Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:18:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a lahko dam Vidku še malo Calpola, čeprav sem mu dala ob 19 svečko proti vročini??? naj bi dajali največ na 4 ure take zadeve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:19:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj oj oj oj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:19:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* lahko noč vsem odhajajočim jaz bom tudi počasi zaključila Nočko, a zdaj boste pa vse šle?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:19:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally hvala punce za tolažbo, dobre nasvete in vse ostalo sem že boljše volje in ne gledam več vse tako črno Lej, iskreno ti povem, da sva midva z zaštartala samo z novo kuhinjo, renovirano kopalnico (z eno samo plastično omarico na koleščkih iz Neckermannovega kataloga) in novo posteljo. Vse ostalo je bilo rabljeno: TV omarico nama je dala tašča (od svoje pokojne mame!), eno komodo je vzel iz svoje sobe pri starših, 2 omari za oblačila je privlekel iz službe, kjer so ven metali staro pisarniško pohištvo, za čevlje sva kupila eno mičkeno udarjeno (zadaj) omarico v Lesnininem diskontu za "đabe", otroška soba je bila opremljena s pohištvom iz moje stare sobe pri starših ipd. Midva sva na podoben način štartala. Kopalnica je bila nova, vse ostalo pa od sorodnikov. Otroško sobo sem kupila od sestre za 25.ooo, ona pa je dala juhuhu za njo. A veš kolk stvari še nam fali, stopnice mamo še kr betonske pa ene tepihe čez za silo, spalnive tud še nimava,samo omaro, pa še pa še ni. Počasi se daleč pride midva sva za začetek mislila opremit kuhinjo in dnevno, ostalo spalnica otroška bla bla bla..... pride kasneje ja sej kuhinja pa kopalnica to ti je najbolj pomembno. Aja pa dobra TV, hec Kaj je s temi krediti? Mi ni jasn? sej kopalnico mi bomo imeli, keramiko banjo in vse ostalo rabili bomo pač špegu pa kakšno omarico not sam to kasneje............... v kolk večje se pa sedaj seliš?? iz 30 v 80 kvadratov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:20:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj oj oj oj A greš ti že tudi spat? A Čupko spi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:21:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi nič pametnega na tv . jaz se pa zdej prov glupo kočutim ker nimam kuhinje, pa vse ste tko lepo napisale kake barve maste...., joj zdej bom pa spet celo noč gruntala kako naj čimprej pridem do kuhije se mi je zdelo da si nazaj pribremzala , pol bova že dve, ki bosta enako gruntale ja sam fora je v tem da jo jaz že kar nekaj časa nimam , in jo še nekaj časa ne bom imela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:22:10
|
|
|
|
tana7
|
tally, zdaj vidim, o čem je debata - počasi mal nazaj kukam kuhna je res ful pomembna - to ni omara v dnevni ki jo lahk precej lažje zamenjaš kuhinja so kot najprej inštalacije (plin, elektrika), odtoki ipd. - kako to potem menjaš? ko sva midva kupila spomladi 2007 tole stanovanje, sva šla v totalno adaptacijo (blok je sicer letnik 87), ker nama postavitev njihove kuhinje nikakor ni bila všeč (kuhinjske omare so itak vzeli) - kolk enega dela je to bilo, pa potem izrisi,... ne menjam kuhinje sedaj vsaj 10 let!!! take barve, kot jih omenjaš, rdeča in oker, pa sem jaz gledala enkrat v Svei, so imeli eno ful lepo kombinacijo z rdečo sicer sva bila pa tudi midva pred tem stanovanjem na precej precej slabšem - živela sva kot podnajemnika, nič pohoštva najinega, razen postelje, pohištvo pa niti ne kaj novo lai ohranjeno, ampak boljšega s nisva mogla privoščit takrat ampak sedaj sva na lepšem - počasi počasi, pa gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:22:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi v kolk večje se pa sedaj seliš?? iz 30 v 80 kvadratov To je pa že fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:22:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally hvala punce za tolažbo, dobre nasvete in vse ostalo sem že boljše volje in ne gledam več vse tako črno Lej, iskreno ti povem, da sva midva z zaštartala samo z novo kuhinjo, renovirano kopalnico (z eno samo plastično omarico na koleščkih iz Neckermannovega kataloga) in novo posteljo. Vse ostalo je bilo rabljeno: TV omarico nama je dala tašča (od svoje pokojne mame!), eno komodo je vzel iz svoje sobe pri starših, 2 omari za oblačila je privlekel iz službe, kjer so ven metali staro pisarniško pohištvo, za čevlje sva kupila eno mičkeno udarjeno (zadaj) omarico v Lesnininem diskontu za "đabe", otroška soba je bila opremljena s pohištvom iz moje stare sobe pri starših ipd. Midva sva na podoben način štartala. Kopalnica je bila nova, vse ostalo pa od sorodnikov. Otroško sobo sem kupila od sestre za 25.ooo, ona pa je dala juhuhu za njo. A veš kolk stvari še nam fali, stopnice mamo še kr betonske pa ene tepihe čez za silo, spalnive tud še nimava,samo omaro, pa še pa še ni. Počasi se daleč pride midva sva za začetek mislila opremit kuhinjo in dnevno, ostalo spalnica otroška bla bla bla..... pride kasneje ja sej kuhinja pa kopalnica to ti je najbolj pomembno. Aja pa dobra TV, hec Kaj je s temi krediti? Mi ni jasn? sej kopalnico mi bomo imeli, keramiko banjo in vse ostalo rabili bomo pač špegu pa kakšno omarico not sam to kasneje............... v kolk večje se pa sedaj seliš?? iz 30 v 80 kvadratov pol greš pa moji poti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:23:09
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally hvala punce za tolažbo, dobre nasvete in vse ostalo sem že boljše volje in ne gledam več vse tako črno Lej, iskreno ti povem, da sva midva z zaštartala samo z novo kuhinjo, renovirano kopalnico (z eno samo plastično omarico na koleščkih iz Neckermannovega kataloga) in novo posteljo. Vse ostalo je bilo rabljeno: TV omarico nama je dala tašča (od svoje pokojne mame!), eno komodo je vzel iz svoje sobe pri starših, 2 omari za oblačila je privlekel iz službe, kjer so ven metali staro pisarniško pohištvo, za čevlje sva kupila eno mičkeno udarjeno (zadaj) omarico v Lesnininem diskontu za "đabe", otroška soba je bila opremljena s pohištvom iz moje stare sobe pri starših ipd. Midva sva na podoben način štartala. Kopalnica je bila nova, vse ostalo pa od sorodnikov. Otroško sobo sem kupila od sestre za 25.ooo, ona pa je dala juhuhu za njo. A veš kolk stvari še nam fali, stopnice mamo še kr betonske pa ene tepihe čez za silo, spalnive tud še nimava,samo omaro, pa še pa še ni. Počasi se daleč pride midva sva za začetek mislila opremit kuhinjo in dnevno, ostalo spalnica otroška bla bla bla..... pride kasneje ja sej kuhinja pa kopalnica to ti je najbolj pomembno. Aja pa dobra TV, hec Kaj je s temi krediti? Mi ni jasn? sej kopalnico mi bomo imeli, keramiko banjo in vse ostalo rabili bomo pač špegu pa kakšno omarico not sam to kasneje............... v kolk večje se pa sedaj seliš?? iz 30 v 80 kvadratov blok ali hiša?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:24:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vidim, da čvekate na fulllllllll, moj Gal pa še kar razbija po tipkovnici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:25:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 blok ali hiša? blok-nova gradnja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:26:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 blok ali hiša? blok-nova gradnja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:28:04
|
|
|
|
tally
|
nič punce jaz se tudi odpravljam v miževo lahko nočko vsem pa čimmnanj zbujanj želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:28:21
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 blok ali hiša? blok-nova gradnja aa? hudo!! ja, kolk sta pa dala za to, če ni skrivnost? Postojna, al se motim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:28:39
|
|
|
|
mafi
|
zdej grem pa tu jaz nočka vsem in čim manj zbujanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:29:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vidim, da čvekate na fulllllllll, moj Gal pa še kar razbija po tipkovnici Je šel ati sedaj probat srečo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:29:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 blok ali hiša? blok-nova gradnja aa? hudo!! ja, kolk sta pa dala za to, če ni skrivnost? Postojna, al se motim? 113.000 €
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:29:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej grem pa tu jaz nočka vsem in čim manj zbujanja Nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:30:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally nič punce jaz se tudi odpravljam v miževo lahko nočko vsem pa čimmnanj zbujanj želim A ti greš tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:33:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega Jaz bi na tvojem mestu vzela kuhinji kar ta pravo, ker to ne menjaš pogosto. Ostalo pa skomibiniraš. Se strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:36:29
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 blok ali hiša? blok-nova gradnja aa? hudo!! ja, kolk sta pa dala za to, če ni skrivnost? Postojna, al se motim? 113.000 € ugodno bi rekla... midva sva dala precej več za stanovanje iz l.87, res je malo večje in v LJ, ampak vseeno - je pa blok star 20 let!!!! pa kolk sva še vložila v opremo in aparate, kopalnico,.. groza!!! nič, grem počasi pančat... lahko noč vsem!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:36:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ dobr si se spomnila s tickerji. Aha a pol je obletnica 27.3 . Ma sej to akcijo majo vsako leto pa ni kej velik folka ponoč, čez dan ga je pa full,ga je blo že dons kr dost. Jest mal prošnje spet pošiljam Midva imava obletnico pa 28.3. Nina7
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:39:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma saj vem, jaz sem malo smotana, ker kar pričakujem, da tako mali otrok mora vsak dan zmazat npr. 300g kosila. Me je malo razvadila, sedaj pa že cvilim kot miš Tebe malo preveč skrbi. Če moja poje 200g skačem do stropa. 150g je max, vse ostalo je praznik. Mi tudi jemo obroke med 150g in 200g.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 22:41:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo limam slikice, oziroma načrte naše kuhinje, tally, upam, da se kaj vidi: A tud kuhnje ste začele obdelovat? Kaj je naslednje WC, dnevna al spalnica? Najbolš da se gre po vrsti od vhodnih vrat pa vse not. (joke) Lepa je
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?