nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta nana, naša še spi pri nama v spalnici. Meni je tako najbolj enostavno. Včasih pa prespi kar pri meni, ko možiček zgodaj odpeketa v službo, torej ob 3:30 uri. Ne sekiraj se kako je pri drugih. Ko bosta vi2 pripravljena na selitev, ločitev v drug prostor, pa to naredi. Moj sinko frkolinko je šel v svojo sobico šele pri 3,5 leta. Ampak imamo pa spalnico res veliko. Bi lahko bila še vedno oba v njej. Hvala za nasvet,se ga bom kar držala,nič ne bom dajala Klemna drugam,ker meni tako paše... če bo pa razvajen,pa bom sama sebi pripisala. Glede Gašperja na avatarju sem tudi jaz rekla m.pikici,da je tako odrasel,torej bo nekaj na tem,kajne? katee,upam,da ste že povečali družino!Vso srečo tvoji sestrični. Berem da ste jo! Čestitke za Doro. koala,nič ne maraj zaradi tega kar si dobila pod nos...tudi meni je moj rekel,zakaj imam doma orbitrek...pa on sploh ne razume,da je meni večja motivacija,če sem nekje drugje,kjer je več ljudi,kjer vsi ful delajo,migajo,pa še to,da moram plačati,ker potem sigurno grem tja in nekaj naredim za sebe.Tako pa mene res orbitrek samo čaka in se praši.Od 18h do 19h pa ne vem ravno če je moja ura.Mogoče pa je. Saj mene tudi ne moti ker je Klemen zraven mene,mi celo paše...ampak sprašujem,da vidim,kako ste ve uredile. mml,super za oddan članek,upam,da nisi slabe volje,kritike itak spadajo zraven,to pa tako že veš.Treba se je sprijazniti,saj verjetno niso niti upravičene,ampak tako pač je na tem ljubem svetu.Verjemi,vem tudi sama,ker sem, danes imela na stolu tako sitno babo in občutljivo,da bi jo skoraj nekam poslala...pa je ne smem... A pilates sama delaš doma ali kako?Pridna si,ni kaj...pa spinning pa to,res si pridna in disciplinirana.Jaz nisem... Zobki:Meni se pri umivanju zobkov meša,ker Klemen samo kriči zraven.Tisti naprstnik sva opustila,meni se zdi da ni dovolj učinkovit,kaj pa vem,sva začela umivat z normalno mehko krtačko za zobe in je vik in krik,no zdaj mu jih spet samo lepo obrišem s krpico,sem pa dala nanjo pasto in je bilo nekako normalno izvedljivo.Mu pa rineta spodnji dvojkici ven,pa je verjetno zato tako občutljiv. Triš,vidim da si si premislila glede premika v drugo sobo...jaz ne vem kako bo to šlo kdaj pri nas,vsaj dokler bo stokal ne bo nič s tem. martinca,jasno da ti ne pripada pomoč,ker sta z Urošem poročena in stanujeta na istem naslovu,tako pač to je. Drugače pa jaz ne vem,kaj je bolje,biti prijavljen na borzi ali ne .Sicer pa ti niti ne bi rada šla zdaj v službo,ne joči. Saj še delate na dojenčku ali ne?? Potem je itak brez smisla,če sta se tako z U.odločila. Patrik pa ima vedno neko novo frizuro,se malo izživljate kaj,ko ima laske? Je pa že čisto blond,se spomnim,ko se je rodil,laske pa je imel temne kot krt.