Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 19:43:07
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Slikca mojga sončka: ....ma rad rokico Takoj za mojo joško najbolj priljubljena stvar
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 19:53:44
|
|
|
|
lana17
|
Ne morem vrjet, da sem čist sama...vidim kolk je ura...dajete vaše spat...moj je že v pižami...čakam, da bo ura osem...pol pa papica in spanje za osebno...kako nas vsaka stvar, ki je povezana z našimi sončki razneži...jaz pa sliko za osebno skoz gledam ...da vam povem štorijo glede osebne...sem bla na uradu, pa so me lepo odslovili, ker nimava istga naslova...mora oči napisat izjavo, da se strinja, da mu dam naredit osebno...zadnji čas, da se poročimo in uredimo dokumente...se mi bo še zgodlo, da bom mogla dokazovat, da sem njegova mama
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 21:29:45
|
|
|
|
arabela*
|
je res zatišje tu,danes
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 21:31:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 sem bla na uradu, pa so me lepo odslovili, ker nimava istga naslova...mora oči napisat izjavo, da se strinja, da mu dam naredit osebno... ma daj...to pa prvič slišim
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 21:33:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 .zadnji čas, da se poročimo in uredimo dokumente...se mi bo še zgodlo, da bom mogla dokazovat, da sem njegova mama jaz se pa nebom nikol ženla.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 22:00:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz se pa nebom nikol ženla..... Kaj se boš ženila, sej nisi lezbijka.......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 22:03:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst sem toooooook zmatrana danes pa nimam od česa bit..... in brez energije..... in ugotavljam, da je veliko bolj enostavno živet brez moškega.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 22:35:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem toooooook zmatrana danes pa nimam od česa bit..... jaz tud,noge me tak bolijo,popoldne sem za urco kar zaspala..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 22:36:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft in ugotavljam, da je veliko bolj enostavno živet brez moškega. to itak....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 22:37:37
|
|
|
|
arabela*
|
grem pred tv,so fajn filmi.....................
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 22:55:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara je spet zaspala med hranjenjem.... in ko tko zaspi, je nobeno premetavanje ne zbudi.... pol jo je moj dal v zibko in ker je pozabil na vrečo, sem jo jaz ven vzela, odložila na previjalno in začela oblačit... nič, niti mrdnila ni.... Je dve uri in pol tako spala in itak, da jo je začelo matrat.... je stokala in stokala... pa sem jo dvignila, je še malo stokala, je fino rignila in v momentu zaspala nazaj,... ma neverjetna je ta naša pupa....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 22:56:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem pred tv,so fajn filmi..................... Kjeeeeeeeeeeeeeeee??????
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:45:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer! Da se malo javim. Danes ravno nisem pri volji, me je celo noč bolel zob kot hudič in sem šla zjutraj k dežurnemu zobozdravniku, pa ni nič kaj rešil. Še zdaj me boli, fora pa je v tem, da sploh ne znam povedat kateri zob, ker me že cela desna stran boli. Z uho vred. Smo pa bili danes na obisku pri Gašperju (1 leto) in sem se imela prav fino, tako da sem celo malo pozabila na bolečino. Gloria, sem ti poslala. ....o boga...pa ti od zobozdravikov so pa tudi ta pravi.... ...hvala ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:48:59
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ne morem vrjet, da sem čist sama...vidim kolk je ura...dajete vaše spat...moj je že v pižami...čakam, da bo ura osem...pol pa papica in spanje za osebno...kako nas vsaka stvar, ki je povezana z našimi sončki razneži...jaz pa sliko za osebno skoz gledam ...da vam povem štorijo glede osebne...sem bla na uradu, pa so me lepo odslovili, ker nimava istga naslova...mora oči napisat izjavo, da se strinja, da mu dam naredit osebno...zadnji čas, da se poročimo in uredimo dokumente...se mi bo še zgodlo, da bom mogla dokazovat, da sem njegova mama
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:49:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara je spet zaspala med hranjenjem.... in ko tko zaspi, je nobeno premetavanje ne zbudi.... pol jo je moj dal v zibko in ker je pozabil na vrečo, sem jo jaz ven vzela, odložila na previjalno in začela oblačit... nič, niti mrdnila ni.... Je dve uri in pol tako spala in itak, da jo je začelo matrat.... je stokala in stokala... pa sem jo dvignila, je še malo stokala, je fino rignila in v momentu zaspala nazaj,... ma neverjetna je ta naša pupa.... ...res maš pridno pupo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:51:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Sem ji pustila jantarjevo ogrlico gor, da vidim nočni učinek. ....piše , da je naj ne bi imel ponoči otrok gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:51:53
|
|
|
|
gloria
|
...jaz sem pa imela prijateljco z možem in 8 letno hčerko na obisku in smo se imeli tko fajn...Nik je pa seveda bil kr naprej na rokcah in ni se nič pritoževal ...joj kok sem pogrešala mal take taprave družbe....zdej pa grem...lepe sanje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:53:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...in ugotavljam, da je veliko bolj enostavno živet brez moškega. ..... ...jaz mam kar tri okrog sebe....boga jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:54:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara je spet zaspala med hranjenjem.... in ko tko zaspi, je nobeno premetavanje ne zbudi.... pol jo je moj dal v zibko in ker je pozabil na vrečo, sem jo jaz ven vzela, odložila na previjalno in začela oblačit... nič, niti mrdnila ni.... Je dve uri in pol tako spala in itak, da jo je začelo matrat.... je stokala in stokala... pa sem jo dvignila, je še malo stokala, je fino rignila in v momentu zaspala nazaj,... ma neverjetna je ta naša pupa.... ...res maš pridno pupo pa res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:55:03
|
|
|
|
gold fish
|
.....no, sem prišla samo karto zvečer štemplat....sem neke albume ustvarjala.....pa sem končno uspela..... Nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:55:09
|
|
|
|
gloria
|
si prilezla gor...glih sem ti mislila na zs pisat pa te bom kr tuki vprašala....če ma Nik Hb 158 to glih ni tko mal ...saj če bi bil slabokrven bi mi že gdo povedal....ma me masira da je večkrat bled jaz sem pa P že vprašala in je rekel da je pač bol belokožen.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 24.1.2009 23:55:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....no, sem prišla samo karto zvečer štemplat....sem neke albume ustvarjala.....pa sem končno uspela..... Nočka... ...nimaš nobenega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 0:04:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....no, sem prišla samo karto zvečer štemplat....sem neke albume ustvarjala.....pa sem končno uspela..... Nočka... ...nimaš nobenega ne, sem ven brisala .. ..en drugi album s cotikami sem ustvarjala...na moj album.com
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 0:05:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....no, sem prišla samo karto zvečer štemplat....sem neke albume ustvarjala.....pa sem končno uspela..... Nočka... ...nimaš nobenega ne, sem ven brisala .. ..en drugi album s cotikami sem ustvarjala...na moj album.com ...jaz se pa tam sploh ne znam registrirat ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 0:05:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria si prilezla gor...glih sem ti mislila na zs pisat pa te bom kr tuki vprašala....če ma Nik Hb 158 to glih ni tko mal ...saj če bi bil slabokrven bi mi že gdo povedal....ma me masira da je večkrat bled jaz sem pa P že vprašala in je rekel da je pač bol belokožen..... HB 158 je čisto v redu.... jaz sem imela v nosečnosti 132 pa sem bila pohvaljena...tak da kolikor je meni znano to ni slabo...... Mislim, da je nekje 110 meja...nisem pa ziher
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?