nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Čerrrrr..Evo izgubljena dušica se javlja Punce kak ste ? Blaža zelo lepa si v poročni obleki sem se spomnila prec poroke , ah kje je to 12 let nazaj , zdej ko vidim slike bi kr , edino kr pogrešam so kg rad bi uno postavo nazaj . Nizy za podaljšano porodniško ...Lepo , jaz bi tudi bla še doma z otroci , ampak kaj čemo ... Mahhhh bom mal pojamrala , regresa nisem dobila , ker pras** ni vedu če mi sploh pripada , ker sem v porodniški , in sem ga klicala , je reku da mi bo nakazal , in še zdej ni , groza ....kaj si teli privatniki mislijo Buči upam da se čim prej pozdravite . Lillchy za operacijo , lepo da je za vami Kak je kej Luka ? Janey končno ste na svojem Februarka , zdej sem vidila še tvoje poročne slike zelo ste lepi . Dolenjka Tara za 11 mesecov ... ella79 kje si pa te barve kupila??Jaz jih tudi rabim pina si že dobila tično , včeraj smo jo razdelile .Sporoči ko dobiš ... Meti za prve korake Bamby kako vam gre v vrtci , a imate uvajanje , al ste še doma , jaz sem komaj vrtec dobila , je gospa ki dela v vrtci nas vrgla na čakalno listo , sem mislila da bom živčnega fasala , pa že ta malo cepila in vse papirje odala , vpisala sem jo ko je bla stara 8 dni .Pridem gor pa pravi ...ja, vas sploh ni v računalniku , cel dan sem prejokala , nisem vedela kam naj z otrokom .Zdej se je uredilo , me je drug dan klicala ...kao da je ena mamica mi ustupila plac ker ji ni urgentno tko kot je meni Una pa koza mojo prošnjo vrgla v kot , hvala bogu da sem imela dokazilo da sem jo vpisala . oooo, teta ELMA je naredila izčrpno poročilo ja , res si izgubljena dušica , pa super za vrtec , sam da ste uredili
|