|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
23.1.2009 13:07:59   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

o joj.... moj user posted image  je pa zbolel... ma 38,7 vročine... bogi... upam, da se ne bo še Matej kej nalezu...

lepo mu čajčka skuhaj pa not daj medeka pa limonce

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 676
23.1.2009 13:21:12   
gloria
Matej ma že več kot en teden skoz rdeč začetek lulčka.. sploh ne vem, kaj je zdej to... a je mel mogoče kakšn vaš tut kej podobnga? k res ne vem, od česa bi lahko to ratal???

...ja pri nama je isto da ma gdaj pa gdaj tko...ne vem pa zakajuser posted image ...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 677
23.1.2009 13:23:47   
gloria
..dan...ma ne folgam vas večuser posted image user posted image user posted image user posted image ...grem neki delat ker mam ob 16 pedikerko pol se pa zvečer oglasim...uživajteuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 678
23.1.2009 15:49:58   
pf
Gold fish ob sedmih sva vstale, potem pa še pol urce igrale na postelji. Zjutraj Lana ob devetih že stalno nina prvič. Zadnje čase kar dosti spi. Danes je že tudi zjutraj spala debelo uro, v vozičku od pol dvanajstih do pol dveh, ko sva bile na sprehodu, pa zdaj že spi pol ure veselo. Sem dobila jantarjevo ogrlico danes in sem ji prejle dala gor in jo položila v postljico. Minuta in je že drnjohala. Saj vem, da ni povezave, ampak je bilo pa smešno. V kinderpet sem jo dala in šla iz spalnice v dnevno po svežo dudico. Ko sem prišla nazaj je spala. Manj kot minuta. Zdaj pa likam, polovičko še imam. Pridne bodite. Se pišemo kasneje.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 679
23.1.2009 18:18:28   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Sem dobila jantarjevo ogrlico danes in sem ji prejle dala gor in jo položila v postljico.

jaz pa ji ne upam pustit,,ko spi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 680
23.1.2009 18:19:34   
arabela*
jaz pa sem imela danes neke opravke,pol pa sem si še malo solarija privoščla.
Je res pasalo,malo oddiha ....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 681
23.1.2009 18:45:37   
lana17
Večer!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 682
23.1.2009 18:48:42   
RAČKAPK
a smo me že kdaj seštele
koliko fantkov pa koliko punčk mamo?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 683
23.1.2009 18:50:03   
RAČKAPK
pa še en podatek za MTY
naslednji sistematski pregled imamo: 11/03/2009

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 684
23.1.2009 18:51:11   
RAČKAPK
gold fish - si bila v A?
si kaj lepega nabavila

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 685
23.1.2009 19:10:15   
pf
Saraya Lana je šla pravkar v nočno spanje in sem ji dol vzela pred kopanjem. Čez dan ji bom pa pustila cel dan gor, razen če se bo izkazalo drugače. Bom videla. Jedla je od 18.25 do 18.45 intenzivno, že dolgo ni tak dolgo in tak fejst, pol sva se deset minut cartale, na polovici zvezdice zaspanke je pa zaspala. Zdaj jo že dva dni zopet dajem v spalno vrečo, ker je začela ful ritat in se odkrije in kot začuda dalj spi in ne zbuja se toliko. A vaši spijo v spalnih vrečah?

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 686
23.1.2009 19:14:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

gold fish - si bila v A?
si kaj lepega nabavila

bila, bila ....

nabavila user posted image .....mislim denarnico ...user posted image

ta veliki pikec je dobil...nike čevlje za badminton, trenerko, nizke čevlje, ker očitno več ne bo snega...

ta mali....vodo, plenice, kašice, pribor za hranjenje, slinčke,......aja pa copatke/čeveljčke za krstuser posted image

midva z user posted image  pa stvari  malo za relaksacijouser posted image

...pa še kaj se bi našlo ...mogla bi malo v vrečke pogledat..

..aja kašice v A pa so dosti cenejše kot pri nas....

Bubi.. ti si bla?   sem tud bipo našla .....tam ko jaz hodim je oboje..dm in bipa, pa še kaj ...user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 687
23.1.2009 19:15:05   
pf
Jaz nisem bila v Avstriji že več kot leto dni. Konec pomladi 2007 sem bila v Lipnici. Včasih pa vsak mesec babe smo šle po sobotah in smo bile cel dan v Center West v Grazu. Že od srednješolskih let, zdaj pa itak so te trgovine s cotami vse tu že. Bi pa šla v kako Ikeo, Bipo, pa še bi se najdlo.
Saraya nujno. Daj mi reči kako dolgo je Tomas sport v centru odprt in Muller jutri? Do dvanajstih ali dlje.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 688
23.1.2009 20:29:26   
gold fish

Jaz nisem bila v Avstriji že več kot leto dni. Konec pomladi 2007 sem bila v Lipnici. Včasih pa vsak mesec babe smo šle po sobotah in smo bile cel dan v Center West v Grazu. Že od srednješolskih let, zdaj pa itak so te trgovine s cotami vse tu že. Bi pa šla v kako Ikeo, Bipo, pa še bi se najdlo.
Saraya nujno. Daj mi reči kako dolgo je Tomas sport v centru odprt in Muller jutri? Do dvanajstih ali dlje.

poglej na netu...sigurno je kaj gor...po moje vsaj do 13 ureuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 689
23.1.2009 20:32:41   
gold fish

JURČIČEVA 4
2000 MARIBOR
02/2502976
maribor.ts@amis.net
PON-PETEK od 9h-20h, SOBOTA 9h-13h, NEDELJA ZAPRTO

TS MARIBOR /NIKE SHOP/
POBREŠKA 18 /EUROPARK MB/
2000 MARIBOR
02/3317200
maribor2.ts@amis.net
PON-PETEK od 9h-20h, SOBOTA 9h-21h, NEDELJA 9h-15h

pf - evo..imaš celo 2 trgovini v MB.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.1.2009 20:53:36   
meta21
Ojla!

Danes sem vas pa z lahkoto prebrala...Niste nič čvekave danes...

leda bravo zate, da si si privoščila in bravo za izbor pred 16 letiuser posted image

Midva greva tud jutri prvič oba ven-čist izi na eno večerjico k bratrancu in punci. Bo dedi pazil Lovra ampak šele po 8. uri, ko se je v zadnjih 2 mesecih samo 1x zbudil. Upam, da se jutri ne bo 2.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 691
23.1.2009 21:15:09   
puhica13
Punce zdravo-
Tudi jaz sem septemberka, sicer rodila 28.8.2008, čeprav sem imela rok septembra.

Sicer vas kar spremljam, vendar vedno ko se spravim kaj pisati me nekaj zmoti.
No tko, se pravi rodila sem fantka Žana, 28.08.2008 v Postojni, velik je bil 49 cm in 3.130 g, danes v 4. mesecu in pol pa ima kar 7.600 kg in 67 cm, je pa bil do nedavno samo dojen, sedaj pa mu moram zvečer že malo dodajat ker mi malo zmanjkuje.
Žan je izredno priden fant. Čez dan mi spi ponavadi nekje 2 x po 1 urco in enkrat po 2. uri, so pa tudi dnevi, ko mi spi le uro čez dan. Moram ga pa pohvalit, da je ponoči zelo priden (upam, da se mi danes ne bo kolcalo, ker ga tako hvalim). Spat hodi ob 8 in vstane nekje med 7 in 8 zjutraj. Enkrat ponoči se še dojimo, vendar v leže, tako da spoh ne vem kdaj ga vzamem iz posteljice da poje, ker takoj potem spet nazaj zaspi. Res pa je ,da ima enako rutino spanja že od enega meseca naprej. Nevede smo ga tako navadili. No sej se ne pritožujem, tako imava midva s user posted image  kako urico zase.
Drugače sva pa bili z Tasho23 cimri v Postojni. Tasha kako kaj Gal. A je še vedno priden jedec.?
Moja porodna zgodba je sicer zanimiva, pa ne bom niti dolgovezla. Imela sem napovedan carski rez, zarad medenične lege. Načeloma je cela nosečnost potekala Ok, razen tega. 
Z gin. sem se zmenila za lokalno anastezijo, ker sem bila že tako razočarana , da sem imela napovedan carski rez, ker je bila moja želja otroka roditi naravno ga takoj k sebi stisniti, podojiti,.. Mislim, da je to trenutek, ki ti ga ne more vzeti nihče.   
No sledile so priprave na carski rez, vse je bilo Ok, v operacijsko so me pripeljali že ¨poštimano¨ Še anasteziologinja naj bi mi dala lokalno in hopa, no pa ni bilo ravno tako.
Anasteziologinja mi je že dala lokalno, nakar so me napol polegli in preverjali ali še kaj čutim, oz. ali sem že omrtvičena. Pa sem bila, ampak le do dimelj. In bolj ko sem jim govorila, da a trebuhu še vse čutim, bolj mi je hitela razlagat, da je to normalno. No, ko pa je gin. zarezal, sem se zadrla najbolj kar sem se lahko. Zarezal me je na živo. Panika!! Mojega user posted image  so spodili iz operacijske mene na hitrico uspavali in naslednje kar vem, da sem se zbudila na Intenzivni. Jezna ko živ user posted image , da se je lahko ravno meni to naredilo. Še danes ne vem ali mi je anasteziologinja zgrešila vretenc oz. je dala premalo tekočine. Skratka bolelo je ko strela, vendar moram iskreno povedati, da se danes sploh ne spomnem več, oz. pomojem sem namensko vse skupaj zablokirala. Niti se nisem prov preveč pritoževala, le da je bilo z mojim user posted image  vse ok.

No in je, danes je pridno dete, rase ko konopja, se mo zdi da kar prehitro, sploh ne dojemam kako gre hitro čas.
Se opravičujem, ker sem se tako razpisala, vendar imam danes čas, tako da sem si malo  privoščila pisanja.
LP  

Neposredna povezava do sporočila: 692
23.1.2009 21:15:46   
arabela*

odprto je do enih user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 693
23.1.2009 21:20:42   
arabela*
puhica 13,dobrodošlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 694
23.1.2009 21:21:12   
gloria
Punce zdravo-
Tudi jaz sem septemberka, sicer rodila 28.8.2008, čeprav sem imela rok septembra.

...pozdravljenja...že dolgo nisem brala take porodne zgodbe....tebi se je pa dogajal hudiča.....še dober da se ne spomneš več....
...tko zdej pa lepo vabljena na čvekanje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 695
23.1.2009 21:24:45   
puhica13
Ja gloria je se kar dogajal.

A vas lahko vprašam, tiste ki še dojite, kako dolgo se vam doji na vsaki joški. Men je ful čudn ker se mi nekje po treh minutah odstrani kao da ma dost, pol ga pa hočem nazaj dat se pa začne pritoževat, pa vse ostalo je potem bolj zanimivo kot pa joška. Čudno za fanta user posted image  ampak tko je

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 696
23.1.2009 21:26:11   
arabela*
naša pa je pred pol ure zaspa,brez hrane,kar vzelo jo je.
Bomo vidli,kako dolgo...user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 697
23.1.2009 21:39:09   
puhica13
evo še slikice:

user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
23.1.2009 21:42:34   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

Punce zdravo-

Oj puhica...user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.1.2009 21:47:34   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

Ja gloria je se kar dogajal.

A vas lahko vprašam, tiste ki še dojite, kako dolgo se vam doji na vsaki joški. Men je ful čudn ker se mi nekje po treh minutah odstrani kao da ma dost, pol ga pa hočem nazaj dat se pa začne pritoževat, pa vse ostalo je potem bolj zanimivo kot pa joška. Čudno za fanta user posted image  ampak tko je

...ej isto se pri nam dogaja...baje da je to značilno pri teh mescih....en čas vleče pol pa gleda okrog,pa  se hiter priklopi nazaj,pa spet gre vstran...pol pa začne cvilit,pa včasih tudi joče.....ful je firbčenuser posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?