*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer midva sva ravno malo prej končala skupno "banjanje" - uf, se človek sprosti...pa ful pene je treba seveda za pravi filing...pa svečke, bognedaj luči, ker ni potem taprav filing - Brina naju je pustila uživat in lepo pančala, pridna!! lepo priporočam vsem!! evo, da vam poročam - sem za kosilo poleg zelenjave imela pripravljeno še kopijo sadnega obroka, ki ga relativno OK papa okoli 11.00 a mislite, da je kaj jedla?? niti zelenjave, niti kopije sadnega obroka zdaj pa ne vem, ali je krivo to, da je bila na obisku "tašča" (kar je revolucija, ker je ni bilo že skoraj 2 meseca pri nas!!!), ali tudi sice rne bi papala se je pa potem okoli 16.00 prisesala na joško in pri budnem stanju nekaj pojedla, kar je kar redkost zanjo - torej je bila lačna!?!??! enostavno več ne štekam tega!! a je možno, da bi bili zobki krivi? ampak samo za ta obrok ob 14.00? ker ostali obroki so po starem... nisem brala za nazaj, pa mi prišepnite - kako je tilen od Tilči?? upam, da bolje in da sta že doma mi smo oddali urin, jutri zvem po telefonu - upam, da tokrat ni bakterij!!!! jutri pa spet plavanje super da sta uživala mogoče pa Brini še ne paše imet tolk obrokov GH, mogoče če ji daš takrat mleko (dojenje/flaška), bo bolj zadovoljna....pa še vedno poskušat seveda z novim obrokom Tilen pa je bogi, je na infuziji in mu še tukaj pošiljam koš ojoj, na infuziji... me kar stisne, bogi sploh si ne predstavljam take male štručke na infuziji, groza - upam, da nikoli ne izkusimo tega!!!- tudi jaz mu pošiljam banjanje - se mi zdi kar nujno, da si kaj takega vsake tolk privoščiva, ker drgač človek kar pozabi drug na drugega, pa mal paše iz rutine skočit pa tako malo je treba za to, res priporočam vsem ja, sem tudi jaz pomislila, da Brini paše še malo dojenčkat se - kako je bila vesela... po prvih parih sekundah se je odmaknila, zazrla nekam proti oknu in se ful lepo nasmehnila, prav srečna je zgledala, potem pa jedla naprej...joj...pikica edino, kar me matra je res tale famozni stavek, da joške bodo šle kmal v službo do takrat se bo pa že odvadla dnevnega dojenja....boš videla da bo vse ok
|