|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
23.1.2009 13:36:07   
lučka 25
Dan. user posted image

Evo naše klomifenke, so se spet zbudile.user posted image

pika123, tiste pikice so gotovo ciste. In ob jemanju K ne bodo izginile. Lahko ti jih odstranijo le pri laparoskopiji, če ti naredijo driling jajčnikov (prešpikajo ciste in še jajčnika, da bolje delujeta, jih nekako zbudijo). Ampak, če teh pikic ni bilo veliko, je možnost da zansiš. Zdaj se raje ne obremenjuj s tem, samo razmišljaj o tem, kako dobro boš reagirala in bo vse super.

Grethy, si spet na klomifenu. Zdaj pa ma da uspe. Pa saj bo. Bom jaz poslal čarobne žarke, da bodsta jajčnika kar podivjala.

tecnobica, ne vem kako je s BT v času jemanja K, ker takrat si j jaz nisem merila. Nekatere so celo rekle, da ni verodajna. Bolj bodi pozorna na luz. Kdaj pa imaš naslednji pregled pri G, da se dogovorite za naprej?

Martinki, super za novega G. Zdaj pa ma, da vse potekalo bolj v smeri nadaljnih preiskav, možnosti,... Ti da kar en nov zagon, a ne? Takole vidim, da imam jaz ressrečo z G, ki me je ves čas zavzeto spremljal, iskal možnosti, naredil on osebno vse posege in me šele na IVF poslal drugam. Zdaj pa me tudi kar nosi po rokah, je tako vesel za uspeh kot midva.

Inana, vem kako se počutiš. Po moje smo šel vse še starejše borke kot ste ve, skozi to fazo. Pride obdobje, ko bi vse skupaj pozabila, bila sita vseh teh zdravnikov,...Težko je dati nasvet, kaj naredit, ker vsaka drugače reagira, deluje,...Probaj vsaj malo "odmislit" oz. preusmerit pozornost s tem, da si čas zapolniš s kakim hobijem ali podobno. Jaz sem takrat začela zelo veliko brati knjige, z mjim sva začela še več hodit v naravo in sva se takrat pogovarjala izkuljučno o vsem drugem, samo o tem ne. Tako rada bi ti pomagala. user posted image  Važno pa je, da daš to iz sebe in tu smo, da te poslušamo, ker te zelo zastopimo.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
23.1.2009 13:37:42   
pipika123
Hvala za odgovor. Upam na najbolje. Čudno mi je, ker prej jih na levem nisem imela, zdaj jih pa imam. Pri laporoskopiji so mi jih odstranili na desni strani (enega).

< Sporočilo je popravil pipika123 -- 23.1.2009 13:38:37 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
23.1.2009 14:10:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pipika123

Hvala za odgovor. Upam na najbolje. Čudno mi je, ker prej jih na levem nisem imela, zdaj jih pa imam. Pri laporoskopiji so mi jih odstranili na desni strani (enega).

Kako je s tem ne vem. Za sebe vem, da sem imela tolko cist, da je rekel G, da je bilo na začetku tako, kot d bo porcelan špikal, sta bial jajčnika isto zabetonirana s cistama. Kljub temu, da so mi odstranili vse ciste in naredili driling jajčnikov, so se mi ciste pojavile že 2 meseca po lapari. Je rekel G, da to je pa izredno hitro, ker povprečje je 6.12m po operaciji. Ampak jaz sem res ekstrem, sem mal čudna. Itak. user posted image

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
23.1.2009 14:26:52   
Inana
Res hvala Lučka za te spodbudne besede user posted image je pomagalo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
23.1.2009 14:46:18   
tecnobica
Jah, tud če ni merodajna, bi se morala temperatura mal zvišat, če bi recimo zanosila. No, pustimo se presenetit.

Ginekologa moram pa drug teden šele klicat da se prijavim. Upam, da me hitro vzamejo glede na to, da smo zmenjeni, da naj bi po dveh mesecih prišla. V bistvu imamo konec februarja še spremiogram in bi rada počakala še na te izvide, preden grem k njemu.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
23.1.2009 15:00:43   
Fargesia
danes sem bila pri dr. Tozonovi...naredila je biopsijo, vzela kri, slikala pljuča...limfnega raka ima moj ljubi kuža... dala mi je neko literaturo in tam sem prebrala, da ko pes zboli, če ga ne zdravimo, ima samo od 4-6 tednov življenja...moj Thor je zbolel pred novim letom...

mi smo se odločili, da ga ne bomo dali na kemoterapijo, ker bi samo trpel, pa življenje bi mu lahko morebiti podaljšali za 1 leto (+- 2-3 mesece) tako mi je dr. rekla...rada bi ga imela ob sebi vse življenje, ampak ker vem da bo bolan trpel, smo se tako odločili...ne me obsojat, že tako je grozno težko...denar ni problem...problem bi bil ga gledat kako trpi...ko se mu bo poslabšalo, da ne bo mogel dobro dihati, ko ne bo več tako igriv kot je zdaj...ga bomo dali uspavati...in bo pazil na mojega malega dojenčka tam nekje na onem svetu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
23.1.2009 15:11:37   
lučka 25
Fargi, naredila si tako, kot ti je narekovalo srce in tako je prav. user posted image user posted image user posted image  Zjokaj se, pazi na sebe.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
23.1.2009 15:17:22   
Fargesia
Lučka, sej zdej je še živahen...samo koliko časa še...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
23.1.2009 15:32:54   
tecnobica
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
23.1.2009 17:02:14   
Fargesia
tecnobica hvala...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
23.1.2009 20:23:58   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Mene pa noben ne mara....ne teta na questiko ne user posted image ....od nobene ne duha ne sluha....user posted image

....nothing new.....user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
23.1.2009 20:25:10   
neela
Fargi...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.1.2009 22:57:13   
Grethy
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image

in naj se čimprej pojavi nov mali user posted image kosmatinček  da zapolni praznino  za Thorom ko bo odšel v pasja nebesa ... to balzamično deluje na dušo ...

takole bi blo še najbolje user posted image 2 naenkrat 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.1.2009 23:03:25   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pod to se pa tud jaz podpišem. Ko ima user posted image mlade, naj jih ima vsaj 2 hkrati, kajne? user posted image ...user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
24.1.2009 8:17:39   
neela
Dobro jutro! Ena tale user posted image bo čisto pasala, kajne?

miška
- kako ti gre? Kje si sedaj s postopkom?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
24.1.2009 9:01:20   
lučka 25

Mene pa noben ne mara....ne teta na questiko ne user posted image ....od nobene ne duha ne sluha....user posted image

....nothing new.....user posted image

Ma user posted image , kaj ga pa zdaj biksa vse tole.  Bom huda.user posted image
Naj tale tečka vsaj že pride, ker to pa ni več za nikamor.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
24.1.2009 9:01:30   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pod to se pa tud jaz podpišem. Ko ima user posted image mlade, naj jih ima vsaj 2 hkrati, kajne? user posted image ...user posted image

Se strinjam. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
24.1.2009 9:37:21   
divans1
Punce jst mam pa par vprašanj za vas, ker vidim, da ste zlo fajn tle gor... Moja situacija je taka. Trenutno mi ginekologinja spremlja ovulacijo na ultrazvoku, 10.dan ciklusa je bil folikel velik 13mm, včeraj pa je zrasel samo za 1mm. Moram pa povedat, da mam redne menstruacije od 28-30 dni, enkrat pa sem že zanosila po naravni poti, žal je bil ss v 6.tednu. In zdej mi je rekla, da moram pridet spet v ponedeljek, če ne bo nič zrasel, ta mesec kao ovulacije sploh ni in bomo šle drug mesec na klomifen. Zanima me, zakaj ni ovulacije, zakaj folikel ne raste? In če ne raste, potem v njem tudi jajčece ne more dozoreti, ne?  Kakšne izkušnje imate s tem, koliko časa ga lahko jemlješ in če še to ne pomaga, kaj naprej??? Dobro da mam tako ginekologinjo, da mi hoče to spremljat, ker to je pa res moja zadnja bilka upanja, če še zdaj ne bo nič, bo pa treba it naprej lj ali mb....Joj joj... Najlepša hvala za odgovore, lepo se mejte!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
24.1.2009 10:07:57   
neela
divans - če sem te prav razumela te je sedaj G spremljala brez stimulacije, kajne? No, če je temu tako in imaš take rezultate se mi niti ne zdi tako slab rezultat. Tle nas je veliko takih, ki svoje O sploh nimamo. Če pa boš jemala K, potem sem skoraj ziher, da bo rezultat ful boljši. Zakaj ni O, zakaj folikel ne raste...na ta vprašanja pa ne vem, če ti zna kdo odgovorit.
Ti samo pozitivno misli tud naprej in kmalu boš srečka user posted image ! Držim pesti zate!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
24.1.2009 10:15:04   
divans1
Točno tako. Zdej mi ni nč stimulirala ovulacije, ampak je samo opazovala na uz. Ja kaj pa ve, ki je sploh nimate, kolk mate pa pol ve velike folikle?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
24.1.2009 10:24:31   
neela
user posted image user posted image user posted image ...če nimaš O potem tud foliklčkov ni, kajne? user posted image user posted image user posted image Jaz sem imela podoben rezultat kot ti sedaj - brez stimulacije, s to razliko, da sem bila sama na K. Sedaj, ko sem v postopku OBMP so rezultati čisto drugačni - vendar je to posledica bolj močne stimulacije. Brez skrbi, tebi bo s K uspelo.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
24.1.2009 11:53:42   
Martinki
faregesia po dežju posije sonce in vse žalosti imajo svoje konce (A.Smolar)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
24.1.2009 12:03:15   
Fargesia
hvala vsem....

jaz sem tok zmešana zadnje dneve...sem včeraj pozabila vzet klomifen...sem ga danes ob 7h...zvečer bom pa še današnjega..čist sem ven padla iz tega "rituala"...

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
24.1.2009 12:09:45   
neela
Oooo....naša fargi se je zbudila! user posted image
Ne sedaj obupat prosim, ko pa si tako blizu cilja. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
24.1.2009 12:13:02   
Fargesia
neela, nisem obupala, samo trenutno mi druge misli zaposljujejo glavo... čist sem zmedena...pospravljam po stanovanju toliko kot v celem letu ne skupaj...misli si moram zaposlit, da ne razmišljam o psu...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......