Netta
|
Tak, jaz več pojma nimam kak naj Tii pripravim zelenjavni obrok. Daj povejte kaj dajete vašim in kako pripravite. Jaz sem ji že dala korenček, kuhan v vodi, pretlačen, zalit z vodo/mlekom - ne je! Sem dala krompirček, pretlačen, zalit z vodo/mlekom - ne je! In enako z bučkami! Zmešala sem tudi bučke in krompir in ne je! Samo banana in jabolko ji greta v rit Res bi prosla za kak nasvet, ker ji gre kr na kozlanje, ko ji dajem to zelenjavo. Lahko dam kaj takega not, da bo okus boljši? Aja, solila sem tudi že čisto malo, sem misla da bo boljše, pa ni.. brokoli, cvetača, koleraba, paradižnik, koromač, pastinjak, pesa, špinača.... korenček, krompir in cvetačo sem dala posebej + svoje mleko; po teh treh sem pa začela kombinirati: krompir+korenje+mleko, cvetača+brokoli+riž, koromač+krompir+mleko, danes je dobila kar najino kosilo (zelenjavna rižota) s tem da sem za naju začinila in solila na koncu... ne vem no, malo pobrskaj po netu...še tu na ringaraja obstajajo razne kombinacije.. če ti je le sadje, pa probaj korenček npr. med jabolko vmešat aja, pa če ti ni težko pucati, ji kar žlico daj pa malo hrane gor...pa boš vidla kakšna bo reakcija nočno dojenje: se je samostojno zaključilo s tem ko smo uvedli še en dodaten obrok GH zvečer...riževa kašica (čez dan sem si stisnila mleko za zvečer, kar je pustila v dojkah) in kakšno uro in pol pred spanjem oziroma tistim zadnjim dojenjem ji dam to...tako vem da je sita...in če se slučajno zbudi ponoči, ji dava le dudo in spi naprej. je pa res, da ko sva ji prvič dala dudo ponoči namesto dojke, jo je kar ven pljuvala in nekaj jamrala zraven, pa zaspala ni še eno uro, ampak potem je verjetno le ugotovila da bo to to in sedaj imamo mir... ...se pa ne bom preveč hvalila, ker zobkov pa še nimamo ilatic - a pol ne bo videl tvoje zveže pobrite pipike oprosti, ne vem kaj storiti...boksarsko vrečo ... blacky - zmenjeno!!
|