uršika***
|
Živjo Tjasssa. Jaz sem bila zdaj že 2 krat v P( po predvidenem roku), pa so me priklopli na CTG, nič ni bilo popadkov, srček ok, dali so me na UZ, plodovnice dovolj, zaprta še čist, tko da so me lepo domov poslal- že dvakrat. tko da ne skrbi- če bo vse v redu, boš šla domov. Moraš pa na 2 dni hodet na CTG-jaz imam spet jutri . Aja, pa nič bat- ti kar napiši kaj, nas je še zelo malo ostalo, veliko je že mamic, pa bo prav prišla kakšna čveka Helou tudi ostalim. Khurde zate sem navijala, pa očitno še ni čas. Moj je pa dans izjavu, da naj že enkrat rodim, drugače bojo bile vse oblekce bejbiju premale, ker ma že zdaj dobre 4kile, pa še kar vstarja notr kot kakšen zajedlc Trebuh pa mal da ne vlečem po tleh Mi je pa tudi začel nekaj otrdevat- najprej sem mislila, da se to bebica steguje noter, zdaj pa vidim, da ni to to Barba smiliš se mi. držim pesti, da boš kmalu šla s svojimi popadki, lepo odprta in da boš nahitrco rodila Ja, ljudje so pač kreteni. Pa bolj kot vsakem razlagam, da jim bom javla ko bo kaj, bolj me klicarjo če je že kaj Al pa se ne javim, pa imam potem 10 neodgovorjenih klicev, ker mislijo, da je že kaj bilo- ja pa kaj mislijo, da bom med rojevanjem klicala, da zdaj pa že rojevam, al kaj??? Ja, seveda ni bilo nobenega učinka- ne ne banja- bo treba res kotel vrele vode Ploha
|