Inana
|
Tečnobica - a ni BT ful nezanesljiva, ne vem, no ... jst si je raje ne merim, ker me samo napsihira Martinki - lepo, da je vsaj ena polna pozitivne energije danes ... ... ker jst sm pa tudi že dva dni zeloooo slabe volje ... ... ker spet čutim, da je moja na pohodu. Enostavno vem, da prihaja, čeprav je še kar nekaj dni do takrat. Niti tistih lažnih znakcev, ki so iz meseca v mesec nakazovali , ni več ... pa ne da si jih želim no, ampak želim si tiste prave znake ... Z naslednjim ciklom grem na Klomifen, čeprav ne vem, če ima kak hud smisel. Ovulacije imam, predzadnjič, ko sem bila na pregledu tik pred ovulacijo, je moja G celo rekla, da vidi 2 velika folikla. Bojim se, da si bom s tem Klomifenom le škodovala. Že kar nekaj časa se namreč na daleč izogibam vsem tabletam ... PCO mislim, da nimam. To se vidi na UZ, kajne? Pa ne da obupujem ali karkoli, saj tudi brez otrok se da živeti, ampak vse to ukvarjanje z neplodnostjo mi malo preseda. Če bi mi eden rekel, evo, ne bo šlo, okej, sprejmem. Če bi mi eden rekel, čez 2 leti bo, okej tudi sprejmem, ampak to, da moraš za vsako stvar posebej k zdravnikom itd. itd. Ja, pač ne maram teh belih halj Sem se malce razpisala, sej vem ... ampak mi je lažje ...
|