Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:26:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem se umit, ne preveč divjat ti pa šparej z vodo, sej veš: recesija Morala bi mi reč, naj šparam tudi s plinom in se na hitro z mrzlo umijem no, a si? Kar misli si, to je eden od mojih redkih užitkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:27:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava dobro jutro, pri nas tud, najprej tamala ni mogla spat, ker ima zabasan nos in grlo, potem ko je ob 3 končno mrknila, pa jaz nisem mogla, ker sem jo poslušala kako diha... se mi je zdel, da ne more vdihnit in sem paniko zagnala, mojga zbudila, da gremo na urgenco, ker se bo otrok zadušil! Me je na.piz.dil in spodil spat... potem sem zaspala do 7, ko je začela tako kašljat, da sem mislila, da se bo zadavila... sem ji dala mal mlekca, zdej pa spi in kašlja v spanju, jaz pa ne morem, pa se ful podrta... sej nebi panike zganjala, če mi nebi včeraj ena kolegica razlagala, da je tamalega mogla peljat na urgenco, ker ni mogle dihat in je šibala z odprtimi okni po celovški 100 na h... če bi prišla 5 min prepozno bi umrl...laringitis al kaj... tak prehlad, da se grlo tako zoži, da ne morjo dihat... valda nisem mogla spat, ko je naša hropla zraven! Ojej, obe ste bogi revici Lej, če te skrbi, pojdi do P, boš vsaj vedela, na čem si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:27:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja drugače je pa včeraj naša tamala prvič zaspala brez dojenja! ne vem a sem vesela a žalostna... želim si da bi nehala dojit, seveda, saj se mi zdi da je čist ok nekje 9m dojit... po drugi strani pa izgubljam vez, ki je bila zelo lepa... ah saj vem, da potrebuje zdaj druge vrste pozornost,... saj je blo že vse 100x napisano tukaj gor... ampak vseen...mal jamram... svojeglava, poznam občutek, ker sem jaz podobno čutila, zato sem kar vztrajala, kjljub kalvariji. Sedaj mi je tako lažje, crkljava pa se kar po flaški in sicer se tako spravi kot se je za dojenje, flašo naslonim na joško in ona veselo pije. Občutek je ravno tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:27:23
|
|
|
|
mafi
|
dobro jutro se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanja , je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rr . sem Filipa posadila v hojico . ****: , ne vem to se tud jaz sprašujem, glede na to da je Filip včeraj čez dan spal 35mintut šlepa@: za Gregija. a ja pa vsem še en orekn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:28:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:28:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa da vam povem, da je danes Gregi prvič sam od sebe pomahal v slovo. Velika pika je šla v šolo in sem ji pomahala, potem pa še on fant se hitro uči. Ko bi se mu le spomin vrnil in se spomnil kako je fino spat v kosu 8h Ah, sanja svinja kukuruz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:29:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudi točno tako se je zgodilo, grem do nje pogledat kake volje je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:34:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja drugače je pa včeraj naša tamala prvič zaspala brez dojenja! ne vem a sem vesela a žalostna... želim si da bi nehala dojit, seveda, saj se mi zdi da je čist ok nekje 9m dojit... po drugi strani pa izgubljam vez, ki je bila zelo lepa... ah saj vem, da potrebuje zdaj druge vrste pozornost,... saj je blo že vse 100x napisano tukaj gor... ampak vseen...mal jamram... svojeglava, poznam občutek, ker sem jaz podobno čutila, zato sem kar vztrajala, kjljub kalvariji. Sedaj mi je tako lažje, crkljava pa se kar po flaški in sicer se tako spravi kot se je za dojenje, flašo naslonim na joško in ona veselo pije. Občutek je ravno tako Tole si zelo lepo napisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:35:21
|
|
|
|
Svojeglava
|
Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte. Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:36:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Alja, ti si svetel zgled vsem !!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:37:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Ne razumem kako otrok pri 8 mesecih rabi tako malo spanja Zaspal je ob polnoci in pokonci je ze od 5h zjutraj pa nic se ni tecen? Kaj pa vem So pa res razlike. Nekateri otroci prespijo pa od sedmih zvečer do sedmih zjutraj brez prebujanja Moj je vceraj pozno prisel pa sva se potem malce zagovorila in sva sla spat ob 4h...In sedaj sem kot bi me traktor povozil.. Uffff, upam, da si boš čez dal lahko kaj odpočila. Sem malega nahranila in dala v dnevni na tla, da bi se igral jaz pa na kavc pa z enim ucom drnjohat... ja vrajtm skoz je hodu in me scipal...Tako da sva bila pridna in sva ze vse pospravila in eno rundo perila oprala in obesila.... Pridna Evo itak ste pa cist adijo 20 strani imam za prebrat...pa komi da oci odprte drzim ...A bi sla raje kaka obnova ? Nic grem si se glavo umit pa se stusirat pa da vidmo ce bom pol kej bolje... Kavo pa naj kdo drug skuha...jaz jo ne znam ,ker jo nihce ne pije. Pri meni dobite samo pravi caj ( jakkkk) kakav ali mleko pa nescaffe mamo tud... ajde ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:37:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanja , je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rr . sem Filipa posadila v hojico . Pišuka, nick si mi pa dala šlepa@ Ušlo mi bo od smeha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:38:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Noč je bila, ..... no ja, kaj nej rečem, ..... za en drek ****, hvala za kakav, sam jaz rabim kej bolj močneg, da me spravi k sebi Evo še za vse ostale čveke Jutro tudi tebi in en velik za nenaspano noč. Tudi tebi želim, da boš čez dan imela kaj prilike si odpočit. Mančita
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:38:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte. Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo A boš delala poln del. čas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:40:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Noč je bila, ..... no ja, kaj nej rečem, ..... za en drek Hvala enako Pa ne tudi pri vas Pa kaj je zdaj s temi hroščeki ****, vidim, da si tudi ti fuč Glede količine spanca pri takem sem pa tudi jaz čisto zmedena, ker mi ni jasno, kako lahko z nekaj urami na 24 ur (če vse dremeže seštejem, pride na cca. 6 ur!!!) mali normalno funkcionira. Prve tri mesece je res ful spal, potem pa se mu je pokvaril rele za spanje in ne vem, kje in kako naj uveljavljam garancijo... Aja, kako si potem naredila bešamel? Pa da vam povem, da je danes Gregi prvič sam od sebe pomahal v slovo. Velika pika je šla v šolo in sem ji pomahala, potem pa še on Kako lepo Grem previt tulečega pokakanca in si skuhat kavo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:42:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava dobro jutro, pri nas tud, najprej tamala ni mogla spat, ker ima zabasan nos in grlo, potem ko je ob 3 končno mrknila, pa jaz nisem mogla, ker sem jo poslušala kako diha... se mi je zdel, da ne more vdihnit in sem paniko zagnala, mojga zbudila, da gremo na urgenco, ker se bo otrok zadušil! Me je na.piz.dil in spodil spat... potem sem zaspala do 7, ko je začela tako kašljat, da sem mislila, da se bo zadavila... sem ji dala mal mlekca, zdej pa spi in kašlja v spanju, jaz pa ne morem, pa se ful podrta... sej nebi panike zganjala, če mi nebi včeraj ena kolegica razlagala, da je tamalega mogla peljat na urgenco, ker ni mogle dihat in je šibala z odprtimi okni po celovški 100 na h... če bi prišla 5 min prepozno bi umrl...laringitis al kaj... tak prehlad, da se grlo tako zoži, da ne morjo dihat... valda nisem mogla spat, ko je naša hropla zraven! Ojej upam, da bo kmalu bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:42:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej greva pa papcat pa se pol beremo in tipkamo naprej Dober tek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:43:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudi za pridno spavačico, ki upam, da dopušča, da mami v miru popije kavico. Naš še tudi spi, samo on pa ne v enem kosu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:44:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanja , je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rr . sem Filipa posadila v hojico . A uživa? ****: , ne vem to se tud jaz sprašujem, glede na to da je Filip včeraj čez dan spal 35mintut šlepa@: za Gregija. a ja pa vsem še en orekn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:46:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanja , je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rr . sem Filipa posadila v hojico . Pišuka, nick si mi pa dala šlepa@ Ušlo mi bo od smeha Joj se zdaj jaz režim, Špelin@ oprosti, amapk tudi meni bo ušlo . Jaz sem bila pa včasih Antika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:47:54
|
|
|
|
Anitka
|
Sem se zdaj spomnila na našo Čmrliko, ki verjetno sto na uro uživa na dopustu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:49:48
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte. Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo A boš delala poln del. čas? v mojem poslu ne gre drugače... še 10 urni delavnik je premalo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:50:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte. Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo A boš delala poln del. čas? v mojem poslu ne gre drugače... še 10 urni delavnik je premalo... Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:51:21
|
|
|
|
Anitka
|
A je pri vseh spet tako gnilo, turobno jutro?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me nazaj... sva se oba skopala,on v skafu jaz bajni Ja kam naj ga pa dam, da ne bo tulil in mi zbudil habibija. Danes je edini dan ko se lahko naspi Mu telefon skoz zvoni pa sem ga dala kar na tiho...naj spi , kaj ga majo se dones za morit. Spelin@: besamel sem rabla za na musako, ker tle nimamo kisle smetane , ki jo dam jaz gor sem naredila iz mleka jajc in moke... pa je bilo res dobro. brat pa se vedno nimam cajta, ker moj je zacel zehat...da bi ga vsaj zmankalo, grem prec zraven
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?