|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
24.1.2009 10:53:10   
Janey
dan

mi smo pri tašči,moramo še pospravit do konca naše bivše stanovanje.ampak jih še ni doma,pa se malo igramo tukaj. jaz sm si vzela 5 min da pridem zaželet dobr dan.

lep vikend vam želim

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
24.1.2009 11:28:19   
Februarka08
Jutro,dan.user posted image

Naša bejba se je pa ob 6.30 odločila za budnico in se pogovarjala sama s sabouser posted image sem šla k njej, ni hotla dude... in sem valda predvidevala da bomo vstali... ampak potem sva obe zaspali nazaj, smo se zbudil ob 8.20user posted image no, midva, tamala je spala še ene 20 minuser posted image me prav zanima kdaj jo bo zdej zmanjkaluser posted image zih se bo spet pol ure metala po postliuser posted image
Sva ble pa že na 1-urnem sprehoduuser posted image ker se je ravno takrat pokazal sonček, zdaj se je pa spet skriluser posted image kosila mi ni treba kuhat, razen za hčerkico, ker bo tašča neki skup scopralauser posted image bomo danes ribe jedli in da ne bo cela bajta smrdela, naj samo sp. štuk smrdiuser posted image user posted image

Grem, da vidim kaj dela...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
24.1.2009 11:29:55   
MetiLu
Dan!
Noč spet odlična, ena budnica okol 4.00, potem sva spala do 7.40 user posted image  sem ga po nasvetu varuške dala spat mal pred enajsto, ker v varstvu vedno takrat zaspi in glej ga zlomka, po pol minutke jokca je sam zaspančkal user posted image user posted image user posted image  to so za nas neverjetni uspehi user posted image  zdej oba spita, ker možek je iz nočne, tako da imam mir user posted image

Sicer je pa deloven dan, perem že 3 stroj cunj, za kosilo mam že vse redy, sam še šporget priklopim, pa je user posted image  danes bo goveja juhica, polpeti, pire krompir in špinačka, njamsi user posted image

Grem zdej kopalnico zribat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
24.1.2009 12:22:43   
mlavla
dan..jst sem spet za knjigami...
Neža pančka...pa cujen se perejo..
pri nas pa danes na jedilniku goveji zrezki v omaki..in skutni njoki..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.1.2009 12:25:19   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

mmmmmmm, lacnnnnnn user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.1.2009 12:26:44   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dobro jutro!

Luka je tudi brez vročineuser posted image user posted image . Smo bili včeraj na kontroli in mu je zvišala dozo antibiotika, ker je imel še močno povečan CRP.  Sem vas včeraj prebrala za nazaj, nisem pa imela volje nič napisati, me je glava bolela. Zdaj pa bom probala malo pokomentirati, tisto kar sem si zapomnilauser posted image .

Blacky, Buči, Pina, Bamby joj koliko otročkov je bolnih, upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image , Misar tvoja pa je že vreduuser posted image user posted image .

Blacky vidim, da ima tvoj Val tudi visoke vročine, jaz sem tudi nehala meriti pri 39.8 st, ker me je bila groza, pa vem, da mu je še naraščala. Pri taki vročini jaz začnem takoj kopati oz. hladiti, ker svečka prime šele po enih 20 minutah. Pa ne morem verjeti, da so Vala pustili tako doglo čakati na pregled, glede na to, da je imel že nekaj časa vročino in to še visoko. Kaj pa krvi mu niso pregledali?

Janey, user posted image user posted image user posted image  vi pa ste že na svojem, pa super za izpit, si pridna.

Jencili, a ti pa se poročiš, joj meni je bil tisti dan eden izmed najlepših, res ful dobro sem se počutila, nič se nisem obremenjevala, če bo šlo kaj narobe. Pa z user posted image  sva imela ful dobri priči ( on prijatelja, jaz prijateljico ) in sva bila res sproščena. Se mi zdi, da je zelo dosti tudi od prič odvisno. Saj bo, boš videla.
Jaz se nebi mogla poročiti nekje na potovanju, meni je to ogromno pomenilo, da so na ta dan lahko bili vsi z nama, ki nama nekaj pomenijo. Poznam pa primere, ko se poročijo na potovanju, doma pa naredijo piknik, pa saj je tudi to neko posebno doživetje.

mala pikica... samo da je Lukcu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valu pa niso pregledali krvi. Do sedaj še nikoli, no razen v porodnišnici. Tudi na sistematičnemu ne... bom vprašala čez en teden na kontroli kako to.

Ej,mami... **** off pediatre... ce ne dajo napotnico... samoplacnisko naredi pregled krvi, jebe se njim... (sorry, prav razjezi me kako se obnasajo, oprost na izrazu) user posted image  user posted image  user posted image

ni panike glede izraza user posted image , bi moral mene slišat ko sem malo glas povzdignila ko sem klicala v zdravstveni... potem me pa prepričujejo, da niso oni spreminjali datuma, ampak jaz... če sem čisto ziher da so oni klicali...

sploh sem pa čist ponorela, ker če bi mu kri pogledal prvič, bi dobil antibiotik in se pozdravil, ne pa da se mu je vse pacalo, pa pacalo... no zdaj je naša statistika: 4,5 dni v vrtcu in 10 dni doma... seveda govorim samo o delavnikih

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.1.2009 12:31:07   
Blacky*

Dobro jutro!

Luka je tudi brez vročineuser posted image user posted image . Smo bili včeraj na kontroli in mu je zvišala dozo antibiotika, ker je imel še močno povečan CRP.  Sem vas včeraj prebrala za nazaj, nisem pa imela volje nič napisati, me je glava bolela. Zdaj pa bom probala malo pokomentirati, tisto kar sem si zapomnilauser posted image .

Blacky, Buči, Pina, Bamby joj koliko otročkov je bolnih, upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image , Misar tvoja pa je že vreduuser posted image user posted image .

Blacky vidim, da ima tvoj Val tudi visoke vročine, jaz sem tudi nehala meriti pri 39.8 st, ker me je bila groza, pa vem, da mu je še naraščala. Pri taki vročini jaz začnem takoj kopati oz. hladiti, ker svečka prime šele po enih 20 minutah. Pa ne morem verjeti, da so Vala pustili tako doglo čakati na pregled, glede na to, da je imel že nekaj časa vročino in to še visoko. Kaj pa krvi mu niso pregledali?

Janey, user posted image user posted image user posted image  vi pa ste že na svojem, pa super za izpit, si pridna.

Jencili, a ti pa se poročiš, joj meni je bil tisti dan eden izmed najlepših, res ful dobro sem se počutila, nič se nisem obremenjevala, če bo šlo kaj narobe. Pa z user posted image  sva imela ful dobri priči ( on prijatelja, jaz prijateljico ) in sva bila res sproščena. Se mi zdi, da je zelo dosti tudi od prič odvisno. Saj bo, boš videla.
Jaz se nebi mogla poročiti nekje na potovanju, meni je to ogromno pomenilo, da so na ta dan lahko bili vsi z nama, ki nama nekaj pomenijo. Poznam pa primere, ko se poročijo na potovanju, doma pa naredijo piknik, pa saj je tudi to neko posebno doživetje.

mala pikica... samo da je Lukcu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valu pa niso pregledali krvi. Do sedaj še nikoli, no razen v porodnišnici. Tudi na sistematičnemu ne... bom vprašala čez en teden na kontroli kako to.

Blacky to pa res čudno, da mu niso še nikdar krvi kontrolirali, vsaj pri 6 ali 9 mesecih bi mu morali že preventivno pogledati, plus zraven še urin.
Naša pediatrinja pa kar hitro napiše napotnico za pregled krvi, kadar bolezen traja dalj časa ali pa ni sigurna za kakšno vnetje gre( bakterijsko ali virusno ).
Luka je HB boljši, kaj pa Val?

Val je tudi bolje.  Končno... samo ne vem ali ga naj dam v vrtec v ponedeljek... vročine nima, malo kašlja, iz noska še teče... bomo videli kaj še bo...jaz ga skoraj raje še tri dni doma zadržim kot da bo spet zbolel...

Pri nas v skupini je bil en fantek, ki je bil v 2 mesecih v vrtcu samo en teden, drugo non stop bolan. Na zadnje je pediater predlagal, da ga začasno izpišejo in naj bo 2 meseca doma. No po dveh mesecih je bil 1 teden v vrtcu pa je spet zbolel... zdaj so ga pa izpisali za skoz.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.1.2009 12:34:01   
Stipe air force

Dobro jutro!

Ej,mami... **** off pediatre... ce ne dajo napotnico... samoplacnisko naredi pregled krvi, jebe se njim... (sorry, prav razjezi me kako se obnasajo, oprost na izrazu) user posted image  user posted image  user posted image

ni panike glede izraza user posted image , bi moral mene slišat ko sem malo glas povzdignila ko sem klicala v zdravstveni... potem me pa prepričujejo, da niso oni spreminjali datuma, ampak jaz... če sem čisto ziher da so oni klicali...

sploh sem pa čist ponorela, ker če bi mu kri pogledal prvič, bi dobil antibiotik in se pozdravil, ne pa da se mu je vse pacalo, pa pacalo... no zdaj je naša statistika: 4,5 dni v vrtcu in 10 dni doma... seveda govorim samo o delavnikih

Vsaka sola stane... in ker vem, da bo Val ok user posted image  user posted image  user posted image , se ti ne bo treba vec zivcirat.... Sem napisal kaj bi jaz naredu... user posted image ...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.1.2009 12:34:23   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

misar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za odlično noč

dolenjka tudi mi smo bili danes zmognji, je vstala ŽE ob 8:00 user posted image user posted image Zoja obožuje torbice, pomoje ji bom kak za roj dan že kako kupila user posted image user posted image user posted image mi bomo imeli za kosilo šampinjončke z gorgonzolo, pa krompirček, oboje iz pečice. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za 11 m user posted image a se spomniš kej smo bili, ko jih je imela točno 6 user posted image joj, kje so ti časi user posted image

blacky pri nas mislim, da imamo prvi pregled krvi na sistematskem pri ene letu user posted image

pina user posted image user posted image user posted image dobro noč punc. Ti se pa le pozdravi in izkoristi še zadnje tedne

pri nas se sicer jasni, sam sonček se še kar skriva za oblaki user posted image

Hvala za info, potem bo tako najbrž tudi pri nas

Tortici sta pa enkratni... mi je ta druga full všeč, sem še svojmu pokazala... mogoče bi se kaj tekega lotila... a je veliko detajlov... gobice, gosenica,... no pa ne v tolikih nadstropjih, je čist preveč user posted image user posted image user posted image

A že veš s čim boš barvala masouser posted image Barvo za pirheuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
24.1.2009 12:36:27   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

dolenjka - Tara user posted image user posted image user posted image user posted image za 11m

blacky-  mi tudi še nismo dale ne krvi ne vode na rednih sistematičnih pregledih user posted image

blaža - res si bila lepa nevesta user posted image user posted image

mogoče bomo pri enem letu user posted image Očitno nimajo neke enotne prakse...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
24.1.2009 12:39:39   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aja, Tari so kri in vodo pregledali pri 9m in če ne bi, bi se sigurno odločila za samoplačniški pregled, čeprav se mi to zdi skrajno neumno, samo na njenem zdravju ne bom plačala. Kot je že Stipe povedal (sva imela debato), bi jaz na tvojem mesti Blacky, dala res samoplačniškokri pogledat, pol bi ji m pa tist pildek v glavo zabrisala, pa še 5 EUR bi ji zraven porinla, kozi dohtarski šparovni, ki na user posted image  špara user posted image  user posted image

naslednjič bom sigurno to izvedla... zdaj sem bila še malo zmedena, ker je prvič zbolel in sem samo želela slišat, da ni kaj hujšega, pa da bo kmalu ok... moram malo prakse dobit...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
24.1.2009 12:41:53   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

mmmmmmm, lacnnnnnn user posted image

ja, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jaz tudi

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
24.1.2009 12:49:57   
Blacky*
No tako, sem nekaj pokomentirala... vidim da bo z odhodom v službo to malo težje, ker se kar dosti nabere.

Včeraj sem vstala ob 6:00, se hitro oblekla, Val me je slišal, pa sem mu naredila flašo, ki jo je popil in zaspal nazaj, nato sem peljala Liu ven, potem pa šus v avto in v službo. Na delovnem mestu sem bila ob 7:07... sem testirala kako bo od zdaj naprej potekalo moje jutro user posted image

Val je spal do 9:00... v vseh 365 dni kar sem bila doma z njim se mi je zgodilo 1 X da in takrat je  spal do 8:30... potem je pa še zaspal okoli 12 in spal 2 uri... no comment

Včeraj sva z dragim dobila obisk in smo s frendi malo prigriznili in popili. Danes je bila zjutraj posledično težka glava, ker sem prvič po dolgem, dolgem času malo več popila... jagodno vodko za aperitiv, vinček, seveda rdeč... nato pa sorbet...

Prej smo prišli iz trga, smo malo zelenjavice nakupili, zdaj grem pa juho kuhat, pa zeljnata solata mi je zadišala... mmmmm zeljnata solata s krompirčkom... pa nek meso bom zraven pripravila...

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 24.1.2009 12:51:01 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
24.1.2009 13:01:32   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, najina carica se je ravno zbudila po 2 urah in 30 minutah user posted image  user posted image  user posted image  jaz sem pa tut pol ure dremala, ker sem mal podrta user posted image

Zdej pa eno skutico poje, se oblečemo in gremo na sončka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
24.1.2009 13:13:42   
Stipe air force

No tako, sem nekaj pokomentirala... vidim da bo z odhodom v službo to malo težje, ker se kar dosti nabere.

Včeraj sem vstala ob 6:00, se hitro oblekla, Val me je slišal, pa sem mu naredila flašo, ki jo je popil in zaspal nazaj, nato sem peljala Liu ven, potem pa šus v avto in v službo. Na delovnem mestu sem bila ob 7:07... sem testirala kako bo od zdaj naprej potekalo moje jutro user posted image

Val je spal do 9:00... v vseh 365 dni kar sem bila doma z njim se mi je zgodilo 1 X da in takrat je  spal do 8:30... potem je pa še zaspal okoli 12 in spal 2 uri... no comment

Včeraj sva z dragim dobila obisk in smo s frendi malo prigriznili in popili. Danes je bila zjutraj posledično težka glava, ker sem prvič po dolgem, dolgem času malo več popila... jagodno vodko za aperitiv, vinček, seveda rdeč... nato pa sorbet...

Prej smo prišli iz trga, smo malo zelenjavice nakupili, zdaj grem pa juho kuhat, pa zeljnata solata mi je zadišala... mmmmm zeljnata solata s krompirčkom... pa nek meso bom zraven pripravila...

Sefla je pa kupla pir... Hoegharden in bo ona imela tezko glavo.... user posted image  user posted image  user posted image ... seveda jutri user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
24.1.2009 13:18:10   
ella79
janey dej povej, kaka je bila reakcija tašče, ko ste se selili user posted image

blacky sem kupila tele barve in se super barva, mnogo boljš kot z tekočo barvo v flaški user posted image user posted image user posted image daš zelo malo in pride že lepa barva, pač več kot dodaš, bolj je intenzivna. Sem ful zadovoljna. Pa user posted image user posted image user posted image za spanje. Očitno vsi user posted image bolje spijo brez nas user posted image user posted image user posted image
user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image 2,5 h spanja, kaj je že to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja je pa šele ravno dobro zaspala, smo imeli obiske, pa je šla kar mal kasnej spat. Lepo soboto

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
24.1.2009 13:33:00   
dolenjka

janey dej povej, kaka je bila reakcija tašče, ko ste se selili user posted image

blacky sem kupila tele barve in se super barva, mnogo boljš kot z tekočo barvo v flaški user posted image user posted image user posted image daš zelo malo in pride že lepa barva, pač več kot dodaš, bolj je intenzivna. Sem ful zadovoljna. Pa user posted image user posted image user posted image za spanje. Očitno vsi user posted image bolje spijo brez nas user posted image user posted image user posted image
user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image 2,5 h spanja, kaj je že to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja je pa šele ravno dobro zaspala, smo imeli obiske, pa je šla kar mal kasnej spat. Lepo soboto

Točno te barve sem jaz v SLO mislila Ella in Blaža, sam je bila Blaža skeptik user posted image  Super, da deluje user posted image  user posted image  

No, Tara je pojedla in gremo, da pridemo potem čez 2 uri domov na kosilo (pičanček v smetani s sirčkom, riž in solata) in Tarino popoldansko rundo spanja user posted image

Lep popoldan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
24.1.2009 13:35:56   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image

Točno te barve sem jaz v SLO mislila Ella in Blaža, sam je bila Blaža skeptik user posted image  Super, da deluje user posted image  user posted image  

No, Tara je pojedla in gremo, da pridemo potem čez 2 uri domov na kosilo (pičanček v smetani s sirčkom, riž in solata) in Tarino popoldansko rundo spanja user posted image

Lep popoldan user posted image

enako user posted image , pa dober tek.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
24.1.2009 13:39:53   
Blacky*

user posted image

Aha, s temi barvami sem jaz barvala naše piškote, tiste božičke če se spomnite in je prav dobro izpadlo.

Koliko si pa že vadla z maso... a se pripravljaš... prosim, da slikco torte nato pripopaš sem... če jo boš ti, jo bom tudi jaz user posted image user posted image . Pa če daš to barvo, a masa ne rata taka pocasta? A ni bil to Blažin pomislekuser posted image

Sem pa res malo linke prečekirala in je veliko lepih tortic. Še ne vem točno katere bi se lotila user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
24.1.2009 14:22:09   
Februarka08
No, mi smo se tud napapcali rib, samo sploh ne vemo kaj smo jedliuser posted image user posted image ble so pa morske, sam to vemouser posted image in zdej smrdim po česnu... upam da bom dobla kakšnega lupčka vseenouser posted image
3. stroj cunj se še pere, 2 sta že posušena in porovnanauser posted image , Larisa spi dobri 2 uri, zdele enkrat bo budnica, ko popaca kosilo, gremo pa na roj.dan k moji mamiuser posted image pa morm še darilo pripravit...

Lep popoldan tudi iz moje strani!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
24.1.2009 14:52:37   
lillchy123
mi smo tud pridni dons!
Je oči zjutri za škratka poskrbu, za juho je pristavu, pol se je pa računalniške mizice in moje nočne omarce lotu. Luka spi 2.rundo, v pečici se peče neka kućna ćarolija (krompirček in mesek), upam da bo dobr.je lubi dons mojster za vse. jst sam Lukca zabavam user posted image
pol gre en od naj v štacuno po mal papice in po en material, da bo lahko user posted image  začel končno savno delat!

dejte kakšne linke od tortic prpopat, da mi ne bo treba iskat user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
24.1.2009 15:25:16   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Noč spet odlična, ena budnica okol 4.00, potem sva spala do 7.40 user posted image  sem ga po nasvetu varuške dala spat mal pred enajsto, ker v varstvu vedno takrat zaspi in glej ga zlomka, po pol minutke jokca je sam zaspančkal user posted image user posted image user posted image  to so za nas neverjetni uspehi user posted image  

... in je spal 2 ure user posted image

Kosilo smo pojedlu, kopalnca spucana, cunje oprane posušene, zložene in pospravljene v omaro, no, ena runda se še suši user posted image

Sva pa prejle mal Janeza hecala in je naredil prve 4 samostojne korake user posted image  še mal, pa bo čist sam šibal naokol user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
24.1.2009 16:32:21   
dolenjka
Mi smo se nasprehajali, kupili spotoma v eni otroški trgovini še darilo za ju3šnji obisk, potem pa sem šla jaz kuhat, carica pa ati pa še 1 krog, zdaj smo pojedli in je šla carica še na popoldansko rundo spanja, mi2 sva si zdaj pa kavico privoščila. Bom pa še 1 temno žehto dala prat, ker sem ju3 frej kuhanja in bom lahko likala user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
24.1.2009 18:24:07   
ella79
blacky te barve daš malo, pa je že lepo. Sem pa jaz mal gustina dodajala, da se ni packalo, pa obvezno latekss rokavice gor. Tudi valat morš na kako tako podlago, lahko tudi na pek papir, pa istko spodaj kar mal z gustinom potreseš, res malo. Nisem kej velik probavala, sem jo sam mal obaraval, pa mal po rokah mečkala in je res kot en plastelin. Jaz bom pripopala slikco, četudi ne bo ratal tako kot sem si zamislila. Jaz mam neki že ogledanga, sam kar še brsakam, če bo še kej takega, kar si upam narest

lillchy tort je tok, da ni konca. Sej sam v iskalnik vpiši kakšna ti je všeč in boš imela nešteto idej user posted image

meti user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje in še bolj user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake user posted image dobro napredujete, od kar si v službi user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi mogla likat, pa se kar nisem spravla ta teden. Vikenda je pa za te zadeve škoda user posted image user posted image user posted image no, razn kavč se lahko pegla user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
24.1.2009 18:24:32   
blaža
Dan!

malo da pokomentiram.

Ja te barve so prave za tičino, jaz mam vedno take. Skeptik sem bla za živordečo tekočo, ki če jo daš preveč je pocasto in moraš dat še malo škroba al pa sladkorja v prahu. za mojo torto za Blaža, bo pa svetlomodra in je čisto ok. Sem stestirala z rožicami na knjigi- na torti za moj rojstni dan.user posted image  

misar sem vidla da si Severino omenla in sem se nasmejala. no nisi prva, da to omeni, se pa ne vidim take.user posted image
 lillchi zobke še vedno delamo, ma ne iz plastelina.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 24.1.2009 18:32:35 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.