princ_princeska
|
Jutro Zaspanka se vam že pridružujem... *pikica in ostale, če bom kaj zvedela za paket in vse ostalo obvestim... No kot veste sem imela včeraj morfologijo in sva bila proti pričakovanju zelo razočarana, pa čeprav poprej nisem imela slabih izkušenj z G. Včeraj pa groza....Zdej nevem, zasledila sem, kaj vse se mora na morfologiji pregledat, ampak z mojim sva videla samo kako je izmerila bitje srčeka, obseg glave, obseg trebuščka, za spol je rekla, kot vedno, da sploh še ne more videt, tko da . Za spol me že ne moti tako strašno, vendar dejstva govorijo, da ni pogledala in pokazala ostalih organov, ki bi jih še morala. Kar koli sem jo vprašala, glede plodovnice, otroka....vse je kar govorila super in sploh ni utemeljila. Upam sicer, da je res vse super, samo sva bila z mojim že malo skeptična, ker če ti ne pogledaš in v tem primeru tudi pokažeš bodoči mamici in očku je dost bol resnično, kot pa če G sploh ne pogleda in reče super, gotovi pa v 15 minutah. Vprašala sem jo tudi za sladkorno, kdaj bi testirale, pa je rekla, da sva čisto na začetku in da ni kej posebnega, sama pa vem, ker sem zasledila na netu, da se ti lahko pojavi tudi kasneje v nosečnosti. Tako da drage moje nosečnice, katere imaste izkušnje z morfologijo in ste bile zelo zadovoljne, če mi lahko poveste, kako je zgledal pri vas ta pregled in koliko časa. Sem pa že včeraj preklicala okoli in imam možnost pregleda morfologije samoplačniško naslednji teden pri dr. Pušenjaku v LJ , 70eur, pri Septum dr. Jordan LJ, 85eur in SB Slovenj Gradec dr. Kosi, 65eur. Sprejemam tudi mnenja, če katera pozna te zdravnike, ksjti do ponedeljka se moram odločit in pri enem naročit, ker sva se z mojim odločla, da bova to še enkrat izpeljala, pa čeprav bova plačala, pa saj za naše je dobro le najboljše... pa pa zaenkrat, upam, da nisem bila predolga ampak nekomu sem se morala izpovedat, da je malo lažje..
|