pf
|
Jutro čvekice. Leda fajn, da si šla malo ven. Pravilno, saj tudi mamice se moremo malo razbremeniti, pa magari za tri , štiri urce. Tole s tem oblačenjem in prepihom ti pa dam popolnoma prav. Jaz imam kosilo kuhano. Sem bila že pridna. Skuhala sem omako s piščančjim filejem in šampinjoni, goveja juhica se še kuha, solatka otrebljena in oprana, kasneje še široke rezance skuham za k omakci. Pa še rolado sem spekla zjutraj z marscaponejem, višnjami in banano. Lana spančka, bo počasi že ouf, ker že aja od 8.45. Spali smo ok, 2 x jedli, tak da klasika. Vidim pa, da stalno manj poje, to se pravi, da bom počasi ji dala samo še enkrat za papati ponoči, en obrok pa dudico dobi. Prvič je med pol drugo in tretjo, drugič okrog pol šeste, šeste, tak da bom zadnjega prestavila na sedmo, ker smo takrat ponavadi že prebujeni. Bova šle malo na sprehod zdaj ob enajstih verjetno za dve urci. Punce dobre ste res, da sfolgate še skype. Jaz rr preberem, ker ste mi fajn, ker drugače pa nič ne delam na računalniku, razen kaj za mojega za firmo. Pa še na rr ne bi bila, če me ne bi zanimalo kako ste kaj ve mamice in kako so naši miškoti, ker je res da svoj prosti čas vbijem v računalnik. Razmišljam, da bom šla na aerobiko. Bi se prijavila ob 20.00, itak takrat Lana že spi kot krtek, tak da moj nima nekega dela. Zdaj ko ga hrbtenica boli je še dvigniti ne more iz posteljice, pa niti banjice z vodo dvigniti in nič, ker najhuje je zvečer in ponoči. Tak da še tisto malo kar mi je lahko pomagal je šlo v maloro. Bo že bolje.
|