![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:41:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža inja2, a boš mogoć danes kej povedala? mogoć se ob petkih ne pogovarja očitno ima vsak dan petek mmmmm
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:42:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja ma kje ste zdej spet vsi? sej sem stuškana. romantika.... Več ksno!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:44:06
|
|
|
|
blaža
|
Zdej pa mam kar sem iskala! Sem malo brskala naokoli, ki vas ni blo in sem še jaz prebrala tisto novico iz žurnala in me je zvilo. Katastrofa, pa kako se lahko tak stvor rodi! Čeprav je bolan, upam, da nekoč pristane tam kjer mu je mesto!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:52:38
|
|
|
|
blaža
|
ella, spet si me zdrocala! Ta ta prva mi je fullll lepa, no tudi druga ni slaba. no ma verjetno ostanem kar pri račkah. Sem jih že kupla.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:53:50
|
|
|
|
bamby
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:55:24
|
|
|
|
bamby
|
Dejte povedat nam zakotnim, kaj se v bližini prestolnice EU dogaja??? blaža, super za snegec. Pri nas je dežek, vsaj bil je pred uro in pol . Zdaj bi mogla pa skozi okno pogledat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:56:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Možek daje hčerkico spančkat, jaz sem pa kle in grem gledat Elline torte
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:56:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, carica je že pri palčkih Imeli smo sestanek v vrtcu, direktorca mi je ful všeč mlada, energična, direktna, "vzgojne" so mi všeč, varnostni ukrepi tudi, prehransko tudi, tko da komaj čakam da začnemo Prvi teden v marcu Verjetno na sredo ali pa četrtek, da bo prej vikend Ella, a ti si še kar v tortah Če se odločiš za tadrugo jaz ziher pridem, ker je sami ne boste mogli pojest, sploh če boš za vsakič to naredila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:57:03
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Možek daje hčerkico spančkat, jaz sem pa kle in grem gledat Elline torte ....in si sline cedit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:58:49
|
|
|
|
bamby
|
Jaz sem mogla pa Anajo sama spravit spat, ker ima boljša polovica popoldansko izmeno . Zdaj še Tima prigovarjam, da se mi preobleče v pižamo, pa me ta nesramni otrok samo ignorira
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:59:26
|
|
|
|
bamby
|
Ma kje ste zdaj vse? a smrdim al kwa???
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:59:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Dejte povedat nam zakotnim, kaj se v bližini prestolnice EU dogaja??? blaža, super za snegec. Pri nas je dežek, vsaj bil je pred uro in pol . Zdaj bi mogla pa skozi okno pogledat Vse se je zgodilo že ob 10h dopoldan, pa nisem hotla pisat, ker ste vse v fazi uvajanja v varstvo in nisem želela morit....en sakjkič je s pretvezo, da je prišel nekaj vprašat, prišel v jasli in kmalu za tem ko je vstopil, ven potegnil nož in začel noreti in porezal, poškodoval kar nekaj ljudi in predvsem otročkov, najprej sta bila 2 mrtva in 1 vzgojiteljica, zdaj je zgleda umrl še 1 od 3 ki so bili huje ranjeni. okoli 10 pa jih je ranjenih in so v bolnišnicah. Tako, zdaj veste, predlagam pa, da si večera ne zamorimo do konca in se o čem drugem pogovarjamo....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 19:59:51
|
|
|
|
bamby
|
Nocoj bom pa očitno imela samogovore
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:00:23
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Možek daje hčerkico spančkat, jaz sem pa kle in grem gledat Elline torte ....in si sline cedit ja, točno to Malčica že spi, no naj bi prejle se je neki oglasila, ampak mislim da ne bo sile možek se tušira, jaz pa mleko srkam ma ga nisem pila že 100 let, pa mi je prejle ostal od tamale in mi je ful zadišal Uf, alarm Lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:01:26
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Dejte povedat nam zakotnim, kaj se v bližini prestolnice EU dogaja??? blaža, super za snegec. Pri nas je dežek, vsaj bil je pred uro in pol . Zdaj bi mogla pa skozi okno pogledat Vse se je zgodilo že ob 10h dopoldan, pa nisem hotla pisat, ker ste vse v fazi uvajanja v varstvo in nisem želela morit....en sakjkič je s pretvezo, da je prišel nekaj vprašat, prišel v jasli in kmalu za tem ko je vstopil, ven potegnil nož in začel noreti in porezal, poškodoval kar nekaj ljudi in predvsem otročkov, najprej sta bila 2 mrtva in 1 vzgojiteljica, zdaj je zgleda umrl še 1 od 3 ki so bili huje ranjeni. okoli 10 pa jih je ranjenih in so v bolnišnicah. Tako, zdaj veste, predlagam pa, da si večera ne zamorimo do konca in se o čem drugem pogovarjamo....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:02:10
|
|
|
|
bamby
|
Ajaj, ubogi otročki in njihovi starši . Upam, da se pri nas ne zgodi kaj takega . Naj jih tile čuvajo!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:09:05
|
|
|
|
blaža
|
Evo jaz ostajam kar pri tejle! Sem že kupla račke.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:10:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Ajaj, ubogi otročki in njihovi starši . Upam, da se pri nas ne zgodi kaj takega . Naj jih tile čuvajo! to je hujše kot najhujša nočna mora.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:11:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Možek daje hčerkico spančkat, jaz sem pa kle in grem gledat Elline torte ....in si sline cedit ja, točno to Malčica že spi, no naj bi prejle se je neki oglasila, ampak mislim da ne bo sile možek se tušira, jaz pa mleko srkam ma ga nisem pila že 100 let, pa mi je prejle ostal od tamale in mi je ful zadišal Uf, alarm Lep večer! Da ni kej novega, ko ti je mlekec tako zapasal?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:12:40
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Možek daje hčerkico spančkat, jaz sem pa kle in grem gledat Elline torte ....in si sline cedit ja, točno to Malčica že spi, no naj bi prejle se je neki oglasila, ampak mislim da ne bo sile možek se tušira, jaz pa mleko srkam ma ga nisem pila že 100 let, pa mi je prejle ostal od tamale in mi je ful zadišal Uf, alarm Lep večer! Da ni kej novega, ko ti je mlekec tako zapasal? to je pa res sumljivo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:13:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Možek daje hčerkico spančkat, jaz sem pa kle in grem gledat Elline torte ....in si sline cedit ja, točno to Malčica že spi, no naj bi prejle se je neki oglasila, ampak mislim da ne bo sile možek se tušira, jaz pa mleko srkam ma ga nisem pila že 100 let, pa mi je prejle ostal od tamale in mi je ful zadišal Uf, alarm Lep večer! Da ni kej novega, ko ti je mlekec tako zapasal? to je pa res sumljivo Upajmo, da je kej!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:14:23
|
|
|
|
blaža
|
Evo jaz sem mojega nažicala da mi skuha en čajčič z medom.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 23.1.2009 20:14:43
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Janez je spet sam zaspal sem šla 2x k njemu, ker je jokal, ga pocartala in polegla in šla ven iz sobe, zdej je tišina, predvidevam da spi seveda spet upam na super noč Jest sem pa zdele tko lačna, da bom sam še dol padla pa ne vem kaj čem jest? Pomojem bo kakšna pašteta padla ... se mi zdi da sam še to jem Ja pa je res tišina v spalnici Grem se še umit, pol vas pa še mal preberem
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.