metuljcek321
|
karamela, mi imamo kar PP Pliko in je prima. Imam ga za vse "priloznosti," sestavi in razstavi se v parih sekundah, v avtu je na 1, 2, 3 (imam Yarisa), je lahek, okreten - ma, meni je zelo fajn. Razmisljam pa, da bi kupila enega trikolesnika za cross-country varianto sprehoda. karamela, kako so pred usmi resili prelepe temne kodre?????????????? Upam, da uspesno! mirjam, potres .. kje? Dzizs, meni se kolena tresejo ze, ce samo omenis to! Pa vau, krasne poste lepis zadnje case In se enkrat: ni treba cakati na tetko, ker je itak ovulacija PRED menstro, tako da teoreticno lahko ze cakas clana st. 4 pri vasi hisi ... ceprav se ni menstruacije ... jep Moj prejsnji ultra dolg post (= vcerajsnji) je bil v malo drugacnem stilu, imas prav, mirjam. Sem ga hotla naredit optimisticno naravnanega, k je ze vreme tako bedno ... rabimo pozitivizem, soncek, smeh, ... in tule, na RR-ju ga dobimo! neboglasnica, ja, tekmovanje v dooolgih postih je v polnem teku. Se nam pridruzis? Kako Ana? Pa Bor, Almera? Kako sta vidva? In Lan? za vse! Aha, pa babica 3jemi tudi! Naj zdravje hitro pride! Umpa za izvrsten upgrade! Congrats! Tko se dela! vsem super spalckom! Tudi mi smo v njem - jupi! nas moto: "The longer, the better!" (spanec, seveda ) IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška jst sem pa danes med najsrečnejšimi...na rit sem dobila kavbojke ki sem jih nosila pred nosečnostjo in so brez elastana sicer je vse čudno čudno ozko..ampak s premikamo , hd! Dve besedi sem odvzela na koncu ("na bolje") ... a ni stosno? Ker sem bolj pocasi brala, sem najprej videla takole, okrnjeno ... ilatic, a tkole se ti ustimas al kaj? A se bliza obletnica al kar tako? Masina, kva je moglo bolet - si sploh ne predstavljam! Ja, kva je pa uspicil danes, da te je tko razburil? Si zdaj bolje? Si se ze kaj ohladila? Je se tko hudo? Spihaj se, tu smo, da pomagamo! netki, ukucaj v Googla, pa bi ti moglo kaj ven vrct. Meni se vedno zelo dopadejo pesmi Toneta Pavcka. rebeca ... da bo danasnja noc spet "back to normal!" rovarka, mi smo se na sadju, ne morem pomagat. Not yet! Jutri bo padlo korenje + krompir, pa da vidimo! Tinky, vau za 250 GH/obrok! To je pa konkretno! Priden 3jemi, sam, da lahko pomagamo z ultra posti/povzetki! Me veseli, da jih nekatere uspete prebrati v celoti nanka, kaj, a kar tko na hitro ne je vec sadja? mirjam, to so pa res divje kombinacije zelenjave ... zdaj pa res ze komaj cakam, da startamo tudi s tem ... mi je kar malce krulit zacelo! Almera, to je pa res najlepse, ce po toliko matranja rata naravno Umpa, a je Luka kaj bolje? Ti je uspelo dat kaj tekocine/hrane? Malo po malo ... Drugace pa klici v P, morda ti se oni kaj setujejo. Tims, a take samostojne piscance imate pri hisi? Da kar sami skacejo ...... hec, hec .... a je danes kaj bolje? Koleno OK? Evo, naj malo popiham .... ...... ...... (te pikice pomenijo, da piham) .... je boljs? karamela, kaj je to za en voz-trikolesnik-marela, k si ga prilepila? In LOL za stos! Kje si ga staknila? Almera, a gumast slincek ni OK? Meni je zakon! Nam cisto nic ne pride do oblacilc ... no, ne vem, kako bo, k bo mala na zelenjavi ... Je pa Anja potem kot en Robocop , k ji ga dam gor ... sem danes se enega kupila v DM-ju ... ampak je le plastificiran, bolj mehak ... bom videla, ce bo tudi ta v redu. motoristka, WB. levinja, dober tek! rebeca, tole me je presinilo ... studirala sem anglescino in nic drugega. Sem malo razmisljala, ce bi vzela se nemscino ali mogoce francoscino, a se nisem videla v vlogi prfokse ne enega ne drugega, pa mi je bilo potem brez veze kaj tlacit zraven ... auroraa, great video glux3, thanks za hiter odgovor! YOu rule! Ooooo, ura je 5, kasica time. Pa, pa