lučka 25
|
Dan. Evo naše klomifenke, so se spet zbudile. pika123, tiste pikice so gotovo ciste. In ob jemanju K ne bodo izginile. Lahko ti jih odstranijo le pri laparoskopiji, če ti naredijo driling jajčnikov (prešpikajo ciste in še jajčnika, da bolje delujeta, jih nekako zbudijo). Ampak, če teh pikic ni bilo veliko, je možnost da zansiš. Zdaj se raje ne obremenjuj s tem, samo razmišljaj o tem, kako dobro boš reagirala in bo vse super. Grethy, si spet na klomifenu. Zdaj pa ma da uspe. Pa saj bo. Bom jaz poslal čarobne žarke, da bodsta jajčnika kar podivjala. tecnobica, ne vem kako je s BT v času jemanja K, ker takrat si j jaz nisem merila. Nekatere so celo rekle, da ni verodajna. Bolj bodi pozorna na luz. Kdaj pa imaš naslednji pregled pri G, da se dogovorite za naprej? Martinki, super za novega G. Zdaj pa ma, da vse potekalo bolj v smeri nadaljnih preiskav, možnosti,... Ti da kar en nov zagon, a ne? Takole vidim, da imam jaz ressrečo z G, ki me je ves čas zavzeto spremljal, iskal možnosti, naredil on osebno vse posege in me šele na IVF poslal drugam. Zdaj pa me tudi kar nosi po rokah, je tako vesel za uspeh kot midva. Inana, vem kako se počutiš. Po moje smo šel vse še starejše borke kot ste ve, skozi to fazo. Pride obdobje, ko bi vse skupaj pozabila, bila sita vseh teh zdravnikov,...Težko je dati nasvet, kaj naredit, ker vsaka drugače reagira, deluje,...Probaj vsaj malo "odmislit" oz. preusmerit pozornost s tem, da si čas zapolniš s kakim hobijem ali podobno. Jaz sem takrat začela zelo veliko brati knjige, z mjim sva začela še več hodit v naravo in sva se takrat pogovarjala izkuljučno o vsem drugem, samo o tem ne. Tako rada bi ti pomagala. Važno pa je, da daš to iz sebe in tu smo, da te poslušamo, ker te zelo zastopimo.
|