|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
21.1.2009 19:30:56   
Anonimen
lučka, bravo za bušita!!! user posted image  user posted image  user posted image

nsamy, možnosti so velike, če si že enkrat rodila in je z obema vse ok. To ali so folikli polni ali prazni pa ne moreš vedeti ne ti, ne G z UZ-jem. Veliko sreče ti želim in že prvi uspešen ciklus.user posted image

kimsy, hvala za nasvet. Bom poskusila tudi to!!!!!!! user posted image  user posted image   user posted image

Ampak očitno smo res vse klomifenke bolj baročnih oblin. user posted image   user posted image  Aja, razen nf. user posted image

Drugače pa držite pesti jutri, ko bom spet celo dopoldne na telefonu. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
21.1.2009 19:33:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Drugače pa držite pesti jutri, ko bom spet celo dopoldne na telefonu. user posted image

Evo, že stiskam pesti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
21.1.2009 19:40:00   
Fargesia
jaz sem pa žalostna...Mojemu psu so se nekje pred novim letom pojavile neke bule pod vratom. Danes sem ga peljala k veterinarki, ki je ugotovila, da ima vse bezgavke povečane... meni se je kar zmračilo pred očmi, ko mi je rekla, da sumi da limfnega raka...moram ga peljat na veterinarsko fakulteto oziroma na kliniko, da ga bodo pregledali onkologi...Jaz sem v šoku, ker ne vem kaj narediti...
user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
21.1.2009 19:58:50   
lučka 25
fargi, močno močno upam, da je s tvojim kužkom vse v redu in, da ni nič hujšega. Da bi ti bilo pa mogoče vsaj malo lažje ti pa pošiljam virtualne objemčke. user posted image user posted image user posted image ........................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
21.1.2009 20:01:36   
Fargesia
Lučka, veterinarka je bila videt zelo prepričana da je to to...hudo mi je...jokam že celo popoldne...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
21.1.2009 20:02:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka, veterinarka je bila videt zelo prepričana da je to to...hudo mi je...jokam že celo popoldne...

Potem pa res ne najdem besed. Jih ni, ki bi pomagale. Ti samo jokaj. Rada te mam. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
21.1.2009 20:06:55   
Fargesia
jaz imam tudi tebe rada...

user posted image user posted image user posted image tak ogromen cmok mam v ustih...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
21.1.2009 20:26:05   
miska73
Fargica  en velik user posted image zate.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
21.1.2009 20:27:35   
miska73
Drugače pa držite pesti jutri, ko bom spet celo dopoldne na telefonu.

Suzi to je zato, da si potem čist srečna, ko se oglasijo... in potem še pol stvari skoraj pozabiš...
no to se vsaj meni dogaja, ko kličem na GK.
Zrihtaj dobro jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.1.2009 12:51:37   
hokejistka
Hej punce!

Sicer nisem več med klomifemkami, vas pa redno spremljam in navijam za vse po vrsti in se mogoče pridružim, če se bomo odločili še za kakšnega user posted image .

Imam pa eno prošnjo za fargi user posted image . Najprej pa en velik user posted image , da bo s kužkom vse vredu.

fargi sem opazila da greš na seminar na Brdo. Jaz grem tudi, pa ne znam do tja prit. Grem pa iz LJ smeri. A mi lahko pomagaš user posted image . Hvala!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.1.2009 13:03:54   
Fargesia
hokejistka, ne grem na seminar, zato se tud nisem pozanimala kam sploh moram, tako da ti ne znam pomagat...doma bom, ker sem že dva tedna bolana, pa taka hodim v službo...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.1.2009 13:14:17   
hokejistka

hokejistka, ne grem na seminar, zato se tud nisem pozanimala kam sploh moram, tako da ti ne znam pomagat...doma bom, ker sem že dva tedna bolana, pa taka hodim v službo...

Hvala vseeno! Pa pozdravi se!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.1.2009 13:46:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Hvala vseeno! Pa pozdravi se!!!!

hokejistka, imaš ZS. user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.1.2009 14:36:36   
S1902
hojla punce se vam malce oglašam, vidim da se imate kar fajn na tem forumu.

moja user posted image  poteka vredu sem v 8 tednu in imam PDP 9.9.2009,

imejte se še napej lepo vas pridem kaj brat, želim vsem da čimprej zagledate na magični + + +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.1.2009 15:57:40   
Anonimen
Ojla.

fargi, tako mi je žal zate in za tvojega kužata. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Vem kako je to, ker sem že doživela nekaj takega - moj prejšnji kuža je imel raka na jetrih, sedanjemu kužatu pa na žalost tudi počasi pešajo moči. Sicer se pozna samo ko vstane, ampak vseeno. user posted image   user posted image  Ne vem kaj naj ti napišem.. Vem pa kak občutek je to.

sam v poročilo: danes nisem nikamor klicala, ker me ni bilo doma, pa tud spomnila sem se šele nekje ob 12ih. Tako, da jutri.user posted image

(odgovor članu S1902)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.1.2009 19:07:34   
pipika123
No še mene dodajte na ta seznam. Februarja začnem s prvim krogom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.1.2009 21:36:20   
lučka 25
S1902, lepo da si se oglasila in, da nosečnost lepo poteka. Imaš pa lep datum za PDP. user posted image

suzi, potem pa bom še jutri držala pesti, da boš dobro uredila ve skupaj.

pipika123, dobrodošla. Pa naj bo februar pravi mesec za vaju in naj bo rezultat tega najperej user posted image , potem pa user posted image .

fargi, si vsaj malo bolje?

neela, a je user posted image  že prišla?

nf, kje se skrivaš, upam, da si dobro.

miška, ti naša špikarka, a vse poteka po planu?Zdaj moraš biti bolj na IVF temi, da boš mal bolj stimulirana s fotkami. user posted image

Ostale klomifenke, kako kaj poteka vaša tabletomanija. Upam, da folikli lepo rstejo in bo tu spet kmalu lepa novička o kaki novi srečki user posted image .

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
23.1.2009 8:06:40   
pipika123
Hvala za dobrodošlico. Imam pa eno vprašanje. Ker nisem imela O, sem na ultrazvoku vidla krogce okoli levega jajčnika. A ko bom začela jemati klomifen bo potem to izginilo?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
23.1.2009 8:27:25   
Grethy
Oj Lučkica ... evo mene spet na klomifenu ... azjužvl ... 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
23.1.2009 10:12:41   
tecnobica
Jaz ta mesec nisem imela ovulacije user posted image . Danes je že 27 dan in temperatura sploh ni šla gor. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
23.1.2009 10:49:19   
Martinki
Jz sm pa ful user posted image  ker sem zamenjala ginekologa in mam v začetku februarja prvi bojni posvet user posted image . Zdej VEM, da bo vse šlo tako kot treba user posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
23.1.2009 11:09:21   
Inana
Tečnobica - a ni BT ful nezanesljiva, ne vem, no ... jst si je raje ne merim, ker me samo napsihira
Martinki - lepo, da je vsaj ena polna pozitivne energije danes ...
... ker jst sm pa tudi že dva dni zeloooo slabe volje ... user posted image ... ker spet čutim, da je moja user posted image na pohodu. Enostavno vem, da prihaja, čeprav je še kar nekaj dni do takrat. Niti tistih lažnih znakcev, ki so iz meseca v mesec nakazovali user posted image , ni več ... pa ne da si jih želim no, ampak želim si tiste prave znake ... Z naslednjim ciklom grem na Klomifen, čeprav ne vem, če ima kak hud smisel. Ovulacije imam, predzadnjič, ko sem bila na pregledu tik pred ovulacijo, je moja G celo rekla, da vidi 2 velika folikla. Bojim se, da si bom s tem Klomifenom le škodovala. Že kar nekaj časa se namreč na daleč izogibam vsem tabletam ... PCO mislim, da nimam. To se vidi na UZ, kajne?
Pa ne da obupujem ali karkoli, saj tudi brez otrok se da živeti, ampak vse to ukvarjanje z neplodnostjo mi malo preseda. Če bi mi eden rekel, evo, ne bo šlo, okej, sprejmem. Če bi mi eden rekel, čez 2 leti bo, okej tudi sprejmem, ampak to, da moraš za vsako stvar posebej k zdravnikom itd. itd. Ja, pač ne maram teh belih halj user posted image

Sem se malce razpisala, sej vem ... ampak mi je lažje ...

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
23.1.2009 11:42:56   
tecnobica
Inana, ne vem kako je z nezanesljivostjo. Jaz si jo redno merim vsak dan ob istem času že par mesecev. In takrat, ko je temp padla in naslednji dan ful zrasla in tako ostala, sem glih vsak teden na UZ hodila in je res bila ovulacija, sama po sebi. Zdaj ko jem pa klomifen, pa temp stoji na istem mestu.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
23.1.2009 11:46:24   
Inana
To je pa res čudno ... a sedaj pa nisi bila na UZ, da bi videli, kako reagiraš na Klomifen?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
23.1.2009 13:22:08   
tecnobica
Ne. Ginekolog me ni nič "povabil" na UZ, sama pa tudi prej nisem vedela. Zdaj je pa na dopustu. Drug teden pokličem in se prijavim. Razmišljam pa, da ne bi pojedla tretje škatlice. user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......