khurde
|
dober dan, babe žabe !!! sem iz ctg-ja, mojega prvega. meni se je zdelo, da ne dogaja nič, niente, nada, ništa, nothing, pol sta me pa sestra in G prav začudeno gledale, kako da pri tako konkretnih popadkih na 5 do 6 minut ne čutim ničesar... je rekla sestra, da je moj ctg zelo redek pri njih, ker večina je pri tem tempu že v P... jaz pa nič ne čutim, jao, samo sprašujem se, kako bi ctg pokazal tiste krče, ko me zagrabi v križu in dimljah in ko se lahko samo ustavim za par sekund in čakam, da mine. no, imam napotnico za ctg v P za danes zvečer, pa se lahko odločim ali grem tja ali pa grem zjutraj še enkrat k moji G. no, v bistvu moram eno uro počivati z roko na trebuhu in čekirati otrdelost, ker to pa celo občutim, če ležim in če mam roko gor. in če mi redno otrduje, moram v P na CTG, drugače jutri zjutraj k moji G, ker naj bi bila že z eno nogo in pol v porodni... otroček je drugače ok, srček super bije, miga in brca nenormalno veliko, plodovnice je veliko... samo ti popadki, ki so kao zelo konkretni, jeb*** sliko. sem rekla, da moram najprej sobo pospravit, posteljico upedenat, pa za v P spakirat, potem pa bom dala dovoljenje za izkrcanje, pa sta se mi samo smejali. no, zdravnica je rekla, naj samo pazim, da ne bom pri tem pospravljanju in skakanju naokoli koga prav na hitro izgubila in da se mi ne bi zgodilo, da bi doma prav na hitro rodila... pa še vedela ne, da se je zgodilo, ahahha. grem mal pospravit, zibko sem postlala, pa mogoče si bom solato še naredila. nič mi ne paše jesti danes, razen enega junk fooda, za kar pa imam izgovor - sladkorni navkljub - rabim energijo, kaj če grem res še rodit danes... samo najprej moram pa res pospravit vse do konca, pa spakirat itd.
|