Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:20:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz gremm počasi v posteljo, ker menajbrž spet čaka pestra noč Pridno čvekajte in mirno noč vam želim NOČKO nočka in upam, da bo brez alarma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:21:13
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:21:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se poslavljam. lahko noč nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:22:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, hvala za čestitke naši tečki, jaz se tudi poslavljam, ker že gledam na en uč. Mirno nočko enako nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:23:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:24:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti Ne, ne bo ga danes. Sem mu zaželela zastrupitev z alkoholom, pa veliko bolh v gate, pa prekratke roke, da bi se počohal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:28:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti Ne, ne bo ga danes. Sem mu zaželela zastrupitev z alkoholom, pa veliko bolh v gate, pa prekratke roke, da bi se počohal. zdrži. kako je z Vidkom a ti je zdej zaspal???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:29:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
http://www.mojvideo.com/video-vzigalnik-wd-40-in-guma/d887b8512f51a785868d
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:30:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll http://www.mojvideo.com/video-vzigalnik-wd-40-in-guma/d887b8512f51a785868d nedela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:30:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti Ne, ne bo ga danes. Sem mu zaželela zastrupitev z alkoholom, pa veliko bolh v gate, pa prekratke roke, da bi se počohal. zdrži. kako je z Vidkom a ti je zdej zaspal??? Ne še zdaj joka. Ne vem več, kaj naj nardim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:32:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti Ne, ne bo ga danes. Sem mu zaželela zastrupitev z alkoholom, pa veliko bolh v gate, pa prekratke roke, da bi se počohal. zdrži. kako je z Vidkom a ti je zdej zaspal??? Ne še zdaj joka. Ne vem več, kaj naj nardim. a vročina tud ne pada??? nahranjen, previt, vse vse pa se še joka. a si probala pritisnit na ušeska???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:33:41
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti Ne, ne bo ga danes. Sem mu zaželela zastrupitev z alkoholom, pa veliko bolh v gate, pa prekratke roke, da bi se počohal. zdrži. kako je z Vidkom a ti je zdej zaspal??? Ne še zdaj joka. Ne vem več, kaj naj nardim. a vročina tud ne pada??? nahranjen, previt, vse vse pa se še joka. a si probala pritisnit na ušeska??? Jest noče, pit noče, je sveže previt, svežo pižamico,... Sma bila danes pri P, pa je rekla, da so uhice OK, da je viroza.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:34:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti Ne, ne bo ga danes. Sem mu zaželela zastrupitev z alkoholom, pa veliko bolh v gate, pa prekratke roke, da bi se počohal. zdrži. kako je z Vidkom a ti je zdej zaspal??? Ne še zdaj joka. Ne vem več, kaj naj nardim. a vročina tud ne pada??? nahranjen, previt, vse vse pa se še joka. a si probala pritisnit na ušeska??? Jest noče, pit noče, je sveže previt, svežo pižamico,... Sma bila danes pri P, pa je rekla, da so uhice OK, da je viroza. kaj pa če mu daš mal calpola
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:36:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti Ne, ne bo ga danes. Sem mu zaželela zastrupitev z alkoholom, pa veliko bolh v gate, pa prekratke roke, da bi se počohal. zdrži. kako je z Vidkom a ti je zdej zaspal??? Ne še zdaj joka. Ne vem več, kaj naj nardim. a vročina tud ne pada??? nahranjen, previt, vse vse pa se še joka. a si probala pritisnit na ušeska??? Jest noče, pit noče, je sveže previt, svežo pižamico,... Sma bila danes pri P, pa je rekla, da so uhice OK, da je viroza. kaj pa če mu daš mal calpola Sem mu dala, ga bom vzela k sebi, pa boma zopet skupaj spala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:37:23
|
|
|
|
suzy85
|
evo, čufti za jutri so že skor fertik. pa bom mela dopoldan mal več časa za ... likanje! IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tilči sporoča: Tilen se je ravnokar izkašljal in zaspal . HB za fizioterapijo in pravilne položaje, da mu lahko pomagam. Mirno noč vam želim da gre na bolje upam, da se tilen čim prej pozdravi! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mojadva sta obadva zbolela, iz nosa jima teče, kašljata, sluz se jima v grlu nabira, vročina ...uf bo fletna noč....punce dons rabim opravičene ure ....grem kr spat....lahko noč o, pa ne še vi Držim pestke, da ne bo tako slabo tudi za vas , da se ne razvije kaj hujšega! IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, samo zate IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS varuška naju bo prišla 170eur, kar se nama še ne zdi tolk velik. nekatere računajo polno ceno jaslic! hvala špelin@ hijenca in estrella. to je pa res ugodna cena, jaz poznam ene k plačujejo 250 €, hrana in plenice sta njihova vidim, da so ti že druge pomagale hijenca tudi mi2 z evo sma same doma! "Grem na eno pijačo" - pol pride pa proti jutru domov! bo lepo on rihtal evo zjutraj, ne bo nič spal!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 23.1.2009 22:38:32 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:38:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Nč punce, jst se poslavljam za dns. Grem: Vidku družbo delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:38:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Upam, da se hijenčinemu fajn kolca, ker ga vse kolnemo Da se mu od česa drugega ne Ta bi bila dobra, potem pa pot v Mb, pomoje pa da glih ni tolk usekan , a je že na poti Ne, ne bo ga danes. Sem mu zaželela zastrupitev z alkoholom, pa veliko bolh v gate, pa prekratke roke, da bi se počohal. zdrži. kako je z Vidkom a ti je zdej zaspal??? Ne še zdaj joka. Ne vem več, kaj naj nardim. a vročina tud ne pada??? nahranjen, previt, vse vse pa se še joka. a si probala pritisnit na ušeska??? Jest noče, pit noče, je sveže previt, svežo pižamico,... Sma bila danes pri P, pa je rekla, da so uhice OK, da je viroza. kaj pa če mu daš mal calpola Sem mu dala, ga bom vzela k sebi, pa boma zopet skupaj spala joj maš pa rez krizo, a tud če ga mal nosiš ne pomaga. da bi se umiril in ti zaspal na rokah pa ga pol položiš v posteljico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:38:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, čufti za jutri so že skor fertik. pa bom mela dopoldan mal več časa za ... likanje! IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tilči sporoča: Tilen se je ravnokar izkašljal in zaspal . HB za fizioterapijo in pravilne položaje, da mu lahko pomagam. Mirno noč vam želim da gre na bolje upam, da se tilen čim prej pozdravi! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mojadva sta obadva zbolela, iz nosa jima teče, kašljata, sluz se jima v grlu nabira, vročina ...uf bo fletna noč....punce dons rabim opravičene ure ....grem kr spat....lahko noč o, pa ne še vi Držim pestke, da ne bo tako slabo tudi za vas , da se ne razvije kaj hujšega! IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, samo zate IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS varuška naju bo prišla 170eur, kar se nama še ne zdi tolk velik. nekatere računajo polno ceno jaslic! hvala špelin@ hijenca in estrella. to je pa res ugodna cena, jaz poznam ene k plačujejo 250 €, hrana in plenice sta njihova vidim, da so ti že druge pomagale hijenca tudi mi2 z evo sma same doma! "Grem na eno pijačo" - pol pride pa proti jutru domov! bo lepo on rihtal evo zjutraj, ne bo nič spal! Pravilno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:39:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Nč punce, jst se poslavljam za dns. Grem: Vidku družbo delat. nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:40:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, čufti za jutri so že skor fertik. pa bom mela dopoldan mal več časa za ... likanje! IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tilči sporoča: Tilen se je ravnokar izkašljal in zaspal . HB za fizioterapijo in pravilne položaje, da mu lahko pomagam. Mirno noč vam želim da gre na bolje upam, da se tilen čim prej pozdravi! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mojadva sta obadva zbolela, iz nosa jima teče, kašljata, sluz se jima v grlu nabira, vročina ...uf bo fletna noč....punce dons rabim opravičene ure ....grem kr spat....lahko noč o, pa ne še vi Držim pestke, da ne bo tako slabo tudi za vas , da se ne razvije kaj hujšega! IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, samo zate IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS varuška naju bo prišla 170eur, kar se nama še ne zdi tolk velik. nekatere računajo polno ceno jaslic! hvala špelin@ hijenca in estrella. to je pa res ugodna cena, jaz poznam ene k plačujejo 250 €, hrana in plenice sta njihova vidim, da so ti že druge pomagale hijenca tudi mi2 z evo sma same doma! "Grem na eno pijačo" - pol pride pa proti jutru domov! bo lepo on rihtal evo zjutraj, ne bo nič spal! Pravilno se podpišem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?