|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
23.1.2009 8:26:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Grem se umit, ne preveč divjat user posted image

ti pa šparej z vodo, sej veš: recesija user posted image

Morala bi mi reč, naj šparam tudi s plinom in se na hitro z mrzlo umijem user posted image  

no, a si? user posted image

Kar misli si, to je eden od mojih redkih užitkov user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 976
23.1.2009 8:27:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava
dobro jutro,

pri nas tud, najprej tamala ni mogla spat, ker ima zabasan nos in grlo, potem ko je ob 3 končno mrknila, pa jaz nisem mogla, ker sem jo poslušala kako diha... se mi je zdel, da ne more vdihnit in sem paniko zagnala, mojga zbudila, da gremo na urgenco, ker se bo otrok zadušil! Me je na.piz.dil in spodil spat... potem sem zaspala do 7, ko je začela tako kašljat, da sem mislila, da se bo zadavila... sem ji dala mal mlekca, zdej pa spi in kašlja v spanju, jaz pa ne morem, pa se ful podrta...

sej nebi panike zganjala, če mi nebi včeraj ena kolegica razlagala, da je tamalega mogla peljat na urgenco, ker ni mogle dihat in je šibala z odprtimi okni po celovški 100 na h... če bi prišla 5 min prepozno bi umrl...laringitis al kaj... tak prehlad, da se grlo tako zoži, da ne morjo dihat... valda nisem mogla spat, ko je naša hropla zraven!

Ojej, obe ste bogi revici user posted image user posted image  Lej, če te skrbi, pojdi do P, boš vsaj vedela, na čem si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 977
23.1.2009 8:27:16   
Estrella*

Aja drugače je pa včeraj naša tamala prvič zaspala brez dojenja!
ne vem a sem vesela a žalostna...user posted image
želim si da bi nehala dojit, seveda, saj se mi zdi da je čist ok nekje 9m dojit... po drugi strani pa izgubljam vez, ki je bila zelo lepa... ah saj vem, da potrebuje zdaj druge vrste pozornost,... saj je blo že vse 100x napisano tukaj gor... ampak vseen...mal jamram...

user posted image user posted image user posted image  svojeglava, poznam občutek, ker sem jaz podobno čutila, zato sem kar vztrajala, kjljub kalvariji. Sedaj mi je tako lažje, crkljava pa se kar po flaški in sicer se tako spravi kot se je za dojenje, flašo naslonim na joško in ona veselo pije. Občutek je ravno tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 978
23.1.2009 8:27:23   
mafi
dobro jutro

se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanjauser posted image , user posted image je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rruser posted image .
sem Filipa posadila v hojicouser posted image .

****:user posted image user posted image user posted image , ne vem to se tud jaz sprašujem, glede na to da je Filip včeraj čez dan spal 35mintutuser posted image

šlepa@: user posted image user posted image user posted image user posted image za Gregija.

a ja pa vsem še en oreknuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
23.1.2009 8:28:13   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 980
23.1.2009 8:28:18   
špelin@

Pa da vam povem, da je danes Gregi prvič sam od sebe pomahal v slovo. Velika pika je šla v šolo in sem ji pomahala, potem pa še on user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  fant se hitro uči. Ko bi se mu le spomin vrnil in se spomnil kako je fino spat v kosu 8h

Ah, sanja svinja kukuruz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 981
23.1.2009 8:29:34   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image točno tako se je zgodilo, grem do nje pogledat kake volje je

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 982
23.1.2009 8:34:43   
špelin@

Aja drugače je pa včeraj naša tamala prvič zaspala brez dojenja!
ne vem a sem vesela a žalostna...user posted image
želim si da bi nehala dojit, seveda, saj se mi zdi da je čist ok nekje 9m dojit... po drugi strani pa izgubljam vez, ki je bila zelo lepa... ah saj vem, da potrebuje zdaj druge vrste pozornost,... saj je blo že vse 100x napisano tukaj gor... ampak vseen...mal jamram...

user posted image user posted image user posted image  svojeglava, poznam občutek, ker sem jaz podobno čutila, zato sem kar vztrajala, kjljub kalvariji. Sedaj mi je tako lažje, crkljava pa se kar po flaški in sicer se tako spravi kot se je za dojenje, flašo naslonim na joško in ona veselo pije. Občutek je ravno tako user posted image

Tole si zelo lepo napisala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 983
23.1.2009 8:35:21   
Svojeglava
Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte.
Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 984
23.1.2009 8:36:09   
špelin@
Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel.

user posted image user posted image user posted image  Alja, ti si svetel zgled vsem user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 985
23.1.2009 8:37:02   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image Dobro jutro user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne razumem kako otrok pri 8 mesecih rabi tako malo spanjauser posted image  Zaspal je ob polnoci in pokonci je ze od 5h zjutraj pa nic se ni tecen?

Kaj pa vemuser posted image user posted image user posted image So pa res razlike. Nekateri otroci prespijo pa od sedmih zvečer do sedmih zjutraj brez prebujanjauser posted image user posted image

Moj je vceraj pozno prisel pa sva se potem malce zagovorila in  sva sla spat ob 4h...In sedaj sem kot bi me traktor povozil..user posted image

Uffff, upam, da si boš čez dal lahko kaj odpočila.

Sem malega nahranila in dala v dnevni na tla, da bi se igral jaz pa na kavc pa z enim ucom drnjohat... ja vrajtm skoz je hodu in me scipal...Tako da sva bila pridna in sva ze vse pospravila in eno rundo perila oprala in obesila....

Pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo itak ste pa cist adijo 20 strani imam za prebrat...pa komi da oci odprte drzim user posted image ...A bi sla raje kaka obnova user posted image ?

Nic grem si se glavo umit pa se stusirat pa da vidmo ce bom pol kej bolje...

Kavo pa naj kdo drug skuha...jaz jo ne znam ,ker jo nihce ne pije. Pri meni dobite samo pravi caj ( jakkkk) kakav ali mleko pa nescaffe mamo tud...

ajde ...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
23.1.2009 8:37:57   
špelin@
se še jaz hitro oglasim, mi smo spali o.k brez zbujanjauser posted image , user posted image je odpeljal Marka v vrtec jaz pa izkoristim priliko za rruser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Pišuka, nick si mi pa dala user posted image  šlepa@ user posted image user posted image user posted image  Ušlo mi bo od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.1.2009 8:38:35   
Anitka

Dobro jutro

Noč je bila, ..... no ja, kaj nej rečem, ..... za en drek user posted image

****, hvala za kakav, sam jaz rabim kej bolj močneg, da me spravi k sebi user posted image

Evo še za vse ostale čveke user posted image

Jutro tudi tebi in en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nenaspano noč. Tudi tebi želim, da boš čez dan imela kaj prilike si odpočit. Mančita  user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 988
23.1.2009 8:38:37   
špelin@
Včeraj sem šla za 2h v službo, ker je bla ena panika, pa še selili se bomo in sem mogla pogledat in komentirat načrte.
Me je čist podrlo, da se bom mogla vrnit v to štalo čez 3 mesece...samo zaj.eb.avan.je in stres! doma je tako mirno in lepo... ampak imamo kredit in bo treba v službo user posted image

A boš delala poln del. čas?

Neposredna povezava do sporočila: 989
23.1.2009 8:40:37   
Anitka

Dobro jutro user posted image

Noč je bila, ..... no ja, kaj nej rečem, ..... za en drek user posted image  

Hvala enako user posted image   user posted image  

Pa ne tudi pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj je zdaj s temi hroščekiuser posted image user posted image

****, vidim, da si tudi ti fuč user posted image   user posted image  Glede količine spanca pri takem user posted image  sem pa tudi jaz čisto zmedena, ker mi ni jasno, kako lahko z nekaj urami na 24 ur (če vse dremeže seštejem, pride na cca. 6 ur!!!) mali normalno funkcionira. Prve tri mesece je res ful spal, potem pa se mu je pokvaril rele za spanje in ne vem, kje in kako naj uveljavljam garancijo... user posted image
Aja, kako si potem naredila bešamel?

Pa da vam povem, da je danes Gregi prvič sam od sebe pomahal v slovo. Velika pika je šla v šolo in sem ji pomahala, potem pa še on user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako lepouser posted image user posted image

Grem previt tulečega pokakanca in si skuhat kavo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.1.2009 8:42:10   
Anitka

dobro jutro,

pri nas tud, najprej tamala ni mogla spat, ker ima zabasan nos in grlo, potem ko je ob 3 končno mrknila, pa jaz nisem mogla, ker sem jo poslušala kako diha... se mi je zdel, da ne more vdihnit in sem paniko zagnala, mojga zbudila, da gremo na urgenco, ker se bo otrok zadušil! Me je na.piz.dil in spodil spat... potem sem zaspala do 7, ko je začela tako kašljat, da sem mislila, da se bo zadavila... sem ji dala mal mlekca, zdej pa spi in kašlja v spanju, jaz pa ne morem, pa se ful podrta...

sej nebi panike zganjala, če mi nebi včeraj ena kolegica razlagala, da je tamalega mogla peljat na urgenco, ker ni mogle dihat in je šibala z odprtimi okni po celovški 100 na h... če bi prišla 5 min prepozno bi umrl...laringitis al kaj... tak prehlad, da se grlo tako zoži, da ne morjo dihat... valda nisem mogla spat, ko je naša hropla zraven!

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo kmalu bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 991
23.1.2009 8:42:49   
Anitka

Zdej greva pa papcat pa se pol beremo in tipkamo naprej

Dober tek

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 992
23.1.2009 8:43:48   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pridno spavačico, ki upam, da dopušča, da mami v miru popije kavico.

Naš še tudi spi, samo on pa ne v enem kosuuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 993
23.1.2009 8:44:47   
Anitka

dobro jutro

A uživa?user posted image

****:user posted image user posted image user posted image , ne vem to se tud jaz sprašujem, glede na to da je Filip včeraj čez dan spal 35mintutuser posted image

šlepa@: user posted image user posted image user posted image user posted image za Gregija.

a ja pa vsem še en oreknuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 994
23.1.2009 8:46:17   
Anitka

user posted image user posted image user posted image

Pišuka, nick si mi pa dala user posted image  šlepa@ user posted image user posted image user posted image  Ušlo mi bo od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj se zdaj jaz režim, Špelin@ oprosti, amapk tudi meni bo ušlouser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem bila pa včasih Antikauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 995
23.1.2009 8:47:54   
Anitka
Sem se zdaj spomnila na našo Čmrliko, ki verjetno sto na uro uživa na dopustuuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
23.1.2009 8:49:48   
Svojeglava

v mojem poslu ne gre drugače... še 10 urni delavnik je premalo...user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 997
23.1.2009 8:50:44   
Anitka

v mojem poslu ne gre drugače... še 10 urni delavnik je premalo...user posted image

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 998
23.1.2009 8:51:21   
Anitka
A je pri vseh spet tako gnilo, turobno jutro?user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
23.1.2009 8:57:26   
Anonimen
Evo me nazaj... sva se oba skopala,on v skafu jaz  bajniuser posted image  Ja kam naj ga pa dam, da ne bo tulil in mi zbudil habibija. Danes je edini dan ko se lahko naspi user posted image

Mu telefon skoz zvoni pa sem ga dala kar na tiho...naj spi , kaj ga majo se dones za morit.user posted image

Spelin@: besamel sem rabla za na musako, ker tle nimamo kisle smetane , ki jo dam jaz gor sem naredila iz mleka jajc in moke... pa je bilo res dobro.

brat pa se vedno nimam cajta, ker moj je zacel zehat...da bi ga vsaj zmankalo, grem prec zraven user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?