|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
24.1.2009 19:07:57   
mafi
Estrella: kako je Alja, sej mogoče si napisala, ampak nisem še nič za nazaj bralauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.1.2009 19:08:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Zgleda, da bom imela samogovore danesuser posted image Punce, a ve ne razumete, da imam dead line do ponedeljka, pa mi nič ne pomagateuser posted image user posted image

čaki 20.30user posted image , ko se jaz vklopim,,kje je pa barbarw???

jaz mam skoke iz Vancuver-a, med pavzo bom onuser posted image  barbaw pa ne vem kje je, ji grem sms poslat.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.1.2009 19:10:52   
mafi

Zgleda, da bom imela samogovore danesuser posted image Punce, a ve ne razumete, da imam dead line do ponedeljka, pa mi nič ne pomagateuser posted image user posted image

čaki 20.30user posted image , ko se jaz vklopim,,kje je pa barbarw???

jaz mam skoke iz Vancuver-a, med pavzo bom onuser posted image  barbaw pa ne vem kje je, ji grem sms poslat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd šefice pejt v čekinguser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.1.2009 19:12:10   
mafi
zdej grem pa res otroka skopatuser posted image , se je že odplazil v kopalnicouser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.1.2009 19:12:11   
Estrella*
VALENTINA 2006 sporoča, da smo za njo prehitre, da Matevž lepo napreduje in vas lepo pozdravlja!

Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.1.2009 19:12:28   
mafi

VALENTINA 2006 sporoča, da smo za njo prehitre, da Matevž lepo napreduje in vas lepo pozdravlja!

Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.1.2009 19:14:12   
Estrella*

Estrella: kako je Alja, sej mogoče si napisala, ampak nisem še nič za nazaj bralauser posted image

Kar OK, samo proboem je ko spi začne ful kašljat in vsakič bruhauser posted image Ko je pokonci je pa OK, no kašlja sem ter tja, ker se ji nabira sluz v grlu in malo hrope. Upam, da se ne ponovi Andraževa kalvarija s kakimi bronhitisiuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.1.2009 19:14:49   
Estrella*

Bejž v kupatilo, sine bo utonil!!!!user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.1.2009 19:16:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

OJ!
Spet mal med vami, pa še avtar si morm zamenjat, ker božiček je že zdavnaj mimo.
Kaj hočem druzga kot vas hvalit kok pridno pišete.
Js sem se rešla enga izpita, naslednji 6.2 in to matematikauser posted image . Saj vas vsak tolk mal špioniram, da vidim kaj se dogaja, sam se ful prehitre zame.

Danes smo bile spet zunaj na snegcu, smo se poslikali, ma kaj ko te pride gledat cela vas psov in pol je tko moteče, ker Lin gleda sam za njimi. Uf...

Smo pa po starem, le Lin je čedalje bolj sitna in skoz zahteva nekoga ob sebi, pa še spat noče zvečer brez jokca.

No vsem z zamudo čestitke za obmesečnice, pa kak roj.dan, če je kjera mela.

Če je blo kaj ful zanimivega za prebrat al pa vidt, pa le javite.
Pridem še kaj-in to danes.

user posted image user posted image user posted image za matematiko, le tako naprejuser posted image  No le pridi kaj v čeking

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.1.2009 19:53:05   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

807 sta šla gledat? a ni to mal prevelko za vas..zaenkrat??user posted image
preveč elektronike pa tudi jaz ne maram - sem jo sprobala v citroenu C4 Picasso, pa mi ni bilo všeč - npr. ročna je elektronska, samo gumb pritisnešuser posted image pa že raj ročno ornk ZATEGNEMuser posted image

Mazdo5 sta kaj gledala? al sta jo že vnaprej izločla?

Tana7 midva kupujeva avto za 10 let in v 10 letih če bo vse po sreči nas bo za vsaj enega člana več, če ne vsaj dva, ker želja je, da bi imela tri otroke, hišo pa dva psa. user posted image user posted image

Za mene ste tudi prehitre, vas ne folgam brat user posted image . Sicer pa imam zdaj polno glavo vsega, najprej avto, potem iskanje službe user posted image , Nekak bo že, upam, da bom uspela najti službo, preden se mi isteče porodniška in da začnem aprila že delat.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.1.2009 19:59:32   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

preveč elektronike pa tudi jaz ne maram - sem jo sprobala v citroenu C4 Picasso, pa mi ni bilo všeč - npr. ročna je elektronska, samo gumb pritisnešuser posted image pa že raj ročno ornk ZATEGNEMuser posted image

Tana7 midva kupujeva avto za 10 let in v 10 letih če bo vse po sreči nas bo za vsaj enega člana več, če ne vsaj dva, ker želja je, da bi imela tri otroke, hišo pa dva psa. user posted image user posted image

Za mene ste tudi prehitre, vas ne folgam brat user posted image . Sicer pa imam zdaj polno glavo vsega, najprej avto, potem iskanje službe user posted image , Nekak bo že, upam, da bom uspela najti službo, preden se mi isteče porodniška in da začnem aprila že delat.

a vidva sta plane kopirala od naju?user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.1.2009 20:12:13   
Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

a vidva sta plane kopirala od naju?user posted image

no mi smo z otroci zaključili, bomo ostali kar pri 2... hiše se nebi branila, psov pa ne bomo imeli, ker so prevelika obveznost za naju... nikol pa ne veš...

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.1.2009 20:13:13   
Svojeglava
moj je šel ven, otroci zaenkrat spijo, zdej grem v tuš, pol pa prečekiram, če kaj klepetate...

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.1.2009 20:16:33   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Estrella, Gašper pa je včeraj imel kazen nič priboljškov, ker si izmišljuje neumnosti oz. mi ne pove po pravici...ne vem kaj tega otroka prijemlje zadnje čase. user posted image Veš mislim, da se te malo boji, ampak mi ni jasno zakajuser posted image

Boji???Le zakaj?user posted image  Andraža se pa ja ne boji. No saj je vseeno, naš si tud sem pa tja kaj zmisli, pa kaj hočemo taki so. A pideta v ponedeljek?

itak pridevauser posted image

o super, mi že manjka čvekauser posted image . A ti si tud v ilegali?

ma ne zastopimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.1.2009 20:17:33   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

moj je šel ven, otroci zaenkrat spijo, zdej grem v tuš, pol pa prečekiram, če kaj klepetate...

o pridni otroci, naših pa še ni domov.... najbrž bodo kar pozni...

Neposredna povezava do sporočila: 1515
24.1.2009 20:18:37   
Svojeglava
Tana7: [/b]sem te hotla že parkrat vprašat: a ti še dojiš al si že nehala?

Neposredna povezava do sporočila: 1516
24.1.2009 20:20:47   
Svojeglava

jah pridni, ja... tavelika je šla kazensko brez pravljice, ker je bila noro sitna / zaspana že ob 7... je moj znorel in jo poslal spat... mi gre na živce, ko to naredi med vikendom, ker potem ful zgodaj zjutraj vstane... in kdo vstane z njo? mami seveda...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
24.1.2009 20:20:58   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: buccka

OJ!
Spet mal med vami, pa še avtar si morm zamenjat, ker božiček je že zdavnaj mimo.
Kaj hočem druzga kot vas hvalit kok pridno pišete.
Js sem se rešla enga izpita, naslednji 6.2 in to matematikauser posted image . Saj vas vsak tolk mal špioniram, da vidim kaj se dogaja, sam se ful prehitre zame.

Danes smo bile spet zunaj na snegcu, smo se poslikali, ma kaj ko te pride gledat cela vas psov in pol je tko moteče, ker Lin gleda sam za njimi. Uf...

Smo pa po starem, le Lin je čedalje bolj sitna in skoz zahteva nekoga ob sebi, pa še spat noče zvečer brez jokca.

No vsem z zamudo čestitke za obmesečnice, pa kak roj.dan, če je kjera mela.

Če je blo kaj ful zanimivega za prebrat al pa vidt, pa le javite.
Pridem še kaj-in to danes.

pridnauser posted image user posted image user posted image 6.2 pa držimo pesti za matematiko.

Neposredna povezava do sporočila: 1518
24.1.2009 20:22:37   
kasso

jah pridni, ja... tavelika je šla kazensko brez pravljice, ker je bila noro sitna / zaspana že ob 7... je moj znorel in jo poslal spat... mi gre na živce, ko to naredi med vikendom, ker potem ful zgodaj zjutraj vstane... in kdo vstane z njo? mami seveda...

saj pri nas je isto...no danes smo spali do 08:00, ker smo šli včeraj pozno spat...jutri pa upam, da bomo še malo dlje potegniliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.1.2009 20:26:03   
sesil
sem že nazaj doma. je bla aneja tako zaspana, da sem vztrajala da se poberemo domov. zdej že pridno panča.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.1.2009 20:27:57   
sesil
kasso, a se sam meni zdi, al se je varja zelo spremenila? je zelo petji podobna, pa bolj svetle lese ima kot prej. zelo lepa pupa.
user posted image user posted image za 2 zobka. pri nas še nič, pa glede na sitnobo, bo kmalu kaj zunaj.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.1.2009 20:33:34   
kasso
ja, bolj buckasta jeuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.1.2009 20:35:49   
buccka
Kok pa vidiste te slike?
A si to pošiljate?
Ker js mam kar album.

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.1.2009 20:39:04   
aurora28
Kasso bravo za 2 zobka user posted image user posted image user posted image

Buccka bomo tudi mi držali pesti za matematiko user posted image

Tana7 a vidva bi tudi imela dva psa? user posted image user posted image

Svojeglava pes je res velika obveza, ampak ti povem, da si več sploh ne znam predstavljati, da ne bi imela psa, midva sva sprejela psico kot družinskega člana in se mi srce para, če pomislim, da bo enkrat šla v mavrični svet. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.1.2009 20:48:04   
katy82
Čer mačkice moje evo me smo nazaj s telovadbe,sem tamalo s sabo vzela k je manj žensk ob sobotah pa je bla tko pridna da verjet ne moreš.Mene je pa zgonila da sem tamalo komi gor po štengah prnesla sem gotova čist do daske.

Kasso a vi mate tud že zobke,ma kolk se je mala spremenila to ne moreš verjet,se je spomnem iz Vrhnike je bla čist druga.A starejša dva pa mal živce kravžlata?Je vse v paketu a ne?Evo pošiljam user posted image user posted image user posted image za dobro voljo in energijo.

Aurora katero področje pa imaš v mislih za službo?Pa super za avto,midva greva v ponedeljek gledat megana karavanmje mojmu ful všeč upam da bo v redu
Glede psice pa verjamem da ti bo hudo sam probaj to sprejet,da ne bo potem prevelik šok user posted image

Evo alarm ,morm it

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?