špelin@
|
Evo, sem na hitro posesala stanovanje, koliko enih smeti se nabere v enem samem dnevu!!! IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte. Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo A boš delala poln del. čas? v mojem poslu ne gre drugače... še 10 urni delavnik je premalo... ****, fino, da si se spomnila in mu utišala telefon In super, da je bešamel uspel IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči sporoča, da je Tilen ponoči pridno spal, dvakrat sta imela inhalacije in začel je jesti. in še naprej. Bravo, Tilen, kar tako pridno naprej ****, no, zdaj pa vemo, kdo te je obiskal IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR No, jaz sem bila tam 6. januarja letos - ne ****? Z dvema otrokoma, eden skoraj 2 in drugi 4 leta. Smo pa bili en dan, in smo si ogledali Kairo (no, le delček njega). Ampak jaz si res ne predstavljam bit tam z dojenčkom.Ker dejstvo je, da je Egipt umazan. Edino hoteli, ki so prav za turiste, so čisti.Ampak - če grem v Egipt ne grem zaradi hotela ampak zaradi Egipta, in hočem tam tudi kaj videt. Razdalje so ogromne, nikoli ne veš koliko časa boš na cesti zaradi gužve, z otroci je res mučno. In tudi ne moreš občutit čara Egipta, če moraš neprestano pazit kje je kateri otrok pa da kaj ne da v usta, da ne govorim da bi jih morala kje zunaj previjat - ni variante.In seveda da ne omenim prevoznih sredstev...mi smo imeli res zelo veliko srečo pri tem. Zaradi tega bomo mi, če bomo še obiskali Egipt, počakali da otroka zrasteta, pa da imamo vsi kaj od tega. LP, Sibil RR , Sibil RR. IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Spanje je blo , kuk nej rečem, nč kej preveč ok. Zjutrej k se je moj gospodič zbudu, se po navadi pride k men po cartat in spi naprej, jok brate odpade, tok je biu siten , da sm skor ****is fasala . Moj je biu že po konc in sm Vidka preoblekla, mu na štimala za jest in nesla k njemu in mu rekla, da nej ga on do konca porihta . Jst sm šla pa nazaj spat za 1h pa pol. Ok, zdej sm oky doky. Pijem kofe. Zdej ga je babica uspavala in spi, ja ampak verjetno bo sam pol ure. Uf,...sej bo...vsak dan je nou dan in novi izivi. Lepo, da imaš pomoč babice ALJA VSE NAJ, NAJTARBULŠE ZA TVOJIH 8 MESCEV. O porkaduš, Alja praznuje!!! Čestitke tudi od mene IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Moj Gal pa še kar panča, jaz imam pa že na pol skuhano kosilo . Sem se daens pravila bolj zgodaj zraven, ker greva potem malo v "lajf" (kavica, čvekanje...), okrog petih pa dobimo ene obiske. Uživajta
|