|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
23.1.2009 11:37:16   
Estrella*
Alja je zaspala, pojedla le dobro polovico frutka in še to prav počasuser posted image  in 100ml čaja.Počasi se je začela načina(beri hitrosti) hranjenja nalezovati od bratcauser posted image On ima maratone....user posted image

nia5: moja se tud kak mesec boji drugih ljudi. Rdko pri katerem ne joka. To je zame nova izkušnja,m saj sin ni tega počeluser posted image Je pa sedaj tak, da noče k nobenemu, če bi bilo treba tam prespatiuser posted image

Pri nas je kot v Hirošimi, grem mal odkidatuser posted image

Še to, do ponedeljka imam dead line za 10 tkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
23.1.2009 11:39:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo mene mačkice

Men mala ne da dihat,ko pa lahko skočim za comp pa priznam gledam vse za porokouser posted image ,kolk je vsega pa kolk so lepe obleke pa šopki pa tortice,upam da me tale naval navdušenja kmalu mine k pol nimam časa z vami čvekatuser posted image

A je še kateri user posted image postal agresiven,naša je obupna prav nič ne pomaga.Skoz bi se tepla pa grizla pa skoz hoče bit po naročju.Uspavat jo dat mi je groza,mislm da so spet zobki na pohodu.
Po zaslugi sonno kapljic pa vsaj mal več spimo ponoči,največ 2x se zbudimo samoza benko in to je touser posted image user posted image user posted image

Špelina kako kej Gregi pančka?
SS kaj pa Manca,ga tud še sračka ponoči?

kakšne kapljice pa so to?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
23.1.2009 11:39:46   
katy82
Od fitobimbija sonno kapljice

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
23.1.2009 11:43:35   
špelin@

Evo mene mačkice

Men mala ne da dihat,ko pa lahko skočim za comp pa priznam gledam vse za porokouser posted image ,kolk je vsega pa kolk so lepe obleke pa šopki pa tortice,upam da me tale naval navdušenja kmalu mine k pol nimam časa z vami čvekatuser posted image

A je še kateri user posted image postal agresiven,naša je obupna prav nič ne pomaga.Skoz bi se tepla pa grizla pa skoz hoče bit po naročju.Uspavat jo dat mi je groza,mislm da so spet zobki na pohodu.

Naš je začel ful veliko piko grizt user posted image  Ja, pa po naročju bi bil tudi kar naprej... user posted image
Po zaslugi sonno kapljic pa vsaj mal več spimo ponoči,največ 2x se zbudimo samoza benko in to je touser posted image user posted image user posted image

Kaj je to??

Oba bolj za en dr.ek spita user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
23.1.2009 11:45:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Alja je zaspala, pojedla le dobro polovico frutka in še to prav počasuser posted image  in 100ml čaja.Počasi se je začela načina(beri hitrosti) hranjenja nalezovati od bratcauser posted image On ima maratone....user posted image  

Eh, tudi moj je pojedel le polovico sadne kašice iz lončka, kaj naj, če ni šlo več. Se ne mislim več obremenjevat. Sem se že preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 1055
23.1.2009 11:47:42   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Joj kak me to razkuri ko jo uspavam in že spi, ko pa jo odložim pa konec. Tak pa sma spale 5 minutuser posted image . Nekaj me zanima. Kaj so se vaši user posted image tudi začeli bat tujih ljudi, predvsem moških. Moja se je do pred enega meseca smejala vsem, vsak jo je lahko prijel v naročje, potem pa postopoma vedno manj. Sma prvo z user posted image mislila da se boji plešastih ljudi, vendar se je stopnjevalo in sedaj je groza. Ko se ji kdo približa na meter začne kr čobo delat in nabirat. Jaz upam, da bo to hitro minilo, saj mi je ful bad, še posebaj pri kaki žlahti, ki jo bolj redko vidi user posted image

ja se je dogajalo pri nas okoli 8 meseca, sedaj je pa bolje, ne še čist ok, ampak bolje,včasih se še koga ustraši, najbolj se pozna če je zaspan.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
23.1.2009 11:48:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Eh, tudi moj je pojedel le polovico sadne kašice iz lončka, kaj naj, če ni šlo več. Se ne mislim več obremenjevat. Sem se že preveč.

mah Nejc je pa brez hrane zaspal, ma kaj naj zdaj ? bo že jedu ko bo lačen, zelenjavna juha ga čaka, mu ne udie.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
23.1.2009 11:59:04   
špelin@
Ravnokar sem opazila, da možev kolega sodeluje na RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
23.1.2009 12:01:04   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo, naju do zdele ni bilo z Manco, sva bile ne štuk nižje pri babi in dediju user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
23.1.2009 12:04:44   
hijenca
Dober dan!

Kje naj začnem? Spali nič od nič, po rukerih 10 minut maksimalno skupaj. Videka je tako kuhalo včeraj, da sem se jokala kot dež poleg. Ob 23 zvečer dereje, merim vročino, 39,5, mene skoraj kap. Kličem mojega v LJ, kaj naj nardim, je izjavil neke bedaste, sem mu kar prekinla in sedaj je tiha maša. Ob 2 ponoči merima ponovno 38,2, ob 4 uri 39,5 in zjutraj 39,3. Sem ga nafilala s svečko in šibama k P, in ona meni, ja nič ni, vse OK, diha namreč kot lokomotiva, ampak pljučka Ok, uhice OK, grlo OK, mali pa še vedno 39 vročine. Pravi, da je viroza in da ni od zobkov. In kaj naj, jo vprašam, ona meni znižujte temperaturo, ko bo večji skok vročine, naj mu dam voltaren svečko, drugače pa calpol.

In sedaj ob 12 sem končno uspela pojest zajtrk, pa kavico pijem, ampak zaspana še nisem, me pa trga po kosteh, ker je bil Videk celo noč pri meni v postli in je kraljeval v postli, jaz pa spala na špati oz. ležala.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
23.1.2009 12:05:31   
Soncnica Sandra ***
Evo, še novičke od Tilči in njenega miškota:
- ponoči smo spali mirno, Tilen je začel jesti user posted image ,
- na viziti so povedali, da ga je virus fino zdelal in da slišijo šum na srčku. Upajo, da je mogoče samo od bolezni. Je pa začel bolj mirno dihat.
- pravi, da ji je šun na srčku omenila že patronažna ob rojstvu in da je opozorila P na to, pa ni nič slišala, tako da je verjetno le od bolezni,
- vsem skupaj se zahvaljujeta, da mislimo naju in držimo pesti ter vse skupaj lepo pozdravljata in upata, da smo vse/vsi zdravi in zadovoljni!!!1

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
23.1.2009 12:05:41   
Estrella*

Maš prav, kakor hoče. Shirala sigurno ne bouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
23.1.2009 12:05:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mah Nejc je pa brez hrane zaspal, ma kaj naj zdaj ? bo že jedu ko bo lačen, zelenjavna juha ga čaka, mu ne udie.user posted image

No očitno je danes nekaj "in the air"user posted image  Mi imamo tudi zelenjavno mineštro z zdrobovimi cmoki in jo bo pojela, čeudi sedim zraven 1huser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
23.1.2009 12:05:51   
Estrella*

Ravnokar sem opazila, da možev kolega sodeluje na RR user posted image user posted image user posted image

Mislim, da imajo februarčice enega očka, ki sodeluje pri čvekuuser posted image Zanimivo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
23.1.2009 12:07:29   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

Kje naj začnem? Spali nič od nič, po rukerih 10 minut maksimalno skupaj.
Ojoj, to je bilo pa težko user posted image
Videka je tako kuhalo včeraj, da sem se jokala kot dež poleg. Ob 23 zvečer dereje, merim vročino, 39,5, mene skoraj kap. Kličem mojega v LJ, kaj naj nardim, je izjavil neke bedaste, sem mu kar prekinla in sedaj je tiha maša. Ob 2 ponoči merima ponovno 38,2, ob 4 uri 39,5 in zjutraj 39,3. Sem ga nafilala s svečko in šibama k P, in ona meni, ja nič ni, vse OK, diha namreč kot lokomotiva, ampak pljučka Ok, uhice OK, grlo OK, mali pa še vedno 39 vročine.
user posted image user posted image user posted image

Pravi, da je viroza in da ni od zobkov. In kaj naj, jo vprašam, ona meni znižujte temperaturo, ko bo večji skok vročine, naj mu dam voltaren svečko, drugače pa calpol.

In sedaj ob 12 sem končno uspela pojest zajtrk, pa kavico pijem, ampak zaspana še nisem, me pa trga po kosteh, ker je bil Videk celo noč pri meni v postli in je kraljeval v postli, jaz pa spala na špati oz. ležala.
Ti pošiljam koš pikapolonic, da bo čim prej bolje!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
23.1.2009 12:08:12   
Soncnica Sandra ***

Pridni očka user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
23.1.2009 12:09:27   
špelin@
hijenca, user posted image user posted image user posted image  Ful mi je hudo, ker Vidka takole matra user posted image  user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, user posted image  za fajn "sosede" user posted image  Babi in dedija user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, še novičke od Tilči in njenega miškota:
- ponoči smo spali mirno, Tilen je začel jesti user posted image ,
- na viziti so povedali, da ga je virus fino zdelal in da slišijo šum na srčku. Upajo, da je mogoče samo od bolezni. Je pa začel bolj mirno dihat.
- pravi, da ji je šun na srčku omenila že patronažna ob rojstvu in da je opozorila P na to, pa ni nič slišala, tako da je verjetno le od bolezni,
- vsem skupaj se zahvaljujeta, da mislimo naju in držimo pesti ter vse skupaj lepo pozdravljata in upata, da smo vse/vsi zdravi in zadovoljni!!!1

Še vedno fajn močno stiskamo petke za Tilna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1067
23.1.2009 12:10:07   
Soncnica Sandra ***

Naša je pa tudi pred 15 minutami zmazala 230ml AM in šla spat. Zjutraj sva jedli skuto, tako da je sedaj dobila kar AM

nia5: moja se tud kak mesec boji drugih ljudi. Rdko pri katerem ne joka. To je zame nova izkušnja,m saj sin ni tega počeluser posted image Je pa sedaj tak, da noče k nobenemu, če bi bilo treba tam prespatiuser posted image

Pri nas je kot v Hirošimi, grem mal odkidatuser posted image
A pri vas tudi? user posted image  Pri nas tudi user posted image

Še to, do ponedeljka imam dead line za 10 tkouser posted image user posted image user posted image
Tipkaj, tipkaj, .... user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1068
23.1.2009 12:11:15   
Estrella*

Dober dan!

Kje naj začnem? Spali nič od nič, po rukerih 10 minut maksimalno skupaj. Videka je tako kuhalo včeraj, da sem se jokala kot dež poleg. Ob 23 zvečer dereje, merim vročino, 39,5, mene skoraj kap. Kličem mojega v LJ, kaj naj nardim, je izjavil neke bedaste, sem mu kar prekinla in sedaj je tiha maša. Ob 2 ponoči merima ponovno 38,2, ob 4 uri 39,5 in zjutraj 39,3. Sem ga nafilala s svečko in šibama k P, in ona meni, ja nič ni, vse OK, diha namreč kot lokomotiva, ampak pljučka Ok, uhice OK, grlo OK, mali pa še vedno 39 vročine. Pravi, da je viroza in da ni od zobkov. In kaj naj, jo vprašam, ona meni znižujte temperaturo, ko bo večji skok vročine, naj mu dam voltaren svečko, drugače pa calpol.

hijenca, žal je tako in nič drugega ne moreš narediti. Počasi se boš morala navaditi, da je visoka vročina v večini primerov kar pogosti spremlevalec otrokovega življenja vsaj nekje do 2-3 leta. Sama vročina ni problematična, razen, če je otrok podvržen vročinskim krčom. Otrok drugače veliko lažje prenaša visoke temperature, kot odrasel človek. Npr. pri 42 st odraslemu odpove srce, medtem ko pri otroku ne. Tako, da če ni drugih težav, res samo znižujb temperaturo, če bo šla čez 38,5, prej pa ne, pusti , da se telo samo brani. Če pa bo nenade skok, pa kar v banjo z njim v mlačno vodo cca36 st in mu počasi do,livaj hladnejšo. Temperatura bo padla v 10 min, pol pa daj po potrebi še voltaren.
Drugače pa en velik user posted image zate in Videka.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
23.1.2009 12:11:58   
Soncnica Sandra ***

Evo mene mačkice

Ej bejba, a prideš/ta  naslednjo soboto v LJubljano na sejem????????

A lahko poveš kaj več o tem?

Jap, še skozi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
23.1.2009 12:12:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Tole sem po mailu dobila od kasso:
KLIK
Preberite 23. člen!!!!!!!!!!!

Fak, fak, fak, a lahko zahtevam povračilo, jaz sem plačala ko budala user posted image user posted image user posted image user posted image

Men ne dela klik.user posted image

Banda!!!! user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
23.1.2009 12:13:24   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

ALJA VSE NAJ, NAJTARBULŠE ZA TVOJIH 8 MESCEV.

user posted image

Tudi od naju z Manco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
23.1.2009 12:14:03   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte.
Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
23.1.2009 12:14:32   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

dobro jutro

se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanjauser posted image ,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
23.1.2009 12:14:39   
katy82

Dober dan!

hijenca, žal je tako in nič drugega ne moreš narediti. Počasi se boš morala navaditi, da je visoka vročina v večini primerov kar pogosti spremlevalec otrokovega življenja vsaj nekje do 2-3 leta. Sama vročina ni problematična, razen, če je otrok podvržen vročinskim krčom. Otrok drugače veliko lažje prenaša visoke temperature, kot odrasel človek. Npr. pri 42 st odraslemu odpove srce, medtem ko pri otroku ne. Tako, da če ni drugih težav, res samo znižujb temperaturo, če bo šla čez 38,5, prej pa ne, pusti , da se telo samo brani. Če pa bo nenade skok, pa kar v banjo z njim v mlačno vodo cca36 st in mu počasi do,livaj hladnejšo. Temperatura bo padla v 10 min, pol pa daj po potrebi še voltaren.
Drugače pa en velik user posted image zate in Videka.

Se podpišem,pa še zate user posted image user posted image user posted image
Za možeka se pa ne obremenjuj k dedci so včasih...UHuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?