|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
20.1.2009 18:15:09   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Hvala punce za dobrodošlico ... A da ni dober tale Klomifen, pravite? A ga je treba lizat al samo požreš? Jih nisem šla še niti v lekarno iskat, ker še vedno upam, da se je kaj prijelo ... user posted image user posted image user posted image

Ne, ne ta tablet se popije. Miška je bolj mislila na stranske učinke, ki jih imajo ali smo imele nekatere. Lahko se zgodi, da jih ti n boš imela (vročinski valovi, vrtoglavica, zaspanost, slabši vid,...)

Kakšno dozo so ti pa predpisal?

Ahaaaa user posted image Razumem ... No, če bom že mogla skozi vse to, upam, da vsaj uspe user posted image user posted image user posted image
Meni so predpisali en Klomifenček na dan.

Najbolj pomembno je, da ti uspe. pa saj ti bo. user posted image

Tableto pa pojej zvečer, da boš stranske učinke lepo prespala.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
20.1.2009 18:17:09   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

Morm vam povedat, da sm ful razočarana nad mojim ginekologomuser posted image . Dons sm mu prnesla hsg izvid in ker je vse ok kr ni vedu kaj bi z mano. Je reku, da nej kr naprej še K jem. Ultrazvoka ni niti omenil. Ko sm mu pa omenila, da moje krvi še ni dal na hormonske preiskave je bil pa sam tih. Zdej nej bi 2 meseca jedla še K (se prav vse skp že 12 škatel) in pol bi mi naredu histeroskopijo, pol pa dal napotnico za IVF. Aja, pa da nej se že kr zdej v Mb prijavim, ker je itak čakalna lista ful dolga.

Jz res ne vem no...podn od podna...si bom mogla res druzga poiskat.user posted image  Klomifen sm pa že v kanto vrgla, dost jih mam.

Kaj pa če bi raje šla v LJ.
Mislim, da so tam le malo krajše čakalne dobe.

Zakaj bi ti pa delal histeroskopijo? A ima kak naj sumu?
Ti predlagam, da si izboriš, da ti naj da takoj napotnico, pa ti bodo v MB (ali LJ) že naredili potrebne operacije.
Če namreč ni suma na nič posebnega, se dela samo diagnostična laparoskopija.

Če tako ali tako nimaš zaupanja v njega, potem ali menjaj osebnega G ali pa sforsiraj napotnico za neplodnostno ambulatno, pa boš tam v rokah strokovnjakov.

Tudi jaz mislim, da ne bi bilo slabo, da greš kar lepo že na neplodnostno kliniko in bodo tam povedali kako in kaj. Je pa res, da bi bilo bolj, če bi ti naredili diagnostično laparoskopijo, pa če je potem potrebno jo združijo s histeroskopijo.

Upam, da se bo vse uredilo in bosta končno prispela na cilj, kjer bosta v naročju držala svojega otročka.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
20.1.2009 18:33:20   
Martinki
miska 73 sej to je to, nimam več zaupanja v njega. Naj bo primarij + nevemkajševsezraven je dons izgubil vso kredibilnost s stistimi zmigajočimi rameni, ko ni vedel kaj naj naredi za mano. Histeroskopija pa sam zato, da bi bla narejena, brez kakšnega globokega vzroka.user posted image

upanje mi daje bownova terapija...ko bi saj ciklus mela normalne dolžine, potem bi bila tudi spontana ovulacijauser posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
20.1.2009 20:18:29   
Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka, si ti v petek popoldne doma?

Polpoldne sem doma, za zvečer pa še ne vem.

no sej zdej niti ne vem al bom šla v vaš konec al ne...drugač mam na brdu pri kranju posvet o avtizmu, pa sem se mislila pr teb ustavil okol 15.00.ampak zdej sem domov prišla in je tamal ful nekaj bolan (so ga komaj domov spustil, da ni v bolnici ostal) in me svakinja rabi...pa bom verjetno bolniško vzela...itak sem še vedno prehlajena...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
20.1.2009 20:23:14   
neela
Mene pa noben ne mara....ne teta na questiko ne user posted image ....od nobene ne duha ne sluha....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
21.1.2009 9:39:38   
Anonimen
Samo poročam: danes sem mojega naročila k andrologu in je bil prvi termin šele nekje majauser posted image  , spermiogram ima pa marca. Tudi jaz bi morala imeti prvi posvet pri Drobniču marca, vendar je sestra potem predlagala, da prideva oba naenkrat, ne pa vsak posebej. Tako, da sva sedaj dobila datum 18.5.. user posted image  Do takrat bova imela že narejen spermiogram in pa pregledane moje hormone, tako, da računam, da po pregledu pri dr. Drobniču, gre potem vse na konzilij??? user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
21.1.2009 12:42:41   
Matejčika
Martinki, če še danes pokličeš v MB, boš morda še v Maju prišla na prvi pregled. Jaz sem klicala mislim da prejšnji teden in sem dobila datum 6.5.! Danes še pokliči in se naroči. kak je pa v LJ, pa pojma nimam.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
21.1.2009 13:19:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Mene pa noben ne mara....ne teta na questiko ne user posted image ....od nobene ne duha ne sluha....user posted image

Jaz te imam rada. user posted image
A questiko pa še kar nič? Jih bom za ušesa. Pa tete user posted image  tud še ni. A bom morala bit mal huda?user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
21.1.2009 13:19:48   
lučka 25

Lučka, si ti v petek popoldne doma?

Polpoldne sem doma, za zvečer pa še ne vem.

no sej zdej niti ne vem al bom šla v vaš konec al ne...drugač mam na brdu pri kranju posvet o avtizmu, pa sem se mislila pr teb ustavil okol 15.00.ampak zdej sem domov prišla in je tamal ful nekaj bolan (so ga komaj domov spustil, da ni v bolnici ostal) in me svakinja rabi...pa bom verjetno bolniško vzela...itak sem še vedno prehlajena...

Če te bodo rabili doma, potem ostani doma. Drugače pa, če boš na mojem koncu, se pa kar oglasi.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
21.1.2009 13:22:32   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Samo poročam: danes sem mojega naročila k andrologu in je bil prvi termin šele nekje majauser posted image  , spermiogram ima pa marca. Tudi jaz bi morala imeti prvi posvet pri Drobniču marca, vendar je sestra potem predlagala, da prideva oba naenkrat, ne pa vsak posebej. Tako, da sva sedaj dobila datum 18.5.. user posted image  Do takrat bova imela že narejen spermiogram in pa pregledane moje hormone, tako, da računam, da po pregledu pri dr. Drobniču, gre potem vse na konzilij??? user posted image user posted image

Pa ne no, a res šele maja? Ah te čakalne dobe. Ja, po moje bo potem res po tem vašem posvetu in pogovoru vse romalo na konzilij in bosta potem na vrsti za postopek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
21.1.2009 14:02:14   
Anonimen
Lučka, probala bom dobit datum za spermiogram malo pred mojim pregledom - če bo slučajno kdo odpovedal. V tem primeru upam, da bo dr. Drobnič kar oba pregledal, ne samo mene. Ker maj je pa res še tako daleč.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
21.1.2009 14:23:01   
lučka 25

Lučka, probala bom dobit datum za spermiogram malo pred mojim pregledom - če bo slučajno kdo odpovedal. V tem primeru upam, da bo dr. Drobnič kar oba pregledal, ne samo mene. Ker maj je pa res še tako daleč.user posted image

Ti kar tako nared, kot so ti svetovale punce na IVF. Oba pojdita marca k Drobniču, lahko gre tvoj tudi samoplačniško na spermiogram, da ma že rezultate. Jaz sem šla z mojim k andrologu (k Zornu), sem šla kar z njim notri. Smo pregledal rezultate, potem pa smo se še pomenili glede mene, kaj naju še čaka,...pa za sabo nisem imela še niti HSG in laparo. Če bi rekla, bi me sigurno tudi pregledal. So takoprijazni ti G tam, ko se gre za posvet. Tako, da jutri še enkrat pokliči glede datuma za marec, pa probaj vse skupaj kar tako urediti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
21.1.2009 14:39:42   
Anonimen
Kje se pa da naredit samoplačniško spermiogram? Pa koliko stane?

Klicala pa ne bom več. Enostavno se bom naredila malo "butasto" in šla marca na posvet, moj bo šel pa z mano. Pa bova vidla kaj se da uredit.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
21.1.2009 14:57:09   
lučka 25

Kje se pa da naredit samoplačniško spermiogram? Pa koliko stane?

Klicala pa ne bom več. Enostavno se bom naredila malo "butasto" in šla marca na posvet, moj bo šel pa z mano. Pa bova vidla kaj se da uredit.

Samoplačniški spermiogram naredita na GK (obvezno, da ne bodo kompliciral), koliko stane pa ne vem. Malo vprašaj pri IVF-jevkah, če kaj vejo. Meni se ne sanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
21.1.2009 15:00:34   
lučka 25
Moram povedat, da mam slikice v albumu. user posted image  So me že klicali iz MIP-a, po koliko prodajam špehec. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
21.1.2009 15:21:56   
NSAMY
Pozdravljene!

Tudi jaz se pridružujem klubu klomifenk, če lahko. Sem že dvakrat falila temo, upam, da zdaj ne?
Jaz pa imam že eno user posted image , staro 5 let.
Že 2 leti se trudiva za drugega user posted image , pa nič. Bila sva na preiskavah in je z obema vse ok. Mojemu so celo rekli, da ima fantastične izvide.
Zdaj sem na klomifenu in sicer 1. ciklus je za mano. Pričakujem M nekje 2.2.
Bila sem tudi na UZ, kjer so rekli, da imam 3 folikla in pol sem z ovulacijskim testom ugotovila, da je bila ovulacija 15. dan ciklusa. Mal sem zmedena, ker ne vem, ali lahko zaupam tem testom? Pa ne vem, če so videli 3 folikle, a so lahk prazni, mislim, kako veš, kdaj so prazni ali polni?
Na kliniki so mi rekli, da so velike možnosti, da zanosim s klomifenom, ker imam enega  že.
Aja, jemala sem pa po 2 tableti od 5. - 9. dne.
A ima katera kakšno spodbudno besedo? Jaz se čist preveč sekiram že. Ne vem, kako druge vse to preživljate? 
Srečno vsem in lp!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
21.1.2009 15:48:34   
lučka 25
NSAMY, dobrodošla med nami.  Nič se sekirat. Izvidi z UZ so zelo dobri in je res velika verjetnost da zanosiš. Kar se pa tiče tega ali so folikli polni ali ne, pa se vidi edino pri umetni oploditvi IVF ali ICSI, kjer folikle punktirajo in ven izluščijo celice, če so. Ampak ne obupat, ker jaz nisem. Sem zanosila s pomočjo IVF. V 1.postopku so bili vsi folikli prazni, kar je glede na hormonsko stimulacijo, ki je veliko močnejša od klomifena, kar salbo. Ampak se nismo udali, smo v drugo spremenili terapiji, povečali dozo hormonov, malo sem shujšala, spremenila prehrano in v 2.postopku je bilo pol folikoov polnih, imela sem dva zarodka, ki so mi ju oba vstavili en pa se je rijel. Če je uspelo meni, bo vsem vam. Samo pozitivno razmišljaj. Jaz vrjamem, da nam boš  2.2. sporočila veselo novico, da si srečka nosečka.user posted image

(odgovor članu NSAMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
21.1.2009 15:54:14   
Grethy
Ja Lučka ima čisto prav ... positiva ... pa gas  user posted image user posted image , združit prijetno s koristnim ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
21.1.2009 16:45:05   
kimsy
skuštrana suzi - moj nasvet kako čim prej do Drobniča. Ob ponedeljkih dela popoldan z doplačilom cca 20 evr. Ko se naročaš, povej, da bi šla v pondelk popoldan zaradi službe in boš kmal dobila datum. Vsaj jst sm vedno tako nardila in ena moja kolegica tud. 
Naroči pa kar oba, sam vrjetno boš pol tud plačala za dva, ne vem...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
21.1.2009 17:03:01   
tecnobica

Moram povedat, da mam slikice v albumu. user posted image  So me že klicali iz MIP-a, po koliko prodajam špehec. user posted image

Ne vem če si nisi tole izmislila. Ker MIP gre v stečaj.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
21.1.2009 17:09:17   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Tako se govori, a v meni so našli rešilno bilko. user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
21.1.2009 17:19:17   
miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tiste, ki ne poznate Lučke v živo... ni glih tolk hudo kot ona pravi.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
21.1.2009 17:22:04   
miska73
Suzi mislim, da si dobila že ogromno informacij od IVF-ovk, tak da nimam kej dodat. Veš, jst še spomnem ne takih prečnih variant, kot so samoplačniški pregledi, spermiogrami...

Se mi pa od predlaganih zadevc najbolj dopade, da gresta na GK LJ na samoplačniški spermiogram. Pokličeš isto sprejemno pisarno.
Potem pa marca prideta oba na pregled k Drobniču.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
21.1.2009 18:00:39   
tecnobica

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tiste, ki ne poznate Lučke v živo... ni glih tolk hudo kot ona pravi.

Sem jo vidla v albumu. Jaz sem brez user posted image v sebi taka.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
21.1.2009 19:20:50   
lučka 25

Sem jo vidla v albumu. Jaz sem brez user posted image v sebi taka.

Potem pa ti tudi pašeš v naš klub baročnih oblin. user posted image  

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......