|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
22.1.2009 22:11:43   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Grem se umit, ne preveč divjat user posted image

ti pa šparej z vodo, sej veš: recesija user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 901
22.1.2009 22:11:58   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

hvala punce za tolažbo, dobre nasvete in vse ostalo sem že boljše volje in ne gledam več vse tako črno user posted image

Ej, če je meni ratalo hišo za silo opremit, bo tebi tudi stanovanjeuser posted image Saj se vedno kaj najde in malo pregledaš alternative, pa kar gre. Drugače se pa strinjam z barbaw, da si kuhinjo omisli kar se da praktično in seveda da ti bo všeč, ker je le srce doma. Ostalo pa četudi kje kupiš rabljeno za male pare, pa dokupuješ po zmožnosti.

veš kolk je to težko ko vsi okrog tebe govorijo kup si neki tolk da maš, boš pol zamenjala, pol pa se pizdim in pizdim pa še moj pol začne težit da kompliciram pa sem mu včeraj rekla da če ne bom mela kuhinjo, ki jo jaz želim kr naj se začne učit kuhat ker jaz ne bom večuser posted image

Če ti bo kdo od sorodnikov rekel, da kupi kaj za silo in .... mu reči, da zbiraš prispevke. user posted image

dobra ideja user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 902
22.1.2009 22:13:06   
Estrella*
Jaz tud odhajam spat, ker me je včerišni večer mal podruuser posted image  Nočko vsem!!!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.1.2009 22:13:13   
Soncnica Sandra ***

hvala punce za tolažbo, dobre nasvete in vse ostalo sem že boljše volje in ne gledam več vse tako črno user posted image

Ej, če je meni ratalo hišo za silo opremit, bo tebi tudi stanovanjeuser posted image Saj se vedno kaj najde in malo pregledaš alternative, pa kar gre. Drugače se pa strinjam z barbaw, da si kuhinjo omisli kar se da praktično in seveda da ti bo všeč, ker je le srce doma. Ostalo pa četudi kje kupiš rabljeno za male pare, pa dokupuješ po zmožnosti.

veš kolk je to težko ko vsi okrog tebe govorijo kup si neki tolk da maš, boš pol zamenjala, pol pa se pizdim in pizdim pa še moj pol začne težit da kompliciram pa sem mu včeraj rekla da če ne bom mela kuhinjo, ki jo jaz želim kr naj se začne učit kuhat ker jaz ne bom večuser posted image

Če ti bo kdo od sorodnikov rekel, da kupi kaj za silo in .... mu reči, da zbiraš prispevke. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ta stavek si morem pa zapomnit user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 904
22.1.2009 22:13:42   
Soncnica Sandra ***

Jaz tud odhajam spat, ker me je včerišni večer mal podruuser posted image  Nočko vsem!!!

Lepo pančej user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
22.1.2009 22:13:53   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

kaj je to s krediti?? midva imava ogromen kredit, mislim mesečni obrok, pri NLB, 6 mesečni euribor

odvisno na katere termine ti spreminjajo obrok, poglej v pogodbo

he he
tukaj sem pa kovačeva kobila... kako ne maram tega v privat lajfu!user posted image
ampak saj bom...je treba...al bom pa kar mojga prepričala, da pogledauser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
22.1.2009 22:14:10   
Soncnica Sandra ***
Nč, jz grem tud pod kovter se gret user posted image

NOČKO

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 907
22.1.2009 22:14:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Lej, iskreno ti povem, da sva midva z user posted image  zaštartala samo z novo kuhinjo, renovirano kopalnico (z eno samo plastično omarico na koleščkih iz Neckermannovega kataloga) in novo posteljo. Vse ostalo je bilo rabljeno: TV omarico nama je dala tašča (od svoje pokojne mame!), eno komodo je vzel user posted image  iz svoje sobe pri starših, 2 omari za oblačila je user posted image  privlekel iz službe, kjer so ven metali staro pisarniško pohištvo, za čevlje sva kupila eno mičkeno udarjeno (zadaj) omarico v Lesnininem diskontu za "đabe", otroška soba je bila opremljena s pohištvom iz moje stare sobe pri starših ipd.

Midva sva na podoben način štartala. Kopalnica je bila nova, vse ostalo pa od sorodnikov. Otroško sobo sem kupila od sestre za 25.ooo, ona pa je dala juhuhu za njo.

A veš kolk stvari še nam fali, stopnice mamo še kr betonske pa ene tepihe čez za silo, spalnive tud še nimava,samo omaro, pa še pa še ni. Počasi se daleč prideuser posted image

midva sva za začetek mislila opremit kuhinjo in dnevno, ostalo spalnica otroška bla bla bla..... pride kasneje

ja sej kuhinja pa kopalnica to ti je najbolj pomembno. Aja pa dobra TV, hecuser posted image

Kaj je s temi krediti? Mi ni jasn?

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
22.1.2009 22:14:45   
barbaw
jaz tudi odhajam, nočko

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 909
22.1.2009 22:14:55   
tally

nočko

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 910
22.1.2009 22:14:56   
*Tiana*

dober večer

midva sva ravno malo prej končala skupno "banjanje" - uf, se človek sprosti...pa ful pene je treba seveda za pravi filing...pa svečke, bognedaj luči, ker ni potem taprav filing - Brina naju je pustila uživat in lepo pančala, pridna!!
lepo priporočam vsem!!user posted image

evo, da vam poročam - sem za kosilo poleg zelenjave imela pripravljeno še kopijo sadnega obroka, ki ga relativno OK papa okoli 11.00
a mislite, da je kaj jedla?? niti zelenjave, niti kopije sadnega obroka
zdaj pa ne vem, ali je krivo to, da je bila na obisku "tašča" (kar je revolucija, ker je ni bilo že skoraj 2 meseca pri nas!!!), ali tudi sice rne bi papala
se je pa potem okoli 16.00 prisesala na joško in pri budnem stanju nekaj pojedla, kar je kar redkost zanjo - torej je bila lačna!?!??!
enostavno več ne štekam tega!!
a je možno, da bi bili zobki krivi? ampak samo za ta obrok ob 14.00? ker ostali obroki so po starem...

nisem brala za nazaj, pa mi prišepnite - kako je tilen od Tilči?? upam, da bolje in da sta že doma

mi smo oddali urin, jutri zvem po telefonu - upam, da tokrat ni bakterij!!!!
jutri pa spet plavanjeuser posted image

super da sta uživala user posted image user posted image user posted image

mogoče pa Brini še ne paše imet tolk obrokov GH, mogoče če ji daš takrat mleko (dojenje/flaška), bo bolj zadovoljna....pa še vedno poskušat seveda z novim obrokomuser posted image

Tilen pa je bogi, je na infuziji in mu še tukaj pošiljam koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj, na infuziji...user posted image user posted image user posted image me kar stisne, bogi
sploh si ne predstavljam take male štručke na infuziji, groza - upam, da nikoli ne izkusimo tega!!!- tudi jaz mu pošiljam

banjanje - se mi zdi kar nujno, da si kaj takega vsake tolk privoščiva, ker drgač človek kar pozabi drug na drugega, pa mal paše iz rutine skočituser posted image pa tako malo je treba za to, res priporočam vsem

ja, sem tudi jaz pomislila, da Brini paše še malo dojenčkat se - kako je bila vesela... po prvih parih sekundah se je odmaknila, zazrla nekam proti oknu in se ful lepo nasmehnila, prav srečna je zgledala, potem pa jedla naprej...joj...pikica
edino, kar me matra je res tale famozni stavek, da joške bodo šle kmal v službouser posted image

do takrat se bo pa že odvadla dnevnega dojenja....boš videla da bo vse okuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 911
22.1.2009 22:15:13   
Anonimen
Jest tud grem nina nana.nočko

Neposredna povezava do sporočila: 912
22.1.2009 22:15:22   
mafi

nič pametnega na tvuser posted image .
jaz se pa zdej prov glupo kočutim ker nimam kuhinje, pa vse ste tko lepo napisale kake barve maste...., joj zdej bom pa spet celo noč gruntala kako naj čimprej
pridem do kuhije

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 913
22.1.2009 22:15:41   
mafi

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.1.2009 22:16:04   
*Tiana*

kaj je to s krediti?? midva imava ogromen kredit, mislim mesečni obrok, pri NLB, 6 mesečni euribor

odvisno na katere termine ti spreminjajo obrok, poglej v pogodbo

he he
tukaj sem pa kovačeva kobila... kako ne maram tega v privat lajfu!user posted image
ampak saj bom...je treba...al bom pa kar mojga prepričala, da pogledauser posted image

user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi taka

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 915
22.1.2009 22:16:07   
mafi

jaz tudi odhajam, nočko

nočko

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 916
22.1.2009 22:16:28   
tally

Lej, iskreno ti povem, da sva midva z user posted image  zaštartala samo z novo kuhinjo, renovirano kopalnico (z eno samo plastično omarico na koleščkih iz Neckermannovega kataloga) in novo posteljo. Vse ostalo je bilo rabljeno: TV omarico nama je dala tašča (od svoje pokojne mame!), eno komodo je vzel user posted image  iz svoje sobe pri starših, 2 omari za oblačila je user posted image  privlekel iz službe, kjer so ven metali staro pisarniško pohištvo, za čevlje sva kupila eno mičkeno udarjeno (zadaj) omarico v Lesnininem diskontu za "đabe", otroška soba je bila opremljena s pohištvom iz moje stare sobe pri starših ipd.

Midva sva na podoben način štartala. Kopalnica je bila nova, vse ostalo pa od sorodnikov. Otroško sobo sem kupila od sestre za 25.ooo, ona pa je dala juhuhu za njo.

A veš kolk stvari še nam fali, stopnice mamo še kr betonske pa ene tepihe čez za silo, spalnive tud še nimava,samo omaro, pa še pa še ni. Počasi se daleč prideuser posted image

midva sva za začetek mislila opremit kuhinjo in dnevno, ostalo spalnica otroška bla bla bla..... pride kasneje

ja sej kuhinja pa kopalnica to ti je najbolj pomembno. Aja pa dobra TV, hecuser posted image

sej kopalnico mi bomo imeli, keramiko banjo in vse ostalo rabili bomo pač špegu user posted image pa kakšno omarico not sam to kasneje...............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 917
22.1.2009 22:17:04   
Anitka
Oj ojuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 918
22.1.2009 22:17:13   
tally

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
22.1.2009 22:17:22   
mafi
no nočko vsem ki ste šle v horizontalouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 920
22.1.2009 22:17:29   
hijenca
Punce, a lahko dam Vidku še malo Calpola, čeprav sem mu dala ob 19 svečko proti vročini???

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 921
22.1.2009 22:17:48   
Anitka
Vidim, da čvekate na fulllllllll, moj Gal pa še kar razbija po tipkovniciuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 922
22.1.2009 22:18:09   
*Tiana*
lahko noč vsem odhajajočim

jaz bom tudi počasi zaključila

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 923
22.1.2009 22:18:15   
mafi

sej kopalnico mi bomo imeli, keramiko banjo in vse ostalo rabili bomo pač špegu user posted image pa kakšno omarico not sam to kasneje...............

v kolk večje se pa sedaj seliš??

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 924
22.1.2009 22:18:29   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

nič pametnega na tvuser posted image .
jaz se pa zdej prov glupo kočutim ker nimam kuhinje, pa vse ste tko lepo napisale kake barve maste...., joj zdej bom pa spet celo noč gruntala kako naj čimprej
pridem do kuhije

se mi je zdelo da si nazaj pribremzala user posted image , pol bova že dve, ki bosta enako gruntale

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?