|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
23.1.2009 10:48:43   
jabolka
Pozdravljene mamice in user posted image ...

TECKA ..čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image ....
...srečno vsem user posted image , lep vikend in  ne pozabite božat svoje trebuščkeuser posted image

Jaz pa komaj čakam 28.01 na pregled G. - hhh mesec je dolg , komaj čakam videti  svojega user posted image , slišati user posted image ,..user posted image user posted image .... upam da je vse OK

PAPA user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.1.2009 11:49:32   
*alina*
Živjo, tudi za mano je uspešno opravljena morfologija. Vse je OK, tudi spol ostaja nespremenjen user posted image . user posted image user posted image user posted image  Tudi test z glukozo (za nosečniško sladkorno) ni pokazal nobenih težav. Zaenkrat user posted image  poteka odlično user posted image

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.1.2009 12:13:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljene preglede. jaz ga imam komaj  ponedeljek, pa se mi zdi, da čakam že celo večnostuser posted image

to za študentski servis pa tudi jaz nisem vedela. sicer sedaj nisem več študentka sem pa bila ko sem prvič rodila.user posted image

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.1.2009 12:45:49   
Tina111
Deja777 - Men se tudi tooooooook vleeeeeče. Mam šele v petek pregled. Še ceeeeel tedenuser posted image . No ja ampak bo že.

Smrketa 24 - meni je tudi pri Maksu blo rečeno da je punčka na nuhalni, potem na morf pa je ratal fantek. Zdej pa se mi dogaja isto. Na nuh je bla user posted image , Na prejšnjem pregledu se ji je zdelo da vidi user posted image  samo ni bila prepričana, kaj pa bo pa bom videla na morf v petek. Joj kok upam da se bo tako dobro videlo kot pri tebi. Sej meni je vseeno kaj je ker parček že imam, sam tok sem firbec po naravi da moram vse preci vedet. Pa še lažje je ko se pogovarjaš z user posted image , da jo kličem po imenu in ne na moški spol-otroček, dojenček....

Tako da JA Lenika, na nuhalno se ne moreš zanest. 50% je da zadanejo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.1.2009 12:46:59   
loveforever
ojla. povejte mi nekaj. kdaj se dela test za sladkorno? jaz ga bom namreč morala delat k je v žlahti veliko sladkornih bolnikov. in kako seveda poteka? no tudi sama komaj čakam na 9.2 ko imam morfologijo. se mi zdi da se je čas malo ustavila in da ti tedni ne grejo nikamor, no sj gre sam ne tak hitro ko bi js radauser posted image .  pa še nekaj, tiste ki že čutite brcike, ali jih vsak dan čutite? jaz jih namreč ne. dva dni sem jih včeraj in danes pa še nič.... od kdaj naprej od katerega tedna se pa brcike začnejo štet, sem malo pozabla kljub temu da sem pred 2 letoma rodila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.1.2009 12:51:31   
Anonimen
jaz sem hodla prejšnji teden v laboratorij, za sladkor pa toxo. tak, da bodo že v pon izvidi pri njej. pa bomo videli.

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.1.2009 12:53:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever
pa še nekaj, tiste ki že čutite brcike, ali jih vsak dan čutite? jaz jih namreč ne. dva dni sem jih včeraj in danes pa še nič.... od kdaj naprej od katerega tedna se pa brcike začnejo štet, sem malo pozabla kljub temu da sem pred 2 letoma rodila....

jaz jih čutim zdaj vsak dan ampak ne vedno enako močno.
šteti pa mislim, da sem jih jaz mogla od enega 34 ali36 tednauser posted image se mi zdi

Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.1.2009 13:04:06   
tinca84
Pozdravljene vse user posted image !

Sem nova na tem forumu in se vam pridružujem. Nekaj podatkov o meni za na seznam: stara sem 24 let, to je moja prva nosečnost, rok imam 2.6.2009, imeli bomo user posted image , naslednji pregled pa imam 9.2.2009.

Lep dan vam želim še naprej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.1.2009 13:14:43   
anikabanika
Lep pozdrav vsem in hvala za dobrodošlico user posted image

Najprej me zanima glede te denarne pomoči študentom - kdaj pa lahko greš na študentski servis, in a rabiš kaj zraven npr. materinsko knjižico, in pa kje lahko to grem v mariboru ? Mogoče ima katera kakšne izkušnje ?

Potem pa glede morfološkega pregleda...je to pregled z ultrazvokom ? Rabim bit tešča? Ker mislim da je rekla zdravnica, da bom potem mogla še kri dat, in mi ni nihče povedal če naj bom tešča ali ne.

Lep pozravček vsem souser posted image :)

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.1.2009 13:20:48   
lenika
Morfologija je ultrazvočni pregled. Pregledajo vse otročkove organe. Za krvne analize v nosečnosti ni potrebno biti tešč.

(odgovor članu anikabanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.1.2009 13:21:13   
Cesarica13
Jaz tudi ne bom prišla na srečanje v Ljubljano, če pa bomo imele sračanje štajerske nosečke, v MB ali Celju pa seveda z veseljem.
Brcike čutimo, tak da sem res vesela in hkrati prav fino debela user posted image . Ma ziher imam tudi jaz preveč plodovnice, nestrpno čakam morfologijo (11.2.).
Trenutno se super počutim, sploh ne bi vedela, da sem noseča, če ne bi bila okrogla in če ne bi bilo brcik.
Lep vikend vsem skupaj.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.1.2009 13:29:26   
anikabanika
Lenika, hvala ti za tako hiter odgovor user posted image še sreča da ni treba biti tešč, ker to me pa zdej res muči... user posted image in zato pa tudi kilogrami gredo tako hitro navzgoruser posted image

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.1.2009 13:47:30   
nemka
A joj!

2 dni nisem bila na spletu pa že toliko strani več!! user posted image user posted image

Dobili se bi?

Ne morem trenutno vse prebrati! Kje in kdaj? user posted image

Lep petek vam vsem želim! user posted image

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.1.2009 13:50:31   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Cesarica13

Jaz tudi ne bom prišla na srečanje v Ljubljano, če pa bomo imele sračanje štajerske nosečke, v MB ali Celju pa seveda z veseljem.
Brcike čutimo, tak da sem res vesela in hkrati prav fino debela user posted image . Ma ziher imam tudi jaz preveč plodovnice, nestrpno čakam morfologijo (11.2.).
Trenutno se super počutim, sploh ne bi vedela, da sem noseča, če ne bi bila okrogla in če ne bi bilo brcik.
Lep vikend vsem skupaj.

No v Celje bi pa tudi jaz prišla...ni tok daleč.user posted image
Aja, pa se tudi pridružujem tistim s preveč plodovniceuser posted image user posted image user posted image

Morfologijo imam pa po vsej verjetnosti 3.2., ko imam pregled, čeprav mi posebej ni rekel G., da naj bi to bilo to, ampak bom pa v 20-21. tednu in upam, da jo bomo takrat imeli, ker res ne morem več čakati...user posted image

Imejte se in pazite user posted image .

papa

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.1.2009 13:53:03   
lino
aja, se opravičujem DOBRODOŠLE VSE NOVINKE!!!! NAJ VAM user posted image LEPO POTEKA.

Lokacije srečanj LJ ali CE????

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.1.2009 15:20:50   
tadejluka
Hej!
Jest sem sicer med Kranjem in Radovljico doma, pa sem bla včlanjena v oba kluba in pri obeh dobila- v Radovljici denar(60eur ze enegauser posted image ), v Kranju so pa dali bon za Babycenter (odvisno koliko otrok imaš cca. 60-100 eur)+ vrečo v kateri so bile razne promocijske zadeve od zvezkov, prevlek za posteljnino, zimski žaklji, barvice, igrače, dude,....

Najbolš, da povprašaš na klubu kako in kaj, imajo pa običajno razpis proti konco leta ravno pred Božičemuser posted image , moraš pa biti njihov član, pa še neki pogoji so,....Pozanimaj se!!!

Pa seveda je fino tudi na občini povprašat (velja za vse ,,mlade,, mamice), ker veliko občin daje denar ob rojstvu otroka, se pa znesek razlikuje od občine do občine.

Je kar nekaj stvari, ki se jih da dobiti samo moraš biti malo iznajdljiv.

Drugače pa veselo brcamo, dones sva z mojim šla v nakup vozička zraven oba doživela živčni zlom skoraj, pol sva pa le uspela neki kupit, tko da ma zdej tretji dojenček prvi nov voziček- prej smo vedno imeli rabljene.

Pa še za seznam rodila bom na Jesenicah

LP, Saša

(odgovor članu anikabanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.1.2009 15:27:25   
anikabanika
Aha, torej za študentski klub se bom pozanimala na internetu, za to denarno pomoč od občine sem že  slišala da obstaja, ampak kaj ko nihče ne pove, kdaj moraš to rihtat, pa ali moraš sam it na občino, na katera vrata, ali samo pošlješ kakšno prošnjo ?
Joj, jaz sem tak lolek za te uradne zadeve user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
23.1.2009 19:09:33   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Drugače pa veselo brcamo, dones sva z mojim šla v nakup vozička zraven oba doživela živčni zlom skoraj, pol sva pa le uspela neki kupit, tko da ma zdej tretji dojenček prvi nov voziček- prej smo vedno imeli rabljene.

Kateri voziček sta pa kupila?
Po morfologiji se bova tudi midva počasi spravila na lov za vozičkom.

Prijeten vikend vam želim!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
23.1.2009 19:43:03   
tecka
Živjo punce in hvala za vse čestitke. Tudi jaz vam želim lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image .
July, moj nick ne pomeni nič drugega kot da se sama sebi dostikrat zdim tečna in da sem si seveda dolgo želela biti tečka nosečka.

Midva si bova večino opreme sposodila, imam dve sestri z majhnima otročkama in dosti kolegic iz službe, ki so mame in so večinoma že zaključile z dojenčki. Edino posteljico bom verjetno težje dobila, ker se da uporabljati dlje kot ostalo opremo. Še najbolj pa mi bodo seveda pomagale z nasveti, saj kot bodoča mamica počutim povsem "bosa".

Tiste, ki hodite na telovadbo, ali mi lahko poveste, koliko plačujete zanjo? Pri nas je organizirana za 30 eur na mesec (1 obisk tedensko). To je samo par evrov manj kot stane aerobika, obiščeš pa lahko 10 ur na teden. Meni se zdi drago, bom pa verjetno vseeno šla. Ko pridem iz službe je že noč, tako da se nekaj raztegujem samo doma, pa čez vikende dosti hodim.

Na zadnjem pregledu (morfologiji) sem G vprašala tudi, kdaj mi da potrdilo za službo in odgovorila mi je, da v 27. tednu. Predivdevam, da se vsa papirologija začne takrat.
Pa še info glede materinske šole sem dobila. V LJ porodnišnici (ali tam okrog nekje) se prične vsak prvi ponedeljek v mesecu in traja 10 predavanj. Se je pa treba prej v dopoldanskih urah prijaviti v porodnišnici (osebno, s kartico zdravstvenega zavarovanja).

Do sedaj sem vas kar pridno brala in ugotovila tudi, da ste prave zaspanke. Verjetno vas jutri pričakam s user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.1.2009 20:10:01   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

ojla. povejte mi nekaj. kdaj se dela test za sladkorno? jaz ga bom namreč morala delat k je v žlahti veliko sladkornih bolnikov. in kako seveda poteka? no tudi sama komaj čakam na 9.2 ko imam morfologijo.

Jaz sem ga delala že ta teden, ko sem v 21 t, je pa čisto odvisno kdaj te pošlje G. Nekateri pošljejo na test šele v 7 mesecu...opomni G, da bi želela test in sigurno ti bo napisal napotnico.
Jaz sem imela testiranje v LJ (Poliklinika) in sem morala zjutraj priti tja, pred tem seveda ne smeš jesti. Potem ti zmešajo glukozo v 2 dcl mlačne vode...to spiješ in eno uro počakaš v čakalnici. Zatem ti vzamejo kri in čez nekaj min dobiš rezultate. V kolikor je vrednost sladkorja v krvi nad priporočeno, se izvede dodatno testiranje.

Neposredna povezava do sporočila: 3045
23.1.2009 20:11:12   
majana79
tecka, jaz hodim na pilates (v LJ) pa je 30 evrov na mesec, enkrat tedensko. Tiste, ki hodijo 2x tedensko je potem 50 se mi zdi..

Kakšno pa je to potrdilo za službo? user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
23.1.2009 20:18:59   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tina111

Mala-princeska  Ti si tudi devička. No jest tudi. Mam 12.9. rd , kdaj pa ti. Samo da sm malo starejša, kot ti user posted image .
Mam pa doma sama odločna znamenja  bika, škorpijona in leva. Če pa tokrat rodim pred 21. 5. pa me čaka še en bikec. Ja mamo kr pestro user posted image .

July 08 - V katerem času pa živi tvoj g. user posted image  Vzdržnost user posted image user posted image

Tehtnica sem; 27.09. imam RD. user posted image
Mene "ščipa" user posted image  - moj dragi je rakec user posted image , zdaj pa bomo videli kaj bo - važno da bo dete zdravo. user posted image

July08 moja princesa je nevarna za tvojega aprilčka user posted image   - se rada zaljublja že pri teh letih user posted image  - non stop sanja o Jakobu iz vrtca in danes sem se z njegovo mamico zjutraj pogovarjala in je tudi on rekel, da je Nina lepa user posted image . V glavnem naša bi se kar poročila z njim,

"najhuje" pa je, ko govori da bo našemu user posted image  ime Jakob in punca še kar vztraja, bo res oči na koncu moral popustiti, ker mu ime ni všeč user posted image ; če bo fant seveda......

No, drugače pa moja mala full rada poboža trebušček in zjutraj mi obvezno da poljubček na trebuh, ko se posloviva v vrtcu. Upam, da bo lepo sprejela dojenčka.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
23.1.2009 20:24:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Živjo, tudi za mano je uspešno opravljena morfologija. Vse je OK, tudi spol ostaja nespremenjen user posted image . user posted image user posted image user posted image  Tudi test z glukozo (za nosečniško sladkorno) ni pokazal nobenih težav. Zaenkrat user posted image  poteka odlično user posted image

user posted image user posted image user posted image  *alina* za punčko in za vse, ki že imate morfologijo za sabo. Komaj čakam torek.

Na splošno: danes 12 ur v službi in včeraj sem začutila žgečkanje v grlu in posledica tega je, da me full boli grlo in da suho kašljam user posted image ; upam da se čez vikend nekako "prerinem skozi", še v ponedeljek delam, potem dva dni dopusta (če seveda dokončno ne zbolimuser posted image ).
Čez vikend me čaka nekaj dela s šolo, pri domačih opravilih bom pa kar mojega poskusila zaposliti.

Drugače pa: še en izpit - študijski - italijanščino imam za sabo (pisno in ustno 8) user posted image  jaz user posted image .
Tko da sem vesela, da mi vse "sfolga" in očitno zaradi vsega skupaj - pride za mano bolezen.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
23.1.2009 21:01:37   
Tina111
Mala- princeska   upsuser posted image , sm pozabla da je v septembru tudi tehtnica. Drugače pa vidim da nama je isti ime za fantka všeč. Moj bo tudi Jakob če je fantek. Je tak nagajiv ime za fantka. Če pa bo punčka pa bo Mia. Za punčko je zbiral moj user posted image , za fantka pa je prepustil meni. Prvo se ni čist strinjal, pa je kmalu videl da sm preveč navdušena nad imenom in je popustil. Res mi ni velik imen za fantke všeč. Sm najprej sam zarad tega navijala za punčko, ko pa sem našla Jakob, pa sm spremenila mnenje. Je zdej vseeno kaj bomo imeli. Sam pokazat se mi še more pikc. Kdaj bo že ta petekuser posted image .

Ja pa vsem novim želim velik čvekanja.user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej nas je že tok da ne sledim več po imenih. Morm kr skos za nazaj čekirat kera je kerauser posted image .

Kar se tiče papirologije pa jo sama sovražimuser posted image  in si bom našla čas za to čist na koncu tko kot vedno. Zadnji vlak bom lovila. Pri tako lepem dogodku kot je prihod novega člana pa je to najbolj zoprno opravilo. Dokumentacija.

Zdej grem pa pančkat. Ja pa res smo zaspanke junijke. Ne vem kera je že to opazilauser posted image . Vse hodmo s kuram spatuser posted image . Nočko

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.1.2009 21:05:00   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Tehtnica sem; 27.09. imam RD. user posted image

Jaz pa en dan za tabo. Pravzaprav bi se morala roditi 27.9. pa sem eno uro zamujala user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......