|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
23.1.2009 9:02:38   
Anitka
Tilči sporoča, da je Tilen ponoči pridno spal, dvakrat sta imela inhalacije in začel je jesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še naprej.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
23.1.2009 9:03:52   
Anonimen
Aja za firbec potesit...ker nisem hotla takrat razlagat na  veliko kdo je bil pri meni na obisku, ki sem se ga tok veselila..user posted image  

tuki post st. 43  klik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
23.1.2009 9:10:52   
Srčekgirll
Kukuc, jutro!
Evo vamuser posted image jst jo že pijem.

Spanje je blo , kuk nej rečem, nč kej preveč ok. Zjutrej k se je moj gospodič zbudu, se po navadi pride k men po cartat in spi naprej, jok brate odpade, tok je biu sitenuser posted image , da sm skor ****is fasalauser posted image . Moj je biu že po konc in sm Vidka preoblekla, mu na štimala za jest in nesla k njemu in mu rekla, da nej ga on do konca porihtauser posted image . Jst sm šla pa nazaj spat za 1h pa pol. Ok, zdej sm oky doky. Pijem kofe.
Zdej ga je babica uspavala in spi, ja ampak verjetno bo sam pol ure. Uf,...sej bo...vsak dan je nou dan in novi izivi.user posted image

ALJA VSE NAJ, NAJTARBULŠE ZA TVOJIH 8 MESCEV.

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
23.1.2009 9:15:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Aja za firbec potesit...ker nisem hotla takrat razlagat na  veliko kdo je bil pri meni na obisku, ki sem se ga tok veselila..user posted image  

tuki post st. 43  klik

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
23.1.2009 9:15:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še od naju z Galom

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
23.1.2009 9:16:49   
Anitka

Kukuc, jutro!

Spanje je blo , kuk nej rečem, nč kej preveč ok. Zjutrej k se je moj gospodič zbudu, se po navadi pride k men po cartat in spi naprej, jok brate odpade, tok je biu sitenuser posted image , da sm skor ****is fasalauser posted image . Moj je biu že po konc in sm Vidka preoblekla, mu na štimala za jest in nesla k njemu in mu rekla, da nej ga on do konca porihtauser posted image . Jst sm šla pa nazaj spat za 1h pa pol. Ok, zdej sm oky doky. Pijem kofe.
Zdej ga je babica uspavala in spi, ja ampak verjetno bo sam pol ure. Uf,...sej bo...vsak dan je nou dan in novi izivi.user posted image

Jutro tudi tebi in hvala za kavo pa en veeeeeeeelikuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1006
23.1.2009 9:17:24   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Evo me nazaj... sva se oba skopala,on v skafu jaz  bajniuser posted image  Ja kam naj ga pa dam, da ne bo tulil in mi zbudil habibija. Danes je edini dan ko se lahko naspi user posted image

Mu telefon skoz zvoni pa sem ga dala kar na tiho...naj spi , kaj ga majo se dones za morit.user posted image

Kako lepo od tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Spelin@: besamel sem rabla za na musako, ker tle nimamo kisle smetane , ki jo dam jaz gor sem naredila iz mleka jajc in moke... pa je bilo res dobro.

brat pa se vedno nimam cajta, ker moj je zacel zehat...da bi ga vsaj zmankalo, grem prec zraven user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
23.1.2009 9:22:24   
Anitka
Moj Gal pa še kar panča, jaz imam pa že na pol skuhano kosilouser posted image user posted image user posted image . Sem se daens pravila bolj zgodaj zraven, ker greva potem malo v "lajf" (kavica, čvekanje...), okrog petih pa dobimo ene obiske.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
23.1.2009 9:22:48   
Anitka
Kje pa ste vse?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
23.1.2009 9:24:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: mafi
se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanjauser posted image , user posted image je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rruser posted image .
sem Filipa posadila v hojicouser posted image .

Pišuka, nick si mi pa dala user posted image  šlepa@ user posted image user posted image user posted image  Ušlo mi bo od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz se se tud skori podelala ko sem prebrala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
23.1.2009 9:25:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tilči sporoča, da je Tilen ponoči pridno spal, dvakrat sta imela inhalacije in začel je jesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še naprej.

user posted image user posted image user posted image  sem prav vesela, da se je začelo izboljšavat. Vem kako se počuti, saj sem tudi jaz z Andražom na žalost bila 3x v bolnici v roku pol letauser posted image  Drži se Tilčiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
23.1.2009 9:28:27   
Anitka
Gal se je zbudil - čavči do nadaljnegauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
23.1.2009 9:28:30   
špelin@
Evo, sem na hitro posesala stanovanje, koliko enih smeti se nabere v enem samem dnevu!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava
Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte.
Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo user posted image

A boš delala poln del. čas?

v mojem poslu ne gre drugače... še 10 urni delavnik je premalo...user posted image

****, fino, da si se spomnila in mu utišala telefon user posted image  In super, da je bešamel uspel user posted image

Bravo, Tilen, kar tako pridno naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

****, no, zdaj pa vemo, kdo te je obiskal user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

No, jaz sem bila tam 6. januarja letos - ne ****?user posted image

Z dvema otrokoma, eden skoraj 2 in drugi 4 leta. Smo pa bili en dan, in smo si ogledali Kairo (no, le delček njega).

Ampak jaz si res ne predstavljam bit tam z dojenčkom.Ker dejstvo je, da je Egipt umazan. Edino hoteli, ki so prav za turiste, so čisti.Ampak - če grem v Egipt ne grem zaradi hotela ampak zaradi Egipta, in hočem tam tudi kaj videt.

Razdalje so ogromne, nikoli ne veš koliko časa boš na cesti zaradi gužve, z otroci je res mučno. In tudi ne moreš občutit čara Egipta, če moraš neprestano pazit kje je kateri otrok pa da kaj ne da v usta, da ne govorim da bi jih morala kje zunaj previjat - ni variante.In seveda da ne omenim prevoznih sredstev...mi smo imeli res zelo veliko srečo pri tem.user posted image

Zaradi tega bomo mi, če bomo še obiskali Egipt, počakali da otroka zrasteta, pa da imamo vsi kaj od tega.

LP,
Sibil RR

user posted image Sibil RR.

user posted image  Lepo, da imaš pomoč babice user posted image

user posted image
O porkaduš, Alja praznuje!!! Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

Moj Gal pa še kar panča, jaz imam pa že na pol skuhano kosilouser posted image user posted image user posted image . Sem se daens pravila bolj zgodaj zraven, ker greva potem malo v "lajf" (kavica, čvekanje...), okrog petih pa dobimo ene obiske.

user posted image user posted image user posted image  Uživajta user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
23.1.2009 9:28:32   
Estrella*

Kukuc, jutro!

user posted image

En velik user posted image  zate, saj veš čez čas boš že pozabila na vse kalvarije. Hvala za čestitkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.1.2009 9:37:46   
špelin@
Tole sem po mailu dobila od kasso:
http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1
Preberite 23. člen!!!!!!!!!!!

Fak, fak, fak, a lahko zahtevam povračilo, jaz sem plačala ko budala user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, velja od:
"Ta zakon začne veljati trideseti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, določbe 15., 20., 23., 24., 30., drugega odstavka 55. člena in 57. člena pa se začnejo uporabljati 1. januarja 2009."

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.1.2009 9:46:13 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
23.1.2009 9:41:12   
Srčekgirll

KLIK

Fak, fak, fak, a lahko zahtevam povračilo, jaz sem plačala ko budala user posted image user posted image user posted image user posted image

Men ne dela klik.user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 23.1.2009 9:42:50 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
23.1.2009 9:43:57   
barbaw
Jaz se javim še kasneje, ker sem povožena. Noč - ni za govorit. user posted image  grem zajtrk jest, pa kaj skomentiram.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
23.1.2009 9:43:59   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
23.1.2009 9:44:01   
barbaw

KLIK

ne dela klik user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
23.1.2009 9:45:07   
tana7

super!!!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.1.2009 9:47:24   
špelin@

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1

Aja, velja od:
"Ta zakon začne veljati trideseti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, določbe 15., 20., 23., 24., 30., drugega odstavka 55. člena in 57. člena pa se začnejo uporabljati 1. januarja 2009."

KLIK mi ne potegne, boste morale skopirat in odpret v novem oknu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
23.1.2009 9:49:09   
tana7
dobro jutro

naša noč povprečna - dojenje ob 00.40, 5.00 in 6.30 - čeprav ni ne vem kolk jedla
pa še enkrat vmes mi jo je uspelo položit iz stanja brez dojenja
no, ja... se pa ne pritožujem preveč, ker je vsaj do 6.30 spala - kako počasi znižujem kriterijeuser posted image

lepo, da je Tilen boljeuser posted image
saj ostali hroščki so bolj ali manj OK, a ne?

Brina zdaj malo panča, potem upam, da bo papala sadje, potem pa šibava na kopanje

pri nas je sneg že izginil - samo še kak flekec je tam, kjer je bil kak kupček - je prav hecno spet travo gledatuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
23.1.2009 9:50:51   
špelin@

Aja, velja od:

KLIK mi ne potegne, boste morale skopirat in odpret v novem oknu.

Anitka, prosim, povej tilči, če slučajno še ne ve oz. bi ji hoteli kaj zaračunat!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
23.1.2009 9:51:10   
Estrella*
Ja sem dobila mail od Barbare. Ja kaj naj rečem so user posted image , da tako zaračunavajo in "kao" ne vedo za zakon. Direktorica in odgovorni v Šempetru so sigurno vedelo, le udejanili niso zadevo in denar pobirali v svoj žepuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
23.1.2009 9:51:24   
špelin@
2. Pravice iz obveznega zavarovanja

Pravice do zdravstvenih storitev

23. člen

Z obveznim zavarovanjem je zavarovanim osebam zagotovljeno plačilo zdravstvenih storitev:

1. v celoti:
- sobivanje enega od staršev v zdravstvenem zavodu z bolnim otrokom do starosti otroka vključno 5 let,
47. člen

Ta zakon začne veljati trideseti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, določbe 15., 20., 23., 24., 30., drugega odstavka 55. člena in 57. člena pa se začnejo uporabljati 1. januarja 2009.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?