Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:14:55
|
|
|
|
MetiLu
|
No, pa je vseeno sam zaspal malo je še jokcal, pa sem šla še 2x k njemu ... Jest sem se pa najedla in umila, zdej grem pa lahko Janezu družbo delat Blaža, lepe slikce
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:17:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo , pa je ratalo. III lepa, pa tako pobožno gledaš v resnici pa tak hudiček
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:19:33
|
|
|
|
bamby
|
blaža, krasna si bila, pa torte so tudi ful dobre
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:19:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo , pa je ratalo. III lepa, pa tako pobožno gledaš v resnici pa tak hudiček
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:20:08
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, bomo tebe tudi kaj vidli kot nevesto????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:20:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo , pa je ratalo. III lepa, pa tako pobožno gledaš v resnici pa tak hudiček a zato ti svojih ne pokažeš..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:20:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby blaža, krasna si bila, pa torte so tudi ful dobre hvala. Dej naj da še kera gor kako, da si bomo učke pasle.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:21:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, bomo tebe tudi kaj vidli kot nevesto???? Ne
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:21:23
|
|
|
|
Janey
|
čer spet en naporen dan, zdaj me čaka pa še poročilo..še za včeraj, ker sem bila preveč utrujena. lubi spravlja jakca spat. danes se je odločil da mu več ne da mleka zvečer in sem mu kar povedala, da pol naj ga pa sam uspava, da imam preveč dela da bi eno uro pri postlici sedela. blaža krasna nevesta si bila, pa torte so tudi hude
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:21:51
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, bomo tebe tudi kaj vidli kot nevesto???? Ne in zakaj to a učke bi pa pasla na drugih, kaj????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:23:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, bomo tebe tudi kaj vidli kot nevesto???? Ne in zakaj to a učke bi pa pasla na drugih, kaj???? Počasi! Sej bo počasi!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:26:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, bomo tebe tudi kaj vidli kot nevesto???? Ne in zakaj to a učke bi pa pasla na drugih, kaj???? Ja, na tebi recimo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:28:46
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, bomo tebe tudi kaj vidli kot nevesto???? Ne in zakaj to a učke bi pa pasla na drugih, kaj???? Ja, na tebi recimo jaz bi jih pa na tebi
< Sporočilo je popravil bamby -- 23.1.2009 21:29:04 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:30:00
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, bomo tebe tudi kaj vidli kot nevesto???? Ne in zakaj to a učke bi pa pasla na drugih, kaj???? Ja, na tebi recimo jaz bi jih pa na tebi ....in na stipetu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:30:28
|
|
|
|
pina-1
|
jaz pa nimam skenerja. ko smo se mi poročili, so si digitalce lahko privoščili le redki.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:32:42
|
|
|
|
dolenjka
|
No ni se treba preveč zagret, ker jih definitivno ne bom dala gor, tko da je debata zaključena
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:34:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No ni se treba preveč zagret, ker jih definitivno ne bom dala gor, tko da je debata zaključena Boš pa lahko komu na Zs poslala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:34:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No ni se treba preveč zagret, ker jih definitivno ne bom dala gor, tko da je debata zaključena to smo itak vedle. lahko nam pana mail kako pošlješ. glih tolko da pofirbcamo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:35:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby blaža, krasna si bila, pa torte so tudi ful dobre hvala. Dej naj da še kera gor kako, da si bomo učke pasle. jaz bi ti jih z veseljem pokazala, pa jih nimam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:35:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No ni se treba preveč zagret, ker jih definitivno ne bom dala gor, tko da je debata zaključena to smo itak vedle. lahko nam pana mail kako pošlješ. glih tolko da pofirbcamo Mi bereš misli.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:36:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby blaža, krasna si bila, pa torte so tudi ful dobre hvala. Dej naj da še kera gor kako, da si bomo učke pasle. jaz bi ti jih z veseljem pokazala, pa jih nimam ben, ben, bom počakala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:37:05
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No ni se treba preveč zagret, ker jih definitivno ne bom dala gor, tko da je debata zaključena to smo itak vedle. lahko nam pana mail kako pošlješ. glih tolko da pofirbcamo jaz sem istega mnenja . A ti pošljem na ZS moj mail????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:37:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No ni se treba preveč zagret, ker jih definitivno ne bom dala gor, tko da je debata zaključena to smo itak vedle. lahko nam pana mail kako pošlješ. glih tolko da pofirbcamo Mi bereš misli.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:48:32
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Možek daje hčerkico spančkat, jaz sem pa kle in grem gledat Elline torte ....in si sline cedit ja, točno to Malčica že spi, no naj bi prejle se je neki oglasila, ampak mislim da ne bo sile možek se tušira, jaz pa mleko srkam ma ga nisem pila že 100 let, pa mi je prejle ostal od tamale in mi je ful zadišal Uf, alarm Lep večer! Da ni kej novega, ko ti je mlekec tako zapasal? to je pa res sumljivo Upajmo, da je kej! ve kar upajte in stiskajte pestke, samo ni še nič no ja, ne vem še Sem mogla najprej tole pokomentirat, zdej vas pa preberem do konca...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 21:51:24
|
|
|
|
katka37
|
Blaža, lepa nevesta si bila, pa nasploh simpatična. Torte pa................ mislim, da bi imela pravi biznis, če bi jih prodajala. Zelo so lepe.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.