Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:41:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma saj vem, jaz sem malo smotana, ker kar pričakujem, da tako mali otrok mora vsak dan zmazat npr. 300g kosila. Me je malo razvadila, sedaj pa že cvilim kot miš Tebe malo preveč skrbi. Če moja poje 200g skačem do stropa. 150g je max, vse ostalo je praznik. enako je tudi pri nas, jaz pa zadnje cajte sploh nič ne tehtam obroke, se mi ne da več, zdi se mi pa da velik poje pa brez borb in to mi je najbolj pomembno Jaz obrokov sploh ne tehtam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:42:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Nč, jst se bom mojim 2ma sončkoma prdružla v spalnici. NOČKO P.S. Se tipkamo ob kofetu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:43:01
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma saj vem, jaz sem malo smotana, ker kar pričakujem, da tako mali otrok mora vsak dan zmazat npr. 300g kosila. Me je malo razvadila, sedaj pa že cvilim kot miš Tebe malo preveč skrbi. Če moja poje 200g skačem do stropa. 150g je max, vse ostalo je praznik. Mi tudi jemo obroke med 150g in 200g. teh stvari pa raj ne vem... mi sploh ne prekoračimo 100ml in to sadnega, kar še nekako papa edino mlečne kašice lahko poje kakih 120ml pa brez osrednjega obroka smo saj ne vem, od česa živi ta otrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:45:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se je odločil, da bo danes spal pri mami, samo jaz ne vem kje bom spala, ker spi na sredini. Gal pa spi pri nama včasih kar počez, tako da sem jaz čisto na robu, njegove noge na moji glavi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:46:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem se umit, ne preveč divjat ti pa šparej z vodo, sej veš: recesija Morala bi mi reč, naj šparam tudi s plinom in se na hitro z mrzlo umijem mafi, nekakšno kuhinjo menda imaš, ne? IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a lahko dam Vidku še malo Calpola, čeprav sem mu dala ob 19 svečko proti vročini??? naj bi dajali največ na 4 ure take zadeve Tako, ja. A mu ni vročina nič padla? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ dobr si se spomnila s tickerji. Aha a pol je obletnica 27.3 . Ma sej to akcijo majo vsako leto pa ni kej velik folka ponoč, čez dan ga je pa full,ga je blo že dons kr dost. Jest mal prošnje spet pošiljam Midva imava obletnico pa 28.3. Nina7 Ooooo, lepo A je Gal že mrknil? Aha, vidim, da je treba iti spat. Mirno nočko vsem
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.1.2009 22:47:18 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:47:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo limam slikice, oziroma načrte naše kuhinje, tally, upam, da se kaj vidi: A tud kuhnje ste začele obdelovat? Kaj je naslednje WC, dnevna al spalnica? Najbolš da se gre po vrsti od vhodnih vrat pa vse not. (joke) Lepa je Naslednje bo na vrsti jedilnica z dnevno sobo in hodnik - to bomo mi sedaj spomladi prenavljali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:48:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Nč, jst se bom mojim 2ma sončkoma prdružla v spalnici. NOČKO P.S. Se tipkamo ob kofetu Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:49:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ dobr si se spomnila s tickerji. Aha a pol je obletnica 27.3 . Ma sej to akcijo majo vsako leto pa ni kej velik folka ponoč, čez dan ga je pa full,ga je blo že dons kr dost. Jest mal prošnje spet pošiljam Midva imava obletnico pa 28.3. Nina7 Ooooo, lepo A je Gal že mrknil? Aha, vidim, da je treba iti spat. Mirno nočko vsem Gal panča. Nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:50:02
|
|
|
|
Anitka
|
Če ste vse šle moram iti pa še jaz. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:58:15
|
|
|
|
Anitka
|
Sem dobila en tak dober mail s fotkami pa ne znam kako bi ga spravila sem gor in ga delila z vami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 7:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Ne razumem kako otrok pri 8 mesecih rabi tako malo spanja Zaspal je ob polnoci in pokonci je ze od 5h zjutraj pa nic se ni tecen? Moj je vceraj pozno prisel pa sva se potem malce zagovorila in sva sla spat ob 4h...In sedaj sem kot bi me traktor povozil.. Sem malega nahranila in dala v dnevni na tla, da bi se igral jaz pa na kavc pa z enim ucom drnjohat... ja vrajtm skoz je hodu in me scipal...Tako da sva bila pridna in sva ze vse pospravila in eno rundo perila oprala in obesila.... Evo itak ste pa cist adijo 20 strani imam za prebrat...pa komi da oci odprte drzim ...A bi sla raje kaka obnova ? Nic grem si se glavo umit pa se stusirat pa da vidmo ce bom pol kej bolje... Kavo pa naj kdo drug skuha...jaz jo ne znam ,ker jo nihce ne pije. Pri meni dobite samo pravi caj ( jakkkk) kakav ali mleko pa nescaffe mamo tud... ajde ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:04:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro Noč je bila, ..... no ja, kaj nej rečem, ..... za en drek ****, hvala za kakav, sam jaz rabim kej bolj močneg, da me spravi k sebi Evo še za vse ostale čveke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:14:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Ne razumem kako otrok pri 8 mesecih rabi tako malo spanja Zaspal je ob polnoci in pokonci je ze od 5h zjutraj pa nic se ni tecen? Tudi naša je pol noči pokonci, tako da te še kako dobro razumerm Moj je vceraj pozno prisel pa sva se potem malce zagovorila in sva sla spat ob 4h...In sedaj sem kot bi me traktor povozil.. Ojoj, nič čudnega da si čisto povožena Sem malega nahranila in dala v dnevni na tla, da bi se igral jaz pa na kavc pa z enim ucom drnjohat... ja vrajtm skoz je hodu in me scipal...Tako da sva bila pridna in sva ze vse pospravila in eno rundo perila oprala in obesila.... Evo itak ste pa cist adijo 20 strani imam za prebrat...pa komi da oci odprte drzim ...A bi sla raje kaka obnova ? Nic grem si se glavo umit pa se stusirat pa da vidmo ce bom pol kej bolje... Kavo pa naj kdo drug skuha...jaz jo ne znam ,ker jo nihce ne pije. Pri meni dobite samo pravi caj ( jakkkk) kakav ali mleko pa nescaffe mamo tud... ajde ...
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:17:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Ne razumem kako otrok pri 8 mesecih rabi tako malo spanja Zaspal je ob polnoci in pokonci je ze od 5h zjutraj pa nic se ni tecen? Moj je vceraj pozno prisel pa sva se potem malce zagovorila in sva sla spat ob 4h...In sedaj sem kot bi me traktor povozil.. Sem malega nahranila in dala v dnevni na tla, da bi se igral jaz pa na kavc pa z enim ucom drnjohat... ja vrajtm skoz je hodu in me scipal...Tako da sva bila pridna in sva ze vse pospravila in eno rundo perila oprala in obesila.... Evo itak ste pa cist adijo 20 strani imam za prebrat...pa komi da oci odprte drzim ...A bi sla raje kaka obnova ? Nic grem si se glavo umit pa se stusirat pa da vidmo ce bom pol kej bolje... Kavo pa naj kdo drug skuha...jaz jo ne znam ,ker jo nihce ne pije. Pri meni dobite samo pravi caj ( jakkkk) kakav ali mleko pa nescaffe mamo tud... ajde ... saj bo čez 5 let zihr bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:18:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Noč je bila, ..... no ja, kaj nej rečem, ..... za en drek ****, hvala za kakav, sam jaz rabim kej bolj močneg, da me spravi k sebi Evo še za vse ostale čveke Tudi tebi Hvala za kofi, jaz sicer ne rabim kako bombo, samo prileglo bi se nekaj toplega, ker me nekam zebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:19:12
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Noč je bila, ..... no ja, kaj nej rečem, ..... za en drek Hvala enako ****, vidim, da si tudi ti fuč Glede količine spanca pri takem sem pa tudi jaz čisto zmedena, ker mi ni jasno, kako lahko z nekaj urami na 24 ur (če vse dremeže seštejem, pride na cca. 6 ur!!!) mali normalno funkcionira. Prve tri mesece je res ful spal, potem pa se mu je pokvaril rele za spanje in ne vem, kje in kako naj uveljavljam garancijo... Aja, kako si potem naredila bešamel? Pa da vam povem, da je danes Gregi prvič sam od sebe pomahal v slovo. Velika pika je šla v šolo in sem ji pomahala, potem pa še on Grem previt tulečega pokakanca in si skuhat kavo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:19:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bratje obšanek http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=5443366660158865166&hl=en Mislem, kva se Slovenci ne spomnijo vsega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:20:52
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Noč je bila, ..... no ja, kaj nej rečem, ..... za en drek ****, hvala za kakav, sam jaz rabim kej bolj močneg, da me spravi k sebi Evo še za vse ostale čveke dobro jutro, pri nas tud, najprej tamala ni mogla spat, ker ima zabasan nos in grlo, potem ko je ob 3 končno mrknila, pa jaz nisem mogla, ker sem jo poslušala kako diha... se mi je zdel, da ne more vdihnit in sem paniko zagnala, mojga zbudila, da gremo na urgenco, ker se bo otrok zadušil! Me je na.piz.dil in spodil spat... potem sem zaspala do 7, ko je začela tako kašljat, da sem mislila, da se bo zadavila... sem ji dala mal mlekca, zdej pa spi in kašlja v spanju, jaz pa ne morem, pa se ful podrta... sej nebi panike zganjala, če mi nebi včeraj ena kolegica razlagala, da je tamalega mogla peljat na urgenco, ker ni mogle dihat in je šibala z odprtimi okni po celovški 100 na h... če bi prišla 5 min prepozno bi umrl...laringitis al kaj... tak prehlad, da se grlo tako zoži, da ne morjo dihat... valda nisem mogla spat, ko je naša hropla zraven!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:22:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa da vam povem, da je danes Gregi prvič sam od sebe pomahal v slovo. Velika pika je šla v šolo in sem ji pomahala, potem pa še on fant se hitro uči. Ko bi se mu le spomin vrnil in se spomnil kako je fino spat v kosu 8h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:23:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem se umit, ne preveč divjat ti pa šparej z vodo, sej veš: recesija Morala bi mi reč, naj šparam tudi s plinom in se na hitro z mrzlo umijem no, a si?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:23:47
|
|
|
|
Svojeglava
|
Aja drugače je pa včeraj naša tamala prvič zaspala brez dojenja! ne vem a sem vesela a žalostna... želim si da bi nehala dojit, seveda, saj se mi zdi da je čist ok nekje 9m dojit... po drugi strani pa izgubljam vez, ki je bila zelo lepa... ah saj vem, da potrebuje zdaj druge vrste pozornost,... saj je blo že vse 100x napisano tukaj gor... ampak vseen...mal jamram...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:24:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej greva pa papcat pa se pol beremo in tipkamo naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 8:25:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja še kar spi, sem šla prav do nje ob 8h, ker se mi je zdelo čudno, da danes ni nič jamrala ponoči. No spala je kot angel. Grem si naštimat kafe, izzivam usodo, ker takrat se največkrat zbudi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?