|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
22.1.2009 23:20:43   
arabela*
trenutno spi,ja

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.1.2009 23:22:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pa si vsak dan rečem, da bom šla naslednji dan prej spat...

isto jaz, pol pa nočne na rr...

...da pa še skyp vključimuser posted image ...pol pa tak rabim selotejp kot pinkpanter, da bom imela oke odprteuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 652
22.1.2009 23:24:24   
gold fish
..tud jaz user posted image user posted image user posted image ...

mogoče bo pa akcijauser posted image ........teta je že na cugu za beograduser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 653
22.1.2009 23:24:44   
Lara Croft

Jest bom tud počas šla... Otrok mi spi pol več ko pol dneva pa vseeno vsa zalimana hodim okol. Itak, ko pa že 5 al pa 6 ur spi, ko se jaz spomnim it spat. Smotka... Pa si vsak dan rečem, da bom šla naslednji dan prej spat...

Ma jaz pa ne morem prej zaspat. Včeraj skoraj do enih nisem mogla, sem gledala v temo tam v sobi.... user posted image
Nočko.... Saraya, upam, da bo Marisa spala...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 654
22.1.2009 23:26:50   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

puhica13 hellouser posted image

pa ti si ja naša septembrka.....user posted image ...kaj se ne javišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 655
22.1.2009 23:27:28   
meta21
Jest mam pa TV v spalnici in pol me zmerej nekej še potegne da gledam. No zdej pa res grem....

Nočko punce in naj vam bejbiji dooolgooo spijo user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 656
22.1.2009 23:28:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Nočko.... Saraya, upam, da bo Marisa spala...

hvala,upamo..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 657
22.1.2009 23:36:08   
arabela*
cel dan sem bila utrujena,zdaj pa mi ni za spatuser posted image
grem vseeno...
nočka vsem in mirne sanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.1.2009 8:52:51   
urska238
user posted image  dobro jutro.... no, danes smo se pa naspali... je Matej zaspal malo pred 23h in zaenkrat še vedno spi... priden user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
23.1.2009 8:55:28   
arabela*
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 660
23.1.2009 8:58:43   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Naša še spi tri do štiri urce, ampak ko vidim recimo da je zaspana in jo dam počivati s tako težavo včasih zaspi. To mislim čez dan, zvečer pa v petih minutah.

a ve jih čez dan dajete počivat??
Jaz jo dam v ležalnik,pa ko zaspi,pač zaspi,ma ni šans,da bi jo dajala spat,bi se drla ko šojauser posted image

Matej spi čez dan ponavadi dvakrat, in to po pol ure do eno uro. Jst ga mam drgač tut v lezalniku, pa ko vidim, da začne zehati in ko rata sitkan, ga odnesem v posteljco, ampak ponavadi ne zaspi sam, ker ma preveč dela s tem, da cuza prstke user posted image  tko, da jst ga pol kr v naročje vzamem in mi takoj zaspi pol ga nesem pa v posteljco... zvečer se pa umijeva in najeva pa ponavadi kar na joški zaspi 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
23.1.2009 9:01:57   
urska238

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Me pa nekaj zanima. A imate otročke še v zibki al ste jih že premestili v posteljco? Jaz bom verjetno čez en teden pospravla zibko, posteljco morava pa še sestavit. Se mi zdi, da nima več tolk prostora, sam ji je pa ful všeč v njej.

Moj je od prvega dneva v posteljici 120x60 z baldahinom.

ja moj je tut že od začetka v posteljci... no, parkrat od začetka sva ga imela pa kakšen dan tudi pri nama v pojstli... zdej je pa že več kot mesec in pol skoz samo v pojstlici

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 662
23.1.2009 9:04:39   
petra1978
Dobro jutro!

Eno user posted image  za vse. Danes pa tudi jaz malo bolj normalno funkcioniram. Sicer je Gal še vedno 4x ponoči jedel, samo je takoj zaspal nazaj in sma spala do 6h, pol pa sma se do 7h še pogovarjala in cartala v postelji.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 663
23.1.2009 9:09:32   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

bebe...pa kje pridete ve v stik s patronažnimi sestramiuser posted image ..

...pri meni je bila 3x na zalčetku in to je touser posted image

ja, nama je dala svojo številko in je rekla, če bo kadarkoli kaj narobe ali če bom rabila kaj vprašat, naj jo pokličem... pa je bila par dni nazaj tukaj, ker se mi je zdel, kot da bi mel Matej tam, kjer so rebra malo bulo, pa je prišla pogledat, pa je rekla, da je samo taka kost in da je vse v redu... še dobro...

zdej jo bom pa spet poklicala- Matej ma že več kot en teden skoz rdeč začetek lulčka.. sploh ne vem, kaj je zdej to... a je mel mogoče kakšn vaš user posted image  tut kej podobnga? k res ne vem, od česa bi lahko to ratal???

Neposredna povezava do sporočila: 664
23.1.2009 9:14:48   
leda
punce, ste ble prav delavne...

jst sem šla pa včeri ven s kolegicami. hujš ko pepelka; ob enajstih sem šibala domov, ker takrat enkrat je prva budnica. pridem in tišina. in še preden rečem, o dons pa mir, mož razloži, da se je tamala ene 20krat zbudila, seveda prvič takoj, ko sem zaprla vrata. torej ravno med dajanjem spat tavečje, ki se je potem tut drla, ker je šel njen ritual v franže... in tko sta se mu mal drli obe, potem pa k sreči samo še ena. in moj mož heroj, me ni poklical, ker sem šla po sto letih ven in me ni hotu motit. svašta, da sem tko zgodi (sva skupi že 16 let) znala tko dobro izbrat user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
23.1.2009 9:17:55   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mislim, da po nekih raziskavah naj bi otroci, ki se kasneje začeli z GH, manj alergij kasneje v življenju...ne vem

Jaz nisem alergična na nič, razen na odprte omere... user posted image
Moj sin tudi ni alergičen na nič, razen na moje starše,  pa sva tudi zgodaj začela.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 666
23.1.2009 9:21:09   
urska238
aha... se že oglašamo v postelci... zgleda, da smo se končno zbudil... se greva midva zdej zrihtat....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 667
23.1.2009 9:22:30   
leda
marsy,

so že punce ful povedale, jaz samo še dodajam mal teorije in mal prakse. dojenček ma približno do pol leta tudi materina protitelesa iz časa nosečnosti, zato redko zboli. pri nas je mela tavelka dvakrat ornk prehlad, pa angino, pa afte, pa širša familja (z mano vred) neko črevesno sranje, pa jaz sem bila še dvakrat prehlajena in se Ele hb ni prijelo nič. roke pa le dobro umivaj, se splača.

meta ma prov, jst sem prilepla link na en tekst, ki razbija to slovencelsko famo o mrazu. mela sem že vrh glave staršev, ki so mi skoz vzklikal: joj prepih, sam da so stopil čez vrata, pa me hotl oblečt, pa dobronamerne sosede, ki vsakič ko nesem smeti čez cestico teče za mano z deko, ker se pač tut pozim ne oblečem v kombinezon, pa vseh tet, ki mi vsak drug dan (sploh pomladi) ob pogledu v voziček rečejo, a ni mal premal oblečena,....in sem se vrgla v raziskavo; napisala tut neki vprašanj po raznih zdravniških forumih in ugotovila, da je sodobna medicina (vsaj en del user posted image ) dokončno potrdila, da so za vse prehlade krivi virusi in ne to, da ste mel mokre štumfe. res pa je, da si zanje bolj dovzeten, če te zebe...

tko da prepiha se je za bat v tolk, da zna bit, da povzroča revmo...prehladov pa ne.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 668
23.1.2009 9:24:55   
leda
Jaz nisem alergična na nič, razen na odprte omere...
Moj sin tudi ni alergičen na nič, razen na moje starše, pa sva tudi zgodaj začela....

user posted image

očitno bo treba narest še eno mikro raziskavo; lara, sin in alergija na omare.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 669
23.1.2009 9:46:05   
leda
Moj sin tudi ni alergičen na nič,

pri 21 tut jaz nisem bla. pri 25 pa že...isto tako moj dragi. ki je senenemu nahodu, ki naju druži, po tridesetem dodal še alergijo na mleko in še malo kasneje na mehkužce...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 670
23.1.2009 9:56:49   
ključek
oj!!

me 1 dan ni, pa ne vem, kdaj bom uspela vse prebrati za nazaj............pišete, kdo da bi vam za ritko gorelo................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 671
23.1.2009 10:07:01   
pf
Jutro čvekice.
Leda fajn, da si šla malo ven. Pravilno, saj tudi mamice se moremo malo razbremeniti, pa magari za tri , štiri urce. user posted image user posted image user posted image Tole s tem oblačenjem in prepihom ti pa dam popolnoma prav. user posted image
Jaz imam kosilo kuhano. Sem bila že pridna. Skuhala sem omako s piščančjim filejem in šampinjoni, goveja juhica se še kuha, solatka otrebljena in oprana, kasneje še široke rezance skuham za k omakci. Pa še rolado sem spekla zjutraj z marscaponejem, višnjami in banano. Lana spančka, bo počasi že ouf, ker že aja od 8.45. Spali smo ok, 2 x jedli, tak da klasika. Vidim pa, da stalno manj poje, to se pravi, da bom počasi ji dala samo še enkrat za papati ponoči, en obrok pa dudico dobi. Prvič je med pol drugo in tretjo, drugič okrog pol šeste, šeste, tak da bom zadnjega prestavila na sedmo, ker smo takrat ponavadi že prebujeni. Bova šle malo na sprehod zdaj ob enajstih verjetno za dve urci.
Punce dobre ste res, da sfolgate še skype. Jaz rr preberem, ker ste mi fajn, ker drugače pa nič ne delam na računalniku, razen kaj za mojega za firmo. Pa še na rr ne bi bila, če me ne bi zanimalo kako ste kaj ve mamice in kako so naši miškoti, ker je res da svoj prosti čas vbijem v računalnik. Razmišljam, da bom šla na aerobiko. Bi se prijavila ob 20.00, itak takrat Lana že spi kot krtek, tak da moj nima nekega dela. Zdaj ko ga hrbtenica boli je še dvigniti ne more iz posteljice, pa niti banjice z vodo dvigniti in nič, ker najhuje je zvečer in ponoči. Tak da še tisto malo kar mi je lahko pomagal je šlo v maloro. Bo že bolje.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 672
23.1.2009 10:16:53   
gold fish
dobro jutrouser posted image ..

.....pf..kdaj si se te ti danes vstalauser posted image ...če lana spi..pridi še k meni kaj skuhat...jaz grem v A, pa ne bo cajta, pa še user posted image  mam danes domauser posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.1.2009 11:02:15   
urska238
o joj.... moj user posted image  je pa zbolel... ma 38,7 vročine... bogi... upam, da se ne bo še Matej kej nalezu...

Neposredna povezava do sporočila: 674
23.1.2009 13:07:13   
RAČKAPK
ojla

jst sm mela pa do zdajle obisk
sem že včeraj naredila kosilo za danes (segedin)
kruh sem že tut spekla
tko da čakam sam ta večjega da pride iz šole in potem gremo jest

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?