|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
23.1.2009 9:52:43   
tana7
http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tole sem po mailu dobila od kasso:
http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1
Preberite 23. člen!!!!!!!!!!!

Fak, fak, fak, a lahko zahtevam povračilo, jaz sem plačala ko budala user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, velja od:
"Ta zakon začne veljati trideseti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, določbe 15., 20., 23., 24., 30., drugega odstavka 55. člena in 57. člena pa se začnejo uporabljati 1. januarja 2009."

KLIK mi ne potegne, boste morale skopirat in odpret v novem oknu.

kaj si pa plačala - sem zgleda nekaj zamudila?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
23.1.2009 9:54:54   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Fak, fak, fak, a lahko zahtevam povračilo, jaz sem plačala ko budala user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, velja od:
"Ta zakon začne veljati trideseti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, določbe 15., 20., 23., 24., 30., drugega odstavka 55. člena in 57. člena pa se začnejo uporabljati 1. januarja 2009."

kaj si pa plačala - sem zgleda nekaj zamudila?

ah, sem že videla....
definitivno lahko zahtevaš vračilo, če je bilo po 1. januarju 2009

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
23.1.2009 9:57:49   
jana81
Dobro jutro

včeri se nisem nič javljala ker sem ob treh šla od doma, k frizerju (končno sem brez narastka !!!), ko pa sem prišla ob 20h, sem skopala Nejca , ga dala spat in šla pomagat k mami v pisarno,.nazaj sem prišla ob 23h, pa se mini dal več po netu caplat.

spanje: super !!! zaspal je ob 21h, jedel ob 00, in spal do 9h user posted image

Danes bom spet bolj malo gor, ker moreva pazit na prababico (ima alzheimerjevo), ker je pradedi moral v LJ, pa si je upamo same pustit.

ALJA VSE NARTABOLJŠE ZA 8-KO

user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
23.1.2009 9:58:17   
Anitka

Evo, sem na hitro posesala stanovanje, koliko enih smeti se nabere v enem samem dnevu!!! user posted image

To pa resuser posted image , sploh sedaj, ko se kuri.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
23.1.2009 9:59:10   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz se javim še kasneje, ker sem povožena. Noč - ni za govorit. user posted image  grem zajtrk jest, pa kaj skomentiram.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
23.1.2009 10:02:06   
Anitka

dobro jutro

naša noč povprečna - dojenje ob 00.40, 5.00 in 6.30 - čeprav ni ne vem kolk jedla
pa še enkrat vmes mi jo je uspelo položit iz stanja brez dojenja
no, ja... se pa ne pritožujem preveč, ker je vsaj do 6.30 spala - kako počasi znižujem kriterijeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo, da je Tilen boljeuser posted image
saj ostali hroščki so bolj ali manj OK, a ne?

Brina zdaj malo panča, potem upam, da bo papala sadje, potem pa šibava na kopanje

Uživajta v čofotanju.

pri nas je sneg že izginil - samo še kak flekec je tam, kjer je bil kak kupček - je prav hecno spet travo gledatuser posted image

Glede na to, da pri nas ni bilo kaj dosti snega sem na travo že kar navajenauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
23.1.2009 10:04:17   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro

včeri se nisem nič javljala ker sem ob treh šla od doma, k frizerju (končno sem brez narastka !!!), ko pa sem prišla ob 20h, sem skopala Nejca , ga dala spat in šla pomagat k mami v pisarno,.nazaj sem prišla ob 23h, pa se mini dal več po netu caplat.

spanje: super !!! zaspal je ob 21h, jedel ob 00, in spal do 9h user posted image

Danes bom spet bolj malo gor, ker moreva pazit na prababico (ima alzheimerjevo), ker je pradedi moral v LJ, pa si je upamo same pustit.

user posted image

Alja, vse najboljše!! user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
23.1.2009 10:06:46   
Anitka

Aja, velja od:

Anitka, prosim, povej tilči, če slučajno še ne ve oz. bi ji hoteli kaj zaračunat!!!

Ji sporočim

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
23.1.2009 10:12:40   
nia5

Dobro jutro

user posted image

Alja, vse najboljše!! user posted image user posted image

Jutro, tudi midve z Nio se pridružujema.
Spanje je blo ok, čeprav sem jo spet uspavala več kot eno uro, to je za znoret. Pol pa še user posted image pride domov ob 02.00 iz zaključka, nadelan ko kanta, je bil vsaj tiho user posted image , zjutraj sploh ni vedel kdo ga je domov pripelal user posted image , ob osmih pa spet v službo. Soba je pa tako danfala zjutraj, čudno da naju z Nio ni bolela glava. Ni navajen več toliko pit kot pred Niinim rojstvom in mu je kar film vzelo user posted image .
Zaj se je pa sonček pokazal jupiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
23.1.2009 10:14:33   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte.
Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
23.1.2009 10:15:44   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi
se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanjauser posted image , user posted image je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rruser posted image .
sem Filipa posadila v hojicouser posted image .

Pišuka, nick si mi pa dala user posted image  šlepa@ user posted image user posted image user posted image  Ušlo mi bo od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zadržuj

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
23.1.2009 10:17:59   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanjauser posted image , user posted image je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rruser posted image .

Pišuka, nick si mi pa dala user posted image  šlepa@ user posted image user posted image user posted image  Ušlo mi bo od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj se zdaj jaz režim, Špelin@ oprosti, amapk tudi meni bo ušlouser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem bila pa včasih Antikauser posted image user posted image

to je pa tko če včasih preveč hitiš z pisanjemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
23.1.2009 10:19:32   
mafi

Tilči sporoča, da je Tilen ponoči pridno spal, dvakrat sta imela inhalacije in začel je jesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še naprej.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
23.1.2009 10:24:58   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

ALJA VSE NAJ, NAJTARBULŠE ZA TVOJIH 8 MESCEV.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še od naju z Galom

in še od naju z Filipomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
23.1.2009 10:27:03   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz se javim še kasneje, ker sem povožena. Noč - ni za govorit. user posted image  grem zajtrk jest, pa kaj skomentiram.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
23.1.2009 10:30:45   
mafi

Dobro jutro

A smo lepiuser posted image pa pridni tudi
spanje: super !!! zaspal je ob 21h, jedel ob 00, in spal do 9h user posted image   Nejc to delaj mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
23.1.2009 10:31:58   
mafi
se bom mogla kar skidat dol z rruser posted image user posted image , zgleda da sem samauser posted image .

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
23.1.2009 10:36:51   
Srčekgirll
Tko, Vid se pazi pr babici, jst grem pa mal pospravi naše bojiščeuser posted image , je k de bi atomska padlauser posted image . Se še kej javim, če bom mela kakšno pavzouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
23.1.2009 11:19:21   
nia5
Joj kak me to razkuri ko jo uspavam in že spi, ko pa jo odložim pa konec. Tak pa sma spale 5 minutuser posted image . Nekaj me zanima. Kaj so se vaši user posted image tudi začeli bat tujih ljudi, predvsem moških. Moja se je do pred enega meseca smejala vsem, vsak jo je lahko prijel v naročje, potem pa postopoma vedno manj. Sma prvo z user posted image mislila da se boji plešastih ljudi, vendar se je stopnjevalo in sedaj je groza. Ko se ji kdo približa na meter začne kr čobo delat in nabirat. Jaz upam, da bo to hitro minilo, saj mi je ful bad, še posebaj pri kaki žlahti, ki jo bolj redko vidi user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
23.1.2009 11:26:33   
špelin@
naša noč povprečna - dojenje ob 00.40, 5.00 in 6.30 - čeprav ni ne vem kolk jedla
pa še enkrat vmes mi jo je uspelo položit iz stanja brez dojenja
no, ja... se pa ne pritožujem preveč, ker je vsaj do 6.30 spala - kako počasi znižujem kriterijeuser posted image
Se mi zdi, da nas je zelo veliko takih... user posted image

lepo, da je Tilen boljeuser posted image
saj ostali hroščki so bolj ali manj OK, a ne?

Brina zdaj malo panča, potem upam, da bo papala sadje, potem pa šibava na kopanje
Uživajta user posted image user posted image

pri nas je sneg že izginil - samo še kak flekec je tam, kjer je bil kak kupček - je prav hecno spet travo gledatuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
23.1.2009 11:27:31   
špelin@

Dobro jutro

včeri se nisem nič javljala ker sem ob treh šla od doma, k frizerju (končno sem brez narastka !!!),
user posted image  za frizuro.
ko pa sem prišla ob 20h, sem skopala Nejca , ga dala spat in šla pomagat k mami v pisarno,.nazaj sem prišla ob 23h, pa se mini dal več po netu caplat.
Pridnaaaaaaaa user posted image

Ohoho user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
23.1.2009 11:29:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Joj kak me to razkuri ko jo uspavam in že spi, ko pa jo odložim pa konec. Tak pa sma spale 5 minutuser posted image . Nekaj me zanima. Kaj so se vaši user posted image tudi začeli bat tujih ljudi, predvsem moških. Moja se je do pred enega meseca smejala vsem, vsak jo je lahko prijel v naročje, potem pa postopoma vedno manj. Sma prvo z user posted image mislila da se boji plešastih ljudi, vendar se je stopnjevalo in sedaj je groza. Ko se ji kdo približa na meter začne kr čobo delat in nabirat. Jaz upam, da bo to hitro minilo, saj mi je ful bad, še posebaj pri kaki žlahti, ki jo bolj redko vidi user posted image

No, resno, prihaja v fazo, ko se pač boji, saj se bo unesla user posted image  Zaradi drugih ljudi se pa res nimaš kaj sekirat.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
23.1.2009 11:30:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Tko, Vid se pazi pr babici, jst grem pa mal pospravi naše bojiščeuser posted image , je k de bi atomska padlauser posted image . Se še kej javim, če bom mela kakšno pavzouser posted image

Naj ti gre delo hitro od rok user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
23.1.2009 11:31:18   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image zadržuj

Saj sem user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
23.1.2009 11:36:18   
katy82
Evo mene mačkice

Men mala ne da dihat,ko pa lahko skočim za comp pa priznam gledam vse za porokouser posted image ,kolk je vsega pa kolk so lepe obleke pa šopki pa tortice,upam da me tale naval navdušenja kmalu mine k pol nimam časa z vami čvekatuser posted image

A je še kateri user posted image postal agresiven,naša je obupna prav nič ne pomaga.Skoz bi se tepla pa grizla pa skoz hoče bit po naročju.Uspavat jo dat mi je groza,mislm da so spet zobki na pohodu.
Po zaslugi sonno kapljic pa vsaj mal več spimo ponoči,največ 2x se zbudimo samoza benko in to je touser posted image user posted image user posted image

Špelina kako kej Gregi pančka?
SS kaj pa Manca,ga tud še sračka ponoči?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?