|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
23.1.2009 20:15:17   
blaža
Joj sem kot otrok! Se prav veselim jutrišnjega dne, ko gremo ploščice pogledat. Se opravičujem, če vam težim z mojo kopalnico- bodočo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
23.1.2009 20:16:07   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Janez je spet sam zaspal user posted image user posted image user posted image  sem šla 2x k njemu, ker je jokal, ga pocartala in polegla in šla ven iz sobe, zdej je tišina, predvidevam da spi user posted image  seveda spet upam na super noč user posted image

Jest sem pa zdele tko lačna, da bom sam še dol padla user posted image  pa ne vem kaj čem jest? Pomojem bo kakšna pašteta padla ... se mi zdi da sam še to jem user posted image  

Ja pa je res tišina v spalnici user posted image

Grem se še umit, pol vas pa še mal preberem user posted image

Bravo Janez, tako delajo veliki fantje! user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
23.1.2009 20:18:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Joj sem kot otrok! Se prav veselim jutrišnjega dne, ko gremo ploščice pogledat. Se opravičujem, če vam težim z mojo kopalnico- bodočo.user posted image

Jaz te čist razumem kako je, ko si človek nekaj sam ustvarja, vi2 sta pa še tko pridna, da bosta dama polagala..to je še toliko več truda, volje in želje.... Komi čakam, da se bom 1x lahko stuširala pri tebi user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
23.1.2009 20:19:31   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz te čist razumem kako je, ko si človek nekaj sam ustvarja, vi2 sta pa še tko pridna, da bosta dama polagala..to je še toliko več truda, volje in želje.... Komi čakam, da se bom 1x lahko stuširala pri tebi user posted image  user posted image  user posted image

Ma valda da se boš!user posted image user posted image user posted image . prvo boš drva pomagala zlagat, pol se boš pa komot lahko stuširala!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
23.1.2009 20:20:46   
MetiLu
Ah, še kar me malo probava, mal pojokca, pa spet pol minute tišine, pa spet mal, pa kr neki ... grem se ga še enkrat usmilit user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
23.1.2009 20:21:10   
blaža
Aja sem se pomnila, da mamo centralno.user posted image user posted image user posted image

No bomo šli pa prvo na vremščico al pa na Nanos, pol se pa stuškamo.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
23.1.2009 20:21:52   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ah, še kar me malo probava, mal pojokca, pa spet pol minute tišine, pa spet mal, pa kr neki ... grem se ga še enkrat usmilit user posted image  

user posted image user posted image user posted image ja kar dej.user posted image user posted image user posted image  Revček on s tabo.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
23.1.2009 20:23:02   
dolenjka

Aja sem se pomnila, da mamo centralno.user posted image user posted image user posted image

No bomo šli pa prvo na vremščico al pa na Nanos, pol se pa stuškamo.user posted image user posted image user posted image

ma lahko tudi kako torto spečeva, saj vpričko tvojega strokovnega očesa bi tudi ob tem zašvicala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
23.1.2009 20:24:28   
blaža
Sem se spomnila anekdote ko smo bli v podnajemu. je gazda na novo naredu kopalnico, ko smo prišli, ker prej je sploh ni blo. HB. in je dal ene grozne rdeče ploščice( Pina ne skrbi so ble res grozne, čeprav rdeče) . In pol se midva pogovarjava z mojim, da kje je staknu te grozne rdeče ploščice, z nekim sivim v mes. In gremo k njemu na dom, da se zmenimo za najemnino in je mel celo prednjo stran bajte v teh ploščicah.user posted image user posted image user posted image  So mu verjetno ostale, pa je ponucal. itak.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
23.1.2009 20:24:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ma lahko tudi kako torto spečeva, saj vpričko tvojega strokovnega očesa bi tudi ob tem zašvicala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
23.1.2009 20:34:04   
nizy
čer,

pri na studi sneži user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
23.1.2009 20:38:36   
dolenjka
Pri nas pa nič ne sneži, piha pa k user posted image , padat je pa zgleda nehal user posted image  za ju3 napovedujejo malo lepše vreme in naj se pazijo, če ga ne bo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
23.1.2009 20:44:18   
blaža
Evo sem skenirala najine poročne slike in jih še naložim, pa jih boste vidli.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
23.1.2009 20:50:10   
ella79
jaz sem tudi že kmalu vidla tole grozodelstvo v B, pa nisem hotla linka popat.... user posted image user posted image user posted image

ma a ne so lepe tortice user posted image user posted image user posted image jaz mam itak že izbrano, seveda bo barbie user posted image user posted image user posted image no, al pa princes, se še nisem odločila user posted image user posted image user posted image sam roza pa bo, da bodo vedel kdo ma roj dan user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
23.1.2009 20:53:53   
blaža
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo par slikic z moje poroke.user posted image  25.MAJ dan mladosti!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
23.1.2009 20:56:06   
blaža
Ej šit!!! Sem pozabla dat kljukico za zmanjšat. Soooori!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
23.1.2009 20:56:58   
bamby
blaža, supeeeerr user posted image user posted image user posted image user posted image . Daj še enkrat pomanjšaneeee!!!!!!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
23.1.2009 20:57:42   
blaža
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

blaža, supeeeerr user posted image user posted image user posted image user posted image . Daj še enkrat pomanjšaneeee!!!!!!!

Ja bo treba, tole se ne da gledat!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
23.1.2009 21:04:21   
blaža
user posted image

proba, da vidim, če so male.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
23.1.2009 21:05:46   
blaža
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo , pa je ratalo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
23.1.2009 21:08:26   
blaža
Evo lih ki sem skenirala te slike, sem skenirala še nekaj mojih prvih tort.user posted image

user posted image

Ta je bla za nonota od mojga, ki je bil zidar.user posted image

user posted image

Ta za mojga, ki je klavijaturist.user posted image

user posted image

Ta tudi za mojega za 30 let.

user posted image

Ta pa za bratranca od mojega, ki je mel 30 let.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
23.1.2009 21:10:21   
pina-1
blažaaaaaaaaaaaaaaaa full dobre slikice...
kdo te je pa slikal? a belvedereuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
23.1.2009 21:12:10   
ella79
blaža kaka lepa nevesta si bla, pa taka mladenka user posted image user posted image user posted image lepe slikice
mmmm tortice so pa odlične, bi zdele kar kako mal podegustirala user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
23.1.2009 21:12:37   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

blažaaaaaaaaaaaaaaaa full dobre slikice...
kdo te je pa slikal? a belvedereuser posted image

Ne belveder je bil predrag. Nas je slikal en kolega policaj.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
23.1.2009 21:14:29   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

blaža kaka lepa nevesta si bla, pa taka mladenka user posted image user posted image user posted image lepe slikice
mmmm tortice so pa odlične, bi zdele kar kako mal podegustirala user posted image user posted image

Hvala user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.