|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
24.1.2009 19:43:07   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Slikca mojga sončka:

user posted image

user posted image user posted image user posted image ....ma rad rokicouser posted image user posted image user posted image

Takoj za mojo joško najbolj priljubljena stvar

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 751
24.1.2009 19:53:44   
lana17
Ne morem vrjet, da sem čist sama...vidim kolk je ura...dajete vaše user posted image spat...moj je že v pižami...čakam, da bo ura osem...pol pa papica in spanje

user posted image user posted image user posted image za osebno...kako nas vsaka stvar, ki je povezana z našimi sončki razneži...jaz pa sliko za osebno skoz gledamuser posted image ...da vam povem štorijo glede osebne...sem bla na uradu, pa so me lepo odslovili, ker nimava istga naslova...mora oči napisat izjavo, da se strinja, da mu dam naredit osebno...zadnji čas, da se poročimo in uredimo dokumente...se mi bo še zgodlo, da bom mogla dokazovat, da sem njegova mamauser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 752
24.1.2009 21:29:45   
arabela*
je res zatišje tu,danesuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 753
24.1.2009 21:31:46   
arabela*
sem bla na uradu, pa so me lepo odslovili, ker nimava istga naslova...mora oči napisat izjavo, da se strinja, da mu dam naredit osebno...

ma daj...to pa prvič slišimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 754
24.1.2009 21:33:25   
arabela*

.zadnji čas, da se poročimo in uredimo dokumente...se mi bo še zgodlo, da bom mogla dokazovat, da sem njegova mamauser posted image

jaz se pa nebom nikol ženla.....user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 755
24.1.2009 22:00:42   
Lara Croft
jaz se pa nebom nikol ženla.....

Kaj se boš ženila, sej nisi lezbijka....... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
24.1.2009 22:03:27   
Lara Croft
Jst sem toooooook zmatrana danes pa nimam od česa bit..... in brez energije..... in ugotavljam, da je veliko bolj enostavno živet brez moškega.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 757
24.1.2009 22:35:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst sem toooooook zmatrana danes pa nimam od česa bit.....

jaz tud,noge me tak bolijo,popoldne sem za urco kar zaspala..

Neposredna povezava do sporočila: 758
24.1.2009 22:36:30   
arabela*

in ugotavljam, da je veliko bolj enostavno živet brez moškega.

to itak....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 759
24.1.2009 22:37:37   
arabela*
grem pred tv,so fajn filmi.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 760
24.1.2009 22:55:38   
Lara Croft
Lara je spet zaspala med hranjenjem.... in ko tko zaspi, je nobeno premetavanje ne zbudi.... pol jo je moj dal v zibko in ker je pozabil na vrečo, sem jo jaz ven vzela, odložila na previjalno in začela oblačit... nič, niti mrdnila ni.... Je dve uri in pol tako spala in itak, da jo je začelo matrat.... je stokala in stokala... pa sem jo dvignila, je še malo stokala, je fino rignila in v momentu zaspala nazaj,... ma neverjetna je ta naša pupa....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 761
24.1.2009 22:56:15   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem pred tv,so fajn filmi.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjeeeeeeeeeeeeeeee??????

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
24.1.2009 23:45:52   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čer!

Da se malo javim. Danes ravno nisem pri volji, me je celo noč bolel zob kot hudič in sem šla zjutraj k dežurnemu zobozdravniku, pa ni nič kaj rešil. Še zdaj me boli, fora pa je v tem, da sploh ne znam povedat kateri zob, ker me že cela desna stran boli. Z uho vred.user posted image
Smo pa bili danes na obisku pri Gašperju (1 leto) in sem se imela prav fino, tako da sem celo malo pozabila na bolečino.

Gloria, sem ti poslala.

....o boga...pa ti user posted image od zobozdravikov so pa tudi ta pravi....
...hvalauser posted image user posted image ...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.1.2009 23:48:59   
gloria

Ne morem vrjet, da sem čist sama...vidim kolk je ura...dajete vaše user posted image spat...moj je že v pižami...čakam, da bo ura osem...pol pa papica in spanje

user posted image user posted image user posted image za osebno...kako nas vsaka stvar, ki je povezana z našimi sončki razneži...jaz pa sliko za osebno skoz gledamuser posted image ...da vam povem štorijo glede osebne...sem bla na uradu, pa so me lepo odslovili, ker nimava istga naslova...mora oči napisat izjavo, da se strinja, da mu dam naredit osebno...zadnji čas, da se poročimo in uredimo dokumente...se mi bo še zgodlo, da bom mogla dokazovat, da sem njegova mamauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 764
24.1.2009 23:49:58   
gloria

Lara je spet zaspala med hranjenjem.... in ko tko zaspi, je nobeno premetavanje ne zbudi.... pol jo je moj dal v zibko in ker je pozabil na vrečo, sem jo jaz ven vzela, odložila na previjalno in začela oblačit... nič, niti mrdnila ni.... Je dve uri in pol tako spala in itak, da jo je začelo matrat.... je stokala in stokala... pa sem jo dvignila, je še malo stokala, je fino rignila in v momentu zaspala nazaj,... ma neverjetna je ta naša pupa....

...res maš pridno pupouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
24.1.2009 23:51:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Sem ji pustila jantarjevo ogrlico gor, da vidim nočni učinek.

....piše , da je naj ne bi imel ponoči otrok goruser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.1.2009 23:51:53   
gloria
...jaz sem pa imela prijateljco z možem in 8 letno hčerko na obisku in smo se imeli tko fajn...Nik je pa seveda bil kr naprej na rokcah in ni se nič pritoževaluser posted image ...joj kok sem pogrešala mal take taprave družbe....zdej pa grem...lepe sanje...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.1.2009 23:53:20   
gold fish

...in ugotavljam, da je veliko bolj enostavno živet brez moškega.

user posted image user posted image user posted image

.....user posted image ...jaz mam kar tri okrog sebe....boga jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 768
24.1.2009 23:54:10   
gold fish

...res maš pridno pupouser posted image user posted image user posted image user posted image

pa res user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.1.2009 23:55:03   
gold fish
.....no, sem prišla samo karto zvečer štemplat....sem neke albume ustvarjala.....pa sem končno uspela.....user posted image

Nočka...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.1.2009 23:55:09   
gloria
user posted image si prilezla gor...glih sem ti mislila na zs pisat pa te bom kr tuki vprašala....če ma Nik Hb 158 to glih ni tko maluser posted image ...saj če bi bil slabokrven bi mi že gdo povedal....ma user posted image me masira da je večkrat bled jaz sem pa P že vprašala in je rekel da je pač bol belokožen.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.1.2009 23:55:49   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....no, sem prišla samo karto zvečer štemplat....sem neke albume ustvarjala.....pa sem končno uspela.....user posted image

Nočka...

...nimaš nobenegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 772
25.1.2009 0:04:09   
gold fish

Nočka...

ne, sem ven brisalauser posted image ..

..en drugi album s cotikami sem ustvarjala...na moj album.com

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 773
25.1.2009 0:05:07   
gloria

Nočka...

ne, sem ven brisalauser posted image ..

..en drugi album s cotikami sem ustvarjala...na moj album.com

...jaz se pa tam sploh ne znam registriratuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 774
25.1.2009 0:05:18   
gold fish

user posted image si prilezla gor...glih sem ti mislila na zs pisat pa te bom kr tuki vprašala....če ma Nik Hb 158 to glih ni tko maluser posted image ...saj če bi bil slabokrven bi mi že gdo povedal....ma user posted image me masira da je večkrat bled jaz sem pa P že vprašala in je rekel da je pač bol belokožen.....

HB 158 je čisto v redu....

jaz sem imela v nosečnosti 132 pa sem bila pohvaljena...tak da kolikor je meni znano to ni  slabo...... Mislim, da je nekje 110 meja...nisem pa ziheruser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?