nana35
|
Alfabeta,stiskam pesti za F.,da bo kmalu vredu. Ančika,lep avatar,mi je takoj padel v oči.Me veseli,da sem ti dala idejo za sedež,meni se je tudi zdelo brezveze da bi mu letos kupovala sedež,drugo leto pa ga bomo kupili,ampak samo sedež,če ga bom dobila,ker sanke imamo tudi mi dvojne. Triš,tudi tvoj avatar sem opazila.Pa upam,da bo letos še kaj snega,mi smo morali sankat pod Pohorje,ker je tam tudi veliko umetnega snega,doma ga nimamo nič kaj prida,ker se je stopil,saj je bilo včeraj zelo toplo,danes pa tudi plus 4. ursulina,vem da vam je vaš Lenart všeč z daljšimi laski,si mi povedala na pikniku,pa sem si zapomnila. mala pikica,ja,danes so večinoma mobiteli dobri in delajo lepe slikice...Hvala bogu.Drugače ne bi bilo nič iz prvega sankanja.Kapico pa ima Klemen iz H&M-a. Verjetno si jo tam že videla. muzika,bila si zelo izčrpna,hvala,sem shranila tvoje sporočilo in ga bom preučila,kako bo s časom pa še ne vem...bo treba krepko preučiti zadevo,je pa fino,ni kaj,mene res vleče...Ti povem,ko bom vedela. Toliko od mene. Klepetka,pogrešam te,pa še katero tudi,ampak prvo se spomnim tebe,jasno,moja kapučinarica. Lahko noč vsem.