|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
23.1.2009 21:53:29   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Blaža, lepa nevesta si bila, pa nasploh simpatična. user posted image

Torte pa................ mislim, da bi imela pravi biznis, če bi jih prodajala. Zelo so lepe.

hvala!user posted image

Sem pol čisto not padla, sem si vse slikice pogledala. res mam lep spomin na ta dan, pa še zdaj se imava ful rada.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
23.1.2009 21:54:11   
blaža
kataka, kaj ti maš tri otročke? sem prišla med zadnjimi, pa te en cajt ni blo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
23.1.2009 21:55:43   
Februarka08
Blaža ful lepa nevestica si blauser posted image user posted image user posted image user posted image torte pa itak.... kapo doluser posted image

Jaz pa nevestauser posted image ah, se tud spomnit nočem, ker danes sem si v tisti obleki vidt kot user posted image tisti dan je bil itak najlepši, ampak jaz na slikah user posted image no, razn ena slika mi je všeč, to je pa tud vseuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
23.1.2009 21:57:14   
Februarka08
Meti, jaz sem danes k njej hodila 1 urouser posted image user posted image user posted image to ji ni v navadi, pojma nimam kaj ji je blo in od kje je energijo vleklauser posted image user posted image no, HB zdej spi in naj bo tako do 8h zjutrajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
23.1.2009 22:03:34   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Blaža ful lepa nevestica si blauser posted image user posted image user posted image user posted image torte pa itak.... kapo doluser posted image

Jaz pa nevestauser posted image ah, se tud spomnit nočem, ker danes sem si v tisti obleki vidt kot user posted image tisti dan je bil itak najlepši, ampak jaz na slikah user posted image no, razn ena slika mi je všeč, to je pa tud vseuser posted image

jaz mam pa natančno tolko kg, kot ko sem se poročila.user posted image  Sej bo. Sem jih mela pol leta nazaj 10 kg več kot naslikiuser posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3155
23.1.2009 22:05:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jaz mam pa natančno tolko kg, kot ko sem se poročila.user posted image  Sej bo. Sem jih mela pol leta nazaj 10 kg več kot naslikiuser posted image

jaz mam pa zdej ene 15kg manj kot sem se poročilauser posted image jah, zakonska je krutauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
23.1.2009 22:05:59   
blaža

jaz mam pa zdej ene 15kg manj kot sem se poročilauser posted image jah, zakonska je krutauser posted image user posted image user posted image

Dej pripopaj pa to eno ki ti je všeč.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3157
23.1.2009 22:06:28   
pina-1
punce jaz vas zapuščam. se grem stisnit k pinotu. komi čakam, da skupi zaspiva

nočko

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
23.1.2009 22:07:11   
blaža
Grem tudi jaz počasi. nočko! user posted image    user posted image   user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
23.1.2009 22:08:00   
blaža
Ma sem pridna ane? Danes tolko objav?! Včeraj sem zaključla z 3000.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
23.1.2009 22:08:08   
Februarka08

Dej pripopaj pa to eno ki ti je všeč.user posted image

MOGOČE jutriuser posted image

Jaz grem tudi... lepo nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
23.1.2009 22:08:39   
Februarka08

Ma sem pridna ane? Danes tolko objav?! Včeraj sem zaključla z 3000.user posted image user posted image user posted image

ja, še mal pa boš za manouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
23.1.2009 22:20:25   
lillchy123
čer user posted image

blaža, si ena najlepših nevest kar sem jih vidla. če bom mela kdaj to srečo, da bom tudi jaz stala pred oltarjem, upam, da bom žarela tako kot ti.

moj je zdej mi čez ramo gledu in ko je vidu, kaj pišem, gre rajš kar spat!user posted image  še dobr, da smo se za dons že user posted image

ela, men pa unga linka ne odpre in tud če vtipkam to stran, ne obstaja user posted image

Luka je dans zaspal tako kot zna. user posted image  če bo še brez budnic, smo zmagal user posted image

ja, z operacijami smo zdaj zaključili in upam, da bo naslednjih 40let edina operacijska k jo bom vidla, porodna soba user posted image
drugače pa se predvideva, da bo enkrat v celmu njegovmu življenju zadevco treba zamenjat.
eno mal hecno vprašanje, če ktera ve:
a tle, k je pobrit bodo zrasli drugačni lasje?

nč, k ste vse šle, se grem pa še jst stiskat. mogoče pa še enkrat user posted image  pade

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3163
23.1.2009 23:04:51   
Stipe air force
In vse tiho je bilo.... user posted image  user posted image  user posted image .... ker je PEEEETEEEEK.... za.... user posted image

Nocko od Stipeta user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
23.1.2009 23:08:04   
ella79
lillchy, evo samo zate

user posted image

laski pa pomoje kej dost drugačni ne bodo zrasli user posted image
nočko user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 23.1.2009 23:15:17 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
23.1.2009 23:08:31   
katka37

kataka, kaj ti maš tri otročke? sem prišla med zadnjimi, pa te en cajt ni blo.user posted image

Ja, pa same fante, sem mučenik.user posted image user posted image    Ne, ni me bilo, sem bila okupirana  s krediti, selitvijo, mulčkom, pubertetnikoma.... Sem pa večkrat brala.

Počasi grem pančat, lahko noč.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
23.1.2009 23:09:28   
katka37
Aja, lillchy, lasje pa mislim da ne bodo zrasli drugačni.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
24.1.2009 7:39:09   
Neni13
Dobro jutro,

naš spi pri babici,jaz pa naspana,sem spala do 07:15! :) Luksuz
Danes bo še v varstvu babica,da ga pockrlja,ker mu je to manjkalo v vasrtvu pri varuški.
Včeraj sva z user posted image  kupila eno veliko omaro in regal za otroško. Omaro sva uspela sestavit, danes jo pa pobrišem in lepo zložim vso kramo.Ker v previjalno ne spravim vse.
Kako lepo dan je..pa še rolet nisem dvignila,čeprav pogrešam mojega user posted image .
Lepo se imejte

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
24.1.2009 8:19:31   
misar
za spremembo nisem prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro someščanka user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud fenomenalno spala. prinčipesa padla ol ob 20h, spala do 3:20h user posted image   user posted image user posted image user posted image , poglodala joško in spala naprej do 7h...pa če mi nismo frajerji. no saj preden je šla v varstvo in preden je zbolela, smo prav tko dobr spali ene par dni, poljo je pa varstvo očitno iztirilo, zašmrkan nosek pa tudi. tko, da zdaj ozdravel načeloma smo, še varstvu se privadimo, pa bomo mogoče celo odlično spančkali. iz mojih ust v božja ušesa, al kako gre že to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes pa jutri ima ati prinčipeso čez dopoldan, da jaz spet mal v knjige pogledam, ker cel teden čist nič nisem, pa en del izpita mam že 2.2., drug del pa 11.2. resnično upam, da mi rata.

sicer pa nemorem verjet, da sem sam še en teden doma, pol pa že resno v službo. se mi že gravžauser posted image , kljub temu, da bo pasalo bit spet mal med ljudmi.

blaža, sem pogledala slikice, na ene par me spominjaš na Severino, pa to je mišljeno super pozitivno, ker men je ta ženska ful lepa

grem zdaj...lep dan vsem

< Sporočilo je popravil misar -- 24.1.2009 8:20:21 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
24.1.2009 8:23:03   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

misar, ko so našga zobki matral,  je tulu ko je žlico sam vidu. tolk so ga dlesni bolele. če si mu pa košče v usta dajal, je pa jedu

hvala lilči, sej mam na sumu zobe, sam men gre u iber na jetra, da tko štrajka, bolj zato, ker me skrbi, ker smo bolj ultralahke sorteuser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
24.1.2009 8:39:56   
dolenjka
Jutro user posted image

Danes je bila pa kratka noč user posted image  Carica se je ob 7.10 odločila, da je naspana za nove dogodivščine user posted image  user posted image  No, sej sva jo k seb prinesla, da je bilo še mal preganjanaja po postelji in smo se ven zmazali šele po 1 uri, sam mi vseen mal manjka, ker še čez teden ne vstanem tako zgodaj user posted image

S Stipetom kofetkava, carica se igra z mojo torbico, ker revča res nima nobene igrače. še dobr da bo kmalu RD, da ji kaj kupimo user posted image  Ima pa danes 11 mesecev user posted image

Kaj bodo user posted image  danes kaj jedli user posted image  Jaz bi ji dala kaj novega, pa ne vem kaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
24.1.2009 8:46:13   
mala_pikica
Dobro jutro!

Lillchy kako je vaš Luka zlati otrok, ful nežno zgleda. Bi ga kar pocartalauser posted image . Tudi jaz mislim, da laski ne bodo nič drugačni, bi pa jaz pustila, da mu tam, ko so ga ostrigli malo zrasli, pa bi potem jih malo poravnala.

Blaža lepa nevestica si bila, torte pa so itak vse lepe. Jaz pa se še ne morem odločiti kakšno torto bi naredila za Lukcev rojstni dan, ali to z račkami ali medvedka, ki ga imaš ti v albumu.

To kar se je zgodilo v Belgiji pa je prava katasrofa. Ne morem verjeti, da se lahko rodi nekdo tako prizadet,  da se gre znesti nad otročkiuser posted image user posted image . Na koncu pa zato ker je psihič ne bo niti kaznovan, nekam morajo tega user posted image  vtakniti za zmeraj.
Res sem ravno včeraj razmišljala, da glede na to kar se dogaja po svetu, bi morali imeti v šolah in vrtcih vsaj kakega varnostnika.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
24.1.2009 8:48:44   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Danes je bila pa kratka noč user posted image  Carica se je ob 7.10 odločila, da je naspana za nove dogodivščine user posted image  user posted image  No, sej sva jo k seb prinesla, da je bilo še mal preganjanaja po postelji in smo se ven zmazali šele po 1 uri, sam mi vseen mal manjka, ker še čez teden ne vstanem tako zgodaj user posted image

S Stipetom kofetkava, carica se igra z mojo torbico, ker revča res nima nobene igrače. še dobr da bo kmalu RD, da ji kaj kupimo user posted image  Ima pa danes 11 mesecev user posted image

Kaj bodo user posted image  danes kaj jedli user posted image  Jaz bi ji dala kaj novega, pa ne vem kaj user posted image

Tara vse naj boljše za 11mesecev, pa dajta ji no s Stipetom privoščiti kakšno igračko že pred rojstnim dnevomuser posted image .
Luka se tudi trenutno igra z žličko in šalčko od moje kaveuser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
24.1.2009 8:51:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Tara vse naj boljše za 11mesecev, pa dajta ji no s Stipetom privoščiti kakšno igračko že pred rojstnim dnevomuser posted image .
Luka se tudi trenutno igra z žličko in šalčko od moje kaveuser posted image .

aha, če ji dam kat to z mize, ki je še zorc notri bo ziher najbolj zadovoljna user posted image  user posted image   Hvala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
24.1.2009 8:57:36   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dobro jutro!

Luka je tudi brez vročineuser posted image user posted image . Smo bili včeraj na kontroli in mu je zvišala dozo antibiotika, ker je imel še močno povečan CRP.  Sem vas včeraj prebrala za nazaj, nisem pa imela volje nič napisati, me je glava bolela. Zdaj pa bom probala malo pokomentirati, tisto kar sem si zapomnilauser posted image .

Blacky, Buči, Pina, Bamby joj koliko otročkov je bolnih, upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image , Misar tvoja pa je že vreduuser posted image user posted image .

Blacky vidim, da ima tvoj Val tudi visoke vročine, jaz sem tudi nehala meriti pri 39.8 st, ker me je bila groza, pa vem, da mu je še naraščala. Pri taki vročini jaz začnem takoj kopati oz. hladiti, ker svečka prime šele po enih 20 minutah. Pa ne morem verjeti, da so Vala pustili tako doglo čakati na pregled, glede na to, da je imel že nekaj časa vročino in to še visoko. Kaj pa krvi mu niso pregledali?

Janey, user posted image user posted image user posted image  vi pa ste že na svojem, pa super za izpit, si pridna.

Jencili, a ti pa se poročiš, joj meni je bil tisti dan eden izmed najlepših, res ful dobro sem se počutila, nič se nisem obremenjevala, če bo šlo kaj narobe. Pa z user posted image  sva imela ful dobri priči ( on prijatelja, jaz prijateljico ) in sva bila res sproščena. Se mi zdi, da je zelo dosti tudi od prič odvisno. Saj bo, boš videla.
Jaz se nebi mogla poročiti nekje na potovanju, meni je to ogromno pomenilo, da so na ta dan lahko bili vsi z nama, ki nama nekaj pomenijo. Poznam pa primere, ko se poročijo na potovanju, doma pa naredijo piknik, pa saj je tudi to neko posebno doživetje.

mala pikica... samo da je Lukcu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valu pa niso pregledali krvi. Do sedaj še nikoli, no razen v porodnišnici. Tudi na sistematičnemu ne... bom vprašala čez en teden na kontroli kako to.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.