Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti Ne, ne bo ga danes. Sem mu zaželela zastrupitev z alkoholom, pa veliko bolh v gate, pa prekratke roke, da bi se počohal. zdrži. kako je z Vidkom a ti je zdej zaspal??? Ne še zdaj joka. Ne vem več, kaj naj nardim. a vročina tud ne pada??? nahranjen, previt, vse vse pa se še joka. a si probala pritisnit na ušeska??? Jest noče, pit noče, je sveže previt, svežo pižamico,... Sma bila danes pri P, pa je rekla, da so uhice OK, da je viroza. kaj pa če mu daš mal calpola Sem mu dala, ga bom vzela k sebi, pa boma zopet skupaj spala joj maš pa rez krizo, a tud če ga mal nosiš ne pomaga. da bi se umiril in ti zaspal na rokah pa ga pol položiš v posteljico Daleron sirup si mu že dala? Če ga maš probaj, če ne ga pa kupi, je za otroke. Pa pravjo, da pomaga, vsaj mojmu je, k je mel bolečine zarad zob, pa je bil mal siten.