|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 11:47:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4576
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
22.1.2009 11:48:12   
Tinky
Rovarka, jaz bi ji zmiksala več vrst zelenjave, recimo bučko, korenček in krompir. Je dosti bolj okusno, pa magari dodaš še sirček.
Teo tudi ni hotel jest samo korenčka al pa krompir, se je full zmrdoval in ven pljuval.
Odkar je pa meso aktualno, poje na obrok tudi 250 g.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
22.1.2009 11:49:07   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Evo mene nazaj. Tulila bolj kot na porodu! Ampak zdej sm pa tko lepa. Prvič mi je skor zelo pipiko tud zvoskala. Je tko lepa.
Joj kok bo moj vesel. (sam eno ćrtico mi je sam pustilauser posted image )

bravo za zvoskano pipikouser posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
22.1.2009 11:53:14   
rovar_ka

REBECA za tovjega Tariqa user posted image .

ilatic za depilacijo jaz si tega ne bi upala - zdaj pa hiter atija domov pokliči, reči da je nujno da pride, Tarika pa uspavat - saj veš da še čist na frišno najde

ODPADE. JO NE BO VIDU DOKLER SPET NE BO KOSMATA KOT MEDVED!!!! Jo bom raj poštarju pokazala!

user posted image user posted image user posted image user posted image tak fejst te je razjezil?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
22.1.2009 12:03:28   
3jeMi
no, pa sem le malo na tekočem... metuljček, blacky in karamala TENX A LOT!

blacky... lušne fotke... Nejc je pa res ta pravi veliki brat... ko bo zrasla v fejst punco, ne bo nobenega fanta kar tako spustil zravn... user posted image

lejla... user posted image user posted image user posted image ... življenje te je že marsikaj naučilo in si postala močna oseba... user posted image

ilatic... tale tvoj dec user posted image ...

rovarka... naredi tako kot je HD napisala, pa malo jo animiraj zravn... jaz včasih tudi mljaskam poleg, da se mali nasmeji, potlej mu pa kar žlico v usta porinem, ker točno vem, da me heca... gre pa našemu tudi včasih kar na bruhanje, ko se mu ne da več jest... kar bodi vztrajna.

rebeca... user posted image  in user posted image  

jaz se pa psihično pripravljam, da Lovra preselim v svojo sobico... mi je kar malo hudo, samo se mi zdi, da bo bolj mirno in dlje spal... OK, ne danes, bom jutri...

je pa danes zjutri moj mucek spal pri meni tako kot pred pol leta, ko sva čakala, da naju odpeljejo iz porodne v sobo... tako mirno, ko se je zbudil me je pogledal tako kot takrat: o, lej jo mami... ah, le s čim sem si zaslužila takega sončka? user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 22.1.2009 12:05:13 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
22.1.2009 12:10:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

smo vstali ob 8:00, potlej pa žurke da smo fanta nazaj uspavali ... zdajle slišim iz njegove postelje baaaa baaaa baaaa user posted image

wiiiii, babico že kličeuser posted image user posted image user posted image

sej je bil glih včeraj pri njej user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
22.1.2009 12:34:35   
nanka
pa sem vas ujela, končno, vas lovim že od 8.

Vs slavljenčkom 6 in 7  mesečnikom čestitkeuser posted image

Blacky, krasni ste na vseh fotkah, še posebej ta kjer ste vsi 4.

Naši skuham skoraj vsak dan kurjo juhico z vso zelenjavo, na koncu dodam ezance brez jajca, vse pretlačim. To ima naša najraje. Pire krompirček ji pa dam kar naš in čez omakico iz bučk in pora. Omakico zmiksam v tekočo in prelijem pire krompir. To tudi rada je, čeprav najboljša je juhica. Naša pa ne mara nobenega sadja več, ne svežega ne frutka, tako da dobi 2x na dan mlečno kašico. Ena je s sadjem, drzga pa brez, to pa pojeuser posted image .

Mlečnih izdelkov še nisem uvajala, ko bom bo dobila sadni jogurt in skutko s sadjem od LM.

Voziček marelo imam od BBY ni kaj posebnega, se da pa lepo položit.

Grm punci nahranit, da ne bosta lačni...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
22.1.2009 12:42:04   
Blacky30
Babike, ena prošnja:

Ko bo Netki odprla novi čvek, prosim, da ne pišete nič tja, dokler ne objavim vsega, kar pač moram. Da ne bo med seznami spet celo morje čvekanja. Hvala!user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
22.1.2009 12:42:36   
Blacky30
Hvala vsem za pohvale glede slikic.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 12:50:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4585
22.1.2009 13:06:18   
Blacky30
Majuska, hvala za nalepkice. user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4586
22.1.2009 13:14:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Babike, ena prošnja:

Ko bo Netki odprla novi čvek, prosim, da ne pišete nič tja, dokler ne objavim vsega, kar pač moram. Da ne bo med seznami spet celo morje čvekanja. Hvala!user posted image

yes m'am user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
22.1.2009 13:17:51   
Majuska

Majuska, hvala za nalepkice. user posted image

user posted image

ni za kaj ... vse za šalce user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
22.1.2009 13:20:15   
Blacky30
Rebeca, čist te razumem, mi imamo tudi cel ritem podrt, ko kam gremo, ker naša mala tudi veliko spi.

Majuska, ti priporočam, da vsake tolko link objaviš za glasovanje, bo jih več glasovalo, ker ne bodo rable iskat vsakič znova. Ampak, a si vidla tam napisano, da glasovi ne štejejo, da bodo izžrebali slike?

Populis, ne zajčka še nisem prilepla, danes to sledi, ker tisto spada k neprofi slikcam, ki sem vam jih obljubila za danes.user posted image

Eh, pridem nazaj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
22.1.2009 13:28:41   
Netta
evo, me smo že s sprehoda in pojedle kosilo...kaj se dogaja? grem pogledat...user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
22.1.2009 13:29:33   
Netta
Tak, jaz več pojma nimam kak naj Tii pripravim zelenjavni obrok. Daj povejte kaj dajete vašim in kako pripravite. Jaz sem ji že dala korenček, kuhan v vodi, pretlačen, zalit z vodo/mlekom - ne je! Sem dala krompirček, pretlačen, zalit z vodo/mlekom - ne je! In enako z bučkami! Zmešala sem tudi bučke in krompir in ne je! Samo banana in jabolko ji greta v rit Res bi prosla za kak nasvet, ker ji gre kr na kozlanje, ko ji dajem to zelenjavo. Lahko dam kaj takega not, da bo okus boljši? Aja, solila sem tudi že čisto malo, sem misla da bo boljše, pa ni..

brokoli, cvetača, koleraba, paradižnik, koromač, pastinjak, pesa, špinača.... korenček, krompir in cvetačo sem dala posebej + svoje mleko; po teh treh sem pa začela kombinirati: krompir+korenje+mleko, cvetača+brokoli+riž, koromač+krompir+mleko, danes je dobila kar najino kosilo (zelenjavna rižota) s tem da sem za naju začinila in solila na koncu...
ne vem no, malo pobrskaj po netu...še tu na ringaraja obstajajo razne kombinacije..

če ti je le sadje, pa probaj korenček npr. med jabolko vmešat

aja, pa če ti ni težko pucati, ji kar žlico daj pa malo hrane gor...pa boš vidla kakšna bo reakcijauser posted image

nočno dojenje: se je samostojno zaključilo s tem ko smo uvedli še en dodaten obrok GH zvečer...riževa kašica (čez dan sem si stisnila mleko za zvečer, kar je pustila v dojkah) in kakšno uro in pol pred spanjem oziroma tistim zadnjim dojenjem ji dam to...tako vem da je sita...in če se slučajno zbudi ponoči, ji dava le dudo in spi naprej. je pa res, da ko sva ji prvič dala dudo ponoči namesto dojke, jo je kar ven pljuvala in nekaj jamrala zraven, pa zaspala ni še eno uro, ampak potem je verjetno le ugotovila da bo to to in sedaj imamo mir...

...se pa ne bom preveč hvalila, ker zobkov pa še nimamouser posted image

ilatic - a pol ne bo videl tvoje zveže pobrite pipikeuser posted image   oprosti, ne vem kaj storiti...boksarsko vrečo ...

blacky - zmenjeno!!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
22.1.2009 13:30:43   
lidija***

ilatic za depilacijo jaz si tega ne bi upala - zdaj pa hiter atija domov pokliči, reči da je nujno da pride, Tarika pa uspavat - saj veš da še čist na frišno najde

ODPADE. JO NE BO VIDU DOKLER SPET NE BO KOSMATA KOT MEDVED!!!! Jo bom raj poštarju pokazala!

Pa ne mojmu!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 13:33:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4593
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 13:33:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4594
22.1.2009 13:43:33   
tims
Sam na hitrco se oglasim. Včeraj se nisem nič več oglašala, ker spet ni bil moj dan. Nina je bila tečna, stanovanje sem imela v razsulu, z mojmu sva se usekala, za piko na i, pa mi še piščanc pade na tla, ko sem ga hotla vzet ven iz pečiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Adijo pamet. Dons se pa tud ni začel kaj bolš. No, neki malga sem pospravla, sem se pa že trikrat usekala vsakič na isto mesto (levo koleno). Me boli že ko hudič. Najboljš da se odselim za par desetletij kam na samouser posted image .

UmpaLumpa, jaz bi pa Lukcu probala dajat večkrat pa manjše količine. No, upam da bi se to obneslo. Sicer nimam izkušenj, če ima otroček drisko, ampak tko vsaj pravjo, da naj bi blo dober.

Sem imela pa kar srečo, da sem se še na tem delu lahko pofočkala. Upam, da bom imela zvečer kaj več časa, da vas mal preberem za nazaj.

Zdej pa šibam naprej še kaj narest. Je Nina glih zadremala, kar po moje ne bo glih ne vem kok dolg časa trajal.

Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 4595
22.1.2009 13:45:59   
3jeMi

Babike, ena prošnja:

oki doki... jaz itak vedno med tazadnjimi pridem... user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
22.1.2009 13:51:51   
lex

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj ga je vsral?

umpa mogoče se je pa preveč najedel pa ga je v bušču tiščalo, zdaj ko je pa manj pojedel mu je pa OK - res ti želim, da ni muha enonočnica

blacky razumemuser posted image
pa fullllll se mi slikce dopadejo krasni steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
22.1.2009 13:53:25   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

hahaha, zdej se ubadam s tem kako naj dam naslov 8. delu....kak predlog?

čveke so po zasavsko čvjake....

user posted image user posted image user posted image user posted image

blacky luštne slikice!

čestitke vsem današnjim slavljencem. user posted image

umpa user posted image za prespano noč. Mi smo tut danes imeli maraton. Jan je šel mal pred 21h spat in sem se jaz zbodila ob 7.30 on pa je ležal v postelci in bil čist tiho. user posted image

glede driske pa ne vem ker je na srečo še nismo meli. Kaj če bi poklicala P.?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
22.1.2009 13:53:56   
nanka
Umpa lumpa jaz bi mu tudi dala večrat po malo, oziroma če je mu kar daj, ker to da je lačen je dober znak. Glede hranjenja je pa tako, da bo počasi sam prešel na 5 obrokov dnevno. Tako da se ne sekiraj preveč. Kako pa smrdi njegov drekec, po driski ( kisel vonj), ker če ne potem to ni več prava driska. Črevo se zdravi, zato ima po mojem sluz noter, pa malo predolgo to že traja. Pokliči p. in vprašaj če lahko traja tako dolgo.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 14:15:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

kontracepcija
ožbejka

kaj menite o sterelizaciji?

vredu (40%)

se ne strinjam (27%)

ne vem (33%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!