|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
22.1.2009 21:46:39   
Anonimen
jst mam to otrdevanje nekje od 4. mesca....pa pr uli je blo tud tko....k je moja mami tako paniko nagnala, da ona pr 4ih otrocih ne ve za kej takega, pa kaj se zajebavamo, da bom rodila itd....in je svojga gin. pa ne vem koga še vse poklicala, pol pa k so ji vsi povedli in razložli isto kt jst, no, pol je blo pa okuser posted image
je pa tečno res....sam se navadišuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
22.1.2009 21:48:17   
Anonimen
je katera od vas ze imela amnio prej a imate sele na rok?

v ce nč tega ne delajo, kolkr vem...vsaj prvič mi niso...

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
22.1.2009 21:55:31   
mimi30
jst mam to otrdevanje nekje od 4. mesca....

ja, saj da mi otrdeva ni nč nenavadnega, samo da zraven še hudičevo boli user posted image . A boli tebe tud?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
22.1.2009 21:57:50   
PAJO

ja men otrdeva trebuh takrat ko imam popadke.
drugac pa nc,me pa mal boli,moram predihat takrat vse skupej.

ploha kje si ti?a ze spis?kako si kej?si kej boljse?

se dober teden pa bomo vse mamiceuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
22.1.2009 22:01:23   
Ploha
PAJO: evo me, ja sm kr boljš, se futram z vitamini, pa je počuje kuj boljše,...kako si ti? a ti boš pa do ponedljka že mamica, no najkasneje v ponedeljek, jst mam v sredo amnio, me je kr mal strah,...ampak bom prežvela, sj bom mogla,..kaj pa zdej počneš čez dan?

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
22.1.2009 22:02:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

jst mam to otrdevanje nekje od 4. mesca....

ja, saj da mi otrdeva ni nč nenavadnega, samo da zraven še hudičevo boli user posted image . A boli tebe tud?

itak da boliuser posted image pa bolj k sm noseča, bolj boliuser posted image mi kr sapo jemlje na momenteuser posted image

sam kaj pa čemuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
22.1.2009 22:09:02   
PAJO
cez dan mal okol hodim,mal pospravljam,pocivam....
s tamavmu se mal igrava....sej kar hitro cajt mine

no sam da si ti boljs.a v sredo imas amnio?a to pri svoji gin.?

ja jaz pa v ponedeljek ob 6.30 moram bit v p.
upam da se bo vse hitro odvijal,no sej imam tvojo stevilko tko
da ti bom kej porocala.sej drugace si spela?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
22.1.2009 22:10:24   
PAJO

grem pocasi spat,ker ponoci bolj slabo spim,pa moram nadoknadit.

lep vecer pa lahko noc user posted image

se slisimo jutri ce katera ne bo odsla v rimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
22.1.2009 22:14:33   
crtka

Tudi meni se skozi neki dogaja, smo se že 2krat odpravljali v P, ker sem imela več kot uro popadke na 5 min, pol sm se pa stuširala pa še malinov čaj si skuhala pa je vse minilo, sm imela pa včeri ctg in pregled, pa popadkov nič odprta pa lih 1 cm.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
22.1.2009 22:16:03   
Ploha
PAJO: ja si pa dob zapomneš,...ne amnio mam v P, me prou zanima kateri G dela, upam da urh,...

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
22.1.2009 23:40:19   
khurde
Čer!

Še sem tu. user posted image  Imam vse zlikano, 98% pospravljeno, torbo moram še spakirat, pomoje bom to naredila jutri.

Na koncu sva šla v P na ta CTG, ker sem razmišljala, da bi me itak G poslala tja čez vikend, pa bolje, da grem prej, pa se zmenim kako in kaj, pa imam mir. user posted image  No, so mi merili ene pol ure, najprej na boku in pol na hrbtu, pa lulat, pa temperaturo merit... vsega boga. In na koncu mi je sestra rekla, da grem lahko domov, ker sem ji prej rekla, da ne vidim smisla, da me imajo not, če je vse ok, pa da bi raje doma čakala. Imam srečo, da se je strinjala, mi je pa rekla, da je moja G verjetno zaradi rezultatov predvidevala, da me bojo kar notri obdržali. Redni popadki so, samo ždet tam nekje v P in samo čakati ... nope, če je vse ok, to ni zame. Je pa rekla, da lahko pričakujem, da pridem nazaj že jutri zjutraj ali pa v roku enih treh dni, glede na dogajanje v trebuhu. Bomo videli, še tista 2% pospravim, spakiram torbo, pa dam dovoljenje za izkrcanje, potem pa bom videla, koliko me kdo uboga. user posted image

Počas grem spat, ker tole letanje naokoli ni zame.

Lahko noč!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.1.2009 8:09:18   
Zvezdica
Morgen user posted image

http://user posted image

Najprej sem vam postregla z enim čajčkom, zdaj me pa zanima, če se je ponoč kaj dogajal?

Khurde, si še tu?

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.1.2009 8:35:23   
Zvezdica
Vidim, da še spite al pa dihate.

Tukaj je zanimiv ČLANEK o teh naših vsemogočnih otročkih

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.1.2009 9:07:23   
khurde
Jutro!

Še sem tu, pa pomoje bom še par dni. Počasi se odpravljam proti diabetični, imam kontrolo. Drugače nič posebnega, na momente sicer čutim kak krč, ponavadi jih zjutraj ali ponoči nisem, samo kdaj popoldne, drugače pa kar redno zvečer, samo se mi zdi vse še tako na izi, da mi je sploh čudno to imenovati popadek. user posted image

Sonček, meni je rekla, naj gledam otrdelost trebuha, ker mi prej ni otrdeval oz. zelo redko, pa ker naj bi imela že kar konkretno dogajanje, samo ga ne čutim user posted image  in je rekla, da najlažje spremljam te "popadke", ki jih ne čutim, tako da spremljam otrdelost trebuha. Samo to otrdelost pa spet čutim samo, če ležim na hrbtu in imam roko na trebuhu, tako da naj bi počivala in to čekirala... mah, komu se pa da počivat in samo čakat rodit, tok časa pa spet nimam. Jaz še zmer mislim, da ko bo čas za rodit it, bom že vedela, brez da bi ležala in čakala na to.

Moram še mojo G poklicat danes in povedat kaj smo se včeraj zmenili v P, sicer sem pa že včeraj rekla sestri, da še ene dva dni ne bom rodila, ker se ne počutim tako, samo mi ni verjela. Ker sem imela decembra hujše krče kot sedaj, pa takrat ni noben nič kompliciral okrog njih.

Mi je pa sestra v P rekla, da bi eni G najraje proti koncu sterali nosečnice k njim in "se jih rešili", samo jaz ne grem nikamor, dokler ne bo enega pravega razloga za to (pa se mi zdi, da sta samo dva prava: en, da je otrok pripravljen, da gre ven in drug, da je v stiski in mora ven - pri meni očitno ni ne eno ne drugo, upam pa, da bo prvo, samo bo, ko bo, sej imam rok šele čez par dni, pa še pol je nekaj fore, da se opogumi in gre sam od sebe ven).

Ulla, nekaj me zanima glede SPSS - off topic completely - a imaš original program a snet z neta, katero verzijo in če imaš kak priročnik za delo z SPSS?

Lep dan, letim v ZD.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.1.2009 9:22:08   
Anonimen
Vidim, da še spite al pa dihate.

jst sam dihamuser posted image ne gre da nebi user posted image

sm že ful pospravla, mi je Ula pomagalauser posted image sicer sem mela ene dvakrat več dela zarad njene pomoči, samo ne bodmo malenkostniuser posted image zdej pa spi...pol boma pa mal vn šle, če se nau glih kak dež uscaluser posted image

Samo to otrdelost pa spet čutim samo, če ležim na hrbtu in imam roko na trebuhu, tako da naj bi počivala in to čekirala... mah, komu se pa da počivat in samo čakat rodit, tok časa pa spet nimam.

hm...kaj pa vem, sam po moje ni treba glih kompliciratuser posted image ker ko se bo zares začelo BOŠ VEDLA in  BOŠ ČUTLAuser posted image ne glede na to al pr miru ležiš z roko na trebuhu, al kuhaš, al spiš....ne se bat, da boš rodila pa nč vedla za touser posted image

Ulla, nekaj me zanima glede SPSS - off topic completely - a imaš original program a snet z neta, katero verzijo in če imaš kak priročnik za delo z SPSS?

eh, iz neta je snet...kr zajebava neki, morm res vse sproti shranjevat, ker ma neke čudne ideje in se kr zapirauser posted image
je pa men se zdi10.0, kakih navodil nimam, tud ne znam kej ekstra z njim delatuser posted image tist kar so mi povedli oz. pokazali...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.1.2009 9:25:43   
Limona
Ojla!

Malo, da vas pozdravim. Vidim, da vas kar nekaj bolj slabo spi ponoči, želim vam da bo spanec boljši in da se naspite predno boste rodile user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
limona: je fejst bolelo???

Mene ta vaginalni pregled nenormalno boli, saj po moje ostale tudi, ampak to mi je že bilo v prvi nosečnosti najhuhe. Ko so pri prvem porodu v porodni pregledovali sem mislila, da bom babico enkrat pritisnila okoli kepe user posted image
Saj včeraj tudi, ko je tako šaril notri, danes pa se mi čep lušči. Sem se zjutraj zbudila in šla na WC in je bilo kar nekaj sluzi.

IZVIRNO SPOROČILO: Uršika
Limonca draga moja, kaj je to z nama??? Imaš še kakšno pametno idejo, kako tele bejbije ven spravit??? Nimam pojma kako user posted image ,ne dajo se pa pika!

Sem pa doktorju vse oprostila, ker je tako dobro izgledal .
O ti packa- a zato hodiš ti na preglede, pa nočeš še rodit
Hm, jaz pa ne morem tko rečt- moj osebni ni švoh, tale dans je pa že nekak pri penziji, pa mi ni glih po mojem okusu

Ja na tega doktorja pa sem včeraj naletela...prvič sem ga videla, tako da to ni vzrok, da ne bi rodila user posted image
Ponavadi sem imela v porodnišnici al žensko ali pa neke čudne doktorje, ta včeraj pa me je presenetil user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.1.2009 9:57:43   
petra88
prva noč je za nami user posted image sedaj čakam da se david zbudi, da se priklopimo, upam da bo za foro da bo kmalu zaspal nazaj user posted image
sem se pa lotila brat za nazaj ampak sem kmalu obupala.. user posted image
no pa še ena slikca, sem ga sedaj ujela ko se počasi zbuja... upam da bo naložilo
user posted image

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.1.2009 10:00:11   
sonček33
Petra ojla...joj kako lepo bitjece ...in že prav noč za vami... uživajte pa javi se nam kaj. Zdaj so nam vse  ki so že rodila pobegnile. Jih ni nikjer. Dejte se mal več oglašat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.1.2009 10:07:31   
petra88
hehe, sonček je preveč lepo bit z user posted image user posted image user posted image
in katera je danes na vrsti da gre v Rim??

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.1.2009 10:07:59   
Zvezdica
Sonček, a kaj kaže da bo?

Petra, ja kakšen mucek jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.1.2009 10:19:42   
sonček33
o petra verjamem.
zvezdica- ma nič ne kaže...user posted image pa pri vas'

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.1.2009 10:21:14   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

o petra verjamem.
zvezdica- ma nič ne kaže...user posted image pa pri vas'

user posted image user posted image user posted image ne, sem še čist zaprta, pa na ctgju je vse mirno. Upam na luno, ki bo v nedeljo.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.1.2009 10:23:04   
sonček33
zgleda, da bova res do lune čakali, no sej jaz imam itak šele v torek rok, ti pa jutri kajne? ma bova že zdržali, čeprav jaz bi ga že tako rada stisnila k sebi.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 10:25:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
23.1.2009 11:07:37   
Anonimen
iii petra kaki lubekuser posted image joj, zdej se bo pa še men počas luštat začelouser posted image

jst očitno resno gnezdimuser posted image tko da mogoč pa bom celo rodila v bližnji prihodnostiuser posted image me je lubi vprašal včeri, če mam vročino...al če sem se u glavo udarlauser posted image pol veste da je resna situacija...

grema vn zdej...

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?