|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 14:18:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
22.1.2009 14:19:28   
karamela6
Alora!

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Lovro (3jeMi),
Žan (liju),
Aljaž (ksenci),
Ian (NyahRR),
Manca (lindy),
Tija (robika) in
moja Nina - HAPPY MINI B DAY!

ta prvega lupčkam že celo jutro...

hihi, jaz pa tazadnjo Danes sem šla z njo na dopoldanski spanec. Jooooj, če ne bi bila tako utrujena in posledično zraven nje zaspala, bi jo lahko gledala ure in ure, kako lepo pančka. Pa z rokicami kar v spanju išče zizo ali pač nekaj od mene, za kar se lahko prime. Ne vem, ali sem jo jaz razvadila z neprestanim stiskanjem, ampak Nina je taka cartika, da joj. Samo, da se tišči k nekomu, pa je srečna.

Uuuuuuuu, se opravičujem Aurora, sem smotka in pogledala samo 6-mesečnike.
Dragi Matic, zate posebej VSE NAJBOLJŠE ob 7-mesečnici! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zabica26
Sej ti pravim maclaren npr http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=55&artikel=372
al pa hauck http://www.hauckuk.com/en/untertyp.asp?PLID=1&BID=2&KID=1&HID=11

najbolš pa, da greš mal naokrog, BC pa avstrija, pa Rutar npr. pa oš našla še sto všečnih modelov... kj pa ta, kje zdej v akciji v BC http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=533&ParentClassID=533

Ja, sej se spomnim, da si mi tega svetovala, ampak mojemu se ne dopade. Bolj mu razlagam, da je zelo kvaliteten, bolj govori, da so drugi tud kvalitetni, pa mal bolj odštekani. Njemu se dopade tale:
user posted image
Saj se meni tudi, ampak dvomim malce v kvaliteto. Anybody?

IZVIRNO SPOROČILO: zabica26
Sicer pa karamela, jaz ti svetujem, da kr banjo postavite v kopalnico. Pač se lotiš prenove kopalnice, kaj pa je to kej tazga.

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic
ODPADE. JO NE BO VIDU DOKLER SPET NE BO KOSMATA KOT MEDVED!!!! Jo bom raj poštarju pokazala!

hahaha...sem pod mizouser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Babike, ena prošnja:
Ko bo Netki odprla novi čvek, prosim, da ne pišete nič tja, dokler ne objavim vsega, kar pač moram. Da ne bo med seznami spet celo morje čvekanja. Hvala!

Kokr boš rekla, sam dau po tvoje! (to je majo gorenjci zdej novo foro)user posted image

Almera, jaz jo tudi še hranim v stolčku, ampak čez slinček, ji dam čez še eno tetra plenico (babi predlagala) in od takrat nobene umazanije več, razen na plenici, ki jo samo vržem v pranje. Kar pa se nočnega dojenja tiče - tudi nam ne pomagajo obroki GH, niti kašica pred spanjem ne. Še vedno hoče jest na 3, 4 ali 5 h, kokr ma dan oz. noč user posted image

umpa - pojma nimam glede driske, žaluser posted image

tims user posted image user posted image user posted image

No, grem kuhat ... sm čist pozabla na uro. Očitno bo pašta, kaj drugega ne uspem skuhat do treh. Koza!user posted image

čawč

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 22.1.2009 14:23:10 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
22.1.2009 14:25:30   
karamela6
Tip gre po nudistični in zagleda lepotičko na trebuhu ... Buli vanjo, občuduje krasno zaobljeno rit, na kateri je vtetoviran Josip Broz - Tito!
"Ojooooj, pa saj imate sliko našega pokojnega maršala! Nikoli več ne bo tako dobro, kot za časa Tita! Ga lahko poljubim?"

Ona prikima, tip pritisne en doooolg sočen poljub. Ona se nasmehne in se obrne, tip, kar paf od vsega razkošja, pa na trebuščku zagleda
vtetoviranega Milana Kučana!!!

"Ja pa tud' Kučana imate! Nikoli več ne bomo imeli takega predsednika, kot je bil Milan! A lahko tudi njega poljubim?"

In ona spet prikima, on pa poljubi Kučana pa še kaj okoli.

In gleda tip niže in vidi med dlačicami še eno tetovažo: "Kaj pa je tista kosmata glava spodaj?"
"Ja to je pa Dimitrij Rupel ..."

"Ooooo, veste kaj, ne mi zamerit, ampak tega bi pa jaz ****l do nezavesti..."

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
22.1.2009 14:37:46   
tims
Karamela dober. user posted image user posted image user posted image

Evo, naša Nina je spala celih dvajset minut. Men se bo res kar skeglal. Pol popoldne, ko smo pa vsi doma, in bi jo moj lahko mal mel....neeeee, pol pa dejmo spat.

Bova šle kar ven. Mogoče jo bo pa zrak zdelal, pa bo pol kej spala.

Vsem slavljenčkom pa en veeeeeeelik user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4604
22.1.2009 14:44:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, ti priporočam, da vsake tolko link objaviš za glasovanje, bo jih več glasovalo, ker ne bodo rable iskat vsakič znova. Ampak, a si vidla tam napisano, da glasovi ne štejejo, da bodo izžrebali slike?

ehhh ... jaz vseeno glasujem in angažiram vso familijo user posted image

pa vas tudi user posted image http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

in čestitke vsem slavljenčkom!
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 14:52:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4606
22.1.2009 14:56:11   
Netta
majuska - kako je lustkan...zimskiuser posted image user posted image

almera - jaz  ji dam kar dva slinčka pa je, in rokave zaviham do komolcev

lumpa - pojma nimam kako in kaj...si kaj govorila s pediatrinjo?

karamela - user posted image za vic...user posted image glede vozička, nimam pojma

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 15:00:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4608
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 15:10:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4609
22.1.2009 15:16:12   
Motoristka
Zdravo!

Jaz ne vem kako imate ve tolk časa za klepetanje?user posted image Jaz se skoraj cel dan v kuhinji-stalno nekaj kuham, pa packam...pa peglam, pa pospravljam...res dobre steuser posted image ...no.Jaz mal skočim gor, preberem...pa spet naprej delat.

Mi že čičamouser posted image ...komaj sem ugotovila, kako mi papca zdaj zelenjavo-v osoljeno vodo dam malo masla, nato pa korenje, bučke, krompir, cvetačo, brokoli...skuham, nato pa dam notri malo kisle smetane in vse popapca.Drgače pa se ponoči dojiva, vstane pa sadni obrok(ponavadi hruško, jabolko, babano), nato čez 3 ure spet malca-kakšne kekse z sokom pomaranče-ima zelo rad, šele okol 16 ure je zelenjavno obrok-sploh mi ga prej noče...nato se mal podojiva...čez 3 ure spet ma malce-sadje, okol 22 ure pa kašico, nato pa se še mal podojiva in počasi zaspi.

Vidim, pa da imate že skoraj vse zobke-mi še ne.

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

Neposredna povezava do sporočila: 4610
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 15:27:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4611
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 15:30:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4612
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 15:33:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4613
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 15:43:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4614
22.1.2009 15:48:37   
Motoristka
Almera-mleka noče kaj dosti, parkrat "pomolze" pa mu je dosti, raje je sadje....3x se dojiva čez dan, pa 1x ponoči....zgleda da mu tako paše.

Lumpa...vedno ko breme RR ima Lukec kakšne težave-user posted image ...upam, da bo  hitro boljše user posted image user posted image

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

Neposredna povezava do sporočila: 4615
22.1.2009 15:54:18   
ilatic
Lidija user posted image user posted image user posted image Sm se tok nasmejala. OK tud poštarju jo ne bom pokazala!user posted image
Sama jo bom občudovala!
Pa vam morm povedat da sploh ni tok bolel! Imajo en posebn vosek zdej, k ga namaže toplega pol se pa na dlakah posuši in kr dol potegne. Ni blo tanike panike. Sm bla kr presenečena in seveda vesela.user posted image

Kaj ga je pa dragi usral pa SPLOH ne bom povedala, k je mene sram povedat!!!! Boste sam rekle, ja kaj pa še delam z njim! (3 otorci so pa razlog)

motoristka pozdravljena. Sej jest tud nimam časa sam si ga ukradem! Zdejle mi že kuzla v rit skače k morm do pol petih na govorilne it, pa morm še ta malga zrihtat, pa zakurt, pa....pa še kr visim tle. Za v rit butnt sm no!

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
22.1.2009 15:55:34   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Umpa, you crack me up ... over & over again! Kva jih pihnes, ej! Kapo dol!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4617
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 16:06:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
22.1.2009 16:17:26   
Blacky30
Oooooo, Motoristka, lepo, da si se oglasila. Daj se večkrat.user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 16:21:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4620
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 16:22:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4621
22.1.2009 16:24:00   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Evo mene nazaj. Tulila bolj kot na porodu! Ampak zdej sm pa tko lepa. Prvič mi je skor zelo pipiko tud zvoskala. Je tko lepa.
Joj kok bo moj vesel. (sam eno ćrtico mi je sam pustilauser posted image )

user posted image
o tem tudi jaz sanjam že nekaj časa,

a je kakšna razmišljala o trajni depilaciji?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
22.1.2009 16:30:58   
metuljcek321
Prisli s sprehoda, previla pokakano rito (je zmazala celo banano in temu primeren je bil tudi kakec - beri: veeeelik in smrdec), odposlala abstract za diplomo - zdaj vem vse o pogodbenih obrestih, zamudnih obrestih, rokih veljavnosti ipd. ... sem cist v pravo padlauser posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lex

metuljček - ooooooooopppppppppaaaaaaaaaaa kaki postuser posted image user posted image user posted image user posted image

Thanks, it was my pleasure! Sem prav uzivala, k sem ga pisala, res. Vas je tko fajn prebirat & komentirat, da je joj!

Vau, coraly, Avstralija ... mnjamsi, mnjamsi. Na kateri konec bi jo mahnila, ce bi se odlocila?

user posted image  Alini za pogumen ples okoli kandelabra ... mami lex, le pazit na frcafelo, da ne bomo potem kaksnih cudnih zgodb na POP-u poslusaliuser posted image

user posted image  hd za pijacko! To se vedno prileze. O cem ste pa cebljale?

karamela, pa itak, da bos naredila - oboje! Saj smo tolk pozitivnih vibracij poslale, da mora gretuser posted image  Duda je zakon - Nobelovo nagrado izumitelju! Hvala za pohvale za clanka, prav tako Majuski. Sta malo potrenirali anglescino, ko sta brali? .... Kopanje - smo se v banjici, potem bom sli pod tususer posted image  Banje nimamo. Kako kopate pod tusem? A fliperja not al kako? Ni prenizko dno tusa?  Aha, vidim, da glux3 pravi, da gre, a verjetno res SAMO tusiranje, ne?

karamela, ti poznas eno, ki je dojila 12 let? In do otrokovega 6-ega leta? Se pravi, da je prvosolcek cuzal pri mami? Bizarno, res bizarno! Precej neokusno za moje pojme. ------ pismu, ej, to je tolk, kolkr sva midva z mojim skupaj ... kot da bi ves ta cajt dojila ... impossible .... impossible .....
user posted image  za Stokke blazinico za male pare! Tko se dela! Pa Stripy - zakon, zakon, zakon! Sem imela sosolca, ki se je TOCNO TAKO smejal ... krepnes, res! .... Pa kaksen dober stos, res si bla prav divja vceraj, karamela!

glugluglu, saj sem vedela, da sem nekaj pozabila ... tebe .. ksuzi. But here goes: prav zate imam novico(vpr.: v Logatcu imate baje abonma & kmalu bosta na sporedu predstavi 5moskih.com ter 5zenck.com (konec feb. in marca) ... frendica (tista z dvojcki) mi je povedala, da poleg abonentov vedno pustijo se nekaj kart za zunanje ... midva bova zihr prisla ----- a bi ti tudi? Si ze gledala kaj od tega? Pa ostale? Je res tako kul? Kdo je boljsi - moski ali zenske?
Blacky, hvala za opozorilo (user posted image , sokolje oko ---- mi je vsec, k si natancna!) .... Ines, Iris ... ah, jaz in imena ----- dizaster ... se dobr, da si obraze zapomnim! Anyway, mislila sem torej IRIS ---- ilatic, a si nasla, kar sem napisala? Aha, vidim, da si (pa Iris/Ines je tud tebe mal matralo, kaj izbrat ... eto). Delat, delat, delat k't zamorc ... sproti, sproti, sproti, ker se zadeve nadgrajujejo in dopolnjujejo. Anglescina je tko kot matematika: kamen na kamen, palaca! Ce kaksen zmanjka/uide/je slabo zamazan - panika in sesutje sistema! As simple as that! Potem pa: Ilatic, DON'T WORRYuser posted image
Blacky, vau slikice! Vau, vau, vau! Prava lepotca imas domauser posted image

rebeca & ostale, vidim, da vas dobro navajam na anglescino in jo pridno prepletate v poste - face ste, ni kaj! Je pa res nalezljiva tale English, kajne?user posted image

netki, ti si sefica dela st. 8, kar ti doloci & ubodi en naslov. Aja, a lahko jaz odprem DEL ST. 10 ... ko pac bo?

lidija, OMG, hitro se jih znebite, nadleznic smotanih!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 16:39:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4624
22.1.2009 16:46:15   
glugluglu
rebecauser posted image za Tariqa, da se pozdravi

rovar_ka glede zelenjavnega obroka imam enake probleme, pojma nimam, nič ne je, a sploh bo to kdaj zalaufalo se sprašujem, mogoče res šele takrat ko bo bedro dobil v rokeuser posted image .

Danes mu dam riž s korenjem in se mu je tako začelo dvigovati, da sem mislila, da bo začel ornk bruhat, kot, da se mu je zaletelo. Ma ne, njemu se samo dvigne hrana, tolk mu je zanič. Jaz bom kmalu začela s soljo, itd, kmalu bo naše jedel, ker imam dosti tega.

hruška debeluška, dober recept si dala tole za naše male, bom poskusila.

Aja, zelo rad pa ima Tian banano, ampak ne speštano: direktno celo iz moje roke jo grize, liže in poje. Ali pa jabolko, da liže, če mu dam celega, kašico pa ne.

Ilatic
, kaj te je pa ujezil tvoj?
A ti dam eno butasto idejo: Slikaj se in mu takrat ko si bo spet jagode zaslužil in bo že travniček nastal, pokaži kaj je zamudiluser posted image
umpalumpa, zdaj pa je že čas, da se gresta malo pokazat k zdravniku, zdaj bi tudi že jaz bila tamuser posted image . user posted image

ej a ste videle tisto zgodbo, ko so punci amputirali roke in noge zato, ker se ji je vnetje sečil razšitrilo po telesu? Groza.
Jaz imam pa v ponedeljek zdravnico zase, ker sem imela slab urin ko sem prejšnji petek dala kri in vodo za KT. Ja saj, očitno je slab urin pri nas doma sedaj v modi.

uau metuljcek, hvala, pet mošklih sem gledala, žensk pa še ne, kombinacija je pa itak ta najbolj! Samo se moram pozanimat za karte, to je pri nas takoj razprodano.

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!