nana35
|
mala pikica,sprememba plana.V petek bi morala biti popoldan,pa moram zjutraj urejat papirje za službo v mesto ,tako da me žal dopoldan ne bo.Bom pa naslednji teden v ponedeljek zjutraj doma do 12h,sredo in petek.Tako da si še zmeraj dobrodošla oz.sta oba z Gašperjem dobrodošla pri meni a kavici dopoldan.Zdaj je na tebi,da se odločiš.Pa seveda ful oprosti,ampak nisem vedela,da bom morala it.To sem komaj danes zvedela. dašabina,kako pa to gre,tale čestitka??Daj mi malo razloži...res lepo.Kje je ta program baby TV?Mi imamo samo first baby program... Vse najlepše za 1.rojstni dan!!! Anči,a uhančke ste ji dali v ušeska?In...je kaj jokala?Sem pogledala tudi trakec in je mala Daša res lepa,samo uhančkov nisem našla... Klemen ima tudi kolo,ampak mu ga je kupila mami kar tako,ker si je pač želela kupiti poleti.Malo se je že "vozil" z njim,ima pa takšnega rumenega s strehico,bom verjetno kakslikico dala spomladi ali poleti gor,ko bo sedel v njem oz.na njem.Obroč okoli sedeža se kasneje sname inje kolo,da se lahko sam vozi.Ima pa še poganjalca,ki pa ga je dobil od enega strička. Mi smo ponoči lepo spali,samo preden sem šla jaz spat smo imeli non stop uzbune...Ko pa sem prišla spat,pa je bil mir do jutra. Me nekaj zanima: Katera še ima otročka v spalnici zraven sebe????Mi ga namreč še imamo in mi nekako ni da bi ga premestila,ker bom potem še bolj vstajala ponoči,pa še v službo hodim in bom čisto prebujena... klepetka,sem bila včeraj gor,pa te ni bilo in sem šla,verjetno sva se zgrešili... koala,mogoče sem površno brala,pa se mi zdaj ne da pogledat na moj mail,ker sem si poslala sporočilo od muzike...spinning boom??A je po 20 uri??Ja tole bi šlo tudi meni,če je... katee,z intruder se večkrat slišim in ji zmanjkuje časa za pisanje,vse pa res lepo pozdravlja.Zdaj se pripravljajo doma na Vidov rojstni dan in so še bolj zaposleni.Se bo pa oglasila ob prvi malo večji priložnosti... ursulina,upam,da bo dedi kmalu rešen operacije in bo kmalu spet hodil,ampak najprej po štirih...Te nesreče na smučariji pa res ne počivajo. Alfabeta,lepi lepi nohtki,pa imaščasa za igračkanje,kaj? Jaz pa ravno ne morem imeti ne dolgih in ne poslikanih,ker sem non stop v vodi in gre kmalu vse v...pa nosimo samo prozoren lak in dvomilimeterske nohtke.Kaj češ,vsega ne moremo imet. urssyy,stolčka nimam nobenega ampak če pa bo potrebovala kaj druga pa napiši,se bo že kaj našlo...Kdaj pa pričakuje otročke??To je res lepa novička in to kar tri... Želim ji vse najboljše in res napiši,če bo potrebovala kaj druga,ji z veseljem odstopim,pa verjetno se bo še kje kaj našlo... Toliko za nocoj,jutri se dopoldan kaj oglasim,popoldan sem v službi.Tako da lepo bodite in lahko noč. Naša bo verjetno kakor včeraj,ker sem že 1x hodila h Klemnu v sobo,je stal v posteljici in jokal...kakor včeraj.Mogoče bo spet dobro,ko grem k njemu spat.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 20.1.2009 22:28:40 >