|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
24.1.2009 22:50:17   
princ_princeska
bjondi- tudi sama sem imela eno virozico pred kratkim in sem dobila zdravniška navodila da zelo veliko pit, ko pa bo prišla vročina nad 38 pa vzet lekadol, če ne bo pomagalo pa mlačen tuš...
upam, da bo čim prej bolje

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
25.1.2009 8:49:14   
MONY25
Dobro jutro...

Po dooolgem času se spet javljam, mamo na šihtu kr dost dela, pridm dam, pa sam okol padem...user posted image sploh nism uspela vsega prebrat...user posted image

Zdj pa zares! Srečanje junijk: sm misnla, da vas bo več za to, pa vseeno...tud če se sam 3 dobimo, bo fajn... js mislm (povejte svoje predloge), da bi blo najbolš, da bi se duble kkšno nedeljo, k si vsaka lahko mal lažje cajt vzame, k čez tedn ma ena tko ena pa tko šiht in je težko uskladit.
js sm za to, da se kr naslednjo nedelo dobimo, se pravi, 1.2.09 nekje pr supernovi (najlažji dostop, se mi zdi)... js komi čakam, upam, da bo res kera pršla...

no, to so moji predlogi, povejte še vi svoje, da se čimprej uskladimo, da je lažje za vse, da vemo računat...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
25.1.2009 11:51:57   
bačko
Jutro!
Meti jaz sem bila v materinski šoli junija 2007 in zdaj ne bom šla!
Jaz bi prišla na srečanje samo delam v soboto! Pa kdaj drugič!
Čuvajte se!

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
25.1.2009 13:47:08   
bjondi
Princ_princeska-hvala za info....no zgleda da je viroza ,bomo vidl kako bo zvečer,zdajle sem dobro ,no je blo treba dat cune v stroj pa sem bla kr mal zadihana.Včer zvečer sem si zbila 38.2 samo s pol lekadola,čez noč sem se še prešvicala in je padla vročina.Pijem pa za izvoz sem k žaba...

Ej kaj pa če bi se dobile enkrat bl na pomlad ,ko bomo lahko zunaj na sončku v kakem lokalčku...tele viroze pa gripe mene mal odbijajo za po centrih hodt...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
25.1.2009 14:38:28   
lino
Dan.

Joj kk ste bogeuser posted image , kr veliko čajčka z limono in medom in upam, da bo hitro boljš. Naj vam še user posted image user posted image user posted image pomagajo.

Za temperaturo zbijat iz domače lekarne pa priporočajo tuš s hladno vodo (ne smemo se takrat še pregret, kar pomeni tudi ne bit preveč nakovtrane) pa pomagajo tudi obkladki iz rezin surovega krompirja, ki jih na podplate navežete in vročino potegnejo iz telesa.

Imejte se lepo in čim prej okrevajte.user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
25.1.2009 19:56:30   
Mala_princeska
Sem dobila antibiotik, danes sem cel dan ležala in sem skoraj kot cunja.
Tko da sem do nadaljnega na bolniški. (Še študij bom najverjetneje malo postavila na stranski tir.)

Upam, da bom v torek bolje - da grem h ginekologinji na pregled in morfologijo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
25.1.2009 20:05:35   
Mala_princeska
Aja, pa še tole - trenutno smo nekako pri Maticu user posted image (ime, če bo user posted image še od prvič na zalogi), če se moj ne premisli in mu na koncu ne postane ime Jakob všeč.

Za punčke bomo pa še fejst razmislili - všeč mi je Manca, Brina.

Vsekakor bomo za rezervo imeli oba imena izbrana, če se dr. zmoti. user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
25.1.2009 20:18:50   
Tina111
Čer nosečke

Vidm da vas je nekaj zbolelo. No bom čist kratka ker ma tudi moj mali virozo. Je danes mel vročine 39,2 in sm klicala na metelkovo, pa je rekla da razsaja viroza z visoko vročino in prehladom. No smo se poleg calpola še hladili v banji in je prilezla temp. do 38. Zdej pančka revček user posted image . Baje da zna trajat ceu teden, Tko da se bom bolj malo oglašala. Sigurno pa sporočim v petek pk nuhalni rezultate.

Kar se tiče srečanja se nekak pridružujem mnenju ene- ne vem točno kera je to omenila- da mogoče res prestavimo na lepše vreme ko bo možno kofetkat zunaj. Pa še teh bolezni bo manj. Ta vikend pa mi sigurno ne bo zneslo ker moj sonček verjetno ne bo še čisto zdrav. Pa ga ne puščam rada samega ko je buban. Se mi zdi da je mamica le tista ki malo olajša slabo počutje. Tudi mirne vesti in sproščena ne bi bila na kavi. Lokacija pa mi je bolj všeč BTC. Nekak se bolj znajdem kot na rudniku. Bo pa itak prevladala večina, tako da se bom pa prilagodila če bo tako. Če pa se ve srečate ta vikend pa se vam pridružim na naslednjem sestanku user posted image .

Naj vam mine čim prej tistim ki čakate-mo na nuhalno. Pa pocajtite se tiste ko ste bolne tudi čim prej in brez komplikacijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
25.1.2009 21:00:31   
bjondi
mala_princeska-za čimprejšnje okrevanje user posted image  user posted image  user posted image ...Drgač pa sta Matic in Jakob lušni imeni in pa Manca...

Jaz bom pa kr šla v materinsko šolo,sem bila nazadnje leta 2000 pa smo že mal pozabil kaj pa kakouser posted image ...

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
25.1.2009 21:43:36   
majana79
Vsem bolnim souser posted image ena user posted image pa ena user posted image , da bi se čim prej pozdravile. Pazite nase in na user posted image .

Če bo katera imela čas oziroma vedela kaj povedat o materinski šoli v Ljubljani (v porodnišnici) imam eno vprašanje. Na eni spletni strani (njihove uradne sploh ne najdem...) piše da obsega 10 predavanj (predvidevam da so vsa obvezna oziroma vsaj večina, če hoče očka dobit potrdilo), začneš pa šele v sedmem mesecu. Se pravi me junijke začnemo aprila, če imata mesec april in maj po 4 tedne, je to 8 predavanj, 2 sta potem v juniju in če se detetu mudi se ti lahko zgodi da tega sploh ne dokončaš. user posted image A je res toliko pomembnih stvari, da jih ne morejo spravit v manj predavanj oziroma kakšne so izkušnje tistih, ki ste hodile tja?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
26.1.2009 7:53:07   
Anonimen
Dobro jutro!

Izvolite malo čaja user posted image  user posted image .
upam, da tale ponedeljek ne bo predolgi.
Imam pa eno vprašanje za vas. Za koliko ste se zredile od takrat, ko ste zanosile in do sedaj. Mene namreč malo skrbi, ker se v zadnjih 2 tednih nisem nič. Zdaj pa ne vem, ali naj me skrbi, ali anj bom vesela.

Lep dan!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
26.1.2009 8:10:26   
bačko
Majana jaz sem šla na vsa predavanja in so bila vsa zanimiva.Pomembna za očeta (koliko imam jaz v spominu) so tri predavanja.Jaz sem pri Žani šla šele en mesec pred porodom, ker prej nikakor nisem mogla uskladiti s službo.Pojdita na prvo predvanja in potem vam bodo že tam povedati katera predavanja so pomembna.Verjetno ne morejo dati v manj rpedavnaj.Moja soseda pa je šla drugače na metelkovo na predavanja in so imeli samo enkrat in so tam izvedeli pomembne stvari.Samo je rekla da se niso učili dihanja in ko sem jo poslušala kaj je ona tam zvedela sem ugotovila da jo bolje iti v materinsko šolo v porodnišnico.Malo naj ti še ostale punce povejo,Moj je užival na vseh predavanjih.user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
26.1.2009 8:13:34   
bamoocham
Jutro!

Gantar hvala za čaj, mi paše, ker me še zmeraj matrauser posted image
Si ravnokar merim temperaturo.

Zanimajo te kile..js sem se po mojih izračunih, pač vsak dan se tehtam zjutraj po kavi (po wc-juuser posted image naga) 3 kg ..tam nekje. Je pa res, da imam ful viška kil že od prej, tako da se še te 3 kg ne bi bilo treba. Ne sekiraj se, če se nisi zredila, dojenček si tak al tak vzame toliko kolikor rabi. Pač gre več na otročička, kot na tebe.
Moja sestra je zdj v 8 tednu in se je že 3 kg zredila, ona je pa fuuuuul suha. V prvi nosečnosti se je okoli 20 kg zredila pa je tut vse kg (če ne še kako več) izgubila takoj po porodu.

Midve imava samo 2 dni razlike v PDPju. Na morfologiji si že bila?

Js sem pa končno začutila našo pikico. Prav v klobčiče se zvija in potem vn tiši, tk da takoj vem, kk leži, pa kje. Pa sem včeraj dala roko na trebuh in sem čutila brciko.kak fajni občutekuser posted image .
Komaj čakam pregled čez 1 teden, bom vprašala, kaj bomo imeliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
26.1.2009 8:42:24   
Anonimen
bamoocham... veš, jst še nisem bila na morfologiji. Jo imam v četrtek, ampak drugi teden. komaj čakam in da mi pove lepo novičko, da je vse ok in pol da mi še pove, kaj bomo imeli .... joj komaj čakam.
s kilami pa se res ne bom smela obremenjevati preveč. Ker imam tudi sama kar nekaj zaloge od prej.

Upam, da se boste čimprej pozdravile. Vse bolnim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vse ta zdravima pa predlagam, da pokažemo bolezni user posted image  user posted image .

LP

(odgovor članu bamoocham)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
26.1.2009 8:47:13   
majana79
gantar, jaz sem v 20. tednu, šla sem gor 5,6 kg na 65kg/173cm podlage. Veliko, ma se ne sekiram.

Bolj sem se včeraj sekirala, ko se mali nikakor ni hotel 'oglasit' pa danes tudi ne... user posted image

bačko, hvala za informacije. Šla bova itak, samo zdi se mi da bi lahko bila predavanja 2x na teden, da hitreje daš to čez. user posted image

Jaz imam pa MF v četrtek in koooomaj čakam da vidimo spet malega.  user posted image Pa upam da se danes kaj odloči 'brcat košarko'. user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
26.1.2009 9:27:03   
dreamhorse
Pozdravljene souser posted image  in sobolnice. Tudi jaz sem danes obležala s kašljem in slabim počutjem. Vročine hvala bogu nikoli nimam. Imam pa slabo vest, ker nisem mogla v službo, čeprav so tudi tam vsi iz komerciale bolni.
Danes imam pregled in menda tudi mf, vsaj posebej mi ni nič rekla.
Kaj se pa tiče srečanja, če bi bila v mb ali ce, se pridružim, lj je predaleč.
lep ponedeljek, pa vse, ki ste bolne vam želim čimprejšnje okrevanje. lp

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
26.1.2009 9:30:00   
bačko
Koliko od vas bo šlo na 3D ultrazvok?

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
26.1.2009 9:35:48   
biba14
Jutrčekuser posted image
Jaz sem v 20tem tednu, pa sem dobila 4.5kg ( na 54kg,162cm podlage ). Ne jem več kot prej...se mi je pa trebuh zadnji teden ful napihniluser posted image . Upam, da se mi bo ustavilo in ne bo šlo s takim tempom naprejuser posted image
Majana79, zgled, da so imeli user posted image ta vikend pavzo..tudimojega user posted image ni bilo nič čutit ( no saj tudi prej ni ravno nogometa igral, ampak kakšna brcika,2 pa sta že biliuser posted image ) ).
Bačko: jaz bom šlauser posted image , davidim sončka, kajti po morfo mi baje noben uz ne pripada več.
Dreamhorse : Na Mb srečanje bi tudi jaz prišlauser posted image
In še eno vpr. Tiste,ki ste že bila v materinski šoli v Mb porodnišnici..kolikokrat mora bit moj zraven? Ko na vsa predavanja sigurno ne bo mogel priti. Hvalauser posted image vnaprej za odg.
Pozdravček vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 26.1.2009 9:38:51 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
26.1.2009 9:49:39   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Koliko od vas bo šlo na 3D ultrazvok?

Midva imava namen it.
Zanima me kdaj je najbolj pametno it na ta ultrazvok?

V sredo imam morfologijo in upam, da bo vse ok.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
26.1.2009 9:52:02   
biba14
Meni so rekli, da se 3d dela tam okrog 28.tedna...da se takrat user posted image najbolj vidi, ker še ni prevelik, ima pa vse značilne potezeuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
26.1.2009 9:54:03   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

gantar, jaz sem v 20. tednu, šla sem gor 5,6 kg na 65kg/173cm podlage. Veliko, ma se ne sekiram.

Bolj sem se včeraj sekirala, ko se mali nikakor ni hotel 'oglasit' pa danes tudi ne... user posted image

bačko, hvala za informacije. Šla bova itak, samo zdi se mi da bi lahko bila predavanja 2x na teden, da hitreje daš to čez. user posted image

Jaz imam pa MF v četrtek in koooomaj čakam da vidimo spet malega.  user posted image Pa upam da se danes kaj odloči 'brcat košarko'. user posted image

Jaz sem sedaj v 22. tednu in sem med bruhalno sezono izgubila dobrih 6 kg, sedaj pa sem pridobila cca. 1,5 kg.
Samo dejstvo je, da imam še od prej veeeliikooo zaloge, tako da moram malo imeti mojo težo pod kontrolo.

Naš otroček pa je bil v soboto zelo športno navdušen, včeraj je pa komaj kaj brcnil, izgleda je bil utrujen. user posted image
Danes pa kot kaže še spi, ali pa je samo len tako kot mami. user posted image

Vse bolne upam, da se boste čimprej pozdravile.
Jaz in moja migrena pa greva malo ležat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
26.1.2009 10:18:57   
Janci F
Živjo,

zanima me, če kakšna jemlje Omega 3?
Jaz sem zasledila, da jo je pametno jest, saj naj bi pomagala pri razvoju možgančkov.

Lp,
Jana

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
26.1.2009 10:31:55   
majana79
JanciF, ti kar jemlji Omego, je tudi zate zelo koristna, sploh za ohranjanje mladosti user posted image Se ne hecam, je res priporočljiva, tako da kar nadaljuj. user posted image

Jaz se za 3D še ne morem odločit, ker morava vso opremo nabavit sama, tako da je teh 100 evrov kar veliko... user posted image Bom šla rajši na navaden ultrazvok še enkrat vmes...

Sem pa danes tako slabe volje v službi da je obup. Še ponoči sem slabo spala in vam povem, da imam že vsega polno kapo. user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
26.1.2009 10:32:16   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Mogoče bo to moja naslednja služba, modernizacija postopkov v zvezi s porodniško. user posted image Po moje bi bilo kar nekaj žensk zadovoljnih s tem.

Ne dvomim, da bi bilo ogromno žensk presrečnih - z mano vred.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
26.1.2009 10:44:54   
July08
Pozdravljene souser posted image !

Evo, srečno smo prispeli iz toplic, kjer smo res maksimalno uživali. Samo vedno prehitro mine user posted image ...

Mi smo zaenkrat še zdravi, je pa res, da precej pazim nase in na otročke - izogibamo se krajev, kjer je gužva, pa vsak dan gremo malo ven na sprehod, ne glede na to, kakšno vreme je. Jaz verjamem, da zunaj virusi "izpuhtijo" v zrak user posted image

Vsem, ki ste bolne ali so bolni vaši user posted image želim čimprejšnje okrevanje, pa malo se razvajajte. Vsem user posted image user posted image user posted image

Gantar  nimaš se kej sekirat, če se nisi nič zredila v dveh tednih. Saj nikjer ne piše, da se moramo samo rediti, a ne???user posted image user posted image

Bačko jaz nisem še ramišljala o 3D UZ. Kdaj pa se priporoča? Se mi zdi, da si ti pisala, da si prvič bila in si bla zelo zadovoljna, a ne?
Majana 79 a 100 EUR stane 3D UZ?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......