|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
22.1.2009 17:21:12   
khurde
dober dan, babe žabe user posted image !!!

sem iz ctg-ja, mojega prvega. meni se je zdelo, da ne dogaja nič, niente, nada, ništa, nothing, pol sta me pa sestra in G prav začudeno gledale, kako da pri tako konkretnih popadkih na 5 do 6 minut ne čutim ničesar... je rekla sestra, da je moj ctg zelo redek pri njih, ker večina je pri tem tempu že v P... jaz pa nič ne čutim, jao, user posted image  samo sprašujem se, kako bi ctg pokazal tiste krče, ko me zagrabi v križu in dimljah in ko se lahko samo ustavim za par sekund in čakam, da mine. user posted image user posted image user posted image

no, imam napotnico za ctg v P za danes zvečer, pa se lahko odločim ali grem tja ali pa grem zjutraj še enkrat k moji G. no, v bistvu moram eno uro počivati z roko na trebuhu in čekirati otrdelost, ker to pa celo občutim, če ležim in če mam roko gor. in če mi redno otrduje, moram v P na CTG, drugače jutri zjutraj k moji G, ker naj bi bila že z eno nogo in pol v porodni...

otroček je drugače ok, srček super bije, miga in brca nenormalno veliko, plodovnice je veliko... samo ti popadki, ki so kao zelo konkretni, jeb*** sliko. user posted image

sem rekla, da moram najprej sobo pospravit, posteljico upedenat, pa za v P spakirat, potem pa bom dala dovoljenje za izkrcanje, pa sta se mi samo smejali. no, zdravnica je rekla, naj samo pazim, da ne bom pri tem pospravljanju in skakanju naokoli koga prav na hitro izgubila in da se mi ne bi zgodilo, da bi doma prav na hitro rodila... pa še vedela ne, da se je zgodilo, ahahha. user posted image

grem mal pospravit, zibko sem postlala, pa mogoče si bom solato še naredila. nič mi ne paše jesti danes, razen enega junk fooda, za kar pa imam izgovor - sladkorni navkljub - rabim energijo, kaj če grem res še rodit danes... user posted image  samo najprej moram pa res pospravit vse do konca, pa spakirat itd.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
22.1.2009 17:24:39   
Zvezdica
Ojla user posted image in mamiceuser posted image

Sem bila pri G, CTG vse ok, NIČ POPADKOV, vaginalni pregled NIČ ODPRTAuser posted image

Sej mam PDP šele čez 2 dni, ampak jast sem pripravljena. Tako da.... V ponedeljek ponovi vajo.

Grem za nazaj prebrat, da vidim kaj praviteuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
22.1.2009 17:49:59   
sonček33
Ma vsem se nekej dogaja...user posted image Ma kako je stem otrdelim trebuhom?  Jaz to nič kej preveč ne porajtam. a bi mogla?

Zvezdica - kopel. a si jo lahko privoščim? Mislim, jaz ne vem,a sem kej odprta al ne. da ne bo kej narobe?

Khurde - ja ti boš pomoje danes ponoči rodila in to en dva tri, brez kakšnega mučenja. In to je superca.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
22.1.2009 18:01:26   
Zvezdica

Zvezdica - kopel. a si jo lahko privoščim? Mislim, jaz ne vem,a sem kej odprta al ne. da ne bo kej narobe?

Jast sem bila v zadnjem tednu 3x v banji, več kot 20 min. Mi ej prav pasalo, ne vem pa če je priporočljivo.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
22.1.2009 18:25:50   
uršika***
Jaz grem dans tudi v banjouser posted image user posted image user posted image Me en drek briga, če ni priporočljivo, pa da lahko pretopla voda sproži porod. Si bom kr krop nalilauser posted image user posted image , da bo ja kaj pomagal, pol pa spet seksatuser posted image user posted image user posted image . Mi je že glupo, k včeraj nisva, ker sem mislila, da me bo kaj odspod danes pogledala, pa me niuser posted image Danes pa najprej vroča kopel, potem seks(seveda v standardnem borring položaju-od straniuser posted image ), parkrat po stopnicah goridoli pa bo mogoče do drugega tedna Alen zuniuser posted image (sem pač pesimistuser posted image )

Ja, nič si dat kopeli not, da je čista voda, pa da vidiš, če ti slučajno oddteče kaj. 

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
22.1.2009 18:40:37   
Limona
Ojla!

Samo, da se javim, brala nisem nič za nazaj, ker sem brez volje...
Na CTG-ju nič popadkov, UZ še vedno v mejah normale, plodovnice dovolj, pretoki po popkovnici normalni, naredil mi je vaginalni pregled, odprta sem za 1 prst, rekel je da je umaknil neko ovojnino user posted image , nisem ga mogla kaj preveč poslušat, ker je bolelo kot hudič, zdaj imam tudi malo rjavega izcedka, sem pa doktorju vse oprostila, ker je tako dobro izgledal user posted image .
Ponovni pregled imam komaj v ponedeljek user posted image imam občutek, da bom rodila med zadnjimi in me bodo še tiste zadnje iz seznama prehitele user posted image

Uršika nič ne bo, bova še kar morale malo počakat user posted image

Vse tiste kar ste rodile čestitke user posted image user posted image
Ostalim pa hiter porod user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.1.2009 18:53:25   
uršika***
Limonca draga moja, kaj je to z nama??? Imaš še kakšno pametno idejo, kako tele bejbije ven spravit???

Sem pa doktorju vse oprostila, ker je tako dobro izgledal .
O ti packa- a zato hodiš ti na preglede, pa nočeš še rodituser posted image
Hm, jaz pa ne morem tko rečt- moj osebni ni švoh, tale dans je pa že nekak pri penziji, pa mi ni glih po mojem okusu user posted image user posted image user posted image

Khurde- se mi zdi, da se počasi odpravljaš proti Rimuuser posted image

Kje ste pa ostale??? Men je pa zadišala zelena solatka s tuno pa majoneznim prelivom. Šibam si tole naredituser posted image , potem pa v bano.

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.1.2009 18:56:33   
Ploha
uršika: nič v bano, v kotel, pa kr kuhat te bomo dal,..user posted image user posted image user posted image

limona: je fejst bolelo???

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.1.2009 18:59:00   
temtem
Živjo, sonosečke(tiste, ki ste še!)!!!
Mene ni bilo 100 let, tako da me je kar malo sram da se tako dolgo nisem javila...moram pa priznat da redno prebiram katera je rodila...čestitam vsem!!!
Moj PDP je jutri, ampak kaže da bo šlo čez rok...Danes sem imela pregled-stanje nespremenjeno-nič odprta, plodovnice dovolj, pravi pa da sem elastičnauser posted image , in da bom kar hitro rodila(ko bom....).
CTG je bil ok, in spet so me pozabili odklopit namreč sem bila priklopljena kar 40 minut...
A ste vse naredile test za streptokok B? Jaz sem mojemu G omenila, pa je rekel da se ta test dela v zadnjem tednuuser posted image ,in da-če nimam kakšen čuden izcedek, da mi ga ni treba delatuser posted image ....potem mi je predpisal Vagisan, kao to je fajn ker se povrne naravna flora nožnice - kar neki!!!
Zdaj sem zaskrbljena, ker ta test nisem opravila, zavedam se pa da sem prepozna da bi šla samoplačniško to čekirat...Upam da bo vse v reduuser posted image
Samo toliko, da se oglasim in vas malo pozdravimuser posted image user posted image user posted image

temtem

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.1.2009 19:06:40   
temtem
Uršika, se pa strinjam s tabo glede borring položaja - od strani...Sicer je pa mojega kar strah user posted image user posted image user posted image ...jaz ga kar prepričujem da ne bi bilo nič narobe, če bi...pa pravi da bi raje počakaluser posted image user posted image user posted image ...bo kar dolgo čakal še po poroduuser posted image

temtem

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.1.2009 19:08:31   
Ploha
temtem: ti ti, res te ni blo 100 let,..mene so tudi zadnjič na ctg prklopleno mel in pozabil name, sm bla mal več kot 1 uro,....aja streptokok pa jaz imam tko, da ti težko pomagam, bo verjetno držalo glede tega, če maš izcedek al pa kej, ker jst mam pogosta vnetja in tud tale streptoko, me je pa testirala že na začetku nosečnosti ker sem imela že prej težave, pa je kr kuj v materinsko napisala, zdele mi pa ni še 1x bris vzela,...

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.1.2009 19:23:47   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO
barba a si drugac ze kej odprta ti?

Včeraj sem bla odprta 1 cm in upam, da bom jutri že več al pa naj bo vsaj plodovnica zrela za akcijo. user posted image

Nič več nimam za povedat ... faj se mejte pa dobr user posted image . user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.1.2009 19:24:41   
Ploha
joj barba a ti si še kr kle, sej ne da te pojam, samo a ni že mal zoprno?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.1.2009 20:27:08   
*m*o*j*c*a*

živjo user posted image !

po dolgem času sem prišla mal pogledat kok ste kej pa kolk vas je še tu..user posted image mi se fajn redimo, rastemo pa se cartamo..user posted image user posted image user posted image upam, da boste tudi druge šle kmalu po svoje user posted image pa da bodo porodi čim lažji..

no pa še ena slikica moje male bibe za vas: user posted image

user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.1.2009 20:30:17   
sonček33
mojca - mala je cukrček. joj, kolk vam je lepo.

ulla je zihr šla rodit

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.1.2009 20:37:25   
Ploha
mojca: joj kok je fletno bitje, jaz bi tudi, iiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.1.2009 20:37:45   
Ploha
sonček: zakaj tako misliš?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.1.2009 20:59:21   
Anonimen
da bi doma prav na hitro rodila... pa še vedela ne, da se je zgodilo, ahahha.

user posted image user posted image user posted image user posted image to si pa skor ziher lohk, da se ne bo zgodilo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Jast sem bila v zadnjem tednu 3x v banji, več kot 20 min. Mi ej prav pasalo, ne vem pa če je priporočljivo.

ma dokler ti voda ne odteče ni panike....sam ne si kakih čudnih sredstev v vodo vsipat, pa prevroča ne sme bit, pa bouser posted image

.pa pravi da bi raje počakal ...bo kar dolgo čakal še po porodu

še žau mu bouser posted image se zna načakat...drgač pa, temtem fajn da si se javlauser posted image

mojca iiiiiiuser posted image user posted image user posted image je res cart...

ulla je zihr šla rodit

user posted image user posted image user posted image sej sm povedla da še ne grem....mal pa mam besede zravn mendauser posted image

škoda res, da se naše mamice bolj ne javljajouser posted image upam da zato, k jim je tolk luštn in se majo fino....in ne zato k bi mele kake težave, stiskeuser posted image
tko da babe  ( tud tiste k še niste rodile), tud če gre kej narobe, če ni vse tolk super duper...dejte glas...sej nismo tu sam za zafrkancijo, lohk si tud mal pomagamo pa ob strani stojimo...pa če že s pametnim nasvetom ne, pa vsaj s kakim virtualnim objemom pa pikopoko...pa je kr boljš poluser posted image

govoril sem.houk.

user posted image

zdej grem pa ankete vpisvat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.1.2009 21:00:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

živjo user posted image !

po dolgem času sem prišla mal pogledat kok ste kej pa kolk vas je še tu..user posted image mi se fajn redimo, rastemo pa se cartamo..user posted image user posted image user posted image upam, da boste tudi druge šle kmalu po svoje user posted image pa da bodo porodi čim lažji..

no pa še ena slikica moje male bibe za vas: user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma ker cukeruser posted image

Da ti očke ven skočijo. Lepo se cartajte pa še kaj se javi.

i belive i can fly....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.1.2009 21:02:35   
mimi30
Hojla, babnce!

Dans je za mene en težek dan, še hujša je bila pa noč. Spala nisem skor nič, ker mi je trebuh boleče otrdeval in bolel me je cel spodnji del, samo vse skupaj ni bilo nič ponovljivega in bolečina je trajala predolgo, skratka vse skupaj mi ni ličilo na popadke,... vseeno sem se začela zjutraj ob 5:30 rihtat, če bi bilo potrebno slučajno it. Čez dan sem se malo odpočila, trebuh mi še vedno otrdeva samo majn pogosto. Tale moj drugi otrok se mi zdi, da se pa že mal dolgo pripravlja.

Ulla, kje si pa ti? Kaj si japanke nataknila user posted image   in šla rodit? Boga si, ker tole otekanje je res user posted image in kr ne mine dokler ne rodiš.

Zdaj sta pa kar dve naši (kathy in nina166) skupaj v CE porodnišnici.

Barba, a tebe tudi tole otrdevanje muči? Te boli al imaš pač samo trd trebuh?

Khurde, pri teb se pa kr fajn že dogaja, mogoč bo pa še danes kaj. Srečnica, super, da te nič ne boli pri tako pogostih popadkih.

Mojca, res lušna punčka user posted image , pravi user posted image in kolk laskov.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.1.2009 21:05:06   
mimi30
Aha, sem spet tak dolgo pisala, da se je Ulla vmes že javla. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
22.1.2009 21:13:51   
Anonimen
mi je trebuh boleče otrdeval in bolel me je cel spodnji del, samo vse skupaj ni bilo nič ponovljivega in bolečina je trajala predolgo, skratka vse skupaj mi ni ličilo na popadke,...

sam jst mam tole skozuser posted image mislim že kr dolgo...pa se mi nič ne zdi, da bi blo kaj resnegauser posted image na kraj pameti mi ne pade, da bi se spravljala kamuser posted image  user posted image me zanima kaj bi mi res ctg pokazaluser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.1.2009 21:24:01   
mimi30
me zanima kaj bi mi res ctg pokazal

tud jaz sem razmišljala, da bi bilo zanimivo met danes pregled in videt kaj bi pokazal ctg. Sam kr tak dokler ni še kaj zraven v paketu pa ne grem nikamoruser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.1.2009 21:35:16   
mimi30
sam jst mam tole skoz mislim že kr dolgo...

očitno se nama skoz nekaj dogaja,.. dolge priprave user posted image , rodili bova na koncu pa čez rok user posted image .

V prvo se mi ni nič prej dogajalo user posted image , sploh pa nič bolečega, ko se je začelo se je začelo tapravo in je bilo treba it tud kr rodit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.1.2009 21:45:46   
PAJO
no se jaz se malo javim.vidm da se ze vsem nekej dogaja.
pri meni je tud tko,skoz manjsi popadki na vsake tolk casa....

kaj pa vem kdaj bo kej?no ja do ponedeljka imam cas,ce ne bo pa takratuser posted image
a bomo vse se do konca cakale?

s je katera od vas ze imela amnio prej a imate sele na rok?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?