Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:40:15
|
|
|
|
Tina 28
|
No Mtinca...pol pa zdaj hit dva meila prebrat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:41:26
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja...RMRM..to pa se ful pozna. Na žalost jaz Nejca v šolo, Anjo pa v vrtec. Morata biti oba vpisana, da ma drugi zastolj. Ko gre v šolo, za drugega plačuješ! POMEMBEN PODATEK za tiste, ki načrtujete v parih letih še enga. ja, to se tud men zdi ne fer. V čem pa je razlika, a je otrok v šoli al v vrtcu? Bi moral nekaj pogruntat tud v tej smeri.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:43:46
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 No Mtinca...pol pa zdaj hit dva meila prebrat jaz bom jutri, sem ga pa tebi "forwardirala".
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:43:55
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz se ful spomnim, ko sem Saro vpisala v vrtec. Sva takrat plačevala najvišji znesek, pa je bil vrtec velikoooooooooooooooooooooo cenejši kot vrtci v Avstriji. Pa me prašte kako je danes? Danes so pa vrtci velikoooooooooooooooooooooooo cenejši v A kot pri nas. Pa še baje je pok. Heider zrihtal brezplačne vrtce.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kako to,saj si Tina na M. ,grem se enkrat. to sem pa jaz . danes bolj berem, se mi ful ne da pisat... .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:45:48
|
|
|
|
Tina 28
|
Maš prav...sam en premik pa je....in če računaš, da se šteje dohodek na 4 in ne na 3...ima že prvi nižjo ceno, ker padeš sigurno v nižji plačilni razred Pismo, dons je pa sama ekonomija kle gor...najprej hiše, potem varčevanje, nato terjatve in zdaj vrtci...se vidi, da je recesija
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:48:10
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Maš prav...sam en premik pa je....in če računaš, da se šteje dohodek na 4 in ne na 3...ima že prvi nižjo ceno, ker padeš sigurno v nižji plačilni razred Pismo, dons je pa sama ekonomija kle gor...najprej hiše, potem varčevanje, nato terjatve in zdaj vrtci...se vidi, da je recesija je zgleda nekaj v zraku. A je kakšna lunca mogoče, ker jaz sem bla tud nekaj čudno nastrojena. Sva se z mojim danes zlo na kratko tipkala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:49:41
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz pa štekam...haha..sem bolj pametna od muca
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:50:28
|
|
|
|
Tina 28
|
RMRM...se drugače vsak dan...verjetno namesto klicanja...je ceneje, kajne.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:52:50
|
|
|
|
Tina 28
|
Sem šla ravno zdaj brat, da če imaš dva v vrtcu...plačaš še za prvega manj, kot bi sicer...razred manj glede na vse člane. hudo...sem res predolgo čakala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:53:47
|
|
|
|
RMRM
|
tina, ja v bistvu samo internet na obeh straneh plačava. Ker GSM je bil pa , pa še v tistih 15-20 min, kolikor sva bila odmerjena, se ne moreš ne vem kaj pogovort, tko se pa kar zmenva, pa še otroka se zraven lahko pogovarjata. Sej drugač obstaja še ful ene različne tehnike, sam to je zame preveč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:54:50
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz pa štekam...haha..sem bolj pametna od muca a boš zaupala, ker jaz nimam pojma. Seveda, tršica pa ja mora vedt
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:57:28
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja..Oba naštimata kamere in zvočnike in se vidite in pogovarjate naglas. To je zdaj in...pojma nimam kako naštimaš in kaj rabiš...jazpač ne. Se pa moja sestra na tak način pogovarja z znancem, ki ga je spoznala v afriki...in stvar je bale fuuuul dobra. Ta zadnjikrat, ko je debatirala, sva bla ravno z Nejcemzraven...je bil čist fasciniran in potem sta se v govorici nemih zmenila, kako se tam pozdravljajo in si kazala osle...pač pačila en drugemu. tisti črnc je vse za Nejcem ponavljal, da je tamal čist cepal zraven in bil čisto navdušen
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 21.1.2009 23:59:17
|
|
|
|
Tina 28
|
komot, če kleo pusti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 0:00:22
|
|
|
|
Tina 28
|
pa naj še kdo reče, da sem blond
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 22.1.2009 0:02:17 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 0:05:34
|
|
|
|
RMRM
|
sej mi lahko tud na zs napišeš, da ne bo drugim nezanimivo Ja, to nekak zgleda najina komunikacija, sam večkrat se kar tipkava, ker je prenos preko kamere včasih ful slab. Najbrž zaradi zmogljivosti interneta (mava oba ta počasne), al pa so slušalke premal drage
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 0:10:45
|
|
|
|
RMRM
|
Grem počasi . Nočko.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 0:22:35
|
|
|
|
Tina 28
|
sem dajala Anji svečko, saj ji je prišlo spet na 39....v šusu ...zdaj sva pa še dojili. Upam, da bo kmal prjel....nočko...imaš pa ZS
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 6:21:27
|
|
|
|
babysolza
|
Evo, standard - Tina konča, jaz začnem. Jutrčka!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 6:47:07
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Jupijaja jupi jupi ja - mi pa imamo druzga zobeka!!!! Mu je včeraj ven pogledala ta druga enkica spodaj!!! Jeeeej!! Končno ratujemo zobatci!!! No, tko, považla sem se christy, naš ima ponoči oblečen bodi z dolgimi rokavi, pižamo brez stopalk, nič štumfov, v spalni vreči brez rokavov in pokrit s kovtrom. Čez dan je pa v bodiju z dolgimi rokavi, majčki in hlačah. Aja, pa štumfe ima gor Bravo za zobke! Sabina pa je ponoči samo v kombinezončku s stopalkami in pokrita s kovtrčkom. Zadnjih par noči namreč spet spimo - ko sem ji poskusno odstranila eno tanko odejico, s katero je bila še pokrita. Tako da pri nas spalna vreča ne pali niti pod razno, razen če kovtrček umaknem. Je pa res, da je v spalnici okrog 20 stopinj, konstantno, ker tam nič ne grejemo, sam prezračim vsaj 2-krat na dan. Čez dan ima pa oblečeno enako kot Žiga. No, dvojne štunfke. Ja ja, fotri še niso slišali za fotoaparate. Tudi našega atija je treba spomnit vsake tolko, da mamo to zadevo doma. Joj, sam je res recesija. Upam, da se bo kaj na ceni vrtca poznalo - midva sploh nimava nevemkaj plač, ampak si pa takoj v zelo visokem razredu. Razen če seveda nisi zeloooo bogat s.p., ki prikažeš minimalca in so otroci v vrtcu zastonj. Ene take poznam, za . Tina, kako je z ANjo?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 7:06:31
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Glede teh krofov - saj da ne bo izpadlo, da same računice delam - samo krofov se res ne bi lotila, sicer pa pečem torte in razna peciva, pa se ziher tudi ne izplača, samo zaradi lepšega. Pa ko bo Sofija večja bomo tudi kekse pekli, edino kakih zadev, kjer si je treba testo razvleči in lepe oblate speči, tega se pa več ne lotim - vsaj tako sem rekla. Najrajši imam, ko se vse zmeče v skledo in zmiksa in ulije v pekač in zaradi takih stvari si mislim, da bi imela še ker se ne bi nikoli naveličala gledati, kako napredujejo. Pretiravam malo s številom , ne? Jaz tudi. Sem načrtno zbrala cel kup receptov, ki ne vključujejo valjanja testa. Še valjarja si nisem kupila, čeprav bi mi včasih prav prišel. - no, mogoče sta eden al pa dva preveč.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 7:30:18
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro vsem vam serviram, poleg pa še Zdaj grem pa nazaj brat, ko ste tk pridne postale
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 7:45:20
|
|
|
|
Samsa
|
Če slučajno katero zanima: TU (prehrana malčkov)
< Sporočilo je popravil Samsa -- 22.1.2009 7:49:09 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 7:48:09
|
|
|
|
Samsa
|
Čestitke obmesečmikom: - Luka Patrik (nya) - Lilia (wilma) - Luka ( Mojca78)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 22.1.2009 9:19:37
|
|
|
|
lonapo
|
dobro jutro Tina, pametno si naredila da si šla k zdrvniku, jest grem vedno, tolk da kri vzamejo, da vidijo kaj je- a je klasična viroza al je treba antibiotike. Kaj mate to na ZS-jih, jest bi tud!!--firbec me daje Nya a je LUkec kej boljš? Čestitke za mini rd-je . No jest sm mal živčna, k mam alergologa ob 14.00, tko da kakšna pika poka bi mi prav prišla. Kleo- Žiga tud še ne kaže zanimanja, da bi se plazil. Sem ga dala na parket, pa "bremz" štumpfe gor pa daljinca spredej, pa ni hotel sodelovat. Mi je pa včeraj vstal v posteljci. Nejc se tudi ni hotel plaziti, je direkt shodil.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Vprašanje?пеперутка16Ali je vaš otrok po vstopu v vrtec začel bolj zbolevati?Da. (
78%)
Ne. (
22%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!