|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
23.1.2009 11:31:41   
mimi30
Jutro user posted image in mamice! Sem se vstala že ob 10h user posted image , kaj sem vesela, da sem danes super spala in not spravla zadnjo noč. Mogoč je bil pa začetek kakšne viroze in ne priprave na porod.

Khurde, no pa ti bo zgleda uspelo še vse 100% zrihtat preden se odpravita. Dober si se to zmenla, avtoriteta user posted image kaj čmo. Včeri sem ugotovila, da sem pozabla oprat dekico in kapico, ... dober da nisem še nikamor šla, ker pranje pa mojmu user posted image res ne bi zneslo.

Saj včeraj tudi, ko je tako šaril notri, danes pa se mi čep lušči. Sem se zjutraj zbudila in šla na WC in je bilo kar nekaj sluzi.

zgleda, da ti je pospešil vse skupi. Bi blo skor bolš user posted image , če bi tvoj dragi šaril notri user posted image in bi tak pospešila pa še uživala. Mogoč bi pa pri vas user posted image delovalo user posted image .

Petra, kakšen sonček. Si kar predstavljam kak se cartate in božate in ....

Grem puding pojest, ko sem si ga prej skuhala, potem pa še malo pospravljat.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.1.2009 11:36:47   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
joj barba a ti si še kr kle, sej ne da te pojam, samo a ni že mal zoprno?

Ne sprašuj kolk je zoprno, pa so me dons spet domov poslal. Sem bla na amnio pa je plodovnica oreng mlečna, odprta še zmeri sam 1 cm, maternični vrat nespremenjen. user posted image user posted image user posted image user posted image  Popiz***! Pa trebuh otrdeva na ful, grem na ctg, se ful popadki rišejo ... itak sej me ful boli. user posted image user posted image user posted image  Mi pa rečejo, da naj pridem rodit čez vikend, če mi bo voda odtekla oz. v pon. spet na amnio. Verjetno bom pa spet dobila tabletke za mehčanje al mi bodo pa drgač sprožil. V pon. bom že 11 dni čez rok. user posted image user posted image user posted image

mimi30 - do zdej mi je sam ful otrdeval, dons me pa boli, pritiska tako kot bi me skoz kakat tiščal.user posted image

Ploha - ob sredah je Urhuser posted image .
Mene bolj zanima kdo je v pon.? Pajo ti mogoče veš kdo je v pon.? Se bova spet srečale user posted image

Grem jst kej počet in še stacionarni tel. izklopit. user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.1.2009 11:58:10   
Ploha
jejjjj ob sredah je Urh, to mi deli, pol grem pa z veseljam na amnio, jupi jupi, tole si mi pa polepšala dan in vikend, prišparala mnogo živcev,...hvala barba, res si že boga, mislm, me prou zanima, kako bo pri meni, ker pričakujem da bo tako nekako kot pri tebi in pol bo hudič,...v prvo so ti sprožl? kolk si bla čez rok?,..ej sej verjento si že pisala, sam me skleroza daje,..

petra
: a posodiš?user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.1.2009 12:00:55   
Anonimen
in še stacionarni tel. izklopit.

user posted image barba pametna ideja...jst sm bla komi 5 dni čez, pa so tolk gnjavliuser posted image kolk je folk čudn res...

evo, sma nazaj, je blo luštn, sam k je tamala taka trmauser posted image pa miljonkrat se obrne in spremeni smer, kam bo šla, pa roke ne bi dala, kr tko...sej ko rečem pazi avto, se ustavi in počaka, sam vseenuser posted image kak jo prepričat da bo dala rokouser posted image k pol se že kr po tleh meče od same trmeuser posted image za crknt, no...

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.1.2009 12:05:19   
Ploha
ej babe, prej nism razumela čemu se tolk kregate ko vas folk sprašuje kdaj bo, a je že in te zadeve, zdej vas popolnoma razumem in je tečno za znoret, in še to folk je ratov sklerozen do konca, en in isti osebek me 3 praša eno in isto stvar,....ajoj, najhujši je bil pa moj fotr, ko je vsem razlagov da mam 15.1 rok (mam ga pa 29.1) da so ja še prej vsi tečni in neučakani, bolj da bi reku 15.2,....mi budale smo pa vse po pravici povedal, točen PDP, in vsak ko je prašov smo rekl recimo konc januraja, amapk vsem delajo ušesa na pol, vsak je slišov samo januarja, in že od 2.1 naprej kličejo, no pa mene še ne tolk, mojo mami pa,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.1.2009 12:40:49   
Zvezdica
. V pon. bom že 11 dni čez rok.

O barba...11 dni čez rok. Ma daj, nekam jih pošlji, naj sprožijo vso zadevo.

Držim pesti zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.1.2009 12:41:21   
petra88
hehe, ploha, čaki zdej še ne, ko bo siten pa komot user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.1.2009 12:41:58   
sonček33
Ma 11 dni je pa res veliko...barba naj se zgodi danes....
ploha - jah takle mamo...folk kaj češ

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.1.2009 12:42:57   
sonček33
petra sej ne bo nikol siten

zdaj nas pa že februarčice nesejo... kar rojevajo ...bravo in čestitke tudi njim vsem

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.1.2009 12:45:38   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

hehe, ploha, čaki zdej še ne, ko bo siten pa komot user posted image

petra pol bom mela pa že svojo "sitnobico" pr seb user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.1.2009 12:46:24   
Shuka
Punce kako vam rata noge skupi držat, našim februarčicam očitno ne zneseuser posted image , vse po vrsti prehitevajouser posted image

Kadarkoli se bodo naši pikeci odločili pokukati na svet bo dobro, pa naj ne zamujajo preveč, ker vem da se jih vse ful veselimo čimprej cartat. user posted image

Vsem vse dobro in hiter porod user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.1.2009 12:46:29   
Ploha
barba: dobr maš tisto v podpisu napisan od finančne krize in štorklje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.1.2009 12:48:45   
Shuka
Barba - naj se srečni dogodek zgodi čez vikend, navijam za to. user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.1.2009 13:12:51   
tjasssa
Hey, punce že cel teden vas berem, pa nikol inspiracije da vas mal nagovorim....tud jz spadam v januar , jutri imam rok, se pravi 24.1., mislim da tako kot  zvezdica in tud pr men se ne dogaja čist nč posebnga, zutri sem imela pregled, odpta nič, otrokov ctg pa baje zelo lep, celo en popadek se je zarisal ampak ga itaq nisem čutila... v ponedeljek grem se na zadnji pregled k moji g. pol pa ona pravi če do petka ne bo nič, me v petek pošlje v porodnišnico, zanima me če mogoče ker ve, a  je še vedno možno da me iz porodnišnice pošljejo domov če se ne bo nč dogajal?? Al morjo porod sprožt če te tvoj g. pošlje v p

tjasssa

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.1.2009 13:35:53   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: tjasssa

Hey, punce že cel teden vas berem, pa nikol inspiracije da vas mal nagovorim....tud jz spadam v januar , jutri imam rok, se pravi 24.1., mislim da tako kot  zvezdica in tud pr men se ne dogaja čist nč posebnga, zutri sem imela pregled, odpta nič, otrokov ctg pa baje zelo lep, celo en popadek se je zarisal ampak ga itaq nisem čutila... v ponedeljek grem se na zadnji pregled k moji g. pol pa ona pravi če do petka ne bo nič, me v petek pošlje v porodnišnico, zanima me če mogoče ker ve, a  je še vedno možno da me iz porodnišnice pošljejo domov če se ne bo nč dogajal?? Al morjo porod sprožt če te tvoj g. pošlje v p

tjasssa

Če bo ctg uredu in ne boš še nič odprta bodo verjetno kakšen dan še počakali!

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.1.2009 13:41:18   
uršika***
Živjo Tjasssa.
Jaz sem bila zdaj že 2 krat v P( po predvidenem roku), pa so me priklopli na CTG, nič ni bilo popadkov, srček ok, dali so me na UZ, plodovnice dovolj, zaprta še čist, tko da so me lepo domov poslal- že dvakrat. tko da ne skrbi- če bo vse v redu, boš šla domov. Moraš pa na 2 dni hodet na CTG-jaz imam spet jutriuser posted image .
Aja, pa nič bat- ti kar napiši kaj, nas je še zelo malo ostalo, veliko je že mamic, pa bo prav prišla kakšna čvekauser posted image

Helou tudi ostalim. Khurde zate sem navijala, pa očitno še ni čas.

Moj je pa dans izjavu, da naj že enkrat rodim, drugače bojo bile vse oblekce bejbiju premale, ker ma že zdaj dobre 4kile, pa še kar vstarja notr kot kakšen zajedlcuser posted image Trebuh pa mal da ne vlečem po tlehuser posted image
Mi je pa tudi začel nekaj otrdevat- najprej sem mislila, da se to bebica steguje noter, zdaj pa vidim, da ni to touser posted image

Barba smiliš se mi. držim pesti, da boš kmalu šla s svojimi popadki, lepo odprta in da boš nahitrco rodilauser posted image

Ja, ljudje so pač kreteni. Pa bolj kot vsakem razlagam, da jim bom javla ko bo kaj, bolj me klicarjo če je že kajuser posted image Al pa se ne javim, pa imam potem 10 neodgovorjenih klicev, ker mislijo, da je že kaj bilo- ja pa kaj mislijo, da bom med rojevanjem klicala, da zdaj pa že rojevam, al kaj???

Ja, seveda ni bilo  nobenega učinka- neuser posted image ne banja- bo treba res kotel vrele vode Plohauser posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
23.1.2009 13:57:14   
tjasssa
Hvala za odgovore, ursika zanima me kolk pa si ti čez rok, da so te že dvakrat poslal domov??
Jooj prov mučno da se morš pol na vsake 2 dni vozt v porodnišnico, vrjetn si vsaka predstavlja da ko gre enkrat not pride vn sam še  z malim škorčkom.....vsaj jz sem siuser posted image

Jz sem že tolk neučakana, ne da bi mi blo kj hudga, počutm se čist ok, tud zatekm nč, zredila 11kg tko da sploh ni panike.....sam tole čakanje kdaj te bo neki špiknlo, pa a je to to al ni to to me pa že počas ubija....da ne govorim o tem kolk folk že kliče jaaa, če je kj novga pa če se kj dogaja, me je prov groza kaj bo šele drug teden, najbolj da zginem za kakšen teden,..
še dobr da mamo tale forum, mi bo zdy mal bolš, k vidm da se več al manj vse soočate z istimi težavami....

tjasssa

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
23.1.2009 13:59:14   
PAJO

no se jaz se malo oglasim.dopoldne sva bila z mojmu malo v ljubljani...
v city parku,nc pametnega,se zmerej te razprodaje....
drugac sm kr dobr,ceprav se mi zdi da danes kej prevec ne cutim
svoje bebice.kaj bi to bilo?a katera ve?a bi sla v p?

kako ste kej?spet tak zaspan dan se mi zdi,bomo cel dan kr doma
pa pocivam.

lep pozdrav,anauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
23.1.2009 14:17:25   
uršika***
Hvala za odgovore, ursika zanima me kolk pa si ti čez rok, da so te že dvakrat poslal domov??

5 dni.

Ja, fino je tukajle. Včasih se zezamo, včasih smo tečne, včasih se nam nič ne da, včasih smo paničneuser posted image
Kaj pa češ, smo pač nosečke in nobeden nas ne more boljš razumet, kot me med sabouser posted image
Potem vidiš, da imamo vse podobne težave in je veliko lažje živet oz. životarit(tko imam vsaj jaz občutek, ker se nikamor nič ne premakneuser posted image )

Pajo boljš da greš v P- pa poveš da ne čutiš bebice, te bojo prklopl pa pregledal.
Men vedno reče, naj pridem magari 3 krat na dan, če se mi zdi, da se otroček ne premika. Tko da izgubit nimaš kaj- samo pomirjena boš!!!
Jaz bi pa morala na pregled, ker je tolk hiperaktiven se mi zdiuser posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
23.1.2009 14:23:03   
PAJO
ja jz cutm ampak ne tolk kokr sm prejsnje dni,kaj pa vem.
tolk da vem da se premika na vsake tolk casa.no sej bom vidla kaj
po tekom popoldneva.zdej grem po tamavga v vrtec....

barba drugac pa ne vem kdo je v ponedeljek.jz grem v pon.
rodit,ce nc ne bo do takrat,mi bodo kr sprozil porod,ceprav imam
rok sele 30.1. tko da ne vem ce se bova vidli.moram bit ob 6.30 dol.
kdaj imas ti amnio?

Neposredna povezava do sporočila: 3545
23.1.2009 14:46:26   
uršika***
Pajo pol pa itak OK, važn da ga čutiš- saj pravijo, da se malo umiri pred porodom.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
23.1.2009 14:50:57   
tjasssa
Punce a vas lohk prosim da naslednjič k boste obnovile seznamček PDP, nevem kera točno to žurira da me dodate....user posted image

rok mam 24.1., starost 28 let, pričakujemo deklicouser posted image  - NELI, grem pa v Ljubljansko p.,

Ursika - aha 5 dni si čez rok, pol bo pa zdy res vsak čas, čeprav prej sem brala da je ena že 11 dni čez pa še kr nč, no sej če ma otrok dobre pogoje v trebuščku in če mu nič ne fali, zakaj bi ga sami bezal vn, bo že pršu cajt... k ga bo premamil...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
23.1.2009 14:53:09   
mimi30
Pajo, zakaj ti bodo pa v pon. kar sprožili? Se opravičujem, če si že napisala user posted image sem pozabla.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
23.1.2009 14:55:39   
mimi30
PAJO, jaz tudi mislim, da je važno, da ga čutiš ne kako intenzivni so gibi. Tako, da če čutiš redno premikanje je vse vredu. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
23.1.2009 14:58:05   
mimi30
tjassa, dobrodošla!! user posted image user posted image user posted image Problemi so kr takoj manjši, ko jih deliš z drugimi.
Samo jamramo tudi ne, velikokrat se nasmejimo in kakšen pameten nasvet dobimo ali delimo user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?