo...... Mislim, da je nekje 110 meja...nisem pa ziher ...hvala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 0:07:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz se pa tam sploh ne znam registrirat ... http://www.moj-album.com/ ...tu se registriraš....kaj recimo želiš imet...npr....gloria.moj-album.com..... pa vneseš geslo, pa ..... pol si pa že not.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 0:11:46
|
|
|
|
gloria
|
...aha....hvala....sploh nisem poštudirala da bi tu kaj vnesla ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 0:17:48
|
|
|
|
gloria
|
...NOČKA...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 10:04:36
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro zaspanke ...vas bo mogoče privabila .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 10:13:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutro!! Mi smo pa danes zgodaj vstali.... Sej je naša madam že ob 6.45 pokakala in zbudila... Tko da zdej že spi....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 10:33:51
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Naša že tudi spančka. Se je nekaj čez sedem vstala, pa sma do osmih še počivali, zdaj pa je ob desetih zaspala spet. Gold fish a ponoči se ne sme imeti gor jantarjeva ogrlica? Na navodilih, ki so bila zraven ni nič pisalo, ampak itak me je bilo malo strah, da je ne bi ribalo preveč. Nisem vedela, a tam na avstrijski je pisalo gor? Lara valjda je bolj enostavno brez moških. Malo je takih, ki znajo z malimi otročki, sam še strečt je treba dedce, tak da ni neke opasne koristi, vsaj v tej smeri ne. Moj danes sanja kopanje, da bi šla popoldne. On bi kar še nekam šel in ne pomisli na Lano. Saj včasih greš kam, ampak skozi je pa ne morem nositi revice k mami. Če bi bil sonček bi še rekel, da greš za dve uri na kopanje in bi moji šli ta čas z vozičkom ven, če pa ne, pa postane otročku že tečno potem, pa flaške ne mara, s sokom je pa tudi ne moreš zamutiti v nedolgled. Zdaj bo šel sam in jaz bom še v nedeljo popoldne kot že dneve in tedne , mesce poprej sama rihtala otročka. Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam. Malo sem zatežila, ampak sem tudi utrujena in brez energije. Samo gospodinjim še zadnje čase.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 10:36:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
http://www.moj-album.com/ Jaz sem pa tle že pred leti naredila album..... zdej se pa ne spomnem na katero up ime.... sem vse sorti, kar vedno uporabljam probala, ma ni nič pravo... sem ga zdej kar na novo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 10:40:38
|
|
|
|
pf
|
No in moram priznati, da si nisem tako predstavljala družinskega življenja. Tak, da punce, ki imate pomoč od svojih, takoj letite do njih in jim dajte lubija in ko vas vprašajo s čim so si ga zaslužili, jim odgovorite že s čim. Jaz se včasih počutim kot mama samohranilka. Se ne zezam, res. 24/7 na razpolago. Sicer je moja babika tega vredna in bom potrpela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 10:43:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam. hehe.. meni tudi čisto nič ne spremeni, če kam gre.. se čisto dobro zorganiziram, če sem sama... ..... termosko pozabi zapret, da se voda ohladi... Če se loti delat njej hrano, voda pa slučajno ni napravljena, je niti ne zavre (vodo s pipe) ampaki samo segreje.... jo da spat, jo pokrije, kot ponoči, ko ni zakurjeno... pa na kavč se spravita in on lepo prižge TV, da potem Lara buli v tisto škatlo (ja, je pa zlo mirna ta cajt in se ni treba ukvarjat z njo) ... Lahko tudi jaz fino zatežim....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 10:48:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf No in moram priznati, da si nisem tako predstavljala družinskega življenja. Tak, da punce, ki imate pomoč od svojih, takoj letite do njih in jim dajte lubija in ko vas vprašajo s čim so si ga zaslužili, jim odgovorite že s čim. Jaz se včasih počutim kot mama samohranilka. Se ne zezam, res. 24/7 na razpolago. Sicer je moja babika tega vredna in bom potrpela. Jst sem pa kr vedela, kako bo.... Sicer pa jaz z Laro čisto nič ne trpim.... mi je z njo, v njeni družbi prekrasno.... si nisem predstavljala, da je z otrokom lahko tko lepo... Nobena reč mi ne predstavlja žrtev in se vsemu brez problema odrečem, če je treba.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 11:52:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kjeeeeeeeeeeeeeeee?????? na popu so bili,sem do pol treh zjala včeraj.......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 11:58:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish a ponoči se ne sme imeti gor jantarjeva ogrlica? Na navodilih, ki so bila zraven ni nič pisalo, ampak itak me je bilo malo strah, da je ne bi ribalo preveč. Nisem vedela, a tam na avstrijski je pisalo gor? pf,pa saj po moje ne piše,da ne sme bit ponoči gor,po mojem je to samo opozorilo.Ker saj veš,ni najbolj pametno,da imajo sploh kaj okol vratu,sploh pa ponoči.Saj po mojem nima kaj bit,ampak nikoli ne veš....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 12:04:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf No in moram priznati, da si nisem tako predstavljala družinskega življenja. jaz pa sem zadovoljna,moj pomaga pri vsem ,ko je doma,glede gospodinjskih opravil ni zahteven,skratka.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 12:06:35
|
|
|
|
arabela*
|
čist sem nenaspana danes.....do pol treh sem gledla filme,pol sem zaspala,ob pol štirih pa ga je začela že svirat.Tak,da sem vsega skupaj spala pičle tri ure in pol... sem zdaj spet položla v kinderpet spat...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 12:08:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem zdaj spet položla v kinderpet spat... eh,je že auf,pol ure ji je uspelo spat
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 12:59:24
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla babike! Naj se vam še jaz malo potožim, še vedno me zob boli za p.... Sem bila zjutraj nspet pri dežurnem zobozdravniku, pa mi je samo dal trakec proti bolečinam. Samo to nič ne pomaga. Ponoči nisem skoraj nič spala, pa še moj me je tak razočaral. Me je res ful bolelo in nisem mogla spat pa sem se malo premetavala po postelji in se gospod zbudi ob 2h in reče, da on ne more tako spat, ker se ne bo nič naspal pa je vzel pojšter in odejo in šel v dnevno spat. Mislim... Sem kar malo . Saj potem je prišel nazaj in me stisnil k sebi, samo s tem ko je odšel je naredil več slabega, kot potem dobrega ko je prišel nazaj. Joj, kako sem bila jezna. Pol sem ga samo vprašala, da če bo Gala kdaj kaj bolelo, če bo tudi odšel v drugo sobo in ga pustil samega. Tak, da moram današnji dan še preživet z malo tabletami, preveč pa ne upam, zaradi mleka. Jutri zjutraj grem pa k moji zobozdravnici in bom tako dolgo sedela na stolu, da me bo nehalo bolet. Prej ne grem dol.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 13:34:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tak, da moram današnji dan še preživet z malo tabletami, preveč pa ne upam, zaradi mleka. Jutri zjutraj grem pa k moji zobozdravnici in bom tako dolgo sedela na stolu, da me bo nehalo bolet. Prej ne grem dol. ,kaj si vzela proti bolečinam
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 15:45:36
|
|
|
|
tatly
|
ojla,se opravicujem da kar vdiram v vaso temo. namrec doma imam princesko rojeno tudi v septembru,nisem se pa nic pri vas javla ker sem imela rok avgusta pa je nasa misolina cakala do septembra upam da se vam lahko pridruzim
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 16:18:52
|
|
|
|
arabela*
|
pozdravljena tatly
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 16:36:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dobro jutro!! Mi smo pa danes zgodaj vstali.... Sej je naša madam že ob 6.45 pokakala in zbudila... Tko da zdej že spi.... naše dete je pa danes spalo do 5.15, potem se je najedel in dalje do 8.50 .. ....njegov rekord.....smo imeli v planu, da se gremo z župnikom zmenit za krst...maša ob 8.30 do ??...in slo raje izkoristili rekord..in pančali vsi po vrsti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 16:44:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf No in moram priznati, da si nisem tako predstavljala družinskega življenja. Tak, da punce, ki imate pomoč od svojih, takoj letite do njih in jim dajte lubija in ko vas vprašajo s čim so si ga zaslužili, jim odgovorite že s čim. Jaz se včasih počutim kot mama samohranilka. Se ne zezam, res. 24/7 na razpolago. Sicer je moja babika tega vredna in bom potrpela. ...kaj pa ko bi šli vsi trije na kopanje ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 16:45:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam. hehe.. meni tudi čisto nič ne spremeni, če kam gre.. se čisto dobro zorganiziram, če sem sama... ..... termosko pozabi zapret, da se voda ohladi... Če se loti delat njej hrano, voda pa slučajno ni napravljena, je niti ne zavre (vodo s pipe) ampaki samo segreje.... jo da spat, jo pokrije, kot ponoči, ko ni zakurjeno... pa na kavč se spravita in on lepo prižge TV, da potem Lara buli v tisto škatlo (ja, je pa zlo mirna ta cajt in se ni treba ukvarjat z njo) ... Lahko tudi jaz fino zatežim.... ...to si pa tko lepo povedala ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 16:48:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly ojla,se opravicujem da kar vdiram v vaso temo. namrec doma imam princesko rojeno tudi v septembru,nisem se pa nic pri vas javla ker sem imela rok avgusta pa je nasa misolina cakala do septembra upam da se vam lahko pridruzim ...ja seveda...več nas je čvekic boljš je ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 16:48:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tak, da moram današnji dan še preživet z malo tabletami, preveč pa ne upam, zaradi mleka. Jutri zjutraj grem pa k moji zobozdravnici in bom tako dolgo sedela na stolu, da me bo nehalo bolet. Prej ne grem dol. ,kaj si vzela proti bolečinam ....še te boli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?