Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:45:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a sta pomislila na kakega mizarja??? jaz jo bom verjetno naročila pri mizarju, ker sem bila z predsobo zadovoljna če ne bova najdla sprejemljivo ceno, bova tudi midva pri mizarju naročila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:45:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
Živjo čveke, na hitro berem in vidim da ste se spomnile na Erazmovo obmesečnico ....hvala ....nejc ma fulll hude mere .... špelin@ je jezna, razočarana in benti nad našo zakonodajo...res ni pravično do nekaterih .... Omar je bil priden danes ....pa recepti so padali, mnjami....ojej, pa Tilen je v bolnici bogi mišek mali....upam da se čimprej pozdravi ...Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Ta sončna je pridelala 5.000 postov ...uffff, en smučar je fulll hudo padu upam da bo vse ok z njim...Vid, ne zdej zbolet ...Alja je že malce boljša jedka ....filip je bil priden dečko ....ja, smučanje je lahko že precej nevaren šport ... barbaw odgovor na prošnjo naj bi prišel v roku enih dveh tednov od zaključenega razpisa....uuuu Manca je bla tud full pridna, veliko spala in veliko jedla ...Estrella čestitke ob obletnici ....vauuuu, Maja je pa super pametna in spretna deklica .... še mal pa bom obupala....tole je mal preveč zame... .... ah zdej mi je pa še RR zaštrajkal....bomo vidli če bo sploh objavlo post....bom potem probala še kaj napisat... eh sej sploh ne boste brale tega skropucala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:45:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moja kuhinja , saj si jo vidla je mislim okoli 9 tekočih metrov in je prišla s popusti z vsemi aparati razen mikrovalovke 10 000 eu jaz sem izkoristila priliko in si dala duška Poprej sem imela razmajano 40 let staro kuhinjo, 10 kratprelepljeno in , da ne govorim o pantih Res moram 1x do tebe, da vidim to Kuhinjo Čakam....sedaj snega ni več Da ne bo vmes spet zapadel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:46:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally a tole je cena za spodnji in zgornji leseni del, sej veš kaj mislim, a so v ceno všteta tudi zgornje omarice? midva bova imela pol manjšo kuhinjo od tvoje pa bi mogoče prišlo v poštev. lahko mi tudi na ZS pišeš ja to je cena za zgornji in spodnji del omaric, kompletno ves leseni del, pa šank imam vključen. bom jutri mal poslikala pa ti bom slikice poslala, a prov, da si boš lahko predstavljala kko to izgleda pri meni. sva šla pa direkt v Polzelo v njihovo trgovino in nisva naročala prek posrednika (naprimer kake trgovine). Prvič sva šla tja čisto informativno, bolj na izlet, pa so nama jo ful lepo zrisali (če bom jutri našla še skice, ti jih bom poslinirala, da boš videla, kako natančno ti to narišejo), pol v drugo sva jo šla pa naročit pa avans plačat. Pol sva jo pa dobila v roku cca.3 tednov hvala ti si ful prijazna , mislim pa da sem na eni slikici zasledila tvojo kuhinjo rdeče-bež kombonacija, meni osebno fuuul všeč ja kombinacija z rdečo je ja jaz sem mahnjena na rdečo barvo, vprašej Estrello evo sem najdla skice od kuhinje, jih bom poskinirala in prilimala slikice
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:46:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Živjo čveke, na hitro berem in vidim da ste se spomnile na Erazmovo obmesečnico ....hvala ....nejc ma fulll hude mere .... špelin@ je jezna, razočarana in benti nad našo zakonodajo...res ni pravično do nekaterih .... Omar je bil priden danes ....pa recepti so padali, mnjami....ojej, pa Tilen je v bolnici bogi mišek mali....upam da se čimprej pozdravi ...Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Ta sončna je pridelala 5.000 postov ...uffff, en smučar je fulll hudo padu upam da bo vse ok z njim...Vid, ne zdej zbolet ...Alja je že malce boljša jedka ....filip je bil priden dečko ....ja, smučanje je lahko že precej nevaren šport ... barbaw odgovor na prošnjo naj bi prišel v roku enih dveh tednov od zaključenega razpisa....uuuu Manca je bla tud full pridna, veliko spala in veliko jedla ...Estrella čestitke ob obletnici ....vauuuu, Maja je pa super pametna in spretna deklica .... še mal pa bom obupala....tole je mal preveč zame... .... ah zdej mi je pa še RR zaštrajkal....bomo vidli če bo sploh objavlo post....bom potem probala še kaj napisat... eh sej sploh ne boste brale tega skropucala... hvala za obnovo , pa čestitke za obmesečnico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:47:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma saj vem, jaz sem malo smotana, ker kar pričakujem, da tako mali otrok mora vsak dan zmazat npr. 300g kosila. Me je malo razvadila, sedaj pa že cvilim kot miš Tebe malo preveč skrbi. Če moja poje 200g skačem do stropa. 150g je max, vse ostalo je praznik. enako je tudi pri nas, jaz pa zadnje cajte sploh nič ne tehtam obroke, se mi ne da več, zdi se mi pa da velik poje pa brez borb in to mi je najbolj pomembno jaz pa nikoli ne tehtalam kokr poje poje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:47:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Živjo čveke, na hitro berem in vidim da ste se spomnile na Erazmovo obmesečnico ....hvala ....nejc ma fulll hude mere .... špelin@ je jezna, razočarana in benti nad našo zakonodajo...res ni pravično do nekaterih .... Omar je bil priden danes ....pa recepti so padali, mnjami....ojej, pa Tilen je v bolnici bogi mišek mali....upam da se čimprej pozdravi ...Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Ta sončna je pridelala 5.000 postov ...uffff, en smučar je fulll hudo padu upam da bo vse ok z njim...Vid, ne zdej zbolet ...Alja je že malce boljša jedka ....filip je bil priden dečko ....ja, smučanje je lahko že precej nevaren šport ... barbaw odgovor na prošnjo naj bi prišel v roku enih dveh tednov od zaključenega razpisa....uuuu Manca je bla tud full pridna, veliko spala in veliko jedla ...Estrella čestitke ob obletnici ....vauuuu, Maja je pa super pametna in spretna deklica .... še mal pa bom obupala....tole je mal preveč zame... .... ah zdej mi je pa še RR zaštrajkal....bomo vidli če bo sploh objavlo post....bom potem probala še kaj napisat... eh sej sploh ne boste brale tega skropucala... Madona, tole pa je ena šnel obnova Kako zdravje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:48:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Živjo čveke, na hitro berem in vidim da ste se spomnile na Erazmovo obmesečnico ....hvala ....nejc ma fulll hude mere .... špelin@ je jezna, razočarana in benti nad našo zakonodajo...res ni pravično do nekaterih .... Omar je bil priden danes ....pa recepti so padali, mnjami....ojej, pa Tilen je v bolnici bogi mišek mali....upam da se čimprej pozdravi ...Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Ta sončna je pridelala 5.000 postov ...uffff, en smučar je fulll hudo padu upam da bo vse ok z njim...Vid, ne zdej zbolet ...Alja je že malce boljša jedka ....filip je bil priden dečko ....ja, smučanje je lahko že precej nevaren šport ... barbaw odgovor na prošnjo naj bi prišel v roku enih dveh tednov od zaključenega razpisa....uuuu Manca je bla tud full pridna, veliko spala in veliko jedla ...Estrella čestitke ob obletnici ....vauuuu, Maja je pa super pametna in spretna deklica .... še mal pa bom obupala....tole je mal preveč zame... .... ah zdej mi je pa še RR zaštrajkal....bomo vidli če bo sploh objavlo post....bom potem probala še kaj napisat... eh sej sploh ne boste brale tega skropucala... pa smo Tole "skropucalo" je ful dobro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:48:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ja kombinacija z rdečo je ja jaz sem mahnjena na rdečo barvo, vprašej Estrello evo sem najdla skice od kuhinje, jih bom poskinirala in prilimala slikice jaz tudi , čeprav me vsi hočejo prepričat da se bom take kuhinje naveličala , kako se bom naveličala nečesa kar mi je všeč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:48:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi a sta pomislila na kakega mizarja??? jaz jo bom verjetno naročila pri mizarju, ker sem bila z predsobo zadovoljna če ne bova najdla sprejemljivo ceno, bova tudi midva pri mizarju naročila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:48:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Punci, kje imata najete kredite?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:48:40
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega midva imava kuhinjo od Garanta pa sem ful zadovoljna. je ful velika (mam kuhinjo 4,5 m x 5m) pa sploh ni bla tolk draga midva sva jo pa dala delat enmu mizarju in naju je prišlo več kot pol ceneje kot če bi jo kupila v trgovini....namesto cca. 800.000, sva dala 350.000, brez računa seveda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:48:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma saj vem, jaz sem malo smotana, ker kar pričakujem, da tako mali otrok mora vsak dan zmazat npr. 300g kosila. Me je malo razvadila, sedaj pa že cvilim kot miš Tebe malo preveč skrbi. Če moja poje 200g skačem do stropa. 150g je max, vse ostalo je praznik. enako je tudi pri nas, jaz pa zadnje cajte sploh nič ne tehtam obroke, se mi ne da več, zdi se mi pa da velik poje pa brez borb in to mi je najbolj pomembno jaz pa nikoli ne tehtalam kokr poje poje sej ne rabiš vidiš po kilaži kolk poje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:49:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Punci, kje imata najete kredite? sparkasse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:49:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moja kuhinja , saj si jo vidla je mislim okoli 9 tekočih metrov in je prišla s popusti z vsemi aparati razen mikrovalovke 10 000 eu jaz sem izkoristila priliko in si dala duška Poprej sem imela razmajano 40 let staro kuhinjo, 10 kratprelepljeno in , da ne govorim o pantih Res moram 1x do tebe, da vidim to Kuhinjo Čakam....sedaj snega ni več Da ne bo vmes spet zapadel Če boš čakala na jesen, ni izklučeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:49:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Punci, kje imata najete kredite? sparkasse sparkasse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:50:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ja kombinacija z rdečo je ja jaz sem mahnjena na rdečo barvo, vprašej Estrello evo sem najdla skice od kuhinje, jih bom poskinirala in prilimala slikice jaz tudi , čeprav me vsi hočejo prepričat da se bom take kuhinje naveličala , kako se bom naveličala nečesa kar mi je všeč jaz bi imela pa hm nekaj svetlega kombinirano z rdečo, ki pa bi bila le tu in tam, ker imam malo svetlobe v kuhinji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:50:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Punci, kje imata najete kredite? sparkasse sparkasse Me zanima, če se bo tudi kje drugje znižal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:50:57
|
|
|
|
tally
|
hvala punce za tolažbo, dobre nasvete in vse ostalo sem že boljše volje in ne gledam več vse tako črno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:51:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Punci, kje imata najete kredite? sparkasse sparkasse Me zanima, če se bo tudi kje drugje znižal Mene tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:51:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Estrelli se je fuuul znižal kredit ...nam se je samo za 25 € .... Punci, kje imata najete kredite? Kako to? Saj je euibor ful padel in znaša za tekoče tromesečje 2,892%
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:52:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ja kombinacija z rdečo je ja jaz sem mahnjena na rdečo barvo, vprašej Estrello evo sem najdla skice od kuhinje, jih bom poskinirala in prilimala slikice jaz tudi , čeprav me vsi hočejo prepričat da se bom take kuhinje naveličala , kako se bom naveličala nečesa kar mi je všeč jaz bi imela pa hm nekaj svetlega kombinirano z rdečo, ki pa bi bila le tu in tam, ker imam malo svetlobe v kuhinji Moja je bela z malo zelene in se je še po skoraj 10. letih nisem naveličala Kot nova je, samo trenutno malo umazana Morala sem izbrati svetlo, ker v tistem koncu podolgovate sobe ni prav dosti svetlobe, okno je potem bolj proti jedilnici.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:53:01
|
|
|
|
hijenca
|
Videk se je odločil, da bo danes spal pri mami, samo jaz ne vem kje bom spala, ker spi na sredini.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:53:22
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ja kombinacija z rdečo je ja jaz sem mahnjena na rdečo barvo, vprašej Estrello evo sem najdla skice od kuhinje, jih bom poskinirala in prilimala slikice jaz tudi , čeprav me vsi hočejo prepričat da se bom take kuhinje naveličala , kako se bom naveličala nečesa kar mi je všeč ne se pustit prepričat....naredi po svoje, sej boš ti živela tam, ne drugi....men je tud všeč ta kombinacija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:53:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ja kombinacija z rdečo je ja jaz sem mahnjena na rdečo barvo, vprašej Estrello evo sem najdla skice od kuhinje, jih bom poskinirala in prilimala slikice jaz tudi , čeprav me vsi hočejo prepričat da se bom take kuhinje naveličala , kako se bom naveličala nečesa kar mi je všeč jaz bi imela pa hm nekaj svetlega kombinirano z rdečo, ki pa bi bila le tu in tam, ker imam malo svetlobe v kuhinji Moja je bela z malo zelene in se je še po skoraj 10. letih nisem naveličala Kot nova je, samo trenutno malo umazana Morala sem izbrati svetlo, ker v tistem koncu podolgovate sobe ni prav dosti svetlobe, okno je potem bolj proti jedilnici. Jaz imam okno ampak je 60x60. Ni šlo večje noter, ker je bilo prejšnje še manjše.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?