nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje Naša noč je bila spet fantastična,zaspala šele ob 22:30 ampak nč hudga ker se je zbudila ob 2:15 za par požirkov čaja,spala do 6:20 spila 120 ml benkota in spala naprej do 9-ih. Tele kaplce so zakon,kolk se po pol leta prileže spanje sem kr v . Mal sem še utrujena ampak počas postajam tista stara jaz,vsa nasmejana in naspidirana,dobre volje,uživam 100 na h s tamalo čeprav me zvečer njena tečnobica izmozga ampak ni hudga,sam da mi spimo Zdejle je pa sama od sebe zaspala v postelci ,to se res že dolg ni nardil Kako pa Gregi in Manca? Čestitke Zali za 8 mesecev ooooooo super da spite, pa misliš da ne more postat odvisna od tega, mislim v tej smeri, da kasneje ne bo mogla spat mirno brez kapljic? špelin@ probaj še ti, mogoče bi Gregi spal. Če priznam me je kr mal strah kaj bo če se na to preveč navadi ampak trenutnega izhoda ne vidim drugje kot da ji dam par teh kapljic in mi vsaj malo spi.Od tistega prebujanja na 15 minut in imel nobeden nič,ne jst ne ona.Tolažim se s tem da so zeliščne čeprav se tud na to navadijo ampak še vseen bolš kot kakšna kemija Katy imam dve vprašanji. Za kaj ali proti čemu se te kapljice uporabljajo in zakaj po njih lepo spi? Pa še glede benkota, kaj to zmešaš benko kakav v AM ali kako, pa lahko že to pije? Zala vse čestitke še od naju z Nio. Včeraj popoldan vas spet nisem uspela kaj dosti brat, sem danes nadoknadila, koliko se je dalo Estrella blagor tebi, da ti tako lepo spi, kar tako naprej , moja je že drugi dan neka tečka, pa ful jo težko uspavam tudi čez dan, ne vem kaj se spet kuha. Vem pa da mene spet nekaj kuha, zvečer me je tako mrazilo, pa kosti so me bolele, da o grlu in otečenih bezgavkah ne govorim. Sem pojedla en lekadol, kaj druga pa ne upam, saj se še malo ampak res malo dojima. Pa spet imamo sneg, po eni strani mi je lepo, po drugi pa mi gre že na živce, komaj čakam pomlad in toplo vreme
|