|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
24.1.2009 10:43:56   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Mi smo spali di 5h, potem je začela kašljat in sem ji dala čaj, pa povšter, pa je še vedno kašljala, potem se je po kakih 45min kašel umiril in je zaspala do 9h. AM je spila 150ml, manj kot ponavadi, ji je šlo kar na bruhanjeuser posted image Ma ta zima! Kar naprej neke viroze in problemi. Sem ugotovila, da je bilo z Andražom v vseh pogledih bolje, ker je bil rojen pozimi, tudi prehlajen ni bil do 1 leta. Vseeno je lažje z večjim otrokom bolehat kot taki malimiuser posted image

veš kaj zdej gre pa tud men že zima na živce, snega od nikoder pri nas, samo ta dež, ma brezveze..
Alči pa mogoče res dobiva zobke..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.1.2009 10:48:32   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

Naša noč je bila spet fantastična,zaspala šele ob 22:30 ampak nč hudga ker se je zbudila ob 2:15 za par požirkov čaja,spala do 6:20 spila 120 ml benkota in spala naprej do 9-ih.
Tele kaplce so zakon,kolk se po pol leta prileže spanje sem kr v user posted image .
Mal sem še utrujena ampak počas postajam tista stara jaz,vsa nasmejana in naspidirana,dobre volje,uživam 100 na h s tamalo čeprav me zvečer njena tečnobica izmozga ampak ni hudga,sam da mi spimouser posted image

Zdejle je pa sama od sebe zaspala v postelciuser posted image user posted image ,to se res že dolg ni nardiluser posted image user posted image user posted image

Kako pa Gregi in Manca?

Čestitke Zali za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image

ooooooo super da spite, pa misliš da ne more postat odvisna od tega, mislim v tej smeri, da kasneje ne bo mogla spat mirno brez kapljic?

špelin@ probaj še ti, mogoče bi Gregi spal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.1.2009 10:50:05   
jana81
Pri nas se je celo pokazal sonček, tako da bova mogoče celo šla na kak sprehod..

Katy povej ti ko si lekarna, kaj lahko dam Nejčku ker mi kaka take kuglce , danes že 2x, imam doma slivov sok od hippa, a še kaj druga?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.1.2009 10:55:22   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Pri nas se je celo pokazal sonček, tako da bova mogoče celo šla na kak sprehod..

Katy povej ti ko si lekarna, kaj lahko dam Nejčku ker mi kaka take kuglce , danes že 2x, imam doma slivov sok od hippa, a še kaj druga?

Pri nam se tud sramežljivo kaže sonček tko da gremo ven ko se zbudiuser posted image user posted image user posted image

A jst da sem lekarnauser posted image user posted image user posted image ,naši je ta hippov sokec ful pomagal al pa jabolčni tud je imela drug dan lepo mehko blato.Najbolš je pa naši prjel sok od namočenih sliv,ki sem jih pustila čez noč.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.1.2009 10:58:11   
katy82

Čau mačkice moje

Naša noč je bila spet fantastična,zaspala šele ob 22:30 ampak nč hudga ker se je zbudila ob 2:15 za par požirkov čaja,spala do 6:20 spila 120 ml benkota in spala naprej do 9-ih.
Tele kaplce so zakon,kolk se po pol leta prileže spanje sem kr v user posted image .
Mal sem še utrujena ampak počas postajam tista stara jaz,vsa nasmejana in naspidirana,dobre volje,uživam 100 na h s tamalo čeprav me zvečer njena tečnobica izmozga ampak ni hudga,sam da mi spimouser posted image

Zdejle je pa sama od sebe zaspala v postelciuser posted image user posted image ,to se res že dolg ni nardiluser posted image user posted image user posted image

Kako pa Gregi in Manca?

ooooooo super da spite, pa misliš da ne more postat odvisna od tega, mislim v tej smeri, da kasneje ne bo mogla spat mirno brez kapljic?

Če priznam me je kr mal strah kaj bo če se na to preveč navadi ampak trenutnega izhoda ne vidim drugje kot da ji dam par teh kapljic in mi vsaj malo spi.Od tistega prebujanja na 15 minut in imel nobeden nič,ne jst ne ona.Tolažim se s tem da so zeliščne čeprav se tud na to navadijo ampak še vseen bolš kot kakšna kemija

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.1.2009 11:14:23   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image

Kofe:
user posted image

Spanje je blo en k..., se mi zdi k da nism nč spala in da je Vid celo noč neki jokal pa se premetaval. Kaj ga daje, ne vem. Zdej spi prvo rundo. Bo bolje.user posted image Energije mam še veliko, sam de. Snega je bl malo zapadlo, vsaj kidat ni trebauser posted image Evo, eno dozo smeha, sam za vasuser posted image

ZALA VSE NAJBOLJŠE ZA DOSEŽENO 8ico
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.1.2009 12:34:49   
hijenca
Dober dan!

Mi smo včeraj zvečer končno zaspali okrog 23.30 in je Videk spal do 4 ure, potem je do 5.30 norel po postli, pojedel celo flašo AM-180 mluser posted image user posted image in potem je spal do 10 ure. Jaz sem se naspala.

Ati je doma, malo jih je poslušal, pa jeza me je minila, ker sem se naspala. Pa krof čokoladni sem dobila danes za zajtrk iz Trojan. Tega user posted image imam pač rada, pa ne morem bit preveč dolgo huda.

Videk je šel spat svojo prvo rundo, jaz pa moram malo pospravit kuhinjo, ker je tornado drvel skozi kuhinjouser posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.1.2009 12:36:43   
nia5

Čau mačkice moje

Kako pa Gregi in Manca?

Če priznam me je kr mal strah kaj bo če se na to preveč navadi ampak trenutnega izhoda ne vidim drugje kot da ji dam par teh kapljic in mi vsaj malo spi.Od tistega prebujanja na 15 minut in imel nobeden nič,ne jst ne ona.Tolažim se s tem da so zeliščne čeprav se tud na to navadijo ampak še vseen bolš kot kakšna kemija

Katy imam dve vprašanji. Za kaj ali proti čemu se te kapljice uporabljajo in zakaj po njih lepo spi? Pa še glede benkota, kaj to zmešaš benko kakav v AM ali kako, pa lahko že to pije?
Zala vse čestitke še od naju z Nio.
Včeraj popoldan vas spet nisem uspela kaj dosti brat, sem danes nadoknadila, koliko se je dalo user posted image
Estrella blagor tebi, da ti tako lepo spi, kar tako naprej user posted image , moja je že drugi dan neka tečka, pa ful jo težko uspavam tudi čez dan, ne vem kaj se spet kuha. Vem pa da mene spet nekaj kuha, zvečer me je tako mrazilo, pa kosti so me bolele, da o grlu in otečenih bezgavkah ne govorim. Sem pojedla en lekadol, kaj druga pa ne upam, saj se še malo ampak res malo dojima.
Pa spet imamo sneg, po eni strani mi je lepo, po drugi pa mi gre že na živce, komaj čakam pomlad in toplo vreme user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.1.2009 13:32:10   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

Mi smo včeraj zvečer končno zaspali okrog 23.30 in je Videk spal do 4 ure, potem je do 5.30 norel po postli, pojedel celo flašo AM-180 mluser posted image user posted image in potem je spal do 10 ure. Jaz sem se naspala.

Ati je doma, malo jih je poslušal, pa jeza me je minila, ker sem se naspala. Pa krof čokoladni sem dobila danes za zajtrk iz Trojan. Tega user posted image imam pač rada, pa ne morem bit preveč dolgo huda.

Videk je šel spat svojo prvo rundo, jaz pa moram malo pospravit kuhinjo, ker je tornado drvel skozi kuhinjouser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, to je pa lepo slišat, da je končno omagal. K bi naš maral AM bi blo fajn. Sm ga ene parkrat probala prevarit pa mi ni ratalo. "x mi je celo uspelo, da je spil celo flašo.

Pr men bi se jeza tud hitro ohladila, če bi dobla čokoladni krof, posebej če je iz Trojan, njami.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.1.2009 13:36:39   
Srčekgirll
Moj Videk je pa postal čedalje večje čebrnalo. Skoz govori: mamamamamam, tatatatata, buabuabuabuabua, kakakakakaka,.....pol ene parkrat samo mmmmama, aaaata. user posted image
Aha, očitno bo kmalu spet zaspan (2. runda), pa siten je ko user posted image user posted image . Vidm, da je dns neki zatišje. Kaj vas je vse zamelo?user posted image Nč, šibam.

Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.1.2009 14:24:01   
sesil
dan

danes pa ni veliko literatuteuser posted image .
naša noč je bila kar znosna. do 1h se je zbujala na pol ure, uspavali z joškom, ker drugače ni šlo, pol sem se pa raz..pi...ila in sem jo dala spat na sredino. je spala do 6huser posted image , (moj pravi da je vmes še nekaj jamrala, ma jaz nisem čula) se podojila in spala naprej do 7.30. user posted image in user posted image sta vstala, jaz pa spala do 10h.user posted image
zdej grem pa na rojstni dan. še zadnji dan pregreh, pol se pa resno lotim.

Estrella, kako gre pa tebi projekt - kg. druge vem da so pridne, ti pa nič ne komentiraš. a ga biksaš, al si pridna?

Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.1.2009 15:56:30   
Anitka

ZALA
VSE NAJ NAJ ZA
8 MESECEV!!!

user posted image

Še od naju z Galom vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.1.2009 15:57:26   
Anitka

Dobro jutro

Noč mirna, Nejc je pri mami zaspal ob 23.10 in spal do 2.30 spil flašo in potegnil do 9h, pol sem pa šla dol po njega..

Včeraj sva se imela super..po dolgem času mal odklopa z mojim srčkom, muska taprava, v glavnem uživala sva do 3h, pol sem pa še komi stala na nogah, naplesala sem se za dober mesecuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja superca.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.1.2009 15:58:34   
Anitka

Čau mačkice moje

Kako pa Gregi in Manca?

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Saj vem, da se je verjetno o tem že pisalo, ampak kakšne kapljice to imata in zakaj?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.1.2009 16:00:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me veseli, da sta se oba naspala.

Hja ti naši dedci.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.1.2009 17:15:39   
mmoojjccaa
Dobr dan je mogoče kera tukajuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.1.2009 17:19:43   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Čau mačkice moje

Kako pa Gregi in Manca?

Katy imam dve vprašanji. Za kaj ali proti čemu se te kapljice uporabljajo in zakaj po njih lepo spi? Pa še glede benkota, kaj to zmešaš benko kakav v AM ali kako, pa lahko že to pije?
Zala vse čestitke še od naju z Nio.
Včeraj popoldan vas spet nisem uspela kaj dosti brat, sem danes nadoknadila, koliko se je dalo user posted image

Evo najprej za benko:jst ji naredim AM in noter vmešam malo benkota mislm da je benquickov,naša reakcije nima zato ji ga mirne vesti dajem,drugače pa ne vem kdaj naj bi se to začel dajat,po mojem okol 1. leta.

Kapljice so pa od bimbi-ja in se imenujejo sonno,všeč so mi zato ker so iz samih zelišč in so naravne.Narejene so da otroka pomirijo da lažje zaspi.Mi nismo spali ama nič 6 mesecevno 2 noči je vmes prespala v kosu 3-4 ur in to je blo to.
Najbrž se bo mala navadila na te kapljice ampak mislm da ko bo to obdobje prerastla in bo na veliko hodila bo zvečer veliko bolj zmatrana in bo tud več spala.
Men je trenutno pršl do vrha glave da sem bla nonstop utrujena in ni blo nč z mano tko mam pa zdej vsaj malo več energije pa še z mojim imava veliko boljši odnos

Teme kaj si pa kdo o teh kapljicah misli ker vem da ene jih bojo spluvale ene pa pohvalile

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.1.2009 17:20:33   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Dan evo jst sem tleuser posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.1.2009 17:21:06   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čau mačkice moje

Kako pa Gregi in Manca?

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Saj vem, da se je verjetno o tem že pisalo, ampak kakšne kapljice to imata in zakaj?

Sonno od bimbija-za spanje

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.1.2009 17:39:46   
Estrella*

O Gorenjka, kam si se pa skrila? Danes ni najboljši dan za čvek, nekaj punce štrajkajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.1.2009 17:41:41   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Moj Videk je pa postal čedalje večje čebrnalo. Skoz govori: mamamamamam, tatatatata, buabuabuabuabua, kakakakakaka,.....pol ene parkrat samo mmmmama, aaaata. user posted image
Aha, očitno bo kmalu spet zaspan (2. runda), pa siten je ko user posted image user posted image . Vidm, da je dns neki zatišje. Kaj vas je vse zamelo?user posted image Nč, šibam.

2. runde spanja pr nas ni blo. Tko, de upam, da bo zdržal vsaj še 1h pol pa spanje do jutra (upam da bo spal do zjutrajuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.1.2009 17:43:21   
Srčekgirll

O Gorenjka, kam si se pa skrila? Danes ni najboljši dan za čvek, nekaj punce štrajkajouser posted image

Ja, me prav zanima kje so vse? Kadar sm šla pogledat, če je kera gor, je blo vse tihouser posted image , sama med sabo se pa ne mislm ment, bo še kdo mislu, da se mi jeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.1.2009 17:56:01   
jana81

dobr dan, ja občasno se pa najde katera?

a ti si tud majčica?

Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.1.2009 17:57:39   
jana81

jah midva sva bila v pisarni, pa potem mal na sončku, malo prejle sva pa cote obešala, zdej sva pa fraj, ati pa drva zlaga z mojim fotrom...

Spet mi štrajka s sadjem, in kakal je že 4x danes.. pa ne mi relt da bo spet zobuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.1.2009 18:17:00   
kasso
ojla bejbe...ja vidim da je danes skupinski štrajk user posted image

Dopoldne sem vlekla tamaladva na sankah v klanc navzdol, ker je bila tak sneg, da ni nikamor šlo. Ampak do sedaj ga je že pobralo. No eno urco smo noreli, medtem pa je Varja pridno spančkala,  moj pa uzganjal lenoritis v dnevni. Zaradi tega lenoritisa, sem danes bolj na koncu z živci...a bo že bolje. Ja sem prav ena sitna kura, ker vse mene čaka. A kljub temu je vse tri popokal v avto in so šli na en Rd, jaz pa počivam.
Še vedno sem slaba...baje da jih ima veliko take probleme...slabost, bolečine v trebuhu....kljub temu pa sem danes jedla pico, ki sem jo spekla za kosilo in mi ni nič škodilo.
Saj sem vam povedala, da ima Varja dva zobkauser posted image
user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?