|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
21.1.2009 23:08:13   
Anonimen
Aja, P.W. pomeni tedensko plačilo. Pomnožite z 2 in dobite ceno mesečnega najema v evrih. 

< Sporočilo je popravil coraly -- 21.1.2009 23:17:54 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
21.1.2009 23:09:00   
dzanika
zdej grem pa spat. Nočko

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:09:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:09:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4479
21.1.2009 23:09:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: coraly

Btw, a katera ve za kakšno stanovanje, ki se oddaja. 3 sobno, v večstanovanjski hiši, bloku...ne v privat hiši, kjer živijo še lastniki zraven. Tam so potem baje same težave.  Čim bolj novo, lahko neopremljeno in seveda čim bolj ugodnouser posted image
No, pa okolica Ljubljane recimo.

poglej malo na www.gohome.si

mogoče tukaj kaj najdeš...

ah šele zdaj vidim da se tuki prodajajo stanovanja...
kaj pa na bolhi?

Saj tudi oddajajo. Vse gledam. bolha, salomon. nepremicnine.net

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4480
21.1.2009 23:15:42   
lex
metuljček - ooooooooopppppppppaaaaaaaaaaa kaki postuser posted image user posted image user posted image user posted image

coraly kaj pa če gresta kar v Avstralijo pa še mir bosta imelauser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
21.1.2009 23:19:09   
lejla969
Jezna sem že 2 uri, ker ne morem gor dat slike za avatar. Pa kaj sem res tako zabita? Sej se že čudim, kako smo Mirana dobili.  user posted image  Ma tu mač!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
21.1.2009 23:19:42   
karamela6
Čez kakin 5 min prilepim še jaz svoj kilometrski post ... mislim, da je najdaljši, ever ...ja, ja, sem skopirala...pravzaprav sem ga kopirala vsakih 5 minut že med pisanjem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
21.1.2009 23:20:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lex

metuljček - ooooooooopppppppppaaaaaaaaaaa kaki postuser posted image user posted image user posted image user posted image

coraly kaj pa če gresta kar v Avstralijo pa še mir bosta imelauser posted image user posted image user posted image

Saj sva razmišljala v tej smeri. Mene samo ena stvar zadržuje tukaj, sicer bi jo že popihala. Moji starši. Zlomi jih če zdaj gremo. Vse ostalo mi ni problema pustit. Nisem človek, ki bi bila navezana na karkoli.
Če pa bi šli zraven, pa jutri kupim karto, brez heca.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
21.1.2009 23:20:27   
karamela6
lindy, javi se kaj nooooooouser posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
21.1.2009 23:21:11   
lex
no še tole vam povem potem pa grem poleg mojih medvedov drnjohat (mater se jim vidi da so pravi Medvedi, oni spijo, jaz pa ko še nisem ga. Medvedova sem pa ko čuk budna, poleti jih pa ne spravim v posteljo za živo glavo neuser posted image )

Hočem spravit Alino v pidžamo pa začne v sami plenici letat po bajti in vpit naga, naga, naga,......... jo pustim 3 minute, jo hočem spet obleč - ma kje beži pred mano kot vrag pred križem. potem pa spleza na mizo in začne densat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sma imeli kar lekcijo, da to pa ne sme delat, da to ženske ne delajo,.... ker zadnjič se je že sred ceste okoli kandilabra (okoli droga) vrtela - jao meni, kaj me še čaka, pa 2 mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no pol sem jo končno uspela oblečt.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
21.1.2009 23:22:03   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Glu3, jutri gre paket na pošto.user posted image

superuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:22:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4488
21.1.2009 23:23:24   
lex
coraly tu te pa popolnoma razumem, meni je že hudo ko gremo ali mi ali ona dva na morje, za kaj več mi pa srce ne zdrži. pa sva v istem kraju doma, pa se vsako jutro slišiva

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:23:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4490
21.1.2009 23:23:58   
Anonimen

no še tole vam povem potem pa grem poleg mojih medvedov drnjohat (mater se jim vidi da so pravi Medvedi, oni spijo, jaz pa ko še nisem ga. Medvedova sem pa ko čuk budna, poleti jih pa ne spravim v posteljo za živo glavo neuser posted image )

Hočem spravit Alino v pidžamo pa začne v sami plenici letat po bajti in vpit naga, naga, naga,......... jo pustim 3 minute, jo hočem spet obleč - ma kje beži pred mano kot vrag pred križem. potem pa spleza na mizo in začne densat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sma imeli kar lekcijo, da to pa ne sme delat, da to ženske ne delajo,.... ker zadnjič se je že sred ceste okoli kandilabra (okoli droga) vrtela - jao meni, kaj me še čaka, pa 2 mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no pol sem jo končno uspela oblečt.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj lex. Zdaj si me pa v dobro voljo spravila. Prav na glas se smejimuser posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:24:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4492
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:24:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4493
21.1.2009 23:24:47   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Jezna sem že 2 uri, ker ne morem gor dat slike za avatar. Pa kaj sem res tako zabita? Sej se že čudim, kako smo Mirana dobili.  user posted image  Ma tu mač!

na koncu moraš v profilu dati potrdi, a si dala? To sem se jaz zadnjič matrala 50x naložila, vse ok, napisalo, da je šlo, pa nič, valjda, ker v profilu nisem dala naj potrdi nov profil, sem blond itak

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
21.1.2009 23:25:05   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je bil moj namen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
21.1.2009 23:25:54   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

lex: kaj nas vse še čaka, pri tebi mi je kul, ko map tak majhna otroka, da si vedno zamišljam kak bo lukec iste štose peljal user posted image user posted image

alina user posted image user posted image user posted image

pa, če bo po mamici, kaj bo šele potem, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4496
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:26:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4497
21.1.2009 23:27:08   
lex
lumpa a veš, da tud jaz komaj čakam, da bo še Vita takšna, da se jim bomo smejali. včasih jim res popustim se vsedem in se jim na glas nesmejim. zdanjič na cesti stva se začela prav zafrkavat iz tega

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
21.1.2009 23:27:11   
karamela6
Ciao pupe! (tole pišem že od včeraj, zato je dan malo pomešan ...pa vseeno, ker se mi ne da spreminjat besed "danes" na "včeraj")

Moj izpit danes user posted image user posted image user posted image - Ni mi šlo. Upam vseeno, da bo za 6, več ne rabim pri tem izpitu. Jutri pa še kolokvij. Ne morem več. Čisto sem izmučena. Včeraj nisem nič spala, sem šla kar direkt na izpit in komaj zdržala tam 3 ure za mizo sedet in razmišljat. Me je imelo vmes, da kar zaspim.

IZVIRNO SPOROČILO: sandrine
Se še kr učim- GROZA! Joj, kak mi je žal, da nisem faxa končala že pred porodom

Se vsak dan tolčem po glavi ... user posted image user posted image

olivno zelena + marelica bolj, če lahko izbiram; drugače pa meni osebno ful dobr zgleda roza zraven zelene

Majuska, glas oddan!

Metuljčica, verx good articles! user posted image

Nina vs. Matic/Nejc (dragi bolj za Matica, jaz za Nejca). No, tudi midva sva še v porodni izbirala. Jaz sem bila bolj za Hano, moj pa za Nino. Potem sem se naveličala ga prepričevat. NA splošno sva oba bolj za naša imena, ampak vseeno sem jaz bolj za kaj posebnega. Moj, da sliši "posebno", dobi ošpice, pol se pa pejt.

lidija, ko smo mi imeli rdečo ritko, sem jo mazala z bepanthenom, pa s praško pasto - je bilo kmalu bolje. Zdaj ji ne namažem več ritke čist čist vedno, ko jo previjem, ker se mi zdi, da se potem ritka preveč razvadi in čim je malo dlje v drekecu, je že rdeča. No, pri nas je vse kul zdej in od takrat nobenih problemov.

Lanček božecuser posted image user posted image user posted image

Pomoč prosim - kje kopate vaše pikice, če nimate banje? Ker naša otroška banjica bo vsak čas premajhna oz. moram dat tako malo vode not, da ji pride samo do sredi trebuha, ker če ne je poplavaaaaaaaaaaaa v kopalnici ... help! Sem razmišljala, pa naj se še tako čudno sliši, da bi kupila en večji čeber ala vinogradniški, tak okrogel, cca. 1m premera ... ker kopalnico imam čez glavo veliko in bi kamot sredi nje čofotala ...hm, kaj pravite?

HD ... rdečo peso bi jaz vloženo dobro sprala in ji dala, svežo pa skuhala, pa samo narezala in spasirala kot jabolko ... zraven pa krompir mogoče.
Mi smo danes jedli 1 krompirček + 1 cvetek cvetače + 1 cvetek brokolija. Je zmazala za šalo. Nina je res zelenjavarka! Pa zdajle, pol urce nazaj, je spila celo flašo (150ml) čaja s korenčkovim sokom, pol pol. Če bi ji dala jabolčni sokec, bi se pa pačila. Kdo bi jo razumel.

mirjam, krasen avatar user posted image

in še:
zakaj v risankah ko koga lovijo vedno najprej pol minute teče na mestu in se mu vrtijo noge?

Loooooooooooooooooool (zdej k ste se vse naučila, kaj pomeni) user posted image

Uuuuu, lex, medvedek Uhec ... user posted image ma, si mi pričarala spomine

lejla969, jokam ko dež user posted image Poljubček Miranu in žal mi je, da si morala dati to skozi. In ne bi morila, če se izpoveš, niti najmanj.

ilatic, zelo lepa porodna zgodba user posted image

glede znaka za držanje dude v ustih ... mi bi si ga prislužili že kak dan pred novim letom. To je res zadeva, duda. Odkar jo obdrži v ustih, sploh več ne jokamo. Če je lačna, positnari in dobi za jest. Če je karkoli, hitro porihtamo in je ok. Ko pa rinejo zobki ven, ni kaj za porihtat. Prej sem ji držala dudo ali pa tisto reč za grizenje, tudi po 1h in več. Zdaj je luksuz! user posted image

HD - glede palčka. Moja Nina ga je začela vleči pri 3 mesecih, pa ga zdaj že kakšne 3 tedne ne več. Kar sama od sebe. Ji ga nisem ven jemala, ker sem videla, da si s tem ublaži srbenje dlesni. Sem jemala to tako: kako bi bilo meni, če bi me nekaj full srbelo, pa se ne bi mogla popraskat. No, so mi vsi govorili, da je lahko samo začasno, lahko pa bo to počela namesto dude. No, k sreči je bilo začasno. Je pa baje slabše, če to začne delat kasneje, da je večja verjetnost, da se navadi. Presodi pa sama, kako orgirat. Jaz ji kljub vsemu, ne bi jemala prsta. Mi je bilo tako lepo videt, ko si ga je dala v usta, pa zraven zaprla očke in uživala. Kako bi ji naj to vzela? Ne, ne ...

Majuska, čestitke za objavljeno zgodbo. Seveda bomo kupile revijo! Bravo!

mojcek1, tudi jaz sem si kupila geox škornje, pa tudi z nizko peto, če da so črne...sam so res fajn. Se splača kupit zdaj, ko so znižane, ker so v redni prodaji res svinjsko drage

Kje pa sta Inigo in Brin? Že doma al še kar ne?!? KAtera ve? Oooo, welcome back!

neboglasnica, tudi jaz sem bila navajena se tako, ko sem prišla iz šole, se preobleči. No, pri Nini sem tak sistem furala samo kak mesec in točno iz tega razloga, kot ga ti omenjaš. Lepe cunjce čuvala, tako dolgo, da jih je potem imela 1x gor, ali pa celo nobenkrat. Od takrat ne gledam več, vedno jo skušam lepo obleči, za doma, ali pa za ven. Tko da, Ančka že ve

coraly, kje si? Kako se počutiš? Kaj slabosti? Si že povedala domačim? Sploh komu, razen možu? Daj, daj, poročaj malo...

risanke, jaz sem imela rada slikarja Bojana, pa Škorenjčke, pa Stripy-a .... tule je, da ne boste samo jokale
http://www.youtube.com/watch?v=Ap2OnRby1mE&feature=related

bastian, oglasi se še večkrat - ne morem verjet, kaj si me slišala?!?!

Inigo, kaj pa glukozo? Ta ponavadi pospeši kakanje. Pa čimveč tekočine.

Blacky, si me nasmejala s trenerko. To me zabava že ves čas, kar sem na gorenjskem (ne vem od kje tebi sicer). Tu pravijo trenirki, trenerka in smešno mi je zato, ker nam je učiteljica v oš to non stop vbijala v glavo, da je z i-jem in ne e-jem. Sem jo zadnjič srečala (smo drugače družinski prijatelji) in ji povedala, da če na gorenjskem rečem trenirka, me živ bog ne zastop. Pa se ji je samo fajn zdelo, da sem se spomnila na to, češ, da ni zastonj težila.

mleko - joj, babe, zdaj, ko sem imela tak tempo učenj (pa ga žal še ni konec), mi je 2 dni primanjkovalo mleka. Sem bila tako žalostna. Saj za Nino, redne obroke ga je bilo glih dovolj, nisem pa si ga mogla še načrpat, pa ji dat 1 večer riževe kašice. Me je bilo strah, da ga ne bo več. Odkar ji dajem kašico zvečer, si načrpam iz ene zize celo flašo brez problema, pa še več, če je treba (cca. 160ml) No, ko pa sem se ponoči učila, sem si celo noč na 2h črpala iz obeh ziz, pa je komaj komaj priteklo 120 ml! Grozen občutek!

mirjam, daj please razloži, kaj je jabolčni rumenjak????

lex, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kok je bil mali fletkan kombanj za crknt, še nisem slišala, da bi bil kdo to za pusta

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
da ne rečem da sem sesuta, da pišem diplomo, ki se ne premakne nikamor, ker se ne morem skoncentrirat, ker je razmetano in pol grem pospravljat in končno pospravim in se usedem za računalnik in se zbudi tamala in gremo opet od začetka svinjat po kuhni, da ji nardim kašico in jest in pol mala veselo dela dežeka (brrrrr, brrrrr, brrrrr) med tem ko ima hrano v ustih, pol ji dam flašo, se mal igrama , namečema vse igrače, se utrudi jo položim spat, si mislim evo čas da grem spet mal diplomo pisat..japajade....je treba prej svinjarijo pospravit ker pride mož iz treninga, prinese goro cunj,prvi stroj je itak opral, je treba dat v sušilca pa novo rundo prat, pa popucat kuhno od prehranjevanja moje miške in spet se usedem za računalnik in spet začnem in spet je mala pokonc...se vam zdi da se vrtim v krogu???????

tko je pr men fuuuuuuuuul velikrat, ko se moram učit ... pa preden sem rodila je blo isto. Ma, ko se je blo treba učit, se je stanovanje svetil v nulo, nohte zmer upedenane (glih par dni nazaj sem si naredila francosko), kosilo bolj posebno oz. v kompletu, itd, itd, itd, ...zmer kej najdem.

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Evo, takole zgleda kako Bor dojema puzanje

user posted image

Dragica, ti se res faca! Točno tako, ampak res toooočččnnnnoooo tako puza Nina! Za crknt!!!!

lidija super zgodba in krasna slikica. Zdaj mi je žal, da imam samo 2 iz porodne ... pa šele potem, ko je bila umita ... kje sem se pa spomnila ... je bil prevelik šok, ko sem jo končno dobila v naročje

zimska, ne skrbi, vse se bo rešilo! Sicer pa, vem, da ti nič ne pomaga, ampak zakon te ščiti.

jst sem brez službe po porodniški..pa kaj!!!!trenutno mi je pomembna kali in takoj za tem da napišem diplomo...pa tud če je ne bom, se ne bo svet podrl....z diplomo ali brez službe itak ne bom dobila..ženska, 0let delovnih izkušenj (čeprav delam že od 16leta) z otrokom in v času recesije...japajade...malo morgen da bom dobla šiht..in še po možnosti v moji branži..mhm ful se rabijo diplomirani ekonomisti-...

opisuješ mojo situacijo

Tinky
, ma ti dohtarji včasih res ne vejo, kaj bi se še spomnli. Ne skrbi sploh! Pejt, če že moraš, škodit ne more, ampak sekirat se pa ne. Moja Nina se tud samo iz hrbta na trebuh obrne, pa še to se je zdaj pred kratkim ornk začela. Prej ji je sicer že ratalo, ampak zelo poredko. In mislim, da jih je tu še malo morje takih, pa nobenega ne silijo na RA. Škoda živcev! Spij raje eno birco!

zimska, govoriš o AIREX blazini, na uč zgleda kot en mal boljši armaflex. Je pa baje res fajn, pa tudi grozno draga.

Bravo BRIN!!!!!!!!!Drekec pekec je tuuuuuuu! user posted image

rdeča pesa....mala jo je jedla..samo kuhano, brez soli, kumine pa nimam..morem pa omenit d je khinja taka ko da smo koga zaklal

si predstavljam

Tinky, štufa pomeni sita???

lejla, je že v redu. Boš ko, boš zmogla, ali pa tudi ne. Verjamem, da je težko.

zimska, hahahahahahaha, umiram, sem pod mizo in še dlje ... dej še mojo Nino nauč tko densat nooo user posted image user posted image user posted image

Umpa, joj ga spet bixaš user posted image Nadgradnjo bi ti, a?

HD, hvala za vprašanje glede svoje sobice in baby phone-a. To tud mene zanima, kako prakticirate.

Tinky
, sorry, ampak tale novi avatar tvojemu sexy hrbtu ne seže do gležnjev!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Veste, kaj zdaj počnem tu zraven? Skeniram slike z našega rd fotošutinga v foto studiu. Slike so prekrasne.

Uuuu, vauuuu, res fulll lepeeee, ma ekstra, ti rečem hehe, to sem napisala takoj za tem, ko si se pohvalila s skeniranjem, češ, še dobr, da si jih pokazala ... no, zdaj pa si jih ... mam kr slabo vest Sicer pa - res vauuuuuuuuuuu ... beri zgoraj

Majuska, še enkrat prebrala tvojo porodno zgodbo - res je "velika"! Čisto resnično si zasluži objavo v reviji!

levinja, krasen stil puzanja čisto poseben

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Ampak saj gre. Z voljo vse, tudi če sem utrujena da komaj gledam, se mi mali nasmehne ali pa se stisne k meni - to je začel delati zdaj te dni in je takoj bolje.

Jeee, to tudi moj mali dela že nekaj dni. Kako je to lepo, ko se obrne, se nasloni, stegne ročice, se nasmehne in tiste velke oke....

Ko je to meni prvič naredila, sem si rekla sama pri sebi: to je to, za kar je vredno živeti! Ne znam opisat občutkov, ampak, če je kaj lepšega na svetu ...

Ah punce, nehite no s kilami .
Pri vas gredo zdaj lepo počasi že dol, pri meni pa bodo hitro spet poskočile, he he.
Že katera razmišlja, da se mi kaj kmalu pridruži?

Čedalje bolj. Ampak želja gor ali dol, najprej faks končat, potem pa ... Upam, da še letos zagledam . Mi pa zaenkrat tudi bogec hoče očitno povedat, da še ni čas, ker mi ne pošlje ... mislim, da je pri Almeri podobno. Umpa, ti pa proč z grdnimi mislimi! In to takoj!!! JAsno?!!?

Še ena, ki vodi evidenco za vse kot Blacky30 ali zgolj dober spomin???

zelo dober spomin
nene jaz to grem tko
Popis stanja na forumu:
Zaporedna št. 1. Neboglasnica
dne 12.3.2008 sprememba nicka v GR
dne 24.5.2008 prepir s HD
dne...
in si zapisujem
sam da mam normalno tabelo in z barvnim vse... ena kopija na računalniku, ena v mapi v predalu.

sej ne vem, a ti to resno????

coraly, jaz sem taka ... brez dlake na jeziku in potem na koncu grda ... mah, mi vsaj ne bo noben očital, da sem zahrbtna ... ker to pa res nisem!

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Res samo še tole: moja prijateljica ima tri otroke: 9,5 let,6,5 let in 4,5 let. In doji odkar je prvega rodila, ker tamalega še kar doji ob večerih. Skupaj že skoraj deset let.

Poznam eno, ki je prvega sina dojila 6 let, in potem rodila drugega otročka, hčerko in jo spet dojila 6 let = 12 skupaj! Ampak to mi je pa tu too much nooo, pa rečte kar hočte!

Almera ja, samo ona jo je nekje pri njih naročila, 1 uro na eno stran se mi pa ne da po torto vozit oz. mogoče najdem kaj bližjega, če ne pa jo bom itak pocukala za rokav. morem jutri poklicat, če mi kdo naredi samo uno kao "nalepko" za na vrh za dekoracijo, ostalo bom pa sama naredila, če ne jo bom pa kupila (teh tort jaz ne maram od otroštva in mi nikakor ne gre iz jezika, da jo naročam , mogoče mi bo pa manina sestrična naredila, če je po novem v tem štosu - i hope so)

Ej, uno "nalepko" je baje full u easy nardit, ker je za pojest. Mal se sprehodi po kulinariki. Jaz ti pa lahko grem pojutrišnjem v LJ v Črnuče iskat slikco od tega avta, če jo imajo ... če želiš no. Sama pa tud še nisem delala, tko da ... sej pravim: KulSlo je rešitev.

Metuljčica, sorry, ampak proti temlem mojem postu nimaš za burek!

Danes kolokvij uspel ... vsaj nekaj.
Blazina za Stoke trip trap - Uuuuuuuuuu, skoraj sem pozabila. Sem bila danes v Medvodah v tem veličastnem Šparovčku. Trgovinca je en pajzl, not se pa najde tud kej zlo pametnega. No, jaz sem šla samo firbcat in sem vesela, da sem šla. Zakaj? Ker bi že dolgo rada imela blazino za Stoke-ja, pa se mi je tu mač zdel dat 30 eur za 2 koščka blaga. No, in lastnica mi danes pove, da je našla eno žensko, ki jih dela zanjo - pa jih daje gratis zraven rabljenih stolčkov. In ne samo zraven stolčkov, tudi posebej jih prodaja, za samo 13 eur!!! Ima pa samo 2 vrsti blaga na razpolago - eden tak sivo in svetlo plav ... tko z nekimi vzorci, eden pa barvno črtast. Slednjega sem tudi jaz vzela. Tko da punce, če katera želi to blazino - naj gre v Šparovčka. Za štajerke in primorke, pa lahko tudi jaz kupim in pošljem po pošti. No problem at all!
Aha, slikca od mojega, sivo-plavega sem pa pozabila slikat, mi je šele doma padlo v glavo, da še vam povem za to.
Še slikca (če bo sploh hotelo prilepit, ker mi shrani.si na firefoxu noče več delat, pa da vidim, če moja improvizacija deluje...):

user posted image

Sicer pa, lepo pančajte ...

se beremo
Nočko

P.s. sem se po objavi spomnila, da nisem nič imen objavila....se ne umrete ali obupate med branjem ... zdaj pa vidim, da med urejanjem še smiley-i zginejo user posted image Mah, teh se mi pa ne da ponovno pisat ...samo tu in tam sem kakega poknila.

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 21.1.2009 23:37:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 4499
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:31:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!