Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:13:09
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:15:12
|
|
|
|
RAČKAPK
|
spet je ponedeljek jst sm kr nekak vesela da je ta večja dva sta lepo v šoli moj v službi z marijo pa sva lepo sami se mi zdi da se kar spočijem ........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:17:03
|
|
|
|
RAČKAPK
|
petra1978 - kako je bilo ponoči? je blo kaj boljše z zobom?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:26:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
LANA - ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:31:28
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:31:34
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...eno vprašanje...VLOGA ZA OLAJŠAVO ZA VZDRŽEVANE DRUŽINSKE ČLANE....ta obrazec ko si ga sprintaš je veljaven ali ne Jp.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:31:40
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 Punce, a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru. Midva sva imela ravno danes debato o tem, no bolj rečeno sva se počla, ker sem rekla, da če želi lahko malega napravim pa gresta malo z vozičkom okol ali pa do tašče, da jaz lahko kaj v miru naredim. Mi pa pribije , da je ful zmatran ( valda so ga včeri malo pil) pa da naj grem sama. No pa sem šla, ampak ko sem dam prišla, se tud pomivalc ni mogu zalaufat. Mislim kriza!! Ga glih ne morem hvalt...na začetku ga sploh ni hotu sam peljat, ker se je bal, da bo jokal...zdaj pa ga je nekajkrat peljal sam...ampak ne tolkrat k bi si jaz želela...bo lepš vreme, pa bo večkrat hotu na pivo, pa bo dobil še družbico zdravn
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:44:41
|
|
|
|
lana17
|
Komaj vas uspem prebrat...se že oglaša alarm...sm pozabla prejle dodat, da so moški res z druzga planeta kot ženske...njim je logično, da jim je treba rečt, da nekaj naredijo, tako kot nam je logično, da same od sebe vidmo kaj je treba naredit...zdej pa šibam...alarm je vse glasnnejši
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:46:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Dobro jutro se podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 8:48:23
|
|
|
|
gold fish
|
...naš pikec pa še spi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 9:03:21
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 9:05:08
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Račkapk, malo je boljše z zobom, ker sem na tabletih (kak se to čuje, kot da sem zadeta ), pa itak grem k zobozdravnici čez 2 uri. Noč je bila tudi za preživet, je bil moj v nočni, tako da sem si kar ob polnoči, ko se je Gal prvič zbudil, vzela k sebi v posteljo in sma skupaj spala do jutra. Sploh ne vem, kolikokrat se je zbudil, ker se nisem rabla vstat in it po njega, ampak sem mu samo zizo v usta porinla in sma že spala dalje.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 9:06:37
|
|
|
|
arabela*
|
Naša pa se vsako jutro ob pol osmihn zbuja. Jaz pa spet včeraj nisem mogla zaspat.Sem legla ob enajstih full utrujena in zaspana,pa sem do enih v luht zjala..... je trikrat jedla,sem ji morala dvakrat celo flaško naredit..... Zjutraj ko se zbudi,pa pride tavečja k meni v posteljo ,jo počuva,tako da jaz za kake pol urce lahko še zadremam...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 9:09:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Gal prvič zbudil, vzela k sebi v posteljo in sma skupaj spala do jutra. Sploh ne vem, kolikokrat se je zbudil, ker se nisem rabla vstat in it po njega, ampak sem mu samo zizo v usta porinla in sma že spala dalje. to jst že skos tko delam ker drugač bi bla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 9:10:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
a wam siol spletna stran dela?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 9:10:43
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...naš pikec pa še spi.... priden
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 9:47:24
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. RačkaPK hvala. Naša babi ima danes že pet mesecev. Kar ne morem verjeti. Danes ponoči je jedla samo ob štirih in pol in prej več nič. Samo jo pa tak zobki dajejo, da postoka desetkrat na noč, da damo dudico. Boga revica. Zdaj že par dni opažam, da bi ji bil en obrok dosti čez noč. Sem ji probala enkrat vmes dojiti, pa ni hotela jesti, potem ob štirih pa ful. Pridna pupica. Punce od česa bi se še lahko druga zbujala tolikokrat na noč? A vaše že dajejo kaj zobki? Vroče ji ni, pa mrzlo ji ni, pa lačna ni, ne kaže kakih bolezenskih znakov, da bi jo uhica bolela ali kaj. Dlesen pa ima napeto. Pa zanimivo je, ker ko ji dama dudico takoj zaspi nazaj. A dolgo ti zobki rabijo, da prebijejo dlesen? Punce nasvet prosim. Punce sneg bo zopet, 20 cm naj bi padlo popoldne, tak da greva s kolegico vozičkat ob enajstih za dve urci. Kahlo superca, da ste se imeli fajn na smučanju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 9:50:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A vaše že dajejo kaj zobki? grozno je tud pri nas.....samo stoka,se mi tak smili revica...sem ji včeraj olivno olje in klinčke naredila,ji bom zdaj masirala....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 11:26:59
|
|
|
|
puhica13
|
no evo, za nami pa je rva neprespana noč. Mali je fasov prehlad, tko da je imel tako zabasan nos da reveš tud dihat ni mogu pa skoz je kašlov. tko da sem mu ponoči ene petkrat fiziološko pa sterimar not dala pa z Baby vacam ven spumpala, je imel revež tolk sluzi , da bi odraslega zabasalo. No danes pa mi je še zakuhal. Ima nekje 37,8-38 stopinj vročine.(izmerjeno v ritki) A mi lahko katera pove, do katere temperature naj se čaka, oz. kdaj naj se da calpol sirup. Vem da nekaj povišane temperature naj bi vsak otrok malo imel, da se mu utrdi imunski sistem, vendar ne vem pa kje je tista meja. Pa sploh ne vem od kje ga je lahko fasov. Pri nas doma smo vsi zdravi, no razen če je včeraj dobil ko sem bila z vozičkom vzunaj. Lp
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 13:37:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 A mi lahko katera pove, do katere temperature naj se čaka, oz. kdaj naj se da calpol sirup. Vem da nekaj povišane temperature naj bi vsak otrok malo imel, da se mu utrdi imunski sistem, vendar ne vem pa kje je tista meja. Pa sploh ne vem od kje ga je lahko fasov. jaz dam,ko je nad 38,če je manj,ne zbijam
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 13:38:52
|
|
|
|
arabela*
|
me pa smo že iz sp0rehoda....,zdaj pa že kuham zrezke za jutri....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 13:44:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK LANA - ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 13:48:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK LANA - ČESTITKE
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 14:12:59
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK LANA - ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 14:14:21
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Gal prvič zbudil, vzela k sebi v posteljo in sma skupaj spala do jutra. Sploh ne vem, kolikokrat se je zbudil, ker se nisem rabla vstat in it po njega, ampak sem mu samo zizo v usta porinla in sma že spala dalje. to jst že skos tko delam ker drugač bi bla ...isto jaz delam...pa do prejšnjega tedna smo samo enkrat jeli ponoči....zdej pa tudi trikrat hoče zizo ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?