metuljcek321
|
Prisli s sprehoda, previla pokakano rito (je zmazala celo banano in temu primeren je bil tudi kakec - beri: veeeelik in smrdec), odposlala abstract za diplomo - zdaj vem vse o pogodbenih obrestih, zamudnih obrestih, rokih veljavnosti ipd. ... sem cist v pravo padla IZVIRNO SPOROČILO: lex metuljček - ooooooooopppppppppaaaaaaaaaaa kaki post Thanks, it was my pleasure! Sem prav uzivala, k sem ga pisala, res. Vas je tko fajn prebirat & komentirat, da je joj! Vau, coraly, Avstralija ... mnjamsi, mnjamsi. Na kateri konec bi jo mahnila, ce bi se odlocila? Alini za pogumen ples okoli kandelabra ... mami lex, le pazit na frcafelo, da ne bomo potem kaksnih cudnih zgodb na POP-u poslusali hd za pijacko! To se vedno prileze. O cem ste pa cebljale? karamela, pa itak, da bos naredila - oboje! Saj smo tolk pozitivnih vibracij poslale, da mora gret Duda je zakon - Nobelovo nagrado izumitelju! Hvala za pohvale za clanka, prav tako Majuski. Sta malo potrenirali anglescino, ko sta brali? .... Kopanje - smo se v banjici, potem bom sli pod tus Banje nimamo. Kako kopate pod tusem? A fliperja not al kako? Ni prenizko dno tusa? Aha, vidim, da glux3 pravi, da gre, a verjetno res SAMO tusiranje, ne? karamela, ti poznas eno, ki je dojila 12 let? In do otrokovega 6-ega leta? Se pravi, da je prvosolcek cuzal pri mami? Bizarno, res bizarno! Precej neokusno za moje pojme. ------ pismu, ej, to je tolk, kolkr sva midva z mojim skupaj ... kot da bi ves ta cajt dojila ... impossible .... impossible ..... za Stokke blazinico za male pare! Tko se dela! Pa Stripy - zakon, zakon, zakon! Sem imela sosolca, ki se je TOCNO TAKO smejal ... krepnes, res! .... Pa kaksen dober stos, res si bla prav divja vceraj, karamela! glugluglu, saj sem vedela, da sem nekaj pozabila ... tebe .. ksuzi. But here goes: prav zate imam novico(vpr.: v Logatcu imate baje abonma & kmalu bosta na sporedu predstavi 5moskih.com ter 5zenck.com (konec feb. in marca) ... frendica (tista z dvojcki) mi je povedala, da poleg abonentov vedno pustijo se nekaj kart za zunanje ... midva bova zihr prisla ----- a bi ti tudi? Si ze gledala kaj od tega? Pa ostale? Je res tako kul? Kdo je boljsi - moski ali zenske? Blacky, hvala za opozorilo ( , sokolje oko ---- mi je vsec, k si natancna!) .... Ines, Iris ... ah, jaz in imena ----- dizaster ... se dobr, da si obraze zapomnim! Anyway, mislila sem torej IRIS ---- ilatic, a si nasla, kar sem napisala? Aha, vidim, da si (pa Iris/Ines je tud tebe mal matralo, kaj izbrat ... eto). Delat, delat, delat k't zamorc ... sproti, sproti, sproti, ker se zadeve nadgrajujejo in dopolnjujejo. Anglescina je tko kot matematika: kamen na kamen, palaca! Ce kaksen zmanjka/uide/je slabo zamazan - panika in sesutje sistema! As simple as that! Potem pa: Ilatic, DON'T WORRY Blacky, vau slikice! Vau, vau, vau! Prava lepotca imas doma rebeca & ostale, vidim, da vas dobro navajam na anglescino in jo pridno prepletate v poste - face ste, ni kaj! Je pa res nalezljiva tale English, kajne? netki, ti si sefica dela st. 8, kar ti doloci & ubodi en naslov. Aja, a lahko jaz odprem DEL ST. 10 ... ko pac bo? lidija, OMG, hitro se jih znebite, nadleznic smotanih!