|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
22.1.2009 16:10:47   
tadejluka
Hej!
pRINC-PRINCESKA boš mogla na CSD v vsakem slučaju, ker ti pripada starševski dodatek(cca. 200 E), otroški, itd... pa na študentskih servisih mal povpraš ker dajo kar fine paketke + denar enkrat letno študentom-Vem iz lastnih izkušenj sem izkoristla maksimalno!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.1.2009 18:07:48   
princ_princeska
ola
ja tole za študentske servise se pa res moram pozanimat, bi bila kar super zadeva...
samo teh papirjev je pa vidim da en kup, pa še laufarije bo najbrž, aneuser posted image

drugače, me pa v mojem trebuščku nekdo že pošteno žgečka, če se lahko tako izrazim, je zlo prijetno...user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.1.2009 18:30:29   
lino
Pozdravljene.

Biba in Luši, najlepša hvala. Kupila sem si orado si naredila zraven krompir v kosih in solato (ker sem na blitvo al pa kaj takega pozabila...) in se super napokala...mmmm je pasalo. Drugi člani so sicer neki z nosom vihali, kao a ribe bomo jedli (ker ponavadi jih pozimi ne jemo-poleti pa jih na kakem pikniku na žaru spečemo) ampak ...

no to je bil danes moj dan za razvajanje (2 majčki+moje kosilo) hahaha, ne vem, če ne bom kr tk nadaljevala, ker mi odgovarja in bi se lahko hitro navadila...

July08- Sicer pa ja, sebi nikoli nič ne kupim, ker imam podobno postavo kot 2 prijateljici (smo bolj drobne) in pol imam srečo, da sta obe full za šopinge (vsaka sezona nove cunje) in potem dobim njune "stare" obleke jaz-ampak včasih kake full in kavbojke še s ceno in listkom pripopanim, ker doma na riti niso tk dobr zgledle...rada vzamem in ponosim...si pa zato res nikoli nič ne kupim in so se že doma tega navadili in me prav postrani gledajo, ko rečem, da bi kaj imela...

Aja, glede srečanja, bi bilo tudi meni zanimivo-res super ideja, ampak sem iz Koroške in se redko odpravim v Ljubljano in jo niti ne poznam dobrouser posted image ...pa zjutraj zaenkrat delam. Želim vam pa prijetno dreuženje.user posted image

Uglavnem imejte se skrajno lepo, še 1x hvala za nasvete in recepte in se tipkamo...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.1.2009 21:07:10   
tecka
Evo, da se odkrije še ena anonimna. Zelooo dolgo nazaj sem spraševala, ali gre katera na amniocentezo. No, jaz sem šla, rezultati so ok, ok je tudi morfologija, tako da zdaj upamo, da 10. junija dobimo zdravo dete. Če bo temu tako bo to moj prvi živorojeni otrok. Sva se pa zanj kar namatrala - garala sva 6 let, za nama sta tudi dva neuspešna ivf postopka, to dete pa sva pridelala doma. Sicer se bližam štiridesetim in bi bila lahko nekaterim tu že mama user posted image .
Do sedaj sva samo čakala na pozitivne rezultate in s slabo vestjo sem si kupila ene nosečniške hlače. O vsem ostalem si nisva upala upat. Zdaj se bom pa počasi lahko sprostila in odvrgla brezrokavnik s katerim sem v službi zakrivala rastoči trebuh.
Brce že čutim in so mi bile med čakanjem na rezultate amniocenteze v neskončno veselje, saj sem vedela, da je plodek še živ.
Na slišanje!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.1.2009 21:11:57   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Evo, da se odkrije še ena anonimna. Zelooo dolgo nazaj sem spraševala, ali gre katera na amniocentezo. No, jaz sem šla, rezultati so ok, ok je tudi morfologija, tako da zdaj upamo, da 10. junija dobimo zdravo dete. Če bo temu tako bo to moj prvi živorojeni otrok. Sva se pa zanj kar namatrala - garala sva 6 let, za nama sta tudi dva neuspešna ivf postopka, to dete pa sva pridelala doma. Sicer se bližam štiridesetim in bi bila lahko nekaterim tu že mama user posted image .
Do sedaj sva samo čakala na pozitivne rezultate in s slabo vestjo sem si kupila ene nosečniške hlače. O vsem ostalem si nisva upala upat. Zdaj se bom pa počasi lahko sprostila in odvrgla brezrokavnik s katerim sem v službi zakrivala rastoči trebuh.
Brce že čutim in so mi bile med čakanjem na rezultate amniocenteze v neskončno veselje, saj sem vedela, da je plodek še živ.
Na slišanje!!!

joj take zgodbe je pa zelo, zelo lepo brat, zdaj samo pozitivno do konca in predvsem uživaj v nosečnosti.

Tudi sama sem že 2xsplavila in te čist razumem, da se bojiš, vendar zdaj je čas za razvajanje in uživanjeuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.1.2009 21:12:10   
*alina*

Tecka user posted image user posted image user posted image čestitke.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.1.2009 21:15:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Srečanje junijk - sem absoultno ZA. Mislim, da je to predlagala Mony, tako da še malo organizacija, pa nam morda res uspe. Res bi se bilo super osebno spoznati.

Mala_princeska kako je s tvojimi prstki? Kaj novega?

Evo, še moji podatki, če bo katera obnavljala seznam:
stara 30 let (ob rojstvu 3. user posted image bom že 31), imamo pa dva user posted image : prvi 17.4.2004, drugi 3.5.2006, rodila bom (še 3.) v Postojni, ker sem iz Cerknice in mi je najbližje, pa še naša G tam dela.

Vse lepo vam želim, pa cartajte se s svojimi najbližjimi do onemoglosti! user posted image user posted image user posted image user posted image

July08 me veseli, da ste se imeli fino in držimo pesti za zdravje tvojega moža,  user posted image user posted image user posted image hvala tudi tebi za skrb.
Zaenkrat je z mojimi prstki vse ok, me je os. zdravnica potolažila in ni hujšega. Zdaj v user posted image ne morejo delati preiskav, če se bo pojavilo po porodu - pa moram nazaj k zdravniku.
Glede dela imaš prav - zdaj moramo počivat (čeprav sem tudi jaz še med tistimi, ki še delamo.)

Ja - srečanje junijk - user posted image user posted image user posted image Dajmo, dajmo - katera bo glavna organizatorka user posted image .

Jaz bom ob rojstvu 2. user posted image stara še 26. let user posted image (septembra jih dopolnim 27.)
Prva user posted image je rojena: 24.04.2004 (rok sem pa imela 17.4.2004 July tako da sta moja princesa in tvoj prvi princ samo teden dni razlike; oba pa imata rogove - tvoj je oven, moja pa je bikica user posted image O in tvoja dva lahko skoraj hkrati pihata tortico. Torej boš imela aprilčka, majčka in junijko-čka user posted image fajn....)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.1.2009 21:17:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A katera ve, a za paket res lahko urejaš samo v občini stalnega prebivališča? 

Po moje da ja - v tisti občini, kjer si stalno prijavljen (razen, če nimaš prijavljenega začasnega bivališča). Najbolje je, da pokličeš na CSD in povprašaš.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
22.1.2009 21:22:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Le pogumno in pozitivno naprej.

Take zgodbe tudi mene ganejo.

Pa nič zato, če si blizu štiridesetih - najlepše je biti mama, ne glede na starost. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
22.1.2009 22:25:26   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Upam, da bo res. Zase pa, nikoli ne reci nikoli. Zarečenega kruha se največ poje.

Ja, se čist strinjam glede zarečenega kruha! user posted image user posted image
Pri nas na srečo nismo imeli večjih težav z zanositvijo, zato sem po drugem porodu vprašala G, katera kontracepcija je najbolj zanesljiva, da ne bi slučajno zanosila. In kaj mi je odgovorila: Gospa, vzdržnost od spolnih odnosov....user posted image user posted image
Ker tega ne bomo prakticirali, se res nikoli ne ve...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
22.1.2009 22:33:34   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Po moje da ja - v tisti občini, kjer si stalno prijavljen (razen, če nimaš prijavljenega začasnega bivališča). Najbolje je, da pokličeš na CSD in povprašaš.

V bistvu imam v LJ začasno, zdravnika imam tukaj, rodila bom tukaj in vse ostalo, zato mi je trapasto da bi morala na CSD v NM. Bom poklicala en dan pa preverila. user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
22.1.2009 22:34:56   
majana79
Tecka, cestitke. user posted image user posted image Zdaj pa sproščeno uživaj v user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
22.1.2009 22:43:06   
July08
Pozdravljena Tecka in čestitke!!! Upanje res umre zadnje in vztrajnost je bila v vajinem primeru poplačana. Želim ti zdravo dete, ki vama bo gotovo v veliko veselje!
Aja, kaj pa pomeni tvoj nick???
Bravo Mala Princeska, tudi ti imaš aprilčco 2004! Zdaj vidimo, koliko otročkov imamo na kupu, a ne!  user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče bi morale še njih pripelkjat na srečanje - to bi bilo veselo in pestro!
Jaz imam same rogove okrog sebe: mož kozorog, starejši sin oven, mlajši sin bikec...jaz pa "uboga" ribica plavam med temi rogovi. user posted image Zdaj bomo imele pa večinoma dvojčke/ice. Moj brat je dvojček in se zelo razumeva in ga imam res rada,  tako da upam, da bo s tem otročkom isto.

Lep večer želim vsem skupaj, jutri pa uživaški petek! Jaz grem z otročkoma zopet k možku v Šmarješke Toplice čez vikend in komaj čakam, da ga vidim in polupčkam user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa-pa.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
22.1.2009 22:44:35   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tecka, cestitke. user posted image user posted image Zdaj pa sproščeno uživaj v user posted image

se tudi sama pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
22.1.2009 23:45:32   
bjondi
user posted image user posted image  Tecka...za ves trud,ki sta ga imela okoli pikice ali pikota...

Yuly08-lepo uživejte pri možeku...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.1.2009 7:55:51   
Tina111
Dobro jutrouser posted image

Bom samo na hitro ker šibam peljat maksa v vrtec. Včeraj sm bila pri g da mi je dodala še eno priporočilo komisiji za bolniško. Sm skupaj s kopijo mat knj poslala. Upam na ugoden odgovoruser posted image .

Mala-princeska  Ti si tudi devička. No jest tudi. Mam 12.9. rd , kdaj pa ti. Samo da sm malo starejša, kot ti user posted image .
Mam pa doma sama odločna znamenja  bika, škorpijona in leva. Če pa tokrat rodim pred 21. 5. pa me čaka še en bikec. Ja mamo kr pestro user posted image .

July 08 - V katerem času pa živi tvoj g. user posted image  Vzdržnost user posted image user posted image

tečka - takim kot si ti pa res privoščim od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . čestitam. ti samo uživaj

Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.1.2009 8:15:22   
lenika
Tina 111 in Mala princeska tudi jaz sem rojena septembra, tako, da bom pri rojstvu drugega otročka še vedno 30.

Tečka, čestitke. Tudi mi imamo kolege, ki sta se trudila 5 let, hodila na razne preiskave, marca pred dvema letoma bi morala na umetno, pa sta februarja odpovedala, ker sta po čudežu naravno naredila otročka.

July uživjate pri možu.

Jaz se danes že super počutim. Virozo sem očitno prebolela. Še danes se bom malo razvajala, v ponedeljek pa zopet v službo.

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.1.2009 8:41:20   
July08
Ojla, dobro jutro!
Jaz že veselo pakiram kovček. Hvala vsem za lepe želje. Mislim, da bomo res max uživali.

Tina 111 sej moja G ni resno mislila, je na hec povedala. Meni se pa še danes smeji, ko se spomnim. V bistvu je pa po eni strani res, a ne? Edina 100% zanesljiva kontracepcija. Aja, pa še svojega in moževega spodnjega perila ne smeš skupaj prati, da se v stroju "kaj ne prime". user posted image user posted image user posted image
Želim vam skrajno lep in uživaški dan in vikend. Morda se kaj javim iz Šmarjeških.

Vse lepo!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.1.2009 8:51:41   
lino
Jutro.

July08-želim ti maksimalno uživanje.user posted image

Tečka, tebi pa čestitamuser posted image , kar pozitivno dalje in pa tega user posted image  ti pošiljam, da ti srečo prinese.

Imejte se.user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
23.1.2009 9:24:18   
fragola
Dobro jutro souser posted image , končno malo sončkauser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.1.2009 9:25:28   
lenika
Pri nas je samo megla in popolnoma nič sončka

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.1.2009 10:09:10   
smrketa24
Oj punce!
No, končno sem prišla do interneta, ki dela. Sem hotela že včeraj javiti glede morfologije, pa nikakor nisem mogla usposobiti interneta  user posted image
No, kot veste, sem imela včeraj morfologijo. Bilo je super. Dojenček je brcal 100 na uro. Vse smo videli, ledvičke, rokice, nogice, bušija,... user posted image se je lepo videl in je lepo tika takal  user posted image Je rekla, da imamo veliko plodovnice, zato imam tako velik trebuh. Aja, pa še omenila je, da ima velika pljuča. Sem rekla, da ima to po mamici in očitu, ker sva oba športnika  user posted image Spol se je ful dobro videl in nama je dala še posebej slikico le-tega  user posted image   Nimamo več punčke, ampak fantka  user posted image   PDP je prestavljen iz 4.6. na 1.6.
Naslednji pregled imamo 3.3., vse skupaj smo pa pridelali 3kg user posted image

Čestitam tudi vsem ostalim za uspešne preglede user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.1.2009 10:13:54   
lenika
Smrketa24 user posted image  za dobro opravljeno morfologijo. A na nuhalni vama je pa deklico napovedala? No potem obstaja možnost, da v ponedeljek tudi naši deklici zraste lulček. user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.1.2009 10:17:43   
manna
Smrketa; čestitke za uspešno morfologijo !!
Tecka; Sploh si ne predstavljam kaj vse ste prestajali...  Čestitke pa lepo nosečnost vnaprej in zdravo dete !!!!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.1.2009 10:40:00   
*pikica
princ-princeska: glede enkratne denarne pomoči za študente res drži, za paket pa še nisem slišala! Če kaj izveš sporoči. Sm tudi js še študentaka user posted image

tečka čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?