Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dobro jutro! Luka je tudi brez vročine . Smo bili včeraj na kontroli in mu je zvišala dozo antibiotika, ker je imel še močno povečan CRP. Sem vas včeraj prebrala za nazaj, nisem pa imela volje nič napisati, me je glava bolela. Zdaj pa bom probala malo pokomentirati, tisto kar sem si zapomnila . Blacky, Buči, Pina, Bamby joj koliko otročkov je bolnih, upam, da se čimprej pozdravite , Misar tvoja pa je že vredu . Blacky vidim, da ima tvoj Val tudi visoke vročine, jaz sem tudi nehala meriti pri 39.8 st, ker me je bila groza, pa vem, da mu je še naraščala. Pri taki vročini jaz začnem takoj kopati oz. hladiti, ker svečka prime šele po enih 20 minutah. Pa ne morem verjeti, da so Vala pustili tako doglo čakati na pregled, glede na to, da je imel že nekaj časa vročino in to še visoko. Kaj pa krvi mu niso pregledali? Janey, vi pa ste že na svojem, pa super za izpit, si pridna. Jencili, a ti pa se poročiš, joj meni je bil tisti dan eden izmed najlepših, res ful dobro sem se počutila, nič se nisem obremenjevala, če bo šlo kaj narobe. Pa z sva imela ful dobri priči ( on prijatelja, jaz prijateljico ) in sva bila res sproščena. Se mi zdi, da je zelo dosti tudi od prič odvisno. Saj bo, boš videla. Jaz se nebi mogla poročiti nekje na potovanju, meni je to ogromno pomenilo, da so na ta dan lahko bili vsi z nama, ki nama nekaj pomenijo. Poznam pa primere, ko se poročijo na potovanju, doma pa naredijo piknik, pa saj je tudi to neko posebno doživetje. mala pikica... samo da je Lukcu bolje Valu pa niso pregledali krvi. Do sedaj še nikoli, no razen v porodnišnici. Tudi na sistematičnemu ne... bom vprašala čez en teden na kontroli kako to. Ej,mami... **** off pediatre... ce ne dajo napotnico... samoplacnisko naredi pregled krvi, jebe se njim... (sorry, prav razjezi me kako se obnasajo, oprost na izrazu) Stipe, dihaj, dihaj..... Ma, take stvari me res razkurijo... , ce nisi siten in nesramen pr zdravnikih nikamor ne prides... ... vsi so isti... delajo naj svoj posel, poslusajo naj vsaj malo pacijente ali njihove starse... saj niso bogovi... ... ko je pa kej narobe...tako veselo skupaj riti tiscijo in scitijo sebe in svojo stroko... prasci
|