Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 15:08:43
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Babe, Darja33 in Mavo se že cel teden prijemata za glavo in sta v strahu pred prihodnostjo, ko bereta tole našo debato (malo za šalo, malopa tud zares) Babnci, kako sta? Dlake od mačke že spucane?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 17:32:09
|
|
|
|
darja33
|
Alo! Ja mal mačkasta sem se pa res zbudila. EMŠO ni kaj... Mormo še kdaj ponoviti. Moja punca se i je prejle pol ure drla. Nisem nič posebnega vidla (uhi, grlo), sam pri svojem otroku nič ne vidim zasigurno. Grem zdejle še pediatru. Ampak jo bom pustila da se naspi. Do 7 je cajt. Upam da niso ušesa. Punce so pa res strašne te vaše zgodbe...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 17:46:51
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce so pa res strašne te vaše zgodbe... A dej no Ni tako hudo kot se bere..En glaž vina srkneš pa je život bolji i ljepši Moja prijateljica je rodila fantka Andraža Včeraj je moj bratranec dobil fantka Izidorja Pa naj kdo reče da ni baby boom
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 19:25:20
|
|
|
|
katja_p
|
Baby boom - me zanima, če so že dostopni podatki za leto 2008, ker je ziher blo veeeellliiikk več dojenčkov kot leto prej. Pa tole leto bo najbrž tud kr rekordno. Tale Montignac je pa zelo popularen, vidim. Hmmm ... se js tud priporočam za literaturo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 19:35:16
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Punce so pa res strašne te vaše zgodbe... A dej no Ni tako hudo kot se bere..En glaž vina srkneš pa je život bolji i ljepši Skuštrana, misliš,d a bo za Darjo en glaž dost?? jaz sem zdaj spala dve uri pa pol. Madona, tale EMŠO je katastrofa! Skuštrana, čestitke. Na, pa mate še večjo familijo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 20:31:48
|
|
|
|
mavo
|
Kaj je zdaj to jamranje, Ropotuljica in Darja33? To včeraj je blo čisto "čeličenje", pa poglej vaju danes . V vojski čeličenje poteka tako dolgo, da se izuriš, torej... sklepajte sami Če pa katera ne razume besede, pa lahko Skuštrano prosi za prevod Ja, jaz pa nisem imela mačka dokler nisem začela tole brat. Ja kaj pa delate vašim otrokom? Moj mali M. je čisto preveč sufisticiran in se nikoli ne bo tako obnašal. Kakšna trma, prosim vas. Njegovi prvi dve besedi bosta hvala in prosim. Pa že zdaj uporablja prtiček, žlico, vilice in nož pri kosilu. Saj noža mu še nebi dala, ampak ko nima zob, da bi grizel Aja, da ne pozabim: pa ne me ubit, prosim
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 20:42:37
|
|
|
|
žanek
|
Mavo, , faca si, ob tvojih zgodbah se vedno fulll nasmejim. Skuštrana, čestitke. Je res pravi baby boom . Ropotuljica, te lahko prosim še jaz za literaturo. Imaš ZS. Ekola, pa sem sama. U se po Lj potepa (službeno), N že spi, moj mali škrat Ž pa je šel včeraj na počitnice k babici v Velenje. Kar 4 dolge dni ga ne bo . Mi je kar dolg čas po njemu, mi full manjka. On pa na polno uživa . Eh sej bo, vse je enkrat prvič a ne.
< Sporočilo je popravil žanek -- 22.1.2009 20:45:04 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 20:55:56
|
|
|
|
skuštrana
|
Moj mali M. je čisto preveč sufisticiran in se nikoli ne bo tako obnašal. Kakšna trma, prosim vas. Njegovi prvi dve besedi bosta hvala in prosim. Pa že zdaj uporablja prtiček, žlico, vilice in nož pri kosilu. Ma, itak, ko ima pa vojaško vzgojo z dveh strani mogoče pa zato ni hotel ven pridet, ga je bilo preveč strah Hmmm..
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 21:00:42
|
|
|
|
mavo
|
Pa saj v bistvu rada preberem, kaj nas vse čaka, se mi zdi samo pozitivno. Naj vas malo potolažim: v puberteti bo še huje!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 21:06:38
|
|
|
|
žanek
|
Malo za hec : Tri ženske - ena zaročena ena poročena in ena samska - razglabljajo o svojih vezah ... in se na koncu odločijo, da bodo še isto noč malo presenetile svoje moške. Vse tri si prisežejo, da bodo imele na sebi visoke pete, usnjeno spodnje Perilo v S&M stilu in usnjene maske na obrazu. Nekaj dni kasneje se ponovno srečajo. Zaročenka pove: "Moj zaročenec je prišel domov, me našel v usnjeni opravi, Maski in v čevljih z vrtoglavo visoko peto ter dejal, Neverjetna si, draga, obožujem te . Nato sva se ljubila vso noč." Samska je dejala: "Oh midva sva se srečala v njegovi pisarni. Nosila Sem usnjeno opravo, ekstremno visoke pete, masko preko oči in dežni plašč. Ko sem ga razprla, ni rekel niti besede. Divje sva seksala vso noč." Končno se oglasi poročena ženska: "Otroke sem čez noč poslala k svoji mami In se pripravila: usnjeno perilo, visoke pete in maska čez oči. Mož je prišel iz službe, pograbil daljinec, vzel pivo, me pogledal in dejal: "Hej Batman, kaj bo za večerjo?"
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 21:07:17
|
|
|
|
žanek
|
Se vidi, da sem sama in mi je dolg čas .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 21:12:54
|
|
|
|
Janeja
|
Ja mavo, kot ti je že skuštrana napisala: pri taki vojaški vzgoji se pa revček res ne more drugače kot sofisticirano obnašat. Ga pa res ne moreš primerjat z našimi razpuščenimi in nevzgojenimi trmami Pa še same smo si krive punce, kaj pa nismo po vojaških reglcih delale že od začetka.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 21:49:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Žanek, dober . A takle samevaš. Jaz sem danes spet imela mommy&me time z Vasjem, sva šla na pogreb . Ful dolgo sem gruntala, če ga naj vzamem ali ne, ampak ga to že ful dolgo zanima in se mi je zdelo, da je to bila primerna priložnost, ker ni šlo za našo družino. Sva čisto fajn speljala. Zanimivo, kako otroci stvari vidijo čisto na novo, brez predznanja. Najbolj ga je presenetila žara ("Sem mislil, da bo F.-jev dedi tako velik kot je bil prej"). Zdaj mu moram že malo besednjak spiliti, da ne bo govoril, da mrtve spečejo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 22.1.2009 22:15:49
|
|
|
|
teta beta
|
Saj vam ne sledim več, moram za nazaj prebrat. Pri nas je tako, da D. že nekaj dni nima koz in bi že laahko šla v vrtec, pa sva rekla, da naj ostane še do ponedeljka doma. Danes pa je dvakrat bruhala in jo boli trebušček. Z J. smo imeli včeraj posvetovalnico, ima 66,5 cm in 7,6 kg, cepljen ni bil, ker je kandidat za koze, no in danes je dobil prvi izpščajček na glavi. Sicer pa že kar lepo je, včeraj je pojedel celo kavno skodelico kašice jabolka-banana, se pravi pol jabolke in pol banane, no, danes je pa tako naneslo, da mu sploh nisem utegnila nič dati. Mlečne kašice mu sploh ne morem spravit v usta, bom probala bolj gosto naredit, obožuje pa kruh, pa tudi makarone. Aja, pa prvi zobek je dobil prejšnji teden. Snorlax, sem dobila zapestnici, hvala. Zdaj grem pa še malo brat. Nočko!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 5:12:05
|
|
|
|
snorlax
|
Žanek, ! Skuštrana, sestra od moje sodelavke je tudi včeraj rodila punčko. Mavo, zdaj si pa zamisli pri nas - kombinacija pubertetnika in štiriletnika! Skabi, ki je še vedno "disconectana" (brez neta), je bila včeraj pri nas. Potem je pa sredi noči, ko sem jaz že bila v mižolah priletel tale SMS (citiram): "A bi vprašala naše rr, kako naj O. odvadim grizit med dojenjem. Sploh ne morem dojit, ker potegne in ugrizne, potegne in ugrizne. Boli za crknit. Joške pa polne. Hvala." (konec citata). Evo, pište ali jo pokličte. Jutri grem k njej in ji bom sprintala odgovore. Zdaj pa še malo, kaj se pri nas dogaja. Če bo kateri kdaj v pomoč mogoče. Tamali je nazadnje normalno kakal v nedeljo. Od ponedeljka naprej pa vsako popoldne po 3-7x prdal in zraven izločal čisto prozorno tekočino, brez vonja (kot prozoren smrkelj iz nosa). Imel ni nobenih bolečin, normalen apetit, dobre volje, razpoložen...Kaj hudiča, bi to bilo?! No, včeraj zjutraj sem ga peljala k pediatrinji, ki ga je pretipala, pregledala, tudi rektalno in zgleda, da je to pomagalo, kajti popoldan je naredil najmanj 1 metrsko klobaso v treh delih. No, take mamo. Pa lep dan vsem!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 7:47:44
|
|
|
|
katja_p
|
Pišuka, to naše je že pr 1m in pol ratalo trmasto Zdaj se je ona odločla, da bi vsak podoj jedla iz obeh dojk in to sam tk dolgo, dokler fajn teče in ji ni treba preveč se pomatrat. Ko pa tega ni več, pol pa v histeričen jok ... Adijo pamet! In se z dudo mal pomiri, jo probam dat nazaj gor, spet noče. Ko jo daš pa stran pa išče in išče, kot da že tri dni ne bi kaj jedla. In pol čez pol ure bi pa ona še mal povleka tisto zadnjue mleko in se umirila Pa ponoč ji kr ni za spat in misli, da bom celo noč z njo prebedela pa ja da ... sm zjutri taka ko majmon Je življenje najbrž kr lažje, ko si enkrat na flaški in gosti hrani ... predvidevam ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 7:49:46
|
|
|
|
katja_p
|
Skabi, js žal ne vem odgovora, ker sm čista začetnica ... bojo druge skočle na pomoč.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 8:39:22
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Je življenje najbrž kr lažje, ko si enkrat na flaški in gosti hrani ... predvidevam ... jap, vsaj pri nas... pa rajši ne bom o tem, da me ne bo Jančika kje , ker moj otrok je pravi lenuh
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 9:47:42
|
|
|
|
mbd0411
|
Katja_p! Vztrajaj dokler hoče bit na zizi.Mene že neki dni naš mali heca,ker noče.Drugače dodajam,a še vedno dojim.Ker pa noče pač črpam čez dan.Zjutraj ko se pa zbudi pa še rad spije moje mleko.Tako,da 1x še podojim,potem pa črpanje .Kar bodi vesela,dokler vsaj hoče kolikor pač. Potem je ja lažje,ko je sam flaška in še GH a potem ni več tistega stika z mamico.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 9:48:48
|
|
|
|
mbd0411
|
Katero naj zdaj naprosim za literaturo glede Montija??
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 11:21:26
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Je življenje najbrž kr lažje, ko si enkrat na flaški in gosti hrani ... predvidevam ... To se hecaš, ne . Vasja je imel probleme z joško, flašo IN gosto hrano. Kajči ni imel problema ne z joško ne s flašo in ne z gosto hrano. Ne vem, kaj je na flaši tolk lažjega. Ko dojiš, vzameš joško s sabo in gremo, nič drugega ne rabiš. Pri flaši pa rabiš flašo, pa mora bit sterilizirana, pa pravo količino mleka, pa prekuhano toplo vodo in prekuhano hladno vodo, da lahko namešaš pravo temperaturo...jaz sem rabila 5x večjo torbo s sabo nosit. Pol ti pa mulc spije 15ml in se zbuni, pa je čez 20 minut spet lačen in mešaš jovo na novo, ker postanega ne moreš dat...jao . Seveda, če noče pit na joški, ni druge, ampak prav zabavno pa ni.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 13:07:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Je življenje najbrž kr lažje, ko si enkrat na flaški in gosti hrani ... predvidevam ... hM, NO, JA...Meni je najlažje dojenje, ziza je vedno pripravljena Sedaj, ko Arsen zjutraj ne ziza več se moram pa vstat, pa mešat in pripravljat hrano on pa že ves živčen - kaj še ni...Kaj bi dala za tiste dni, ko samo zizo ven daš in voila No, za večerjo je še tako Pa ko packaš tisto prvo hrano potem pa nič ne poje...Grr. Mi gremo pa k frizerju, ker smo imeli včeraj frizerski session in imata oba frizuro ala fanta (se spomnite tiste reklame??). No, takšna sta naša2 danes.... Dojenje in grizenje - Arsen je imel tako fazo, ko so mu začeli zobki rast in so ga dlesno srbele pa mu je pasalo da grize..Po moje ne moreš nič, če je bilo prehudo sem ga umaknila in rekla NE, samo ni nič kaj pomagalo. Je bilo obdobje ko me je bilo strah it dojit, ker me je najprej dobro ugriznil, malo pregnetel in šele potem jedel..Brrr. Je minilo samo od sebe, sedaj ko ima že full zobov me niti enkrat več ne ugrizne. Aja, Liza te faze ni imela... Snorlax, tvoj pubertetnik je full ok, jaz si takšnega samo želim Zdaj mu moram že malo besednjak spiliti, da ne bo govoril, da mrtve spečejo . Ma, v em da se iz tega ni norce dela, ampak meni je tole full smešno
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 13:09:09
|
|
|
|
mavo
|
Hej, Skabi, nič od nasveta. Naš mali M. bo itak prej shodil kot pa dobil prvi zob Pa tudi zizika je že presahnila
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 14:22:05
|
|
|
|
Skabi
|
aaaaaa, ne miorme verjet. Uspelo se mi ej logorat v knjižnici. končno. Saj brat nimam časa, sam zadnjo stran. Torej, dajte še kak nasvet, da me tamali ne bo več grizel. Dva zobka zgoraj, dva spodaj in ko jih stisne, boliiiii. pa še tak naredi, da me prej lepo pogleda, se mi nasmehne in stisne. Smrkuc. Če pa izmaknem, pa stisne takoj, ko jo dobi nazaj. Če bo šlo tak naprej, bom nehala dojit, čeprav imam voljo, mleko in veliko željo, da bi še vsaj nekaj mesecev. Drugač smo ap mi fajn. Večino smo kar doma, ker nam je tak lušten na svojem, da ni za povedat. :) Skuštrana, tud moj sestrič je dobil sina izidorja. kakšno naključje :) Pa še to vem, da bi bil matevž, če ga ne bi jaz pred 7 (joj, kako hitro je bilo okrog teh 7 let) leti "ukradla". Ko se tale drek okrog naše bajte mal posuši (ali pa nazaj zamrzne), vas vabim na en večerni čvek. zdaj pa tasrednji že teži in šibava domov. Papa!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 14:23:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Glede grizenja: moja dva sta oba začela vampirit, ko sta se naveličala domače mlekarne. Ni bilo kaj za naredit, sta pač nehala. Vasja pri osmih, Kajetan pri desetih mesecih in pol.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
PleniceammamUporabljate pralne plenice ali za enkratno rabo?pralne plenice (
17%)
za enkratno rabo (
83%)
Število vseh glasov: 173Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!