khurde
|
Jutro! Še sem tu, pa pomoje bom še par dni. Počasi se odpravljam proti diabetični, imam kontrolo. Drugače nič posebnega, na momente sicer čutim kak krč, ponavadi jih zjutraj ali ponoči nisem, samo kdaj popoldne, drugače pa kar redno zvečer, samo se mi zdi vse še tako na izi, da mi je sploh čudno to imenovati popadek. Sonček, meni je rekla, naj gledam otrdelost trebuha, ker mi prej ni otrdeval oz. zelo redko, pa ker naj bi imela že kar konkretno dogajanje, samo ga ne čutim in je rekla, da najlažje spremljam te "popadke", ki jih ne čutim, tako da spremljam otrdelost trebuha. Samo to otrdelost pa spet čutim samo, če ležim na hrbtu in imam roko na trebuhu, tako da naj bi počivala in to čekirala... mah, komu se pa da počivat in samo čakat rodit, tok časa pa spet nimam. Jaz še zmer mislim, da ko bo čas za rodit it, bom že vedela, brez da bi ležala in čakala na to. Moram še mojo G poklicat danes in povedat kaj smo se včeraj zmenili v P, sicer sem pa že včeraj rekla sestri, da še ene dva dni ne bom rodila, ker se ne počutim tako, samo mi ni verjela. Ker sem imela decembra hujše krče kot sedaj, pa takrat ni noben nič kompliciral okrog njih. Mi je pa sestra v P rekla, da bi eni G najraje proti koncu sterali nosečnice k njim in "se jih rešili", samo jaz ne grem nikamor, dokler ne bo enega pravega razloga za to (pa se mi zdi, da sta samo dva prava: en, da je otrok pripravljen, da gre ven in drug, da je v stiski in mora ven - pri meni očitno ni ne eno ne drugo, upam pa, da bo prvo, samo bo, ko bo, sej imam rok šele čez par dni, pa še pol je nekaj fore, da se opogumi in gre sam od sebe ven). Ulla, nekaj me zanima glede SPSS - off topic completely - a imaš original program a snet z neta, katero verzijo in če imaš kak priročnik za delo z SPSS? Lep dan, letim v ZD.
|