Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 9:52:43
|
|
|
|
tana7
|
http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole sem po mailu dobila od kasso: http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1 Preberite 23. člen!!!!!!!!!!! Fak, fak, fak, a lahko zahtevam povračilo, jaz sem plačala ko budala Aja, velja od: "Ta zakon začne veljati trideseti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, določbe 15., 20., 23., 24., 30., drugega odstavka 55. člena in 57. člena pa se začnejo uporabljati 1. januarja 2009." KLIK mi ne potegne, boste morale skopirat in odpret v novem oknu. kaj si pa plačala - sem zgleda nekaj zamudila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 9:54:54
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole sem po mailu dobila od kasso: http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1 Preberite 23. člen!!!!!!!!!!! Fak, fak, fak, a lahko zahtevam povračilo, jaz sem plačala ko budala Aja, velja od: "Ta zakon začne veljati trideseti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, določbe 15., 20., 23., 24., 30., drugega odstavka 55. člena in 57. člena pa se začnejo uporabljati 1. januarja 2009." KLIK mi ne potegne, boste morale skopirat in odpret v novem oknu. kaj si pa plačala - sem zgleda nekaj zamudila? ah, sem že videla.... definitivno lahko zahtevaš vračilo, če je bilo po 1. januarju 2009
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 9:57:49
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro včeri se nisem nič javljala ker sem ob treh šla od doma, k frizerju (končno sem brez narastka !!!), ko pa sem prišla ob 20h, sem skopala Nejca , ga dala spat in šla pomagat k mami v pisarno,.nazaj sem prišla ob 23h, pa se mini dal več po netu caplat. spanje: super !!! zaspal je ob 21h, jedel ob 00, in spal do 9h Danes bom spet bolj malo gor, ker moreva pazit na prababico (ima alzheimerjevo), ker je pradedi moral v LJ, pa si je upamo same pustit. ALJA VSE NARTABOLJŠE ZA 8-KO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 9:58:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, sem na hitro posesala stanovanje, koliko enih smeti se nabere v enem samem dnevu!!! To pa res , sploh sedaj, ko se kuri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 9:59:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se javim še kasneje, ker sem povožena. Noč - ni za govorit. grem zajtrk jest, pa kaj skomentiram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:02:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dobro jutro naša noč povprečna - dojenje ob 00.40, 5.00 in 6.30 - čeprav ni ne vem kolk jedla pa še enkrat vmes mi jo je uspelo položit iz stanja brez dojenja no, ja... se pa ne pritožujem preveč, ker je vsaj do 6.30 spala - kako počasi znižujem kriterije lepo, da je Tilen bolje saj ostali hroščki so bolj ali manj OK, a ne? Brina zdaj malo panča, potem upam, da bo papala sadje, potem pa šibava na kopanje Uživajta v čofotanju. pri nas je sneg že izginil - samo še kak flekec je tam, kjer je bil kak kupček - je prav hecno spet travo gledat Glede na to, da pri nas ni bilo kaj dosti snega sem na travo že kar navajena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:04:17
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro včeri se nisem nič javljala ker sem ob treh šla od doma, k frizerju (končno sem brez narastka !!!), ko pa sem prišla ob 20h, sem skopala Nejca , ga dala spat in šla pomagat k mami v pisarno,.nazaj sem prišla ob 23h, pa se mini dal več po netu caplat. spanje: super !!! zaspal je ob 21h, jedel ob 00, in spal do 9h Danes bom spet bolj malo gor, ker moreva pazit na prababico (ima alzheimerjevo), ker je pradedi moral v LJ, pa si je upamo same pustit. ALJA VSE NARTABOLJŠE ZA 8-KO Alja, vse najboljše!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:06:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole sem po mailu dobila od kasso: http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1 Preberite 23. člen!!!!!!!!!!! Fak, fak, fak, a lahko zahtevam povračilo, jaz sem plačala ko budala Aja, velja od: "Ta zakon začne veljati trideseti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, določbe 15., 20., 23., 24., 30., drugega odstavka 55. člena in 57. člena pa se začnejo uporabljati 1. januarja 2009." KLIK mi ne potegne, boste morale skopirat in odpret v novem oknu. Anitka, prosim, povej tilči, če slučajno še ne ve oz. bi ji hoteli kaj zaračunat!!! Ji sporočim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:12:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro včeri se nisem nič javljala ker sem ob treh šla od doma, k frizerju (končno sem brez narastka !!!), ko pa sem prišla ob 20h, sem skopala Nejca , ga dala spat in šla pomagat k mami v pisarno,.nazaj sem prišla ob 23h, pa se mini dal več po netu caplat. spanje: super !!! zaspal je ob 21h, jedel ob 00, in spal do 9h Danes bom spet bolj malo gor, ker moreva pazit na prababico (ima alzheimerjevo), ker je pradedi moral v LJ, pa si je upamo same pustit. ALJA VSE NARTABOLJŠE ZA 8-KO Alja, vse najboljše!! Jutro, tudi midve z Nio se pridružujema. Spanje je blo ok, čeprav sem jo spet uspavala več kot eno uro, to je za znoret. Pol pa še pride domov ob 02.00 iz zaključka, nadelan ko kanta, je bil vsaj tiho , zjutraj sploh ni vedel kdo ga je domov pripelal , ob osmih pa spet v službo. Soba je pa tako danfala zjutraj, čudno da naju z Nio ni bolela glava. Ni navajen več toliko pit kot pred Niinim rojstvom in mu je kar film vzelo . Zaj se je pa sonček pokazal jupii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:14:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte. Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:15:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanja , je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rr . sem Filipa posadila v hojico . Pišuka, nick si mi pa dala šlepa@ Ušlo mi bo od smeha zadržuj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:17:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanja , je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rr . sem Filipa posadila v hojico . Pišuka, nick si mi pa dala šlepa@ Ušlo mi bo od smeha Joj se zdaj jaz režim, Špelin@ oprosti, amapk tudi meni bo ušlo . Jaz sem bila pa včasih Antika to je pa tko če včasih preveč hitiš z pisanjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:19:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči sporoča, da je Tilen ponoči pridno spal, dvakrat sta imela inhalacije in začel je jesti. in še naprej. za okrevanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:27:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se javim še kasneje, ker sem povožena. Noč - ni za govorit. grem zajtrk jest, pa kaj skomentiram.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:30:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro včeri se nisem nič javljala ker sem ob treh šla od doma, k frizerju (končno sem brez narastka !!!), ko pa sem prišla ob 20h, sem skopala Nejca , ga dala spat in šla pomagat k mami v pisarno,.nazaj sem prišla ob 23h, pa se mini dal več po netu caplat. A smo lepi pa pridni tudi spanje: super !!! zaspal je ob 21h, jedel ob 00, in spal do 9h Nejc to delaj mamici Danes bom spet bolj malo gor, ker moreva pazit na prababico (ima alzheimerjevo), ker je pradedi moral v LJ, pa si je upamo same pustit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:31:58
|
|
|
|
mafi
|
se bom mogla kar skidat dol z rr , zgleda da sem sama .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 10:36:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tko, Vid se pazi pr babici, jst grem pa mal pospravi naše bojišče , je k de bi atomska padla . Se še kej javim, če bom mela kakšno pavzo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 11:19:21
|
|
|
|
nia5
|
Joj kak me to razkuri ko jo uspavam in že spi, ko pa jo odložim pa konec. Tak pa sma spale 5 minut . Nekaj me zanima. Kaj so se vaši tudi začeli bat tujih ljudi, predvsem moških. Moja se je do pred enega meseca smejala vsem, vsak jo je lahko prijel v naročje, potem pa postopoma vedno manj. Sma prvo z mislila da se boji plešastih ljudi, vendar se je stopnjevalo in sedaj je groza. Ko se ji kdo približa na meter začne kr čobo delat in nabirat. Jaz upam, da bo to hitro minilo, saj mi je ful bad, še posebaj pri kaki žlahti, ki jo bolj redko vidi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 11:26:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 naša noč povprečna - dojenje ob 00.40, 5.00 in 6.30 - čeprav ni ne vem kolk jedla pa še enkrat vmes mi jo je uspelo položit iz stanja brez dojenja no, ja... se pa ne pritožujem preveč, ker je vsaj do 6.30 spala - kako počasi znižujem kriterije Se mi zdi, da nas je zelo veliko takih... lepo, da je Tilen bolje saj ostali hroščki so bolj ali manj OK, a ne? Brina zdaj malo panča, potem upam, da bo papala sadje, potem pa šibava na kopanje Uživajta pri nas je sneg že izginil - samo še kak flekec je tam, kjer je bil kak kupček - je prav hecno spet travo gledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 11:27:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro včeri se nisem nič javljala ker sem ob treh šla od doma, k frizerju (končno sem brez narastka !!!), za frizuro. ko pa sem prišla ob 20h, sem skopala Nejca , ga dala spat in šla pomagat k mami v pisarno,.nazaj sem prišla ob 23h, pa se mini dal več po netu caplat. Pridnaaaaaaaa spanje: super !!! zaspal je ob 21h, jedel ob 00, in spal do 9h Ohoho Danes bom spet bolj malo gor, ker moreva pazit na prababico (ima alzheimerjevo), ker je pradedi moral v LJ, pa si je upamo same pustit. ALJA VSE NARTABOLJŠE ZA 8-KO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 11:29:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj kak me to razkuri ko jo uspavam in že spi, ko pa jo odložim pa konec. Tak pa sma spale 5 minut . Nekaj me zanima. Kaj so se vaši tudi začeli bat tujih ljudi, predvsem moških. Moja se je do pred enega meseca smejala vsem, vsak jo je lahko prijel v naročje, potem pa postopoma vedno manj. Sma prvo z mislila da se boji plešastih ljudi, vendar se je stopnjevalo in sedaj je groza. Ko se ji kdo približa na meter začne kr čobo delat in nabirat. Jaz upam, da bo to hitro minilo, saj mi je ful bad, še posebaj pri kaki žlahti, ki jo bolj redko vidi No, resno, prihaja v fazo, ko se pač boji, saj se bo unesla Zaradi drugih ljudi se pa res nimaš kaj sekirat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 11:30:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko, Vid se pazi pr babici, jst grem pa mal pospravi naše bojišče , je k de bi atomska padla . Se še kej javim, če bom mela kakšno pavzo Naj ti gre delo hitro od rok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 11:31:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanja , je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rr . sem Filipa posadila v hojico . Pišuka, nick si mi pa dala šlepa@ Ušlo mi bo od smeha zadržuj Saj sem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 11:36:18
|
|
|
|
katy82
|
Evo mene mačkice Men mala ne da dihat,ko pa lahko skočim za comp pa priznam gledam vse za poroko ,kolk je vsega pa kolk so lepe obleke pa šopki pa tortice,upam da me tale naval navdušenja kmalu mine k pol nimam časa z vami čvekat A je še kateri postal agresiven,naša je obupna prav nič ne pomaga.Skoz bi se tepla pa grizla pa skoz hoče bit po naročju.Uspavat jo dat mi je groza,mislm da so spet zobki na pohodu. Po zaslugi sonno kapljic pa vsaj mal več spimo ponoči,največ 2x se zbudimo samoza benko in to je to Špelina kako kej Gregi pančka? SS kaj pa Manca,ga tud še sračka ponoči?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?