|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
20.1.2009 20:01:33   
*anč*
ema 82  čestitke za NS in seveda pupiko!

piha dobrodošla!!

idrija1
  drži se in naj čimprej posije sonček!
ayo  si vsaj vidla svojga pikca, na nuhalni bo pa še večji!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Piha)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
20.1.2009 20:02:31   
TjasaJ
Idrija1 - drži se, pošiljam ti en user posted image in želim, da boš kmalu spet videla +!!

Jaz pa sem se danes naročila na [b]NS - 13.2. Še prej pa imam pregled - 5.2. Kri in urin moram dati enkrat do pregleda, se jim nič preveč ne mudi... Do NS bom tudi jaz na trnih. Pa takooo daleč je še! Vsem, ki ste ga že opravile pa user posted image !

Počasi bo prišel čas, ko nam ne bo več slabo user posted image .

(odgovor članu katyy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
20.1.2009 20:04:06   
*anč*
poopsie  čestitke!! kako je blo, mal več povej! pa iraya, kako je reagirala? jst bi tut malega pelala sabo.

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
20.1.2009 20:18:12   
poopsie
Evo me. Irayi sem šla večerjo naredituser posted image
Tamala je ceeelo pot spraševala kam gremo in da ona ne vrjame,da imam jaz dojenčka v trebuhu in da se ona z dojenčki igra..
In mi končno pridemo v ordinacijo in je naš lenušček prvo spal.. Iraya je bila fuuul navdušena. Takoj je dobila tisti nagajivi glasni nasmeh in z prstom kazala na ekran in se drla dojenček je tam,dojenček je tam...user posted image
Malo smo trebuh tresli,malo smo hodli gor in dol in user posted image se je kooončno zbudiluser posted image
Pol pa se je začel premetavat sem in tja..se odbijal z nogicami,mahal,krilil z rokami.... Vglavnem je fuul živuser posted image
Dragi je bil navdušen,prav roke so se mu tresleuser posted image Jaz pa sem bila čisto blažena..
Srček bije tika taka,veliki smo 70,2... Za spol smo sicer vprašali ampak ni bil skoraj nič pri miru tako,da je rekla da ne more videti prav. In moramo počakat na MF. Aha...tveganje je super 1:6539user posted image user posted image

*anč* če imaš priložnost vzemi sina zraven!!!user posted image Moja je bila čist navdušena in me je pol spraševala kdaj pride dojenček in da ga ima ona rada in,da komaj čakauser posted image

Tako,da mi smo vsi fuul navdušeni.. In mi ni žal,da smo vsi šli. Dr. Pelkič je pa zakon!! Pri njej smo bili 55minut čeprav je mela gužvo je vse razložila in si res vzela časuser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
20.1.2009 20:45:09   
Drnula
*anč* - jaz sem imela v 1.user posted image  tudi pozitiven rezultat na toksmplazmozo. Pri prvem testu vedno ugotavjajo samo to. Potem pa še ali je okužba stara ali sveža. Verjetno bo vse ok.

idrija user posted image vem, ni lahko. Drži se.

Mi smo tud meli danes NSuser posted image , rezultati so dobri 1:9797 kot pri 14 letni mamici user posted image user posted image , veliko bolje kot v 1.user posted image , srček lepo bije, brca, maha ... veliki smo 49,5 mm, po tem naj bi bil pdp 2 dni kasneje- 07.08.09 ampak ostaja sicer nespremenjen 5.8.09. Zelo verjetno, da imamo še eno punčkouser posted image . Seveda še ni ziher, moda se pogosto spustijo dol kasneje .... ampak nama je itak čisto vseeno. Lubi morda celo malo bolj navija za punčko.

Lepo se imejte!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
20.1.2009 21:39:17   
aprilčica07
Dober večer

čestitke vsem, ki se opravile ns!user posted image user posted image user posted image user posted image mene to še čaka in je 11 2  še zeloooo dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma dolgcajt mi zihr ne bo, doma je itak tamali skoz v akciji, služba je pa itak zgodba zase, tako, da mislim, da bodo dnevi hitro minili... in seveda, da bo rezultat dober!

No, tamalga sem spravla spat, mojga še ni, ker dela, jst bom pa zdaj housa gledala do konca... sem mislila, da bom šla kr spat, pa sem zdaj kr energijo dobila in bom tle okoli še malo  skakljala::):)

Lepo se mejte in  božajte bušije.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
20.1.2009 22:57:28   
Muca83
Tudi jaz čestitam vsem za NS user posted image Punce, le tako naprej, da bodo sami dobri rezultati!

idrija1, zate pa user posted image Upam, da kmalu ugledaš user posted image in da bo vse ok.

Jaz imam pa zdaj skoz ogromen trebuh user posted image Od česa pa mi ni čisto jasno, ker nimam kakšnih težav z zaprtostjo. Pa še zanimivo je, ko ga skušam notr potegnit pa skoraj nič ne gre user posted image Ne vem no, meni je čudno tole, saj bom jutri komaj dopolnila 10T.

Moje počutje je pa čisto spremenjivo. Vsak dan pride kakšno obdobje slabosti, ki na srečo niso hude in lahko normalno živim, potem pa še ti navali lakote, pa grozen okus v ustih itd. Vse se malo menja. user posted image Danes ko sem prišla iz službe sem se opogumila in stopila na tehtnico. In nisem mogla verjeti svojim očem - skoz nekaj glodam, ker sem skoz lačna, tehtnica pa kaže -1 kg user posted image Prej sem se pa tako trudila shujšat pa ni šlo nikamor.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
21.1.2009 6:58:12   
Ayo
Jutro user posted image

No, danes sem pa prva user posted image

anc*, ja tokso si lahko prebolela se ko nisi bila user posted image Bos videla da bo vse ok, zdaj vsaj lahko jes kar ti pase, jaz ful pogresam salamo user posted image

poopsi in drnula user posted image za NS!!

Ko takole berem koliko so vasi user posted image ze velike, me je zacelo zdaj skrbeti zakaj smo mi tako miceni user posted image user posted image user posted image Sem sla pogledat koliko je bil Gabriel velik pri 12t in je bil 1cm vecji. Po mojih izracunih, bi mogla imet PDP 1 teden kasneje, kar je prejsnjic UZ tudi nameril, no vceraj pa mi je G izracunal kar po ZM user posted image

Ja, in zdej se bo meni vleeeeeklooooo teh 10 dni! user posted image

tejci77 user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa v sluzbo user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
21.1.2009 7:06:12   
Sulfinija
Jutro!

Sem milsila,da bom danes prva na tem forumu,temi pa me je predhodnica medtem,ko sem se umivala prehitela.

No spala sem še kar v redu,vse štima vsaj zaenkrat nič ne občutim,da bi se kje kaj dogajalo.Bom pa šla danes na tehnico tešča pa da viidmo če smo se kaj poredili od pregleda.Zjutraj je še kar znosno zvečer sem pa ko balon.

Vsem iskrene čestitke za dobro opravljene nuhalne svetline,mene tole čaka komaj čez 6.dni jaz pa v takem velikem čakanju,da je groza.In včeraj mi je moj user posted image  sporočil veeslo novičko,da dobi dopust v torek ko imamo nuhalno in da drugi teden ne bo šel nazaj na teren user posted image  in to me je ful razveselilo.

Mi je kar toplo,ko pogledam svoj podpis svoje trakece,ki mi odštevajo dneve do nuhalne in oni,ki kaže kok sem nosečka,tolk daleč pa še resno nisem prišla in mi je kar toplo pri mojem srčeku.Me pa vendo bolj mika,da bi si tudi jaz nabavila napravo za poslušanje srčeka neko rabljeno bomo videli po NS kak se za tole zadevo odločima.

Takole šibam vzet elevit in spasmex,ter spit veliko vode.Punce fanj mi bodite se kaj beremo.

LP Mojcauser posted image 10t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
21.1.2009 7:16:48   
aprilčica07
Jutro,

se oglasim dokler ni strank še tle okoli:)

Sulfinija: ma itak, da  bo vse ok. Vem, da je težko čakat (saj jst tudi težko čakam, pa kje je še 11 2), ma enostavno nimamo druge izbire, kot, da čakamo in upamo, da je vse ok. Kar tudi je seveda!
ayo: tudi moj bejbi je manjši kot  bi mogel bit po zadnji M, ampak to pač pomeni, da smo zanosilo malo kasneje. Ne se sekirat, je zagotovo vse ok. Meni bo točen PDP določila po NS, če bo tudi tam odstopanje, ga bomo pač premaknili za 1 teden. Ma  je treba še malo počakat.

Danes je sreda in je uber dolg dan. Pa pestro bo, kr vem, da mi ne bojo pustili dihat. Ja, tako pač je tle pr nas. Pod rugi strani pa HB, da imam službo, sploh v teh norih cajtih.

Nič, grem zdaj na kavo. Meni pač nobena hrana ne smrdi, jedla in pila bi vse po spiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image Zanimivo, še cigareti mi ne smrdijo (prej sem kašnega pokadila, zdaj pač ne). Pa v prvo so mi vsaj na začetku smrdeli, zdaj pa niti to ne. Edino kar mi je en tak zoprn znak je tak čuden okus v ustih, ne pomaga ne žvečilni, ne nič. Ah, saj bo:):) Avgusta bo bolšeuser posted image user posted image user posted image

Grem, uživajte in pazite nase.   

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
21.1.2009 7:32:24   
Sulfinija
Evo danes pa tehnica na vsezgodaj kaže 57,30kg kar je 0,70kg več kot je bilo na pregledu 8t5dni.No dober znak redim se.

Meni nenormalno smrdijo:vsi mehčalci tudi tisti beli,ki je z dojenčke da o lenorih ne govorim,vsi osvežilci v pomivalnem ekstra mi smrdi,nobena hrana posebej ne diši jem pa vseeno,ter zelje in bujta repa tega pa za nič na svetu ne spravim po svojem grlu prej sme pa bila huda ljubiteljica,še solata mi ne gre.Pašejo pa mi kisli črvi,ter nasploh sladkarije.Pa ljubiteljica kave sem bila sedaj mi ima pa tak čuden okus neki vodeni takole,da tudi tega ne pijem.

LP Mojcauser posted image

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 21.1.2009 7:33:05 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
21.1.2009 7:58:28   
Ayo
No, jaz sem tudi ze v sluzbi.

Moji kg so se zmeraj isti (59). Je pa mozno, da sem nekaj tudi izgubila, ko sem imela vnetje sinusov (antibiotiki).
Pri Gabrielu sem se v prvih treh mesecih zredila za 3kg.

Aprilcica, spij eno kavico se za mene. Jaz bi jo pa tako rada, ampak smrdiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  Meni vse smrdi, sploh ne vem vec kaj naj jem in pijem user posted image

Zdaj pa sibam, ja dan je se doooooooooooooooooolg user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
21.1.2009 8:28:52   
Sulfinija
Simonalokar,so se tvoji krči umirili???

LP Mojca

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 21.1.2009 8:29:07 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
21.1.2009 10:35:28   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Jaz imam pa zdaj skoz ogromen trebuh user posted image Od česa pa mi ni čisto jasno, ker nimam kakšnih težav z zaprtostjo. Pa še zanimivo je, ko ga skušam notr potegnit pa skoraj nič ne gre user posted image Ne vem no, meni je čudno tole, saj bom jutri komaj dopolnila 10T.

jst se tut to sprašujem, zvečer, ko se pred špegu postavimuser posted image očitno mamo čreva napihnjena user posted image , ker od user posted image to še sigurno ni.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
21.1.2009 10:43:59   
*anč*
drnula  čestitke za NS!!user posted image   jst upam, da bo s toxo pr men tko kot je blo pr teb, da sm že prebolela. šok mi je pa kr bil, ker sm misnla, da sm negativna. bomo vedli čez 14 dni ... je dolga doba in tamaumu mi je zdej kr bad govorit o dojenčku, ker nevem, če je vse okuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
21.1.2009 11:21:35   
go_ta
Oj souser posted image ! čestitam vsem za uspešen pregled NS!! madona, sj vam ne sledim več ...user posted image pregledi, NS ... AMpak najbolj sem vesela, če je z otročki vse v redu!
Jst mam jutr NS ... me že stiska.user posted image kaj več kot upat, da je vse v redu, ne moremo ane.
drugač me pa hormoni dajejo alpa tole vreme - nekj časa se smejem, pol bi se pa jokala. zanimivouser posted image  drugač je pa z mojimi večernimi slabostmi velik bolš. mam pa drug problem: nenehno bi sam jedla!!! aaaaaaaaaa!! včer sva šla z dragim po hrano in jst sm bla ko mali otrok v  trgovini z igračami - kr povsod okrog mene je bla hrana uuauuuuuser posted image  in pol sva mogla kupt še 100 dodatnih stvari zame, ki sem jih hotla v tistem trenutku jest.user posted image pa spet se mi lušta čokolada, kar sploh ni dobruser posted image
Zdj morm pa likat - bljak!! za zdaj pozdravček pa lepo se imejte na ta deževen dan!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
21.1.2009 11:27:51   
tejči77
anč, držim pesti, da bo vse OK. Jaz s toxo nimam izkušenj, sem tudi bila v prvi nosečnosti neg.
Vse ostale user posted image user posted image user posted image za včerajšnje nuhalne in super rezultate.

Jaz se pa danes ok počutim, nimam slabosti, včeraj jih tudi nisem imela, me je pa zato glava bolela, ampak ne tako hudo, da se ne bi dal zdržat.
Mi smo že popapcali in nazdravili, sem morala požirek vina spit, se nisem mogla drugače izvit, ker bi sicer morala povedat za nosečnost, pa pred prvim pregledom tega res ne mislim storit. En požirek res ne more škode narest user posted image
Zdaj pa odštevam ure do prvega pregleda in se veselim. Mi je dragi zabičal, da ga moram takoj poklicat, ko končam s pregledom, pa imam 10 min z avtom do doma. Sej ne vem kdo je bolj nestrpen.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
21.1.2009 11:30:55   
eva Ana
ola.....o moj trebuh je velik ko balon, taka napetost not, da to ni res, kot da sem v 6 mesecu. Se še kateri to dogaja? Men je groza, saj sploh ne vem kaj oblečt, ma vedno taki balon pred sabo...prehitrouser posted image

go_ta tud jaz mam za likat pa se ne morem zraven spravit, me zgleda tud mal psiha zeza....mam jutr končno pregled da vidim kako je stanje, ker je 9.1. bil še premajhen.....pa še to vreme zraven .....user posted image .....pa še kosilo bi blo treba narest...jaz pa sploh s kavča ne morem

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
21.1.2009 11:32:40   
go_ta
saj res, tejči77, VSE NAJBOLJŠE!!!! želim ti vse najlepše, seveda pa najbolj zdravega user posted image ! Držim pesti za pregled inne, požirek vina ne škoduje. je ravno zadnjič ena sodelavka razlagala, kako ga je biksala, ko še ni vedela, da je noseča, je pa z njeno punčko vse v redu!
Upam, da ti čas do pregleda čim hitreje mine!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
21.1.2009 11:33:07   
eva Ana
joj pazabila čestitke za lepe novice iz NS user posted image user posted image user posted image

tejči prvi pregled imaš? kdaj pa?

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
21.1.2009 11:39:20   
go_ta
eva ana, kot vidiš, jaz še zmer ne likamuser posted image  gledam tist kup pa se mi ne da. ker likanje pa RES sovražim! ja ja, tud kosilo bo treba skuhat. vem, kako je, ko si brez energije za vse, grozno. ampak včasih je treba tud samo počivat!
No, zdaj pa res grem ...user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
21.1.2009 11:56:29   
tejči77
hvala vsem za čestitke, kaj sem čveka!
Danes imam 1. pregled ob 15:15.user posted image user posted image

Likanje, oh ja, jaz tudi to najbolj sovražim. Včasih vse takoj zlikam, včasih pa kar nalagam, potem pa zjutraj pred šihtom sproti kaj zlikam, jao kam se prišla! Ravno danes sem si srajcu likala ob 6 zjutraj, ker mi je ravno tista pasala k hlačam, ki je bila še zmečkana.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
21.1.2009 11:59:52   
eva Ana
tejči kdaj naj bi pa imela PDP po tvoje? sorry ker tok na kladam, sam jaz sem full živčna za jutruser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
21.1.2009 12:02:47   
HeGa
idrija1 user posted image user posted image Naj čimprej ugledaš nov +

Ema82 in Piha dobrodošli.
Čestitke vsem za dobre novice s pregledov in NS user posted image

Jst sem tud dala kri takoj na prvem pregledu, napotnico za urin pa imam doma, in moram it pred drugim pregledom.

*anč*  sej bo vse ok. Boš vidla!

poopsie  res lepo brat, da je bilo Irayi tko všeč. Super! Zdaj ga bo nestrpno pričakovala. Moja pikica pa je še premajhna, pa je zato ne bova vzela s seboj. 
Aja pa skoz že hočem napisat, da mi full všeč ime Iraya. Čista exotika.

Moje kile so se tud ustavile. Se pozna,da nimam nobenga apetita.  Drugač sva pa mojo pikico še vedno bolni in vglavnem počivava.

Lep dan vsem!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
21.1.2009 12:03:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
moom   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), NS-02.02. 
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 22.01. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), 21.01. 
Anonimna16   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , / user posted image )
, NS-03.02. 
any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

01.08.
Sisy 
 -  30, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.            
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), NS-26.01.

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , 28.01.,

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), 04.02., NS-21.01. 

05.08.
go_ta  -  26, P, ??, (1 user posted image ) , NS-22.01.
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), NS-30.01.                 
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, ??

06.08.

pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), 10.02., NS-29.01.         

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ?? 
Anonimna 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01. 
5ra83   -  ??, ?, MB, (1 user posted image ) , NS-30.01.

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), NS-30.01.

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-26.01.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), NS-02.02.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03., NS-29.01.
cowgirl   -  29, ?, Medvode, (1 user posted image , ? user posted image ), ??                             
Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), NS-29.01., AC-24.02. 

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-28.01.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 10.02., NS-27.01.

14.08.

lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  27, IZS, Kamnik, (1 user posted image ), ??

katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 02.03., NS-02.02.

16.08.              
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02., NS-29.01.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , ?? 
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.02., NS-03.02.   
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-03.02.

20.08.
Anonimen
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-02.02.
mony5   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.
sams   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03., NS-09.02. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , 06.02., NS-09.02. 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.02., NS-13.02.

miska-mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-10.02.
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-12.02.

nena1978   -  30, IZS, ??, (2 user posted image , / user posted image ), ??

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 06.02., NS-11.02. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image ) , ??

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 27.01.

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 26.01.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.01., NS-16.02.

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 23.01., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 22.01. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 74 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?